- 19 Ekim 2007
- 4.312
- 16
- 683
- 46
canımsın yaaa. Allahım sanada nasip edecek İnşallah. çoook az kaldı. Allah razı olsun canım çook sağol. dün demiştin ya görmek istiyorum. hemen çektim koydum
sende sağol canımsın.
esra canım bende iğnelerimi kendim yapıyordum. eşim bi kere yaptı canım çok yandı. sonra ne olursa olsun kendim vuracam dedim ve kendim vurdum çok fazla acımadı. Allahım inşallah bu emelerinizi boşa çıkarmasın canlarım. kızımın eşyalarının resimlerini koydum. Allahım sizlerede nasip etsin. daha güzellerini almayı nasip etsin İnşallaaaaaaah.
Canım Allah nazardan saklasın ve guzel sağlıklı günlerde kullanmayı nasip etsin size.İnsallah canım bızde tadarız bu duyguları...
herasles CANIM HADİ BAKALIM İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞ BEBİŞLERİN GELSİN
adetım gecıktı yhaaaaaaaaaaaaaaaaa
tedavım uzayacak galıba dahada
esra inşallah hayırlısıyla hamiş haberini alırız yakında..
Mümkünse senden bişey isteyebilirmiyim,
başkentteki hemşirelere yada doktora sorabilirmisin, arkadaşım hafta içi 5 e kadar iskenderunda çalışıyor ..
Tedavi için kaç gün izin alması lazım cumartesi pazar günüde ilgilenebiliyorlarmı diye?
Cevabını özeldende yazarsan çok sevinirim..
adetım gecıktı yhaaaaaaaaaaaaaaaaa
tedavım uzayacak galıba dahada
canım esra yok galibaesra inşallah hayırlısıyla hamiş haberini alırız yakında..
Mümkünse senden bişey isteyebilirmiyim,
başkentteki hemşirelere yada doktora sorabilirmisin, arkadaşım hafta içi 5 e kadar iskenderunda çalışıyor ..
Tedavi için kaç gün izin alması lazım cumartesi pazar günüde ilgilenebiliyorlarmı diye?
Cevabını özeldende yazarsan çok sevinirim..
canım esra yok galiba
başkente cmrt gün öğleye kadar çalışıyorlar pazar günleride opu yada transfer varsa geliyorlar hastaneye
canımsın olacak İnşallah. çıktınız yola çok şükür. İnşallah şu iğneler ilaçlar hemen sonuç verirde sizde hemencecik kuzucuklara kavuşursunuz. çok az kaldı transfere yaaa.
amiiiiiiiiiin İnşallaaaaaah.
herasles CANIM HADİ BAKALIM İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞ BEBİŞLERİN GELSİN
canım çok az kalmış o zaman. inşallah böyle gidersen pazartesi transfer olur gibi canım. sonra gelsin bebiş. Allahım İnşallah.Valla hıc sorma S&U cugum bugun kontrol vardı.Doktorum sanırım cuma gunu yumurta toplayacagız dedı.Yarın yıne kontrol var persembede catlatma ıgnem sanırım.Cok sukur cogu gıttı azı kaldı.Bıde ıyı embrıyolar olusup tutunursa bana sıkı sıkı Allah tan baska ne ısterım ki:))))
Sagolun canlarım inşallaaahhhhhh en yakın zamanda:)Yetercıgım bebısler olması mumkun degıl ama yasımdan dolayı tek hakkım var canım((
günaydın canlarımmmmmm. Rabbim şu yağmurlar hür*****e şu mübarek ay hür*****e Yetere esraya diğer esraya kademiye eylüle elfidaya arenede hazinenden nasip et İnşallah. sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et İnşallah. en kısa zamanda. bebeğime bana ve hepsine sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip et İnşallah
günaydın canlarımmmmmm. Rabbim şu yağmurlar hür*****e şu mübarek ay hür*****e Yetere esraya diğer esraya kademiye eylüle elfidaya arenede hazinenden nasip et İnşallah. sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et İnşallah. en kısa zamanda. bebeğime bana ve hepsine sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip et İnşallah
Amiiiiinnnnnnn canım inşallah duların kabul olsun.Bugun catlatma ıgnem vuruluyor kızlar hayırlı olur ınsallahhhhhh.Hepımıze sağlıklı bebişler nasip olsun inşallahhhhh...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?