Tüp Bebek Merkezleri Adana Seyhan Başkent'e Tüp Bebek Yaptıracaklar

kızlar kaç gündür babam hastaydı çok kötüydüm. ama çok şükür bugün anjiyo oldu. sorun kalmadı demiş doktor çok şükür. Allahım kimseye dert vermesin yarabbim. benimde 2 düşüğüm oldu. ama araştırma falan yapılmadı. bizde o zaman cahillik işte. sonra 5 yıl olmadı biliyorsunuz. sonra 2. aşılamada oldu ama tabi zamanı gelmişti. bu arada ben 2. düşükten sonra rahatsızlık olunca doktora gittim doktor bi sürü tahlil istedi o zaman bişey çıkmamıştı ama. herasles canım sana özelden mesaj attım canım.
herkes iyidir İnşallaaaah.

insaallah yeter ya
CANIM ALLAHA SIĞINIP DUA ETMEKTEN BAŞKA BİR ŞEY GELMEZ ELİMİZDEN
İNŞŞ HEMEN HAMİŞ OLURSUN BU GÜNLERİ UNUTURSUN

suuuuuuuu CANIM ÇOK SEVİNDİM YAAAAAA BABANA
CANIM
CANIM HEPİMİZİN CAHİLİKLERİMİZ OLDU ŞU AN BİLDİKLERİMİZ ÖĞRENMEK İÇİN YILARIMIZI VERDİK EMEKLERİMİZ ÇABALARIMIZI VERDİK DEFELECA OLMSULUKLAR YAŞADIK VS VS BÜTÜN BUNLARDAN SONRA ÖĞRENDİK KEŞKE BUNLARI YAŞAMAK ZORUNDA KALMASAYDIK VE HİÇ ÖĞRENMESEYDİK DİYORUM
AMA KISMET İŞTE PAYIMIZA BU DÜŞTÜ NBUNLARI YAŞAMAK DÜŞTÜ
ARTIK ÖNÜMÜZE BAKACAĞIZ DAHA BİLİNÇLİ OLCAĞIZ
İNŞŞ BUNDAN SORA HER ŞEY DAHA İYİ OLUR

canım benim ilkinden sonra hepsi yapıldı. balcalıda yaptırmıştım. 3 ay korunmana gerek yok. 1 ay dinlen yeter. zaten bebek çok büyük olmadığı için rahim kendini daha çabuk toparlıyor. o klasikleşmiş 3 ay korunun diyorlar ama sen normal adet olduktan sonra kontrole git. iyiyse ara verme bence.

arencim saol canım ewet bugun gittik ve dr.um rahim toparlanmış çok güzel görünüyor dedi .bende özellikle bu ay istemiyorum dinlensin istiyorum ama önümüzdeki ay ne yaparım daha bende kestiremiyorum inan.birde kan tahlili sonuçlarımı elime alayım rahatlayayım istiyorum.

günaydınnnnnnnnnnnnnnnn
güzeliklerrrrrrrrrr
NEREDESİNİZ SESİNİZ ÇIKMIYOR HİÇ

Yetercıgım cevabını daha yenı okudum valla:)Yaa dedıgın gıbıyse eger hapı yuttuk daha cok var elılık yılımızın 3 yıl olmasına(Ama baskenttekı kadın cok net konustu acaba orada deneyınce sorun olmuyor mu belkıde ozel merkezlerde deneyınce sıkıntı oluyordur.Bana Banu hanım sız rapor cıkartıyorsunuz ama bız provızyon alamıyoruz dıyor.Yanı devletten paralarını alamıyorlar sanırım.Bu ay hastalanınca bır gıdım bakayım baskente tekrar ben ne dıyecekler bakalım?

günaydın kızlar insaallah hepiniz güzel haberlerle gelirsiniz.

canım çükuova ünverstsinden kardeşime çıkartırdık ben uğraştım oradada söylediler başkentede (bir ara 3 yılık evlik şartı kalktı demişlerdi ozaman konuşmuş olabilirmisin acaba )yani ben bütün evrakları hazırladım (kandimde oradan çıkartığım için tanışıyoruz rdakilerle )hiç yumşama olmadığını söylediler

kızlarrrrrrrrrrrrrrr
neredesinizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

günaydınnnnnnnnnnn
hayırlı cumlar
cuma hürmetine rabbim
yaplıan tüm dualrı kabul etsin
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
sağlık sıhat bebiş versin
bekleneni gönülerden geçeni nasip etsin
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

hayırlı cumalar kızlarr yetercim dileklerine katılıyorum ve canı gönülden amin diyorum.

slm kızlar nasılsınız.ben iyiyim şükür.herkes burdaymış ama ben gelme telaşı giremedim nete.adanadayım şükür.bugün başakente gittim.2 tane yumurtan var dedi bülent bey hatta önce baktı bir taned dedi sonra baktı yok dedi 2.hatta küçük olanlarda var.zaten aşılama için çok oluşmasına gerek yok dimi kızlar.b arada rapor ünitesinde bir sorun varmış rapor çıkmadı bende arakadi eczaneden aldım para ödeyerek.çatlatma iğnemide aldım .salı günü bir daha gitcem.bugün5.günüm yumurtam 12mm olmuştu nasıl sizce kızlar 5.gün için iyimi sizce.bülent bey iyi dedi.salı günü gitcem herhalde çatlatma iğnesni olrum perşembe veya cuma aşılama olur diye tahmin ediyorum.rabbim hepimiz için hakkımızda hayırlısını versin inşallah şu mübarek güne.yücre rabbim dileklerimizi dualarınızı kabul etsin inşallah yarabbim.lütfen kızlar dua edelim ben hep ediyorum sizler için.dualarımız birbirimiz için.öpüldünüz kızlarrrr

canıminşş her şey yolunda gitsin devam etsin bebişle sonuçlansın
biliyrsun olgun yumurta sayısı 2 geçtiği takdirde devlet iptal ediyor
onun için çok yumoşa ihtiyacın yok aşılamada bence 5 .gün için yumoşun gayet iyi
inşş sana olarak dönsün yumoşun

merhaba kızlar.bende sizdenim benide alın aranıza.
hazirandan beri başkentteyim.ve daha hiç tedaviye başlayamadık.hep yanlış klomen kullanımı yüzünden 7 aydır kistlerle uğraşıyorum.esra hanıma gittim ben...
sizce hangi doktor daha iyi .varmı tavsiye ettiğiniz biri başkentte.

minikkedicik seni merak etmiştim. geldiğin iyi oldu. sende tekrar mı kist oluştu. esra hanım ne diyor.

Mınıkkedıcık hosgeldın,
nasıl yanlıs kullanım oldu klomende anlayamadım bırazık acıklarmısın canım?Bence baskentte Esra hanım gercekten cok tatlı bır doktor.Insan kendıne yakın buluyor gercekten ama ben cesaret edıpte baslayamadım kalabalık dıye.Insan cok strese gırıyor bekleme asamasındaSen Adana da mı yasıyorsun?

Kademı canım nasılsın?Uzun zamandır denk gelemıyoruz.Bız S&U ıle konustuk onumuzdekı hafta ıcınde mutlaka ayarlayıp bulusacagız.Sızde konusun salı gunu gıbı dusunuyorum ben ayarlayalım ok mı?Optum sızı...

canım klomen zaten kist yapıyor
klomen kulanıp bende kist yok diyen kadın sayısı çok az
ama nednen ısrarla kulanıdığını ben anlayamadım benim kız kardeşim laparaskopi olmak zorunda kaldı

yaaaa bu belirsilik var yaaaaaa
Canım sen adana tüp bebğe gidecektin ne oldu

teşekkür yeterciğim inşallah canım herşey yolunda gider bu sefer.hakkımızda hayırlısı.dualrın ve dileklerin için sağol canım benim.umarım sende biran önce başlarsın tedaviye.allah yardımcımız olsun .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…