- 3 Mart 2009
- 2.344
- 269
- 123
- 39
rabbim ol dediktenn sonraa geriiisine ne şüphe.ben buna benzerr bişeyler daha duymuştum çok etkilenmiştim.her gece yatmadaan başbaşayken ona sıgındımm yarabbimm sen benim sebebimii verr sen yavruma kavuşmamı nasip et dedim ve geçmiştekii günahlarımdan afdiledim kocamında benimde geçmişte işledigimiz günahlarımızdan ötürüü bizee evlatt hasretii verme yarabbim dedimm.kurban oldugumm rabbim dualarımıı kabul ettii.insaallah sizinkilerde kabul olur.slmmmmm kızlar nasılsınız
KIZLAR RABBİM OL DEDİKTEN SONRA HİÇ BİR ŞEY ENGEL OLAMAMZ B
EN HEP SÖYLÜYORUM
BAKIN BENİM ABLAMIN ELTİSİNİN KARDEŞİ ÇOCUKARI YOK UZUN YILAR UĞRAŞTILAR TEDAVİLER İLAÇLAR KÜRLER EN SON DR RAPOR VERDİ HİÇBİRŞEKİLDE ÇOCUĞUNUZ OLMAZ DİYE HER İKİSİNEDE BU ARADA BUÇİFT ÇOCUKESİRGEMEYE GİTTİLER ÇOCUK İÇİN BAŞVURDULAR İŞTE UZUN BİR PRESEDÜR EVE GELEN GÖREVİLER BU ARADA BİR ÇOCUK UYGUN BULUNUYOR VE AİLEYE HEBR VERİLİYOR AİLE BEBĞİ ALMAYA GİTTİ MERSİNDEN DİYARBAKIRA KENDİLERİ GETİRDİLER BİR KIZ 2 YAŞINA GELDİ BU ARAD KADIN 43.45 YAŞLARINDA VE KADIN REGL OLMUYOR 1AY 2 AY 5 AY OLDUĞUNDA DR GİTMEYE KARAR VERİYOR VEEEEEEEEEEEEE DR DİYOR 5 AYLIK HAMİLESİN
DİYOR KADIN ŞOKLARDA BİR ŞİMDİ KEND ÇOCUKLARIDA 2 YAŞINDA ALDIKLAR BEBKTE 4 YAŞINDA VE ÇOK MUTLULAR DR NE DEİŞTİ HATTA RAPOR VERMİŞTİ SİZİN ÇOCUĞUNUZ OLMAZ DEDİMİŞTİ
AMAM RABİMLAYIK GÖRMÜŞ GERİSİ BOŞ
gunaydın canım arkadaslarım yol kankılerım gusel anneler vede anne adaylarıııııııııııııııııııı
benım bugun 3. gunum annesı yerını hazırlıor ıgnelrlen kuzucugunun
umarım begenır yerını benı bırakmazzzz
günaydın kızlaaaaaaaar. herkes iyidir İnşallah. bebeğim kuzucuğun fasulyemi oldu şimdi inşallah. Allahım büyütsün sağlıkla kucağına al inşallah. yetercim canım Allahımın mucizeleri bitmiyor. kesinlikle. Rabbimin hazineside boldur. Allahım sizlerede nasip edecek İnşallah.
Esracıgım nasıl ıgnelerı kolay vurabılıyormusun alısabıldın mı?Lucrınle basladın sen sanırım buyuk ıhtımalle degıl mı?14 ıgnen var ve ıgnen bıtınce adet gorup gonal f ıgnelere baslayacaksın adetının 2. yada 3. gunu.Insallah canım bebeklerımız sıkı sıkıya tutunacaklar umudumuzu kaybetmek yok.
gunaydın canım arkadaslarım yol kankılerım gusel anneler vede anne adaylarıııııııııııııııııııı
benım bugun 3. gunum annesı yerını hazırlıor ıgnelrlen kuzucugunun
umarım begenır yerını benı bırakmazzzz
tatlım evet lucrınlen basladım adetın 21. gunu
hayır ben yapamıorum ıgnelerımı cokta korkuyorum
esım yapıor ..oglenlerı sancı yapıor ıgnelık yerlerım
aksamda ateslenme yapıor
senın nasıl gıdıor
sen kac tane kullanıosun ıgne
ayrıca sen donduracakmısın yumurta?
Aslında kendın alısabılsen gercekten cok kolay oluyor.Bende hayatta kendıme ıgne vuramam dıyordum ama mecbur kalınca herseyı yapıyorsun.Benım esımde cok ısrar ettı ben yapım ıgnelerı sana dıye ama ben kendım yapmayı tercıh edıyorum.Bende agrı sadece ıgne batarken hafıf oluyor ıkı dakıka sonra gecıyor.Allah a sukur bır yan etkısını gormedım ıgnelerın.Ben puregon ve orgalutran kullanıyorum.Sabah orgalutran aksamları puregon.benım ıgnem az kaldı.Toplamda 10 gun vuracagım ıgnelerı.Bugun 6. gun oldu.Haftaya yumurta toplamadan sonra eger kalıtelı embrıyo olusursa tabıkı dondurmayı dusunuyorum.Ama yumurta dondurma yapıldıgını bılmıyordum.Yanı eger olursa ben embrıyo dondurmayı dusunuyorum.Hakkımızda hayırlısı olsun ınsallah canım.Bugunlerı ılerde bebeklerımıze anlatacgız ınsallah.Ona ne kadar gucluklerle sahıp oldugumuzu anlatacagız.Suan kı yasadıklarımızda anı olarak kalacak gecmısımızde.
bu sepet beşiğimiz
[ımg]http://img152.imageshack.us/img152/8550/dsc01519h.jpg[/ımg]
[ımg]http://img651.imageshack.us/img651/3729/dsc01522c.jpg[/ımg]
buda uyku setimiz
[ımg]http://img602.imageshack.us/img602/2245/dsc01523.jpg[/ımg]
buda dönencemiz
[ımg]http://img89.imageshack.us/img89/2573/dsc01524u.jpg[/ımg]
suuuuuuuuuuu
canım güle güle kulanın
sağlıcakla eskitsin meleğin eşyalarını
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
succummmmmmmm hepsii birbirinden güzelll kuzucugunn güle gülee kullansın i.günlerde saglıkla insaallahh cnmmm
slmmmm
bayıldım canım bbeegının esyalrına gule gule kullansın ınşşşşşş
sıra nazanda artık oda almaya baslr....
canımsın yaaa. Allahım sanada nasip edecek İnşallah. çoook az kaldı. Allah razı olsun canım çook sağol. dün demiştin ya görmek istiyorum. hemen çektim koydum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?