Sagolun canlarım inşallaaahhhhhh en yakın zamanda:)Yetercıgım bebısler olması mumkun degıl ama yasımdan dolayı tek hakkım var canım((
günaydın canlarımmmmmm. Rabbim şu yağmurlar hür*****e şu mübarek ay hür*****e Yetere esraya diğer esraya kademiye eylüle elfidaya arenede hazinenden nasip et İnşallah. sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et İnşallah. en kısa zamanda. bebeğime bana ve hepsine sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip et İnşallah
Valla hıc sorma S&U cugum bugun kontrol vardı.Doktorum sanırım cuma gunu yumurta toplayacagız dedı.Yarın yıne kontrol var persembede catlatma ıgnem sanırım.Cok sukur cogu gıttı azı kaldı.Bıde ıyı embrıyolar olusup tutunursa bana sıkı sıkı Allah tan baska ne ısterım ki:))))
canım hakkında hayırlısı rabbim ol dedikten sonra tek embiryoylada gelir meleğin inşşşşsagolun canlarım inşallaaahhhhhh en yakın zamanda:)yetercıgım bebısler olması mumkun degıl ama yasımdan dolayı tek hakkım var canım((
eylülüm canım baş kent iyi bir yer ama bildiğim kadarıyla adanaankara (anka)tüp bebk merkezide iyi bir yer (bu arada adna tüp bebk merkeziyle adanaankara tüp bebk merkezi farklı yerler yaniiskenderundan gelen arkadaşlar vardı elbett bazı sıkıntılar olacaktır ama eğer karar verirsen gelmek zorundasınkararsızım yeter, adana üp bebk ile başkent arasında gidip geliyorum başkent başarısını kanıtlamış, ama kalabalık başkalarından karşılaşmayada utanıyorum. Birde hafta içi iskenderunda çalıştığımdan tedavi süreci sıkıntı olurmu olmazmı bilmiyorum.
Adan tüp bebek iyimidir kötümüdür bilmiyorum.
Tedaviye başlamayada korkuyorum hep öteliyorum...
canım tedavin hayırlı olsun inşallah sorunsuz atlatır ve bebişlerin seninle olur caım.hakkınd ahayırlısı allahım hayırlı şeyler nasip eylesin ve emeklerini boşa çıkarmasın.gelişmeleri bildir.bu arada forumda yaşdan falan bahsetmişsin yaşın kaç ki bir hakkın var anlamdım canım
ayyyyyy canım çok teşekkürler ya dualrın için ve benide unutmaığın için.allah razı olsun sende ya.inşallah sende sağ salim bebeğini kucağına alırsın .bizde inşallah en kısa zamnda hamiş kalr ve bebekleriize kavuşuruz.bu arada canım bebişin eşyaları çoook güsel çok beğendim.mutlu huzurlu sağlıklı günler nasip eyleisn mevlam size.allah ayırmasın uzun ömür versin inşallh.öpüorum canım
elfiidaa cnmmm hayırlı olsunnn çatlatma ignennn mercimeklerinnnnn gelsinn insaaallahh
elfiidaa cnmmm hayırlı olsunnn çatlatma ignennn mercimeklerinnnnn gelsinn insaaallahh
günaydın kızlarrr offff ya bugün hiç okula gidesim yok , ders atlatasımda yok yaaa.evde miskin miskin oturmak istiyorum .klkıp giiynmeye falan üşeniyorum yaaa.uarım herkes iyidir kıslar ..
Selam kızlarrr:)
Dun aksam bu forumdan fakat baska bır topıkten konustugum kız arkadaslarımla bulustuk.4 kısıydık ve hepımızın anlatacak o kadar cok seyı vardı kı:))Saat 19.00 da bulustuk ve 23.00 te zor dagıldık evlere.Hatta o arkadaslarımdan bırı ıle aynı gun aynı yerde tedavımıze basladık.Kucucuk Adana da bır bulusma ayarlayıpta sohbetlesemedık.Koskoca Istanbul da farklı farklı yerlerde oturan 4 kader arkadası bulustuk ve sohbet ettık.Gercekten cok keyıf alıyor ınsan ve ınanılmaz bır moral takvıyesı oluyor.Insallah bu yazdıklarım sızlerı de harekete gecırır de Adanada da bır bulusma gerceklestırırız en yakın zamanda:)
kızlar sllmmmmm
nasılsınız
ESRA 2 GÜNDÜR GELMİYORDU BENDE MERAK EDİP TEFEFON ETTİM
İYİYMİŞ SELAM SÖYLEDİ SİZLERE
NETTE SORUNARMIŞ ONUNİÇİN GELEMİYORMUŞ
çok sağol canım haber aradığın içinde haber verdiğin içinde.
güünayydınnnnn nasılsınızz kızlarr ewet elfida yanlışlık olmuş.herakles aşılamasına yorum yapacaktım.
kızlarrrrr hepimizz güzel haberler alacagız insaallahh.rabbimeher gün sizin için ve kendim için dua ediyorumm rabbim kabul eder insaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?