Tüp Bebek Merkezleri Adana Seyhan Başkent'e Tüp Bebek Yaptıracaklar

Canım Allah nazardan saklasın ve guzel sağlıklı günlerde kullanmayı nasip etsin size.İnsallah canım bızde tadarız bu duyguları...

Canım Allah nazardan saklasın ve guzel sağlıklı günlerde kullanmayı nasip etsin size.İnsallah canım bızde tadarız bu duyguları...

canımsın olacak İnşallah. çıktınız yola çok şükür. İnşallah şu iğneler ilaçlar hemen sonuç verirde sizde hemencecik kuzucuklara kavuşursunuz. çok az kaldı transfere yaaa.

herasles CANIM HADİ BAKALIM İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞ BEBİŞLERİN GELSİN

adetım gecıktı yhaaaaaaaaaaaaaaaaa
tedavım uzayacak galıba dahada

Esra inşallah hayırlısıyla hamiş haberini alırız yakında..

Mümkünse senden bişey isteyebilirmiyim,

başkentteki hemşirelere yada doktora sorabilirmisin, arkadaşım hafta içi 5 e kadar iskenderunda çalışıyor ..

tedavi için kaç gün izin alması lazım cumartesi pazar günüde ilgilenebiliyorlarmı diye?
cevabını özeldende yazarsan çok sevinirim..

kuzum ne haber

adetım gecıktı yhaaaaaaaaaaaaaaaaa
tedavım uzayacak galıba dahada

esra ben giderken bir kadın gelmişti lukrin kulnırken adeti gecikmiş elife anlatıyordu
oda evet lukrin bazan yapıyor gecikme ama bazan lukrin kunaırken hamliede kalan oluyor demişti
sende hamiş olurmuşsun :86::86::86::86::86:

canım esra yok galiba
başkente cmrt gün öğleye kadar çalışıyorlar pazar günleride opu yada transfer varsa geliyorlar hastaneye

canım esra yok galiba
başkente cmrt gün öğleye kadar çalışıyorlar pazar günleride opu yada transfer varsa geliyorlar hastaneye

kararsızım yeter, adana üp bebk ile başkent arasında gidip geliyorum başkent başarısını kanıtlamış, ama kalabalık başkalarından karşılaşmayada utanıyorum. birde hafta içi iskenderunda çalıştığımdan tedavi süreci sıkıntı olurmu olmazmı bilmiyorum.
adan tüp bebek iyimidir kötümüdür bilmiyorum.

tedaviye başlamayada korkuyorum hep öteliyorum...

canımsın olacak İnşallah. çıktınız yola çok şükür. İnşallah şu iğneler ilaçlar hemen sonuç verirde sizde hemencecik kuzucuklara kavuşursunuz. çok az kaldı transfere yaaa.

Valla hıc sorma S&U cugum bugun kontrol vardı.Doktorum sanırım cuma gunu yumurta toplayacagız dedı.Yarın yıne kontrol var persembede catlatma ıgnem sanırım.Cok sukur cogu gıttı azı kaldı.Bıde ıyı embrıyolar olusup tutunursa bana sıkı sıkı Allah tan baska ne ısterım ki:))))

canım çok az kalmış o zaman. inşallah böyle gidersen pazartesi transfer olur gibi canım. sonra gelsin bebiş. Allahım İnşallah.
Sagolun canlarım inşallaaahhhhhh en yakın zamanda:)Yetercıgım bebısler olması mumkun degıl ama yasımdan dolayı tek hakkım var canım((

canımsın İnnnşallah. tek olsun bizim olsun canım

günaydın canlarımmmmmm. Rabbim şu yağmurlar hür*****e şu mübarek ay hür*****e Yetere esraya diğer esraya kademiye eylüle elfidaya arenede hazinenden nasip et İnşallah. sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et İnşallah. en kısa zamanda. bebeğime bana ve hepsine sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip et İnşallah

ammmmminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Amiiiiinnnnnnn canım inşallah duların kabul olsun.Bugun catlatma ıgnem vuruluyor kızlar hayırlı olur ınsallahhhhhh.Hepımıze sağlıklı bebişler nasip olsun inşallahhhhh...

Amiiiiinnnnnnn canım inşallah duların kabul olsun.Bugun catlatma ıgnem vuruluyor kızlar hayırlı olur ınsallahhhhhh.Hepımıze sağlıklı bebişler nasip olsun inşallahhhhh...

canımsın hayırlı uğurlu olsun İnşallah. Allahım emeklerini ümitlerini boşa çıkarmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…