Tüp Bebek Merkezleri Adana Seyhan Başkent'e Tüp Bebek Yaptıracaklar

Canım hayırlı olsun nerde yaptırıyorsun?

Tamam canım engeç Cumaya kadar aranızda anlaşın Cuma günü özelden adresi veririm.

günaydınnnnnnn kızlarrrrrrrrrrrrr
Nasılsınız canlar

canım sonu güzel olsun inşşşş
taaaaa nerelerden geliyorsun
rabbbim bu kadar emeğin karşılığını versin inşşşşş

canım hayırdır ne sonucu bu ben kaçırmışım .insaallah seninde tahlillerin tamiz çıkar canım

canım benim değil eşimin
prolaktini yüksek çikti
dr beyine yakın bir yerde kist olabileceğini düşündü onunla ilgi mr çetirdik onun sonucu
inşşşş temiz çıkarda valla ömrümden ümür gidiyor kaç gündür yaaaaaa

insaallah canımyaaa ay yarabbim sen dermansız dert verme

Canım geçmiş olsun.Allahın izni ile inşallah yoktur.Nerede hangi dr. gittiniz?

slmkızlar nasılsınız.yeterciğim, kademi,bebeğim,herasles ve diğer kılzar nasılsıznız.ben kaçgünüdür giremedim kusura bakmayın.ama geçmişiokudum azçok bilgi sahibi oldum.kızlarkendimianlatayım.bugün başknte gittim ha birde ücret düşmüş 43 tl alacaklarmış artık.iyi oldu ama ya.birde başıma gelmeyen kalmadıya.ilaçlar için rapor çıkarırken sorun oldu.önceki yani ağustostaki aşılamada ben ilaçlarımı iki ayrı eczaneden almıştım ve bu eczacılar 2 ayrı rapor numarsı girmiş ve ben sanki 2 kere raporlu ilaçlar almış gibi olduğu için bu aşılama için raporçıkmayacağını söylediler.beni ldıbir telaş.neyse başkentiara sgkyı ara valla üzüntüden kahroldum.herley beni mibulacakdedim.aanadki sgkyı aradımordakibayan beni azarlayıp kapattı yanlışbilgi verdi ben yine ağladım tabi zoruma gitti inanın kızlar .neyse sonra alo 170aradı mşikayet ettim ve sorunu anlattım sağolsunlar hemen yrdımcı oldular .dilekçe yzıp vermem gerekiyormuş10sn de siliyorlarmış zaten.neyse biraz rahatladım.tabieşimlede tartıştım gereksizyere.neyse bugün gittimhemen hallodu.raporumu da çıkarttımperşembe alcamilaçları .bugün başkentte tayfun bey vardı .gerçi o doktoru ben peksevmiyordum ama bugün sempatik geldi. baktı nurtopu gibi 18 mm boyunda bir yumurtan var dedi.aslında 2 yumurtam vardı ama biri büyümüş sanırsam.endometriumkalınlığı 8 cmolmuş.sanırım bu boyutlar iyi.bugün gece çatlatma iğnemi vurulcam gece saat 12 de .perşembe aşılama.kızlar dualrınıza ihtiyacım var yüce rabbim benim ve bu yolda ilerleyen herkesin kuacğına bebişversin .

yeter , akışına bırakmya çalışıyorum , düşünmemeye çalışıyorum..
Allah'tan hayırlısı...

kuzum üzülmüşsün sıkıntı yaşamaışsın
ama geçmş boş ver önüne bak inşşşşş aşılamanda güzel sonuçlar alırsın aramıza dönersin

kızlar yukarı yazdım ama belki uzun oldu ama siziözledim.ya zaten benim işlerim hepböyle olur.perşembe büyük gün kızlar .inşallah bebişimbenimle olur ..kızlarlütfen dua edin .lütfen kızlarrr.dualrınıza ihtiyacım var.yüce rabbim hiçkimsenin kucağını boş bırakmasın.yüce rabbim hayırlıısını versin hakkımızda.perşembe size yazrım sonra hep beraber beklemeye başlarız.ben bazen umutsuzluğa kapılsmdaumudumu hiçyitirmiyorum.kızlrr lütfen dua edelim birbirimiz için.umut olalımbirbirimize.sudan haber yok bu arada kaçgündür. kademi dönmüşsün yine .inşallah bundan sonra daha sıkkarşılaşırız buralarda.ya kızlar bende msn adresimiversem amanerden vercemm özelden mi yyazmamgerekirkızlar .benibir bilgilendirin.msneden yazarım.öpüyrumkılzrrrr

kuzum bu kadar heycanlı olman tedirgin olman tedavi sürecinden kaynaklanıyor
CANIM SIN DUALARIMIZ HEPİMİZ İÇİN SEN MERAK ETTME KENDİ ADIMA KONUŞMAK GEREKİRSE HEPİMİZ İÇİN DUACYIM
İNŞŞŞŞŞ RABBİM SESİMİZİ DUYAR BEBİŞLERİMİZİ GÖNDERİR
İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
KUCAKLARIMIZI BOŞ BIRAKMAZ İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…