geldım sekerım geldım
valla ıyımı kotumu bnde anlam veremedım
oncelıkle enfeksıyon kapmısım
1 hap bırde vıtıl verdı ama almadım ben :)
folık asıde devam dedigene aynı seyler
hem sagda hem solda yumurtam olsmus cok sukur ama
bugun 14. Gunum olmasına ragmen boyutu 10 mm
bnce cok kucukkkkkkkk
cunku normlde 12. Gun 13 mm ıdı bu ne sımdı bırsey anlamadım
2 un sonra gene gel dedi
catlama durumuna bakalım dedi
ıcımden dedım sna ada catlamasınada :)
canım enfeksiyın için ilaç vermiş çok takılma
yoşların boyutuna gelincede neden takıldın ki bazı kadınlar vadır edtinbitimin 4 günü yumoşo gelişir ve çatlar bazı kadınlarda vardır adetine 3 kala yumoş büyür çatlar
bence önemli olan 2 tane nur topu gbi yumoşuyun olması dr git çatlama zamnına bakın ve eşinle birlikte olun
inşşşşşş bebişiniz doğal yoldam gelir
geldım sekerım geldım
valla ıyımı kotumu bnde anlam veremedım
oncelıkle enfeksıyon kapmısım
1 hap bırde vıtıl verdı ama almadım ben :)
folık asıde devam dedigene aynı seyler
hem sagda hem solda yumurtam olsmus cok sukur ama
bugun 14. gunum olmasına ragmen boyutu 10 mm
bnce cok kucukkkkkkkk
cunku normlde 12. gun 13 mm ıdı bu ne sımdı bırsey anlamadım
2 un sonra gene gel dedi
catlama durumuna bakalım dedi
ıcımden dedım sna ada catlamasınada :)
Yetercıgım buradasın sanırım umarım okursun:)Bugun ben ankada tup bebek merkezıne gıttım.Aslında telde sadece fıyat soracaktım ama bılgı vermedıler merkezımıze buyrun gelın dedıler.Bende bos bos evde oturuyorum gıdeyım barı dedım.Neyse gıttım Gokhan bey ıyı bır doktor bılgılı ve dınleyıcı bır doktor hosuma gıttı.Fakat fıyatlar konusunda kafamı karıstırdılar ve bana cok cıddıyetsız geldı.Bızım ssk dan faydalanma gıbı bır durum soz konusumu dedım.Oradakı Banu hanımmıydı neydı adı cok cıddıyetsız bır sekılde asla sız ssk dan faydalanamıyorsunuz evlılık 3 yıl olmamıs dedı.Baskentte farklı bırsey soyledıler.Sperm sayınız 5 mılyonun altında ıse 3 yıllık evlılık sartı aranmaz dedı.Aman corba oluyor kafamız arastırdıkca.Ama ben Adana da gercekten guvenılebılecek bır merkez olduguna ınanamıyorum nedense.Istanbul dada basarısız olduk tamam ama gercekten bence cok ıyı bır merkezdı.Ama cok kulfetlı oluyor 20 gun kadar orada kalınca.Allah hepımızın yardımcısı olsun ne dıyelım...
gunaydın kızlar
esra senınde kafan karıstı demı
arastırdıkca karısıor ınsanın kafası ay ne zor ısmıs
arencıgım enfeksıyon kapmısım zaten ama yumurtamın boyutnu etkılemzkı o sınır oldum yhaaaa
evet takıp yaptıracam catlayıp catlamadıgına bakacak....
yeter ben anlamadım sımdıııııı
azosperm yanı 5ın altında oldumu 3 yıllık evlılık sartı gecersızlesıyormu
canım azo spermlerde bile 3 yılık evlik istiyorlar 5 miyonun altınsa spermi olandan her hslükarda isterler demek istedim:26:
i.akşamlar kızlar napıyorsunuz.ben pataloji sonucumu aldım dr. Bir sorun yok dedi .siz düşüklerden sonra hiç kan verip tahlil yaptırdınızmı kızlar.dr. Normalde ilk düşük normal sayılır test 2. Ve 3. Düşükten sonra yapılır dedi ama ben ya varsa felan diye ısrar edince ozaman gidin 2. Düşük deyin dedi orda bütün tetkikleriniz yapılır dedi .bebekte çok şükür bir anormallik çıkmadı
yetercim senin kardeşinde bişey çıktımı peki insaallah çıkmamıştırda.şimdi bebegi varmı ben yine ilki gibi zor hamile kalacam diye çok korkuyorum ya
canım ben ısrar ettim zaten deneme yanılma yöntemimiyiz biz zaten 3.den sonra vucut otamatik atıyormuş.bende yarın gidince 3. Düşügüm dicem :d yalandan kim ölmüş ::d dr. 3 ay rahmi dinlendir dedi nasıl bekleyecem ben yaaaaa
ya canım bencede eger vucut hazırsa hamile kalınır deilsede kalınmaz.biliyormusun en çok korktugum şeyyy ya yine o 3.5 yıl yaşadıgım şeyleri yaşarsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?