Tüp Bebek Merkezleri Adana Seyhan Başkent'e Tüp Bebek Yaptıracaklar

Canım sendeki problem nedir?

canım benim sorunum yumurtlama sorunu ve birde pıhtılaşma eklendi benim bir tane gebeligim oldu 2aylık iken kalbi durdu kürtaj oldum 6ay olmasına ragmen daha olmadı tedaviye başlamak istiyorum başkentde esra hanıma iyi diyorlar ama herzaman esra hanım denk gelmiyor hemşirelere onu istedigini söylüyosun tamam diyorlar muuane konumunda bekliyosun birde bakıyosun başka bir dr.geliyor bişeyde diyemiyosun sinirrlenmekden başka onun içn kendime güvenilir bir merkez arıyorum bahçeli diye biyerden bahsediyorsunuz o nerede ?nasıl bir merkez?

canım pıhtılaşma önemli değil gebelik oluştuktan sonra iğne veriliyor ve sorun kakıyor
evet esra hanım anlayılı iyi bir dr ama her şey kısmet abçeci istb da bir merkez
iyi bir merkez ama bildiğim kadarıyla pahalı bir merkez birde öncede yazdım ilk muayeneyi mustfa behçeci yapıyormuş ama sonrasını diğr dr lar yapıyormuş yani başkent gibi
h

Geçmiş olsun.Bende Esra nın hastasıyım,ekip olarak çalışıyorlar.pIHTILAŞMADA ARKADAŞIM 2tane kaybetti sonra ilk hamilelikle süreki iğne oldu maşallh 2 tane oğlu var.Canını sıkma.

canım ben tayfun beye mail attım bana esra hanımda devam edebilirsin için rahat olsun dedi buraya gelmek maddi olarak külfet kalacak yer olayı falan dedi oradda çok iyi şartlar var dedi

Zaten Esra Hanımla devam edeceğim ama yinede aklımdan bahçeci geçmiyor değil.Önce Esra ile deneyeceğim inşallah tutar olmazsa bahçeci yi düşünüyoruz.

zaten esra hanımla devam edeceğim ama yinede aklımdan bahçeci geçmiyor değil.önce esra ile deneyeceğim inşallah tutar olmazsa bahçeci yi düşünüyoruz.

hakında hayılısı olsun canım
inşşş başka yerlere gitmeye gerek kamadan bebğin gelir

kızlar kan verdim geldim.kromozom analizide yapılacakmış ona gün attılar nisan sonu mayıs başı dediler kan tahlilinin sonucunu bu ayın 28 inde alacam insaallah bir sorun yoktur.adet oluncada rahim filmi çekilecek yarabbim tersliklerle karşılaştırmasın insaallah

bebişim hadi bakalım
güzel sonuçlar alırsın inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
hiç bir şey çıkmaycak allahın izni ile

arkadaşlar merhaba ,
size bir sorum olacak büyük ihtimalle allah'ın izniyle haftasonu yumoşlar toplanacak.
hani sperm test öncesinde min 2 gün max 4 gün falan diyorlar perhiz için bu tüp bebektede geçerlimi..

arkadaşlar merhaba ,
size bir sorum olacak büyük ihtimalle allah'ın izniyle haftasonu yumoşlar toplanacak.
Hani sperm test öncesinde min 2 gün max 4 gün falan diyorlar perhiz için bu tüp bebektede geçerlimi..

hoş geldin canım
aaaaaaaaaa opu günün geldi haaaaaaa yaaaaaaa rabbim sana sorunsuz bir süreç nasip etsin inşşşşşşşşşşşşşşş
evet canım geçerli zaten son kntrolünde söyleyeceklerdir

fazla birşey söylemiyorlar yeter..
forumlarda okdum aspirin falan veriyorlarmış bana öyle bişeyde demediler.

şimdi benim anladğım kadarıyla eşimin yumurta toplama işleminden önce 3 gün önce falan perhizi bozması gerekiyor öyle mi?

canım aspirin ve folik asit veriyorlar
evet eğer eşinle bu dönemde birlikte olmuyorsanız
eşinin 3.4 gün önceden pehrizi bozması ve opuya kadarda tekrar pehriz yapması gerekiyor

Canım merhaba bende Adanada deneme yapacağım, olumsuz olursa ankarada yada istanbuldaki merkezleri araştırıyorum.Gurganı bende duydum msn attım cevap bekliyom,haftaya pazartesi ayarlayın bende buluşuyoruz.

Canım benım msn de sorun var gıremıyorum eskı msn'ıme.Buradan ozelden tekrar mesaj atabılırsen sevınırım.Ben onemlı bır ısım cıkmazsa muhakkak gelırım.S&U ıle de konustuk mutlaka ayarlayalım dedık.Cok buyuk ıhtımalle bır ısım olmaz ve ben gelebılrım dıye dusunuyorum.Haberleşelim mutlaka...

yeter selam canım.Sonucunuzu alınca bızı de haberdar et.Merakta bırakma bızı tamam mı?

bana folik asit bile iç demediler yaa..

Hangi aspirinden içmek gerekiyor

bize folboil ve corapin vermişlerdi
ama takılma yaaaaaaaa vermemişse bir bildiği vardır
eylül nasıl has memun kaldınmı dr kim birde ücreti ne kadar canım

yeter selam canım.sonucunuzu alınca bızı de haberdar et.merakta bırakma bızı tamam mı?

merak ettme canım yazrım dün dr gittim perşebe günü gel dedi sonuçta çrşb çıkcak zateen

eylul merhaba,
ben yaklasık 4 aydır folık asıt ıcıyorum.cogu doktor tavsıye etmeyı unutuyor ama bence cok onemlı.İnsallah gebe kalırsak bebeklerın omurılık gelısımınde buyuk rol oynuyor.Hıcbır yan etkısı de yok.Ama aspırın konusunda bılgı sahıbı degılım.Sanırım kanı sulandırıyor olmalı.Folık asıt olarak folbiol kullan canım.Pahalı olanı alma.

evet canım kanı sulandımak için
ya zaten aspirin ve foloboil ikisi 3 tl falan bende kulanıyorum tedaviyi bıraktık ama ilaçları kesmedim

Kullan canım kullan Allah'ın mucizesi bitmez...Sen umudunu hiç kaybetme...

bende folbiol kaç yıldır içiyorum ara ara kesiyorum ...

ben bilyorumda bilmeyen içmeyebilir folik asiti..
coraspirine bende başlasam mı acaba?

yeter 5000 tl herşey dahil dendi bize..

iyimi kötümü henüz bişey diyemeyecem şimdilik..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…