Canım sendeki problem nedir?
canım benim sorunum yumurtlama sorunu ve birde pıhtılaşma eklendi benim bir tane gebeligim oldu 2aylık iken kalbi durdu kürtaj oldum 6ay olmasına ragmen daha olmadı tedaviye başlamak istiyorum başkentde esra hanıma iyi diyorlar ama herzaman esra hanım denk gelmiyor hemşirelere onu istedigini söylüyosun tamam diyorlar muuane konumunda bekliyosun birde bakıyosun başka bir dr.geliyor bişeyde diyemiyosun sinirrlenmekden başka onun içn kendime güvenilir bir merkez arıyorum bahçeli diye biyerden bahsediyorsunuz o nerede ?nasıl bir merkez?
canım benim sorunum yumurtlama sorunu ve birde pıhtılaşma eklendi benim bir tane gebeligim oldu 2aylık iken kalbi durdu kürtaj oldum 6ay olmasına ragmen daha olmadı tedaviye başlamak istiyorum başkentde esra hanıma iyi diyorlar ama herzaman esra hanım denk gelmiyor hemşirelere onu istedigini söylüyosun tamam diyorlar muuane konumunda bekliyosun birde bakıyosun başka bir dr.geliyor bişeyde diyemiyosun sinirrlenmekden başka onun içn kendime güvenilir bir merkez arıyorum bahçeli diye biyerden bahsediyorsunuz o nerede ?nasıl bir merkez?
canım ben tayfun beye mail attım bana esra hanımda devam edebilirsin için rahat olsun dedi buraya gelmek maddi olarak külfet kalacak yer olayı falan dedi oradda çok iyi şartlar var dedi
zaten esra hanımla devam edeceğim ama yinede aklımdan bahçeci geçmiyor değil.önce esra ile deneyeceğim inşallah tutar olmazsa bahçeci yi düşünüyoruz.
kızlar kan verdim geldim.kromozom analizide yapılacakmış ona gün attılar nisan sonu mayıs başı dediler kan tahlilinin sonucunu bu ayın 28 inde alacam insaallah bir sorun yoktur.adet oluncada rahim filmi çekilecek yarabbim tersliklerle karşılaştırmasın insaallah
arkadaşlar merhaba ,
size bir sorum olacak büyük ihtimalle allah'ın izniyle haftasonu yumoşlar toplanacak.
Hani sperm test öncesinde min 2 gün max 4 gün falan diyorlar perhiz için bu tüp bebektede geçerlimi..
fazla birşey söylemiyorlar yeter..
Forumlarda okdum aspirin falan veriyorlarmış bana öyle bişeyde demediler.
şimdi benim anladğım kadarıyla eşimin yumurta toplama işleminden önce 3 gün önce falan perhizi bozması gerekiyor öyle mi?
Canım merhaba bende Adanada deneme yapacağım, olumsuz olursa ankarada yada istanbuldaki merkezleri araştırıyorum.Gurganı bende duydum msn attım cevap bekliyom,haftaya pazartesi ayarlayın bende buluşuyoruz.
bana folik asit bile iç demediler yaa..
Hangi aspirinden içmek gerekiyor
yeter selam canım.sonucunuzu alınca bızı de haberdar et.merakta bırakma bızı tamam mı?
eylul merhaba,
ben yaklasık 4 aydır folık asıt ıcıyorum.cogu doktor tavsıye etmeyı unutuyor ama bence cok onemlı.insallah gebe kalırsak bebeklerın omurılık gelısımınde buyuk rol oynuyor.hıcbır yan etkısı de yok.ama aspırın konusunda bılgı sahıbı degılım.sanırım kanı sulandırıyor olmalı.folık asıt olarak folbiol kullan canım.pahalı olanı alma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?