canım başkentte böyle bir olasıkıl var demiştiyeter, bugün 15.gün hala adet olmadım.
Bir umut acaba hamişmiyim diyecektim ama dün doktor ultrasyonda öyle bir şey görünmüyor dedi. Rahişm kalınlığından anlaşılıyormuş sanırım..
Valla çok umutlanmıştım yine..
ben gelemıcem yhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
keske bnde adanada olsammmmmmmmmmmmmmmm
keşke bende olsaydım ama :26::26::26::26::26:
canım tedavin hayırlı olsun canım. Allahım boş çıkarmasın İnşallaaaah.yeter, bugün 15.gün hala adet olmadım.
bir umut acaba hamişmiyim diyecektim ama dün doktor ultrasyonda öyle bir şey görünmüyor dedi. rahişm kalınlığından anlaşılıyormuş sanırım..
valla çok umutlanmıştım yine..
eylulcugum canını sıkma lucrın gecıkme yapıor cunku
bndede olmustu ama ben hamıle olmadıgımdan emındım
sende olursun bugun yarın m.etme canım
ınş tedavın hayırlı olur
esracık nbr kızzzzzzzzzzz ne yapıorsun
nasıl gııor
ya aslında bırı bır merkezı ovuyor dıgerı kotuluyor
herkesın gorusunu alacak olsak hıc bır merkezde yaptırmamız lazım
allh hepımız ıcın hayırlısını versın
sen beklemedemısın suan????????
suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu ne yapıorsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn eylulum nasılllllllllllllllllllll
slm kızlar adet oldum ve sonunda tedaviye başladım bugün aşılama için.kızlar lütfen dualrınızı eksik etmeyin ne olur.cumartesi 2.gün gittim başkente şansıma yine bülent bey vardı.rahatlatıyor beni çünkü.baktı kist falan yok dedi.gonalf verdi yine .bugün başladım.yalnız kızlar bir sorun var ama ya beni biaydınlatsanız .şimdi ben günde 100mlden daha az kullancakmışım.yani eda hemşire şey dedi 75 in altında 5 yazısının altına getir dedi ve 6 gün sonra gel dedi.yani cumartesi ama hesaplayınca ilaç eksik kalıyor kızlar.çünkü 450ml gonalf ancak 5 gün kullanılabilir.o yüzden bende şey dedim cuma gitsem olurmu acaba hem raporumu alırım , hem reçetemi yazdırırım çünkü başkentten ödünç almıştım ilacı o yüzden.sizce ben mi yanlış hesapladım yoksa hemşiremi .bana yardım edin lütfen arayıp sorsam mı bilemedim ki.ama cuma günü gitmek mantıklı sanki çünkü en yazın yaptırdığımda öyleydi.6.gün gitmiştim yani 7.gün değil.şaştım kaldım ya.ama dualrnıza ihtiyacım var .öpüyorum benim dulrım siznle .
canım hayılı uğurlu olsun bebişli olsun ,inşşşşşş
canım şidi 450 lik ama kulanırken daha fazla çıkıyor içinden yani ben 375 puregon kulanıyorum hemen hemen 300 puregondan çıkıyordu bu kadar
ama rapor almak için cuma git cmrt hafta sonu ilaç bulmakta almakta zorlanırsın
AYRICA MERKEZİ ARA ASLA SIKILMA ONLAR BİZE HER DURUMDA BİLĞİ VERMEKLE YÜKÜMLÜLER
TEK GİDİP ÇİFT DÖN İNŞŞŞŞŞŞ
swlam kızlar .s&u ile konuştuk yarıyıl tatilinde bende görüşeceğiz.müsait olanları beklerim.
Yeter canım sen eşinin sigortasından mı yararlanıyorsun?
slm kızlar adet oldum ve sonunda tedaviye başladım bugün aşılama için.kızlar lütfen dualrınızı eksik etmeyin ne olur.cumartesi 2.gün gittim başkente şansıma yine bülent bey vardı.rahatlatıyor beni çünkü.baktı kist falan yok dedi.gonalf verdi yine .bugün başladım.yalnız kızlar bir sorun var ama ya beni biaydınlatsanız .şimdi ben günde 100mlden daha az kullancakmışım.yani eda hemşire şey dedi 75 in altında 5 yazısının altına getir dedi ve 6 gün sonra gel dedi.yani cumartesi ama hesaplayınca ilaç eksik kalıyor kızlar.çünkü 450ml gonalf ancak 5 gün kullanılabilir.o yüzden bende şey dedim cuma gitsem olurmu acaba hem raporumu alırım , hem reçetemi yazdırırım çünkü başkentten ödünç almıştım ilacı o yüzden.sizce ben mi yanlış hesapladım yoksa hemşiremi .bana yardım edin lütfen arayıp sorsam mı bilemedim ki.ama cuma günü gitmek mantıklı sanki çünkü en yazın yaptırdığımda öyleydi.6.gün gitmiştim yani 7.gün değil.şaştım kaldım ya.ama dualrnıza ihtiyacım var .öpüyorum benim dulrım siznle .
Swlam kızlar .s&u ile konuştuk yarıyıl tatilinde bende görüşeceğiz.Müsait olanları beklerim.
yeter canım sen eşinin sigortasından mı yararlanıyorsun?
günaydın güzeliklerr
kızlar ne zaman nerede buluşuyorsunuz
kimler geliyor bakem
canımm günaydın sanada herkeslereeeeeee. Canım daha ne zaman nerde konuşmadık. Ama ya kademide ya bende olacak. Haftaya bir gün bu hafta kararlaştırırız. Haftayadamı gelemezsin sen yaaa. Ne güzel olurduuu
kızlar ne zaman nerede buluşuyorsunuz
kimler geliyor bakem
Günaydın Canım bendeyiz.Atla gel .S&u HAFTAYA hangi gün geleceklerini ayarlayacak.Canım eşin dr. değil mi?Ben öyle hatırlıyorum da ondan sordum?
slm arkadaşlar
bişey sorucam ebriyo kalitesi:6/2 ne dedmek
başarısız oldu zaten ama merak ettim adana başkentte yaptırmıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?