canım diğer tarftada sormuşu yazdım orayada 6 hücreli 2 kalite demek oluyor 6/2 açıklaması bu
canım diğer tarftada sormuşu yazdım orayada 6 hücreli 2 kalite demek oluyor 6/2 açıklaması bu
sağol canım cvp için
peki nasıl bu değer seninkiler nasıl dı yani bu benimki çok kalitesiz mi demek
bnsız bulusma olurmu yha yeterde gelemıor
canım bende aşılamayla hamile kaldım biliyorsun. gonalf kullandım bende. 5 doz değil canım 1 doz fazla çıkıyor içinden merak etme. bide benimde kontrol günüm cumartesiye gelmişti. yetmeyince ordan veriyorlar merak etme canım. o konuda hiç sıkıntın olmasın için rahat olsun. İnşallah senin tedavinde hayırlı olsunda sende benim gibi güzel sonuçlarla gel canım
slm kızlar yeterciğim çok sağol beni aydınlattığın için.bugün ikinci iğnemi oldum kızlar .75ml den biraz daha fazla yapıyorum .yani eda hemşire 5 altına gel dedi tam 100ml değil yani .niye öyle ayarlandı onuda anlamadım ama.kızlar dualrınıza ihtiyacım var.her gün size yazmaya gayret edeceğim gelişmeleri.birde folik asit içiyorum aslında doktor vermedi ama ben içiyorum.başka ne yapabilirim.birde stres yok inanı kızlar.allahtan bu hafta okul varda zaman geçip gidiyor.inşallah herşey güzel lur bu defa .yüce rabbim hakkımızda hayırlısını versin hepimize.dualrımız birbirimiz için olsun.su inşallah sende sağ salim alırsın bebeğini.esracığım sende umudunu yitirme.herşeyin hayırlısı.
gunaydın kızlar
ya herkes ust uste negatıfı aldı sınırler bozuldu( esra ben nazan)
e zaten 2 arkadasta tedavıde
arende zaten gırmıor
kademıde fızık tedavıde sanırımmmmmmmmmmmm
ya evet artık donelım eskısı gıbı sohbet edelım herkes gelsın
su,nazan,kademı,aren,elıf,eylul,esra,yeter ve ben'(unutuklarımda dahıl )
günaydın kızlar.benim eşim grip oldu evde ona bakıyorum ben oyüzden giremiyorum girsemde yazacak farklı birşeyim yokoyüzden ne diyecegimi bilemiyorum
suyla görüştünüzmü dün dr. a gidecekti çok merak ettim güzell kızımız kaç kilo olmuş boyu kaç olmuş :) yer teyzesi onu
yeterınde dedıgıne katılıoyrum
nazancık gecmıs olsun esıne
su yun bebegı maşşşşş iii teyzesı.....
ilk yegenımız
bnde az sonra tup bebkten sonra ılk muyaneme gıdecegım
ınş sorun yoktur
dua edın ayaklarım gıtmıor cunku
asırı moralım bozuk artık
bu durumum cok uzuyor
slm kızlar naılsınız .herkes foruma girilmediğinden şikayetçi bende yazayım katkım olsun dedim.nasılsınız kızlar .iyisiniz inşallah.esracığım sakın bozma moralini inşallah hiçbişey yoktur.bozma moralini.kızlar bu topikteki herkes bende dahil olmak üzere çok umutsuz konuşuyoruz.bence birbirimize artık moral verelim nasıl olur sizce .umut olalım birbirimizi.ellerimizden tutup kaldıralım ki geleceğe umutla bakalım.ben bugünlerde daha iiyim nedense.bugün okula gittim ama boş boş oturduk öğrenci yoktu öle işte.kızlar ne yaptıklarımızı anlatsak paylaşsak bence daha çok rahatlarız.öpüldünüz.inşallah yeterciğim sende iyisindir. su dan haber yok mu.esra kademi ve diğer kızlar öpüyorum szleri.dualrımız birbirimize....
kimler var burda bakalım :d ne konuşalım ben geldim :d
kuşum hiç denk gelmiyoruz yaaaaa
esraaaaaaaaaaaa dr geldinmi kuzum ne dedi dr her şey yolundamı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?