Tüp Bebek Merkezleri Adana Seyhan Başkent'e Tüp Bebek Yaptıracaklar

rabbim ol dediktenn sonraa geriiisine ne şüphe.ben buna benzerr bişeyler daha duymuştum çok etkilenmiştim.her gece yatmadaan başbaşayken ona sıgındımm yarabbimm sen benim sebebimii verr sen yavruma kavuşmamı nasip et dedim ve geçmiştekii günahlarımdan afdiledim kocamında benimde geçmişte işledigimiz günahlarımızdan ötürüü bizee evlatt hasretii verme yarabbim dedimm.kurban oldugumm rabbim dualarımıı kabul ettii.insaallah sizinkilerde kabul olur.

günaydın kızlaaaaaaaar. herkes iyidir İnşallah. bebeğim kuzucuğun fasulyemi oldu şimdi inşallah. Allahım büyütsün sağlıkla kucağına al inşallah. yetercim canım Allahımın mucizeleri bitmiyor. kesinlikle. Rabbimin hazineside boldur. Allahım sizlerede nasip edecek İnşallah.

gunaydın canım arkadaslarım yol kankılerım gusel anneler vede anne adaylarıııııııııııııııııııı

benım bugun 3. gunum annesı yerını hazırlıor ıgnelrlen kuzugunun
umarım begenır yerını benı bırakmazzzz

gunaydın canım arkadaslarım yol kankılerım gusel anneler vede anne adaylarıııııııııııııııııııı

benım bugun 3. gunum annesı yerını hazırlıor ıgnelrlen kuzucugunun
umarım begenır yerını benı bırakmazzzz

Esracıgım nasıl ıgnelerı kolay vurabılıyormusun alısabıldın mı?Lucrınle basladın sen sanırım buyuk ıhtımalle degıl mı?14 ıgnen var ve ıgnen bıtınce adet gorup gonal f ıgnelere baslayacaksın adetının 2. yada 3. gunu.Insallah canım bebeklerımız sıkı sıkıya tutunacaklar umudumuzu kaybetmek yok.

tatlım evet lucrınlen basladım adetın 21. gunu
hayır ben yapamıorum ıgnelerımı cokta korkuyorum
esım yapıor ..oglenlerı sancı yapıor ıgnelık yerlerım
aksamda ateslenme yapıor
senın nasıl gıdıor
sen kac tane kullanıosun ıgne
ayrıca sen donduracakmısın yumurta?

slmmm kızlar nasılsınız esracığım inşş her şey güzel olacak kuzum inşşşşş
suu inşşşş kuzum
izşşşş

ayrıca esracık bnde enteresan duygular var
sankı bosluktaymısım gıbı
bırsey hıssedemıorum
olack dıe sevınemıorm neden bılmıorum

Aslında kendın alısabılsen gercekten cok kolay oluyor.Bende hayatta kendıme ıgne vuramam dıyordum ama mecbur kalınca herseyı yapıyorsun.Benım esımde cok ısrar ettı ben yapım ıgnelerı sana dıye ama ben kendım yapmayı tercıh edıyorum.Bende agrı sadece ıgne batarken hafıf oluyor ıkı dakıka sonra gecıyor.Allah a sukur bır yan etkısını gormedım ıgnelerın.Ben puregon ve orgalutran kullanıyorum.Sabah orgalutran aksamları puregon.benım ıgnem az kaldı.Toplamda 10 gun vuracagım ıgnelerı.Bugun 6. gun oldu.Haftaya yumurta toplamadan sonra eger kalıtelı embrıyo olusursa tabıkı dondurmayı dusunuyorum.Ama yumurta dondurma yapıldıgını bılmıyordum.Yanı eger olursa ben embrıyo dondurmayı dusunuyorum.Hakkımızda hayırlısı olsun ınsallah canım.Bugunlerı ılerde bebeklerımıze anlatacgız ınsallah.Ona ne kadar gucluklerle sahıp oldugumuzu anlatacagız.Suan kı yasadıklarımızda anı olarak kalacak gecmısımızde.

ya ne bılım yapamıorum ıgney hem ssatler uygun oldugu ıcın esım yapıor...daha ıı oluor bnm ıcın.ınş dediğin gıbı olur esracıgım anı kalır onalara anlatırız

esra canım bende iğnelerimi kendim yapıyordum. eşim bi kere yaptı canım çok yandı. sonra ne olursa olsun kendim vuracam dedim ve kendim vurdum çok fazla acımadı. Allahım inşallah bu emelerinizi boşa çıkarmasın canlarım. kızımın eşyalarının resimlerini koydum. Allahım sizlerede nasip etsin. daha güzellerini almayı nasip etsin İnşallaaaaaaah.

suuuuuuuuuuu
canım güle güle kulanın
sağlıcakla eskitsin meleğin eşyalarını
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

suuuuuuuuuuu
canım güle güle kulanın
sağlıcakla eskitsin meleğin eşyalarını
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

canımm Allah razı olsun İnşallah. Allahım sizlere daha güzellerini nasip etsin İnşallah. sizde görün istedim. esram çok merak ediyordu.

succummmmmmmm hepsii birbirinden güzelll kuzucugunn güle gülee kullansın i.günlerde saglıkla insaallahh cnmmm

slmmmm
bayıldım canım bbeegının esyalrına gule gule kullansın ınşşşşşş

sıra nazanda artık oda almaya baslr....

slmmmm
bayıldım canım bbeegının esyalrına gule gule kullansın ınşşşşşş

sıra nazanda artık oda almaya baslr....

canımsın yaaa. Allahım sanada nasip edecek İnşallah. çoook az kaldı. Allah razı olsun canım çook sağol. dün demiştin ya görmek istiyorum. hemen çektim koydum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…