Tüp Bebek Merkezleri Adana Seyhan Başkent'e Tüp Bebek Yaptıracaklar

Cok alemsın valla bebegım:)
Benım kı tup bebek asılama degıl kı.Hatları ıyıce karıstırdın.Allah kabul etsın asureyı benım yerıme de bol bol yıyın:))

hayırlı cumalr kızlar rabbim dualrmızı kabul etsin
suuuuuuuuu allah kabul etsin canım
canımsın aminnn İnşallah. amin amin amin.

Benım kı tup bebek asılama degıl kı.Hatları ıyıce karıstırdın.Allah kabul etsın asureyı benım yerıme de bol bol yıyın:))

canım şimdi aşureyi seviyorum zaten. bi kaşık kendim için bi kaşık kızım için bi kaşıkta senin için derim artık. bi bakmışım 3 tabak aşure bitmiş :)))))

canım dün iğne oldun yumurtalar ne zaman toplanıyor yarınmı ayyy transfere çok az kaldı yaaa.

şekerler nasılsınız
inşşşşşşş herkes iyidir

slmm kızlarrrrrrr naber hayırlı cumalar.allahım bu mübarek günde dualrımızı kabul eder inşallah.yüce rabbim kimsenin kucağını boş bırakmaz.aminnn.... umarım herkes iyidir .

slmm kızlarrrrrrr naber hayırlı cumalar.allahım bu mübarek günde dualrımızı kabul eder inşallah.yüce rabbim kimsenin kucağını boş bırakmaz.aminnn.... Umarım herkes iyidir .

amin aminn kuzum
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
nasılsın neler yapıyorsun

canım dün iğne oldun yumurtalar ne zaman toplanıyor yarınmı ayyy transfere çok az kaldı yaaa.

S&U cugum sıze bu mesajı yolladıgımda yanı bugun ogleden sonra saat 14 te yumurtalarım toplandı sukur Allah'ıma.transfer gununu bekleyecegız artık hayırlısı ıle.Insallah bırsuru bebişlerim olurrr::))))

kuzum hayılı olsun opun
ohhhhh inşşşşşşş kaliteli embiryoların olsun
annelerine sımsıkı tutunsunlar
annelerini koca göbekli bir kadın yapsınlar
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
inşşşşşşşşşşşşşşşşşş
rabbim emeklerinin karşılığı versin canım

S&U cugum sıze bu mesajı yolladıgımda yanı bugun ogleden sonra saat 14 te yumurtalarım toplandı sukur Allah'ıma.transfer gununu bekleyecegız artık hayırlısı ıle.Insallah bırsuru bebişlerim olurrr::))))

canımsın Allahım hayırlı etsin İnşallah. pazartesi ararlar herhalde İnşallah bakalım kaç tane bebiş olacak orda. onlardan bi tanesi göbeğine konup büyüyecek tıpkı tohum gibi yeşerecek ve 8,5 ay sonra meyve verecek. sana anne diyecek. bu sabah karnımdan çorabımı giyemedim ilk defa eşim giydirdi. İnşallah sende benim gibi olursun canımmm.

günaydın kızlaaaaaar. bugün anneme gidiyorum çoook mutluyum yaaa. hemen zaman geçsede mesai bitse gitsem

günayydınn kızlarrrr nasılsınız bakalımmm nasıl gidiyor bakalım cnm ne zaman tranferin olacakk insaallah melegin sana sıkı sıkı tutunur.kızlar esrayı gören varmı kızkayboldu adeta merak etmeye başladım bişey mi oldu acaba

canım yeter yazmıştı ama görmedin herhalde esranın internetinde sorun varmış o yüzden giremiyor.

suyum iyiki söyledin cnm ewet görmemiştim cnm yeterin yazdıgını.ee esranın tedavisi nasıl gidiyormuş yetercim sana bişey analattımı cnm

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrr
nasılsınızzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…