merhaba kıslarr nasılsınızz allah hepinizin dualarını kabul etsinn
ben buraya kendim için deil ama ablam için yazıyorumm 2 hafta önce
başkent seyhan hastanesine ablama aşılama yaptırdık ve ilk denemesiydi ama
malesef olmadı allahtan ümit kesilmez inş. kıslar haftaya gidecek yeni aşılama için allahım
inş. hepinize hayırlı bebekler nasip eder inş.
inşşş ablan için bu yol kısa ve sonu bebişli olsun
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın
allahım herkese en çok istenenei nasip etsin
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
amin canım inş.. ilk aşılamada pek bir beklentimiz yoktu ama olmayıncada üzüldük yinee
allahım herkesin gönlüne göre versinnn hayırlısınız nasip etsinnnn artık sık sık gelecem bu topige
sizler için çok dua edecemm
her zaman bekleriz
aşılamada şans düşüktür zaten
yani tedavide bebk mucizedir yaa aşılamada 2 defa mucize dir
ama tüp bebğe geçiş için şart malasef
inşşşşşşşş bu denemesinde başarılı olur ablan
bak suu var bu topkte 2. aşılamada hamiş kaldı
darısıda ablana
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşevet herkes öle diyorduu malesef ölee 2 aşılama gerekiyorr
ay ne güsel inş. darısı ablamam ve burdaki tüm bebişş bekleyenlere
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
sen bekarmısın
hayır canım 3.5 aylık evliyim ben
inşşşş teyze olurken
anneliğine yaşarısın
rabbim mutlu mesut etsin huzur içinde eşinle bir birliktelik nasip etsin
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
inş. canım yaa allahım herkein gönlüne göre versinn çok tşk ederimm
güzel dileklerin için
ne demek burada aramızdaki en önemli bağ duadır
birbirimiz için dua edeceğizki rabbim dua edenleride sevindirsin
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
buraya genelde çukurova bölgesi takılıyor galiba
buraya derken kk den söz etmiyorsun değilmi
canım topiğimiz adana seyhanda tüp bebk yaptıranlar olduğu için genelde başkentte tedavi olanlar geliyor
ama başka topiklerdede çok keyifli sohbetler oluyor
yok canım bu topikten söz ediyorum evet bir çok topikte dolaşıyorum canım keyifili sohbetler ediyorum yanii
burada seyhanda tedavi olanlar geliyor
zaten bir çoğu tanıştı birbiriyle
çok güzel dostluklar kuruldu
sağol canım Allah razı olsun İnşallah. İnşallah bişey çıkaz geliriz yaaa. seni çok öpüyoruz canımm.Kızlar iyi akşamlar yoğunluktan giremedi yeter canım tekrar geçmiş olsun.Su ca ım baban için gözün aydın.Darısı yetere olsun.Canlar salıya bekliyorum.Bay.
canım çok sağol İnşallah dediğin gibi güzel haberler alırım. şu kordonu çıkarsa bi boynundan içim daha rahat edecek İnşallah. dualarınıda Rabbim kabul etsin İnşallah canım. Allahım gönlünüzde ne varsa olur kılsın İnşallaah. hepimizin İnşallahmerhaba kızlar bugun hiç yazacak takatim yok tekire gittik ve ben bittim çok yorulmuşum şuan uyku diye ölüyorum ama bir sizlere bakım dedim.
yetercim inan eşine çok üzüldüm rabbim insaallahtez zamanda şifa versin.büyük geçmiş olsun insaallah i.huylu çıkar cnm.
yeni tüp bebek denmesi yapılacak olan suaenvar arkadaşımızında insaallah tüp bebegi hayırlı olsun.insaallah budefa bebbişii gelir annesine.
aşılaman hayırlı olsun insllah elfida. çifter çifter gelsin insaallah
suyum senin yarın dr.la randevun var insaallah sende duymak istedigin umut ettigin en güzel haberleri alırsın canım arkadaşım..
bende büyük bir sabırsızlıkla tahlil sonucumu bekliyorum ve bu arada hergün dua okuyorum kızlar.sizlerede tavsiye ederim.
çarşamba günü başladım haftaya cumaya kadar hergün 1000 tane ya latif diyorum rabbim insaallah kabul eder.yapmak isteyenler olabilir öncesinde 2 rekat dilek namazı kılınıyor Allah rızası için.
isteyen olursa hergün 100 er tanede rızk ve bereket için ya fettah ve ya rezzak da okuyabilirler.ben okuyorum.insaallah rabbim kabul eder.
kendinize çok i.bakın öpüyorum sizi...
kızlar sağolun teşekür erim
amikad bend çok istyordum
ama artık bu sefer olmayacak sonr toplandığınızda inşşş
aman alllahım ne güzeldir şimdi oralarrr
ooffffffff çok canım çekti bak şimdi
bebişim dua her derdin ilacı gerçekten hem fece de hemde topiklerde çok sayıda listede dualrım var bazan gün içinde kavuşturamadığımoluyor çok şükür okuyorum vee gerçekten rahatlıyorum bu dualrın hürmetin rabbim kapılar açsın bizlere işlerimizi kolaylaştırsın inşşşşşşşşşşşşş
her kesin yüzünü güldürsün
rabbim inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
merhaba kıslarr nasılsınızz allah hepinizin dualarını kabul etsinn
ben buraya kendim için deil ama ablam için yazıyorumm 2 hafta önce
başkent seyhan hastanesine ablama aşılama yaptırdık ve ilk denemesiydi ama
malesef olmadı allahtan ümit kesilmez inş. kıslar haftaya gidecek yeni aşılama için allahım
inş. hepinize hayırlı bebekler nasip eder inş.
sağol canım Allah razı olsun İnşallah. İnşallah bişey çıkaz geliriz yaaa. seni çok öpüyoruz canımm.
canım çok sağol İnşallah dediğin gibi güzel haberler alırım. şu kordonu çıkarsa bi boynundan içim daha rahat edecek İnşallah. dualarınıda Rabbim kabul etsin İnşallah canım. Allahım gönlünüzde ne varsa olur kılsın İnşallaah. hepimizin İnşallah
canım İnşallah eşinin tedavisi hemencecik biter ve sende bana gelirsin canım. ne zaman isterseniz her zaman beklerim. görüşmek tanışmak çok isterim. zaten ne görüşürsem şimdi kızım olunca eşim 1 yıl dışarı çıkamazsın diyor sormayın kızlar. yeterim Allahım dualarını kabul etsin İnşallah. gönlündekini olur kılsın İnşallah canım.
hoşgeldin canım. İnşallah ablanın 2. aşılamasında gelir bebişi. benim 2. aşılamada oldu çok şükür. ama tabi herşeyden önce zamanı gelmişti. çok şükür Rabbime. İnşallah ablanada isteyen herkesede nasip eder Rabbim. benim aşılamalarımda seyhan başkentte oldu. ben çok memnundum inan olmasada doktorlardanda hemşirelerdende çok memnundum.
sağol canım Allah razı olsun İnşallah. İnşallah bişey çıkaz geliriz yaaa. seni çok öpüyoruz canımm.
canım çok sağol İnşallah dediğin gibi güzel haberler alırım. şu kordonu çıkarsa bi boynundan içim daha rahat edecek İnşallah. dualarınıda Rabbim kabul etsin İnşallah canım. Allahım gönlünüzde ne varsa olur kılsın İnşallaah. hepimizin İnşallah
canım İnşallah eşinin tedavisi hemencecik biter ve sende bana gelirsin canım. ne zaman isterseniz her zaman beklerim. görüşmek tanışmak çok isterim. zaten ne görüşürsem şimdi kızım olunca eşim 1 yıl dışarı çıkamazsın diyor sormayın kızlar. yeterim Allahım dualarını kabul etsin İnşallah. gönlündekini olur kılsın İnşallah canım.
hoşgeldin canım. İnşallah ablanın 2. aşılamasında gelir bebişi. benim 2. aşılamada oldu çok şükür. ama tabi herşeyden önce zamanı gelmişti. çok şükür Rabbime. İnşallah ablanada isteyen herkesede nasip eder Rabbim. benim aşılamalarımda seyhan başkentte oldu. ben çok memnundum inan olmasada doktorlardanda hemşirelerdende çok memnundum.
sağol canım Allah razı olsun. benim dualarımda burdaki ve isteyen diğer herkes için canım. Allahım isteyen herkese nasip etsin İnşallaaaaaah.merhaba canım inan çok sevindim hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsin tatlım
dedigin gibi darııs ablama olur inş. burdak, herkesin duacısıyım allahım gönlünüze göre versin tatlım
suyum kız geleceğim allah izin verirse
eşimin sorunu çözülsünde inşşşşşşşşşşşşşşşş
sonra sidelya vardı adanada oda ankraya gitin onun yanıada gideceğim allah izin verirse
sanada gelecğim yeğenciğimi görmeye
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
sağol canım Allah razı olsun. benim dualarımda burdaki ve isteyen diğer herkes için canım. Allahım isteyen herkese nasip etsin İnşallaaaaaah.
İnşallah canımm. İnnnnşallaaaah. eşin bi iyileşsin canım sonra mutlu mutlu görüşecez. şimdi kafanda bi sürü şey bişeyde anlamazsın o yüzden. hemen başlayın tedaviye hadiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?