Tüp Bebek Merkezleri Adana Seyhan Başkent'e Tüp Bebek Yaptıracaklar

günaydın hayırlı cumalarrrrrrrrrrrrrrrrr

suuuuuuuuuuuuuu
KUZUM GEÇMİŞ OLSUN
CANIM TELİ KAYDETİM ARAYACAĞIM SENİ İNŞŞŞŞŞ KUZUM SAĞOL
İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ

Son düzenleme:

Allahın izni ile inşallah hayırlısıyla tutulur.Canım dinlen yat.

Amin canım tekrar geçmiş olsun.Salı günü bendesiniz.

slm kızlar çokteşekkür ederim duaelarınız için.yeterciğim kademi su allah razı olsun sizde hayırlı cumalar.allahım herkesin dileğini kabu etsin inşallah.su baban için geçmiş olsun en kısa zamanda iyileşir inşallah .öpüyorum canlarım.dualarım sizinle.bende bekliyorum dualrınıız

canım her zaman dualrımız birbirmiz için
inşşş güzel haberlerle dön canım
Kız özeline yazdım bana cevap versen

Amin canım tekrar geçmiş olsun.Salı günü bendesiniz.

canlarım Allah razı olsun. benim dualarım zaten hep sizinle. Allahın izniyle İnşallah Allahım emeklerinizi boşa çıkarmayacak ben buna inanıyorum

günaydın kızlaaaaaaaar. dün kardeşim aradı çok şükür babamın sonucu çıkmış. türü yayılmayandanmış çok şükür Rabbime. İnşallah tedaviside iyi gider canım babamın

günaydın kızlaaaaaaaar. dün kardeşim aradı çok şükür babamın sonucu çıkmış. türü yayılmayandanmış çok şükür Rabbime. İnşallah tedaviside iyi gider canım babamın

suuuuuuuuuuuuuu
gözün aydın canım çok şükür
allahım korusun canım
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş canım moral çok önemli bilyorsun

suuuuuuuuuuuuuu
gözün aydın canım çok şükür
allahım korusun canım
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş canım moral çok önemli bilyorsun

canım Allah razı olsun aminnn İnşallaaaah. eve canım bizde sürekli mutlu olsun diye uğarşıyoruz canım. İnşallah sende eşinden güzel haberler verirsin bize. Allahım sana bağışlasın canım. Allahım şifasını versin sonrada kuzunuzu göndersin İnşallah

teşekür edrim suuu
allah razı olsun
canım
inşşşşşşşş rabbim hepimize sağlık ve huzur versin
sonrada evlatlarımızı kucaklamayı nasip etsin
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

canımm İnşallaaaaah. İnşallah o günlerde gelecek. bak şu saatte sizin için dua ediyorum. Allahım İnşallaaaaah Kurban olduğum Allahım sizlerede yavrularınızı göndersin. güzel günler göstersin İnşallaaah.

sağol canım allah razı osun
senden ve dua eden herkesten
ne kadar çok duaya ihtiyacımız var
allahım duacı dostlarımızı eksik etmesin
rabbim dualrımızı kabul etsin
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

günaydın iyi pazarlarr

günaydın canım iyi pazarlaaaaaaar. canımsın dualarım hep sizinle. olacak İnşallah. Rabbim hiçbirinizi boş çıkarmayacak İnşallah canlarımmmmm

Kızlar iyi akşamlar yoğunluktan giremedi yeter canım tekrar geçmiş olsun.Su ca ım baban için gözün aydın.Darısı yetere olsun.Canlar salıya bekliyorum.Bay.

merhaba kızlar bugun hiç yazacak takatim yok tekire gittik ve ben bittim çok yorulmuşum şuan uyku diye ölüyorum ama bir sizlere bakım dedim.
yetercim inan eşine çok üzüldüm rabbim insaallahtez zamanda şifa versin.büyük geçmiş olsun insaallah i.huylu çıkar cnm.
yeni tüp bebek denmesi yapılacak olan suaenvar arkadaşımızında insaallah tüp bebegi hayırlı olsun.insaallah budefa bebbişii gelir annesine.
aşılaman hayırlı olsun insllah elfida. çifter çifter gelsin insaallah
suyum senin yarın dr.la randevun var insaallah sende duymak istedigin umut ettigin en güzel haberleri alırsın canım arkadaşım..
bende büyük bir sabırsızlıkla tahlil sonucumu bekliyorum ve bu arada hergün dua
okuyorum kızlar.sizlerede tavsiye ederim.
çarşamba günü başladım haftaya cumaya kadar hergün 1000 tane ya latif diyorum rabbim insaallah kabul eder.yapmak isteyenler olabilir öncesinde 2 rekat dilek namazı kılınıyor Allah rızası için.
isteyen olursa hergün 100 er tanede rızk ve bereket için ya fettah ve ya rezzak da okuyabilirler.ben okuyorum.insaallah rabbim kabul eder.
kendinize çok i.bakın öpüyorum sizi...

Son düzenleme:
Kızlar iyi akşamlar yoğunluktan giremedi yeter canım tekrar geçmiş olsun.Su ca ım baban için gözün aydın.Darısı yetere olsun.Canlar salıya bekliyorum.Bay.

günaydın canım iyi pazarlaaaaaaar. canımsın dualarım hep sizinle. olacak İnşallah. Rabbim hiçbirinizi boş çıkarmayacak İnşallah canlarımmmmm
kızlar sağolun teşekür erim
amikad bend çok istyordum
ama artık bu sefer olmayacak sonr toplandığınızda inşşş

aman alllahım ne güzeldir şimdi oralarrr
ooffffffff çok canım çekti bak şimdi
bebişim dua her derdin ilacı gerçekten hem fece de hemde topiklerde çok sayıda listede dualrım var bazan gün içinde kavuşturamadığımoluyor çok şükür okuyorum vee gerçekten rahatlıyorum bu dualrın hürmetin rabbim kapılar açsın bizlere işlerimizi kolaylaştırsın inşşşşşşşşşşşşş
her kesin yüzünü güldürsün
rabbim inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

merhaba kıslarr nasılsınızz allah hepinizin dualarını kabul etsinn
ben buraya kendim için deil ama ablam için yazıyorumm 2 hafta önce
başkent seyhan hastanesine ablama aşılama yaptırdık ve ilk denemesiydi ama
malesef olmadı allahtan ümit kesilmez inş. kıslar haftaya gidecek yeni aşılama için allahım
inş. hepinize hayırlı bebekler nasip eder inş.

allahım dualarınızı kabul etsin ay ne güsledir şimdi tekirr ya bizim her kış kar görmek için gittigimiz yerdirr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…