- 19 Ekim 2007
- 4.312
- 16
- 683
- 46
CANIM ALLAHA SIĞINIP DUA ETMEKTEN BAŞKA BİR ŞEY GELMEZ ELİMİZDENinsaallah yeter ya
suuuuuuuu CANIM ÇOK SEVİNDİM YAAAAAA BABANAkızlar kaç gündür babam hastaydı çok kötüydüm. ama çok şükür bugün anjiyo oldu. sorun kalmadı demiş doktor çok şükür. Allahım kimseye dert vermesin yarabbim. benimde 2 düşüğüm oldu. ama araştırma falan yapılmadı. bizde o zaman cahillik işte. sonra 5 yıl olmadı biliyorsunuz. sonra 2. aşılamada oldu ama tabi zamanı gelmişti. bu arada ben 2. düşükten sonra rahatsızlık olunca doktora gittim doktor bi sürü tahlil istedi o zaman bişey çıkmamıştı ama. herasles canım sana özelden mesaj attım canım.
herkes iyidir İnşallaaaah.
i.akşamlar kızlar napıyorsunuz.ben pataloji sonucumu aldım dr. bir sorun yok dedi .siz düşüklerden sonra hiç kan verip tahlil yaptırdınızmı kızlar.dr. normalde ilk düşük normal sayılır test 2. ve 3. düşükten sonra yapılır dedi ama ben ya varsa felan diye ısrar edince ozaman gidin 2. düşük deyin dedi orda bütün tetkikleriniz yapılır dedi .bebekte çok şükür bir anormallik çıkmadı
Yetercıgım cevabını daha yenı okudum valla:)Yaa dedıgın gıbıyse eger hapı yuttuk daha cok var elılık yılımızın 3 yıl olmasına(Ama baskenttekı kadın cok net konustu acaba orada deneyınce sorun olmuyor mu belkıde ozel merkezlerde deneyınce sıkıntı oluyordur.Bana Banu hanım sız rapor cıkartıyorsunuz ama bız provızyon alamıyoruz dıyor.Yanı devletten paralarını alamıyorlar sanırım.Bu ay hastalanınca bır gıdım bakayım baskente tekrar ben ne dıyecekler bakalım?
slm kızlar nasılsınız.ben iyiyim şükür.herkes burdaymış ama ben gelme telaşı giremedim nete.adanadayım şükür.bugün başakente gittim.2 tane yumurtan var dedi bülent bey hatta önce baktı bir taned dedi sonra baktı yok dedi 2.hatta küçük olanlarda var.zaten aşılama için çok oluşmasına gerek yok dimi kızlar.b arada rapor ünitesinde bir sorun varmış rapor çıkmadı bende arakadi eczaneden aldım para ödeyerek.çatlatma iğnemide aldım .salı günü bir daha gitcem.bugün5.günüm yumurtam 12mm olmuştu nasıl sizce kızlar 5.gün için iyimi sizce.bülent bey iyi dedi.salı günü gitcem herhalde çatlatma iğnesni olrum perşembe veya cuma aşılama olur diye tahmin ediyorum.rabbim hepimiz için hakkımızda hayırlısını versin inşallah şu mübarek güne.yücre rabbim dileklerimizi dualarınızı kabul etsin inşallah yarabbim.lütfen kızlar dua edelim ben hep ediyorum sizler için.dualarımız birbirimiz için.öpüldünüz kızlarrrr
insaallah yeter ya
merhaba kızlar.bende sizdenim benide alın aranıza.
hazirandan beri başkentteyim.ve daha hiç tedaviye başlayamadık.hep yanlış klomen kullanımı yüzünden 7 aydır kistlerle uğraşıyorum.esra hanıma gittim ben...
sizce hangi doktor daha iyi .varmı tavsiye ettiğiniz biri başkentte.
canım klomen zaten kist yapıyormerhaba kızlar.bende sizdenim benide alın aranıza.
Hazirandan beri başkentteyim.ve daha hiç tedaviye başlayamadık.hep yanlış klomen kullanımı yüzünden 7 aydır kistlerle uğraşıyorum.esra hanıma gittim ben...
Sizce hangi doktor daha iyi .varmı tavsiye ettiğiniz biri başkentte.
mınıkkedıcık hosgeldın,
nasıl yanlıs kullanım oldu klomende anlayamadım bırazık acıklarmısın canım?bence baskentte esra hanım gercekten cok tatlı bır doktor.ınsan kendıne yakın buluyor gercekten ama ben cesaret edıpte baslayamadım kalabalık dıye.ınsan cok strese gırıyor bekleme asamasındasen adana da mı yasıyorsun?
canıminşş her şey yolunda gitsin devam etsin bebişle sonuçlansın
biliyrsun olgun yumurta sayısı 2 geçtiği takdirde devlet iptal ediyor
onun için çok yumoşa ihtiyacın yok aşılamada bence 5 .gün için yumoşun gayet iyi
inşş sanaolarak dönsün yumoşun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?