Tüp Bebek Merkezleri Adana Seyhan Başkent'e Tüp Bebek Yaptıracaklar

canım enfeksiyın için ilaç vermiş çok takılma
yoşların boyutuna gelincede neden takıldın ki bazı kadınlar vadır edtinbitimin 4 günü yumoşo gelişir ve çatlar bazı kadınlarda vardır adetine 3 kala yumoş büyür çatlar
bence önemli olan 2 tane nur topu gbi yumoşuyun olması dr git çatlama zamnına bakın ve eşinle birlikte olun
inşşşşşş bebişiniz doğal yoldam gelir

sagol tatlımmmmmmmmmmmmmm

Selamlaaarrrr:)
Evet kızlar bızım topık cok yavas ılerlıyorGercı benım bu aralar gırememe nedenım vardı cok hastaydım neredeyse 1 haftadır yatak dosek yatıyorum.Aksam saat 20.00 de uyuyorum hemen hemen hergun.Ama gectı neyse sukur.Bu arada bılgısayarım formatlandı.Msnım de calısmıyor
S&U canım sen bana ozelden telını yazda ben sana oyle ulasıp geleyım.Kademıyle de ayarlayabılırız olmazsa haftaya bulusalım bu hafta da olabılır persembe yada cuma uygunsan ben gelebılırım.Kademı sende ozelden yaz canım bana cebını.Ben guzel bır organızasyon yapayım:))))

Yetercıgım buradasın sanırım umarım okursun:)Bugun ben ankada tup bebek merkezıne gıttım.Aslında telde sadece fıyat soracaktım ama bılgı vermedıler merkezımıze buyrun gelın dedıler.Bende bos bos evde oturuyorum gıdeyım barı dedım.Neyse gıttım Gokhan bey ıyı bır doktor bılgılı ve dınleyıcı bır doktor hosuma gıttı.Fakat fıyatlar konusunda kafamı karıstırdılar ve bana cok cıddıyetsız geldı.Bızım ssk dan faydalanma gıbı bır durum soz konusumu dedım.Oradakı Banu hanımmıydı neydı adı cok cıddıyetsız bır sekılde asla sız ssk dan faydalanamıyorsunuz evlılık 3 yıl olmamıs dedı.Baskentte farklı bırsey soyledıler.Sperm sayınız 5 mılyonun altında ıse 3 yıllık evlılık sartı aranmaz dedı.Aman corba oluyor kafamız arastırdıkca.Ama ben Adana da gercekten guvenılebılecek bır merkez olduguna ınanamıyorum nedense.Istanbul dada basarısız olduk tamam ama gercekten bence cok ıyı bır merkezdı.Ama cok kulfetlı oluyor 20 gun kadar orada kalınca.Allah hepımızın yardımcısı olsun ne dıyelım...

esra canım belki akıntın vardır heraslesinde dediği gibi ya iltihap yada mantardır. mm o kadar küçükki ölçümden de kaynaklanabilir. onun için aksi düşünme. sen bu ay ne yapacaksın sadece takipmi yapacaksın.

günaydın güzeliklerrrrrrrrr

canım şimdi gökahan bey iyi bir dr gibi geldi banada
banu hanıma gelince o sanırım muasebeyle ilğileniyor
bilmiyorum bana fiyat konusundada elimizden geleni yaparız dediler
AMA EŞİNİN SAYISI 5 MİLYONUN ALTINDADA OLSA HATTA AZOSPERM BİLE OLSAN 3 YILIK EVLİLİK ŞARTINI BEKLEMEK ZORUNDASIN bu arada onlara raporu başkent çıkartıyor yani eğe başkent sana böyle bir şey söylediye ...
birde bence önemli olan dr muasebeyle 1 kez karşılaşılacak
ama ben ne yapacağıma karar vermedim
bu arada yeşbü vardı onun tedavilerinden birinide orada yaptımıştı
onada sordum orası iyi bir merkez dedi ama bilmiyoruym yaaaaaaaa:26::26::26:
mersinde gözde var oraya önce gitmiştim dr papaz olmuştuk ama lşimdi gatadan gelen bir dr almış has çok iyi dediler
birde onunla görüşeceğim ama ne yapacağımı yine bilmiyorum

Son düzenleme:
gunaydın kızlar
esra senınde kafan karıstı demı
arastırdıkca karısıor ınsanın kafası ay ne zor ısmıs
arencıgım enfeksıyon kapmısım zaten ama yumurtamın boyutnu etkılemzkı o sınır oldum yhaaaa
evet takıp yaptıracam catlayıp catlamadıgına bakacak....
yeter ben anlamadım sımdıııııı
azosperm yanı 5ın altında oldumu 3 yıllık evlılık sartı gecersızlesıyormu

canım azo spermlerde bile 3 yılık evlik istiyorlar 5 miyonun altınsa spermi olandan her hslükarda isterler demek istedim:26:

i.akşamlar kızlar napıyorsunuz.ben pataloji sonucumu aldım dr. bir sorun yok dedi .siz düşüklerden sonra hiç kan verip tahlil yaptırdınızmı kızlar.dr. normalde ilk düşük normal sayılır test 2. ve 3. düşükten sonra yapılır dedi ama ben ya varsa felan diye ısrar edince ozaman gidin 2. düşük deyin dedi orda bütün tetkikleriniz yapılır dedi .bebekte çok şükür bir anormallik çıkmadı

canım sorun olammasına çok sevindim
ben düşük yaşamdım ama kız kardeşim 2 defa yaşadı kardeşimede ilkinde öyle demilerdi 2. De mersin ünvrs gittik oradi dr bu fikir (birini düşükte araştırma yapılmaz )100yıl öncenin fikri dedi artık her şey değişti ilk düşükte gelecektiniz ve araştımanız yapılacaktı aklınızda olsun asla bir daha böyle bir şeyle karşılaşırsanız ikinci beklemeyin dedi

canım ben ısrar ettim zaten deneme yanılma yöntemimiyiz biz zaten 3.den sonra vucut otamatik atıyormuş.bende yarın gidince 3. düşügüm dicem yalandan kim ölmüş : dr. 3 ay rahmi dinlendir dedi nasıl bekleyecem ben yaaaaa

yetercim senin kardeşinde bişey çıktımı peki insaallah çıkmamıştırda.şimdi bebegi varmı ben yine ilki gibi zor hamile kalacam diye çok korkuyorum ya

yetercim senin kardeşinde bişey çıktımı peki insaallah çıkmamıştırda.şimdi bebegi varmı ben yine ilki gibi zor hamile kalacam diye çok korkuyorum ya

yok canım hiç bir şey çıkmadı kardeşimde
vee malasef sonrasında gebil olmadı hatta 3 kez aşılama oldu ama yine olmadı şimdi tüp bebk raporu çıkartı çalışıyor haziranda izne ayrılacak o zaman tüp bebk yaptıracak canım
allahım her şeyin en iyisini bilir

canım bak bizim buradki dr hiç yasak koymadı kardeşime sen kendini ne zaman iyi hisedersen eişinle birlikte ol bebkte geleceği varsa gelir dedi
bazı dr yasaklıyor ilşkiyi veya gebeliği

ya canım bencede eger vucut hazırsa hamile kalınır deilsede kalınmaz.biliyormusun en çok korktugum şeyyy ya yine o 3.5 yıl yaşadıgım şeyleri yaşarsam

ya canım bencede eger vucut hazırsa hamile kalınır deilsede kalınmaz.biliyormusun en çok korktugum şeyyy ya yine o 3.5 yıl yaşadıgım şeyleri yaşarsam

inşşşşşşşşşş öyle bir şey yaşamasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…