teşekkür yeterciğim inşallah canım herşey yolunda gider bu sefer.hakkımızda hayırlısı.dualrın ve dileklerin için sağol canım benim.umarım sende biran önce başlarsın tedaviye.allah yardımcımız olsun .
benim bugün 6.günüm dualarınızı bekliyorum arkadaşlar.. haftaya yumoşlar toplanır sanırım.
canım merhaba uzun zamandır görüşemiyoruz.i.oldu buraya geldigin burası bizim dertleşme noktamız.merhaba kızlar.bende sizdenim benide alın aranıza.
hazirandan beri başkentteyim.ve daha hiç tedaviye başlayamadık.hep yanlış klomen kullanımı yüzünden 7 aydır kistlerle uğraşıyorum.esra hanıma gittim ben...
sizce hangi doktor daha iyi .varmı tavsiye ettiğiniz biri başkentte.
benim bugün 6.günüm dualarınızı bekliyorum arkadaşlar.. haftaya yumoşlar toplanır sanırım.
Yetercıgım evet gıdecektım.Randevu aldım cuma gunu ıcın saat 12.30 a verdıler ama benım yetısmem mumkun degıldı arayamadım da merkezı gercı onlarda tenezzul edıp aramadılar sagolsunlar...
GÜNAYDIN CANIM
BENDE MERAK ETMİŞTİM ŞİMDİ BAŞKENT LE
ANKADA YAL GÖRÜŞTÜN YA SEN BAKALIM BURASI SANA NASIL GELECEK DİYE
BENDE GÖRÜŞECEĞİM AMA
CANIMHİÇ İSTEMİYOR ŞİMDİ YAAAAAAAAA
BİRDE NE KADAR ÇOK YERE GİDERSEM OKADAR ÇOK AKLIN KARIŞIYOR YAAAAAAAAAA
HEPSİ BİR ŞEY DİYOR
BİR ŞEY ANLATIYOR BİRDE MERSİNDE GÖZDE VAR ORAYA GİDECEĞİM DR GATADAN G[/ELMİŞ BİR BAKİM BAKALIM FONT]
Vallahı kafam karısık hıcbır yere guven yok gıbı gelıyor bana.Para tuzagı olmus bıcok yer.Istanbul dakı merkezımde de aklımda soru ısaretlerı kaldı.Ankara da Gurgan klınıkten bır doktor bugun haber turkteydı.Roprtajı cok sıcak geldı bana.Bakalım arastırıyorum yıne de.Bıze sskda faydalanabılırsınız de dedıler.Cok sasırdım ılk defa menfaatımız ıcın bır merlkez yonlendırme yaptı bıze??
Efendimiz Aleyhisselam buyurdu:
- Bana en yakın olanlar, üzerime en çok salavat getirenler olacaktir.
- Üzerime salavat getirirseniz Allah da (c.c) sizin üzerinize salavat getirir.
...
- Bana salavat getirin. Nerede olursanız olun salavatınız bana ulaşır.
- Allah Teala (C.C) buyurdu: "Bir defa salavat getirene Ben ve meleklerim on defa salavat getiririz."
- Cuma günü ve geceleri üzerime (100) defa salavat getirenin Allah Teala (c.c) otuzu dünyaya, yetmişi ahirete ait olmak üzere yüz hacetini kabul eder.
- Dua ile sema arasında bir engel vardır. Üzerime salavat getirilince engel açılır, dua yerine ulaşır.
- Sünnetimi ihya eden, üzerime salavat getiren, darda kalanlara yardımda bulunanlar kıyamet gününde arşın gölgesinde olacaklardir.
- Sırat üzerinde kalmış, hurma yaprağı gibi tirtir titreyen bir adam gördüm .O anda üzerime getirdigi salavat-i şerife gelip o durumdan onu kurtardı.
- Dün gece acayip bir şey gördüm. Adamın biri Sırat üzerinde düşüp kalkıyordu. O anda üzerime getirdiği salavat geldi. Elinden tuttuğu gibi Sırat'tan geçirdi.
- Meclislerinizi salavat ile süsleyiniz.,
- Kiyamet günü büyük ecir almak isteyen, üzerime salavat getirsin.
- Cuma günü üzerime (80) kere salavat getirenin seksen senelik günahi affolunur.
- Üzerime salavat getirilmeden yapilan hiçbir dua kabul olunmaz.
- Karsilaşan iki mü 'min salavat getirerek musafaha ederlerse, geçmiş ve gelecek günahlari bagışlanir. - Üzerime (100) defa salavat getirene, Allâh (c.c.) bin defa rahmet nazarı ile bakar. Iştiyakla daha fazla getiren için kiyamet gününde şefaat ve şahitlik ederim.
- Üzerime bir günde (1000) defa salavat getiren kimseye cennetteki makamı gösterilmedikçe ölmez.
- Cuma günü üzerime (100) defa salavat-i serife getiren kimse kıyamette öyle bir nur ile gelecek ki, eğer o nur bütün mahşer ehline taksim edilse hepsine yeterdi.
- Ömrünü boş yere heba eden kisinin kaybettigi zamani telafi etmesi için salavat-i şerife ile meşgul olmalidir. Eger bütün Ömrünü ibadetle geçirmiş olsan sonra bir defa salavat-i serife getirsen, getirdigin salavat bütün ibadetlerinden daha ağır gelirdi. Çünkü sen kendi gücün nispetinde salavat getirmektesin.
Allah Teala da (C.C) Rububiyyeti hesabıyla senin bir salavatına karşılık sana on salavat getirmektedir.Yani Allah Teala(C.C) sana on defa rahmet nazariyla bakmaktadir.
Allah Teala'nin (C.C) kuluna nazar-i rahmeti; insin, cinnin ibadetinden daha hayirlidir. Çünkü Allah(C.C) bir kuluna rahmeti ile nazar edince o kul azaba dûçar olmaz.
- Allah Teala(C.C), perşembe günü ikindi vakti, melekleri salavat-i şerife getirenlerin ismini yazmak için yeryüzüne gönderir. Cuma günü ve gecesi salavat getirmeyi ihmal etmemelidir.
* Salavat-i Şerife dünya ve ahirette insanin derecesini yüceltir. Onu büyük bir nur sahibi kilar. Kazanci en bol bir ticaret kaynağıdır.
Canım merhaba bende Adanada deneme yapacağım, olumsuz olursa ankarada yada istanbuldaki merkezleri araştırıyorum.Gurganı bende duydum msn attım cevap bekliyom,haftaya pazartesi ayarlayın bende buluşuyoruz.
Kızlar bahçeci ile adana tüp de hamdi bey hakkında bilğiniz varmı?
Selam kızlar tedaviniz hayırlı olsun.Yoğunluktan yazamadım herkein yüzü gülsün.S&U YA MSN GÖNDERDİM .iL DIŞINDAN MİSAFİRİM GELİYOR.hAFTAYA PAZARTESİ BEKLİYORUM.yeter,esra,herasles,aren,s&u ve Adanada olanları bekliyorum.Özelden yada msn ile adres veririm.
kızlar bahçeci ile adana tüp de hamdi bey hakkında bilğiniz varmı?
yüce rabbim cümlemizin kalbiyle,diliyle,zihni ile,bedeni ile allah inancıyla,göz yaşı ile,salavatı ile ,dualarıyla yapmış olduğu dileklerini hayırlısıyla kabul etsin.
canım ben hiç görüşmedim gitmedim (adanada görüşmediğim tek yer oarası)ama benim komşum orada 3 defa yaptımış yani aradığımda dr ulaşamama gib bir sorunumuz vardı hani ben gelik yaşadım orada ama çok ilğili değilerdi dediiiiiiii zaten tüpbebkle hamiş olmasına rağmen düşükle sonuçlanmış hEpside
canım bahçeci iyi bir merkez
ama oradada şöyle bir şey varmış ilk muayeneyi mustafa bey yapıyormuş ama sonrasında başka dr ilğileniyormuş
canım hamdi bey özel adana tüp bebek merkzindeki hamdi karanfil mi? hamdi bey için hep güzel şeyler duydum ama gitmek nasip olması ben o merkezde ki prof.muayane ve tedavi oldum benim şahsi düşüncemi söylemek gerekirse ben memnun kalmadım keşke hamdi beyele başlasaydım o olaydan sonrada gitmedm merkeze hamdi beyin başarılarını çevremde gördüm ama şunuda unutmamak gerekir ki herşey bir vesile ile olur
canım geçmiş olsun.kısmet olursa bulusuruz.bahçeciye msj attım .hemen yanıt geldi nisanda başlayacaksak martta gel bakalım diyor.valla özellikle bahçeci devam ederse düşünüyorum.birde tlf ile görüşür ona göre giderim.ayrıca acıbademde tayfun bağışlada msn yoluyla ulaşmaya başlıyorum.niyetimiz başkent esra ile deneme yapalım inşallah tutar yoksa bahçeci ye yada kıbrısa gitmeyi düşünüyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?