Tüp Bebek Merkezleri Adana Seyhan Başkent'e Tüp Bebek Yaptıracaklar

bu arada yeter geçmişolsun canım ya kendi derdimden seni sormayı unuttum.çok geçmişolsun inşallah bir sorun çıkmaz canımbenim.yeter sendemi tarsuslusun bende tarsusluyumda ondan .sağol canım benim seni görünce konuşunca rahalıyorum.çok sağol

sağol canım
evet kkızzzzzzzzzzzzzzzz

mrhb kızlar ben geldim bu gün eşimin mr sonucunu alya gittim orada sonuca bir göz attım ve yolunda gitmeyen şeyer olduğunu gördüm
bizim dr yoktu bu gün oradaki dr rica ettim baktı ve beyinde 5 cm bir kitle olduğunu söyledi buralarla uğraşma ünverst has git dedi beuin cerahisine dedi
yarın kendi dr görüşüp sonra ne yapacağımıza karar vereceğiz
allah yardımcımız olsun innşşşşşşşşşşşşş

yeter canım çook geçmiş olsun ALLAH saglık sıhat versin her kitle kötü olacak diye birşey yok bence hemen üzülme bu gibi durumlarda morel çook önemli biliyosun güzel şeyler düşün ki güzel olsun herşey

sağol canım zaten %5 kötü huylu olurmuş dr öyle dedi
canım elbette üzüldüm ama hem dr söyledikleri hemde netten arştırdığım kadarıyla
çok çok olumsuz şeyler duymadım bakalım beyin cerahisinden sonra netleşek
allahım beterinden koroun

Kolay gelsin inşallh mutlu haberlerini alırız.özelden gönderiyorsun.

Canım geçmiş olsun Allahım dermanı olmayan hastalık vermesin.Tarsuslu öğretmen arkadaşımın kayınvalidesinin geçen hafta tesadüfen beyninde ur olduğu çıktı Yüreğir Başkentte amaliyat oldu ,2 saat geçmeden konuşmaya başlamış hatta 2-3 günde taburcu oldu.İnşallah darısı başınıza.İstersen dr.nin adını öğrenirim.Yan komşumun yiğeni Balcalıda doç.Araştırın balcalı yada başkenti tavsiye ederim,iyiler.Canım büyük geçmiş olsun.İnşallah Allahın izni ile bir solukta atlatırsınız.

Canım geçmiş olsun Allahım dermanı olmayan hastalık vermesin.Tarsuslu öğretmen arkadaşımın kayınvalidesinin geçen hafta tesadüfen beyninde ur olduğu çıktı Yüreğir Başkentte amaliyat oldu ,2 saat geçmeden konuşmaya başlamış hatta 2-3 günde taburcu oldu.İnşallah darısı başınıza.İstersen dr.nin adını öğrenirim.Yan komşumun yiğeni Balcalıda doç.Araştırın balcalı yada başkenti tavsiye ederim,iyiler.Canım büyük geçmiş olsun.İnşallah Allahın izni ile bir solukta atlatırsınız.

canım sağol allah razı olsun ben bu gün balcalıyı aradım ama artık ünvrstede doç ve proflar muyayene yepmıyorlarmış özel muyanehenede vedam ediyorlarmış
sen yinede bana özelden al canım isim ve telefonlarını bakalım yarın dr görüşelim ne diyecekler

herkese slm bende cumartesi 2. tüp bebek için ilk muayeneme gidiyorum başkente ilkini de orada yaptırmıştım olmadı malesef

YETER çook çook geçmiş olsun canım...Rabbim şafii ismi ile şifa versin

herkese slm bende cumartesi 2. tüp bebek için ilk muayeneme gidiyorum başkente ilkini de orada yaptırmıştım olmadı malesef

YETER çook çook geçmiş olsun canım...Rabbim şafii ismi ile şifa versin

sağol canım alllah razı olsun

Yeter canım zaten balcalıda özele gidersen 1 haftada randevu ancak alırsın.Normal randevular3-4 ay sarkıyor.Komşum gelsin balcalıdan geçte olsa haber veririm.Kıaıda orada hemşire.Ayrıca Yüreğir Başkentteki dr trd.Doç Kadir Tufanmış.Pazartesi günü amaliyat günüymüş .Arkadaşımın eşi ilgilendiği için cep yokmuş.Yüregirden bilği alırsın.Balcalıdan akşam geç de olsa bilğiyi yazarım.Tekrar geçmiş olsun

canım ilğine çok teşekür edrim hebr bekliyorum

slmkızlar öncelşkle yeterciğim geçmişolsun .inşallah iyibirdoktor bulursun ve eşin iiyi olur canım.dualrımız seninle.ben bugün aşılama oldum kızlar.çook heyecanlıydı.artık bekleme sürecine girdim .heyecanlıyı çünkü bülent bey sağolsun bir merakımı giderdi.aşılajma yaparken spermle yumurtanın karşılaşmasını gösterdş bana..tabi dualrı da eksik etmedi sağolsun yanındaki hemşireyle beraber.ama gerçekten çok ilgnçti.çükü spermlerin yumurtanın etrafında nasıl dolaştığını gördüm bende.çok iyi bir doktor ya ben çok seviyoum..bilmiyorum herkese aynı şeyi yapıyprmu ama ben şanslıydım galiba.birde tamöğlen arasına gelim 25 -30 dakka yattım.sağolsun ordaki hemşire yatırdı bekle dedi.oda çok iyiydi.allah razı olsun hepsinden.bundan sonrası kısmet kızlar çünkü spermler iyi yumurta iyiyidi.amagripoldum ya ilaçta içmiyorum ne olur olmaz diye.kuru kuru öksürük sadece.pekmez içtimbende belki iyi gelir diye.kızlar dualarınıza ihtiyacımvar.birde bişey sorcam ben.bu olgunlaşmayan yumurtlalr ne oluyor sonra büyür mü yani sizce .birde benm şu an karnımda acayip bir ga ve ağrı var neden olabilir acaba kızlar sizdede oldumu ?.neyse herkes kendine iyi baksın öpüyorum .gelişmeleri anlatrım burdan size.haydi hayırlısı hakkımızda.

canım sağol allah razı olsun
inşşşşşşşşşşşşşşşş

bebğim çok sevindim hayırlı olsun bebişli olsun annesine sımsıkı tutunsun inşşşşş
tatlım ağrıların kualndığı ilaçlardan yumurta çatlatma için kuandığın özelikle yapıyor
inşşşşşşşşşşşşşşşş her şey gönlünde gönlümüzden geçen gibi olur
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

günaydın kızlar hayırlı cumalar. Allahım cuma hürmetine gönlünüzde ne varsa onu nasip etsin İnşallah. hastalarımıza şifa versin.
yeterciğim İnşallah eşin hemen iyileşir. Allahım yardımcınız olsun İnşallah. elfidacığım benimde aşılamayla oldu biliyorsun. Rabbim İnşallah bebişini 9 ay karnından sonrasında kollarından ayırmasın. benimde babam çok hasta kızlar ne olur dualarınızı eksik etmeyin. orda kalıyordum dün geldim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…