Tüp Bebek Merkezleri Adana Seyhan Başkent'e Tüp Bebek Yaptıracaklar

canım başkentte böyle bir olasıkıl var demişti
ama bilemiyorum ben hiç böyle bir şey yaşamdım ama gecikmede yapıyormuş lukrin

eylulcugum canını sıkma lucrın gecıkme yapıor cunku
bndede olmustu ama ben hamıle olmadıgımdan emındım
sende olursun bugun yarın m.etme canım
ınş tedavın hayırlı olur

esracık nbr kızzzzzzzzzzz ne yapıorsun
nasıl gııor
ya aslında bırı bır merkezı ovuyor dıgerı kotuluyor
herkesın gorusunu alacak olsak hıc bır merkezde yaptırmamız lazım
allh hepımız ıcın hayırlısını versın
sen beklemedemısın suan????????

suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu ne yapıorsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn eylulum nasılllllllllllllllllllll

canım tedavin hayırlı olsun canım. Allahım boş çıkarmasın İnşallaaaah.

canımsınnnnnnnnnnn. çoook şükür yarın gidip görecez İnşallaaaah.sen nasılsın canım bugün hiç görüşemedikkk

slm kızlar adet oldum ve sonunda tedaviye başladım bugün aşılama için.kızlar lütfen dualrınızı eksik etmeyin ne olur.cumartesi 2.gün gittim başkente şansıma yine bülent bey vardı.rahatlatıyor beni çünkü.baktı kist falan yok dedi.gonalf verdi yine .bugün başladım.yalnız kızlar bir sorun var ama ya beni biaydınlatsanız .şimdi ben günde 100mlden daha az kullancakmışım.yani eda hemşire şey dedi 75 in altında 5 yazısının altına getir dedi ve 6 gün sonra gel dedi.yani cumartesi ama hesaplayınca ilaç eksik kalıyor kızlar.çünkü 450ml gonalf ancak 5 gün kullanılabilir.o yüzden bende şey dedim cuma gitsem olurmu acaba hem raporumu alırım , hem reçetemi yazdırırım çünkü başkentten ödünç almıştım ilacı o yüzden.sizce ben mi yanlış hesapladım yoksa hemşiremi .bana yardım edin lütfen arayıp sorsam mı bilemedim ki.ama cuma günü gitmek mantıklı sanki çünkü en yazın yaptırdığımda öyleydi.6.gün gitmiştim yani 7.gün değil.şaştım kaldım ya.ama dualrnıza ihtiyacım var .öpüyorum benim dulrım siznle .

canım hayılı uğurlu olsun bebişli olsun ,inşşşşşş
canım şidi 450 lik ama kulanırken daha fazla çıkıyor içinden yani ben 375 puregon kulanıyorum hemen hemen 300 puregondan çıkıyordu bu kadar
ama rapor almak için cuma git cmrt hafta sonu ilaç bulmakta almakta zorlanırsın
AYRICA MERKEZİ ARA ASLA SIKILMA ONLAR BİZE HER DURUMDA BİLĞİ VERMEKLE YÜKÜMLÜLER
TEK GİDİP ÇİFT DÖN İNŞŞŞŞŞŞ

Swlam kızlar .s&u ile konuştuk yarıyıl tatilinde bende görüşeceğiz.Müsait olanları beklerim.
yeter canım sen eşinin sigortasından mı yararlanıyorsun?

swlam kızlar .s&u ile konuştuk yarıyıl tatilinde bende görüşeceğiz.müsait olanları beklerim.
Yeter canım sen eşinin sigortasından mı yararlanıyorsun?

yok kuzum nerde
Biz özelden yaptıyoruz

canım bende aşılamayla hamile kaldım biliyorsun. gonalf kullandım bende. 5 doz değil canım 1 doz fazla çıkıyor içinden merak etme. bide benimde kontrol günüm cumartesiye gelmişti. yetmeyince ordan veriyorlar merak etme canım. o konuda hiç sıkıntın olmasın için rahat olsun. İnşallah senin tedavinde hayırlı olsunda sende benim gibi güzel sonuçlarla gel canım

Swlam kızlar .s&u ile konuştuk yarıyıl tatilinde bende görüşeceğiz.Müsait olanları beklerim.
yeter canım sen eşinin sigortasından mı yararlanıyorsun?

haftaya hangi olacağını ayarlayalım canım. ona göre buluşalım çoook güzel olacak çoook.

kızlar ne zaman nerede buluşuyorsunuz
kimler geliyor bakem

canımm günaydın sanada herkeslereeeeeee. Canım daha ne zaman nerde konuşmadık. Ama ya kademide ya bende olacak. Haftaya bir gün bu hafta kararlaştırırız. Haftayadamı gelemezsin sen yaaa. Ne güzel olurduuu

bakalım belkimde süpriz yaparım size

slm arkadaşlar
bişey sorucam ebriyo kalitesi:6/2 ne dedmek
başarısız oldu zaten ama merak ettim adana başkentte yaptırmıştım

Günaydın Canım bendeyiz.Atla gel .S&u HAFTAYA hangi gün geleceklerini ayarlayacak.Canım eşin dr. değil mi?Ben öyle hatırlıyorum da ondan sordum?

yok canım karıştıyorsun sanırım

slm arkadaşlar
bişey sorucam ebriyo kalitesi:6/2 ne dedmek
başarısız oldu zaten ama merak ettim adana başkentte yaptırmıştım

canım diğer tarftada sormuşu yazdım orayada 6 hücreli 2 kalite demek oluyor 6/2 açıklaması bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…