kızlaaaaaar annem yarın aşure yapacakkkk.
güünayydınnnnn nasılsınızz kızlarr ewet elfida yanlışlık olmuş.herakles aşılamasına yorum yapacaktım.
kızlarrrrr hepimizz güzel haberler alacagız insaallahh.rabbimeher gün sizin için ve kendim için dua ediyorumm rabbim kabul eder insaallah
canımsın aminnn İnşallah. amin amin amin.hayırlı cumalr kızlar rabbim dualrmızı kabul etsin
suuuuuuuuu allah kabul etsin canım
Cok alemsın valla bebegım:)
Benım kı tup bebek asılama degıl kı.Hatları ıyıce karıstırdın.Allah kabul etsın asureyı benım yerıme de bol bol yıyın:))
Cok alemsın valla bebegım:)
Benım kı tup bebek asılama degıl kı.Hatları ıyıce karıstırdın.Allah kabul etsın asureyı benım yerıme de bol bol yıyın:))
slmm kızlarrrrrrr naber hayırlı cumalar.allahım bu mübarek günde dualrımızı kabul eder inşallah.yüce rabbim kimsenin kucağını boş bırakmaz.aminnn.... Umarım herkes iyidir .
canım dün iğne oldun yumurtalar ne zaman toplanıyor yarınmı ayyy transfere çok az kaldı yaaa.
s&u cugum sıze bu mesajı yolladıgımda yanı bugun ogleden sonra saat 14 te yumurtalarım toplandı sukur allah'ıma.transfer gununu bekleyecegız artık hayırlısı ıle.ınsallah bırsuru bebişlerim olurrr::))))
S&U cugum sıze bu mesajı yolladıgımda yanı bugun ogleden sonra saat 14 te yumurtalarım toplandı sukur Allah'ıma.transfer gununu bekleyecegız artık hayırlısı ıle.Insallah bırsuru bebişlerim olurrr::))))
günayydınn kızlarrrr nasılsınız bakalımmm nasıl gidiyor bakalım cnm ne zaman tranferin olacakk insaallah melegin sana sıkı sıkı tutunur.kızlar esrayı gören varmı kızkayboldu adeta merak etmeye başladım bişey mi oldu acaba
suyum iyiki söyledin cnm ewet görmemiştim cnm yeterin yazdıgını.ee esranın tedavisi nasıl gidiyormuş yetercim sana bişey analattımı cnm
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrr
nasılsınızzzzzzzzzzzzzzzzzzz
çok şükür canım. Bugün anneme gidiyorum. Az kaldı inşallah sen nasılsın
çok fene girip olmuşum canım
başımı kaldıramıyorum
dikkat et kendine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?