- 19 Ekim 2007
- 4.312
- 16
- 683
- 46
doğrusun canım eşimin tedavisi bitsin inşşş
kız seni aradım dün ama açmadın haaaaa
kızlar sağolun teşekür erim
amikad bend çok istyordum
ama artık bu sefer olmayacak sonr toplandığınızda inşşş
aman alllahım ne güzeldir şimdi oralarrr
ooffffffff çok canım çekti bak şimdi
bebişim dua her derdin ilacı gerçekten hem fece de hemde topiklerde çok sayıda listede dualrım var bazan gün içinde kavuşturamadığımoluyor çok şükür okuyorum vee gerçekten rahatlıyorum bu dualrın hürmetin rabbim kapılar açsın bizlere işlerimizi kolaylaştırsın inşşşşşşşşşşşşş
her kesin yüzünü güldürsün
rabbim inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
allahım dualarınızı kabul etsin ay ne güsledir şimdi tekirr ya bizim her kış kar görmek için gittigimiz yerdirr
ewet canım çok güzeldi üşümedikte karda vardı süperdi yani ama size tavsiyem giderseniz ve mangal felan yapacak olursanız adanadan alın ekmegi o nasıl bir kuruktuyaaaabitmek bilmedi abartısız 1 1.5 saat bekledik yani..
sağol canım Allah razı olsun İnşallah. İnşallah bişey çıkaz geliriz yaaa. seni çok öpüyoruz canımm.
canım çok sağol İnşallah dediğin gibi güzel haberler alırım. şu kordonu çıkarsa bi boynundan içim daha rahat edecek İnşallah. dualarınıda Rabbim kabul etsin İnşallah canım. Allahım gönlünüzde ne varsa olur kılsın İnşallaah. hepimizin İnşallah
canım İnşallah eşinin tedavisi hemencecik biter ve sende bana gelirsin canım. ne zaman isterseniz her zaman beklerim. görüşmek tanışmak çok isterim. zaten ne görüşürsem şimdi kızım olunca eşim 1 yıl dışarı çıkamazsın diyor sormayın kızlar. yeterim Allahım dualarını kabul etsin İnşallah. gönlündekini olur kılsın İnşallah canım.
hoşgeldin canım. İnşallah ablanın 2. aşılamasında gelir bebişi. benim 2. aşılamada oldu çok şükür. ama tabi herşeyden önce zamanı gelmişti. çok şükür Rabbime. İnşallah ablanada isteyen herkesede nasip eder Rabbim. benim aşılamalarımda seyhan başkentte oldu. ben çok memnundum inan olmasada doktorlardanda hemşirelerdende çok memnundum.
merhaba canım inan çok sevindim hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsin tatlım
dedigin gibi darııs ablama olur inş. burdak, herkesin duacısıyım allahım gönlünüze göre versin tatlım
günaydın canlarımmmm. biz doktora gidiyoruuuuz. orda sizede dua edecez Allahım sizlerede nasip etsin İnşallaaaaaaaaah diye.
gunaydın kısa bır aradan sonra herkeseeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
suyum eylulcugume slm bnden :)
kızlar nasılsınız gecmısı okuyamadım ..kafama takılan seyler oldu 4 gundur
benım adetım gecıktı 4 gun oldu.ılk gun test yaptım ölesıne cıft cızgı cıktı tekrar yaptım 5 dk sonra sılık cktı 3. de bırsey cıkmadı. akıntım cok sarımsılastı.ınanırmısınız hıc sevınmedım neden bılmıorum.cunku ben bu ay agır enfeksıyon gecrdım fıtıl kullandım antıbıyotıklen.ayrıca sadece 1 kere ılıskıye grdım oda 11. gunumdu.
saglıksız bır gebelık oldugunu dusunuyorum her an gıdıcekmiş gıbı dusunuyorum.benden bu kadar kızlarrrr.carsambaya kadar bekleyıp doktora gıtmeyı dusunuyorum.
ne hamıleyım dıe sevınebılıorum nede değilim dıe uzulebılıorum.bunu yazdım sıze fıkırlerınızı payasrsınız belkı die.
cok optum sızıııııııııııııııııııı
esra bence hamile olabilirsin çünkü tüpbebek tutmadıgı zaman sonraki ay çok önemli hamile kalma şansın tüp bebekden dahada çok inş. hayırlı bir gebeligin olur inş
evet o bendimaaa o numara seninmiydi aranmış sonra gördüm numarayı tanımayınca belki yanlıştır dedim hemen kaydedim canım. bi daha olmasssss tamammı
gunaydın kısa bır aradan sonra herkeseeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
benım adetım gecıktı 4 gun oldu.ılk gun test yaptım ölesıne cıft cızgı cıktı tekrar yaptım 5 dk sonra sılık cktı 3. de bırsey cıkmadı. akıntım cok sarımsılastı.ınanırmısınız hıc sevınmedım neden bılmıorum.cunku ben bu ay agır enfeksıyon gecrdım fıtıl kullandım antıbıyotıklen.ayrıca sadece 1 kere ılıskıye grdım oda 11. gunumdu.
saglıksız bır gebelık oldugunu dusunuyorum her an gıdıcekmiş gıbı dusunuyorum.benden bu kadar kızlarrrr.carsambaya kadar bekleyıp doktora gıtmeyı dusunuyorum.
ne hamıleyım dıe sevınebılıorum nede değilim dıe uzulebılıorum.bunu yazdım sıze fıkırlerınızı payasrsınız belkı die.
Selamlar kızlarrr:)
Aman bak esra gordun mu hamişsib kız sen ne guzel sevın sevın:)ılk aylarda kullanılan ılacların hıcbır zararı yokmus bana eczacı soylemıstı.Hamıle oldugunu bılmeden ılac kullanan bır suru kadın var hepsı dusurur oyle olursa demıstı.Hııııc canını sıkma ama hemen kan testını yaptır bence:)))
Benımde bu ay 7 gun kadar gecıktı tup denemesınden sonra adetım ama hafıf hafıf lekelenmelerım vardı ve hıııccc aklıma bıle getırmedım bu yuzden hamıle olacagımı ve nıtekımde dun hastalandımAslında kafama takılan bırsey var cumartesı gunu Turan cetıne gıttım muayene olmaya bana bhcg
yap hamıle olabılırsın dedı.Fakat elle muayene ettı benı ve ınanılmaz canım yandı.Sızce normalmı elle muayene edıp içini çıkarırcasına karıstırmak ve bastıra bastıra muayene etmek?Karnımdan baksa da anlamazmıydı kı?Aklım karıstı vallahııı
canımmm sen hamilesiiin diyorum sanaa. görürsün bak dediydi dersin.gunaydın kısa bır aradan sonra herkeseeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
amann Allahımmm esraaa ben sana demedimmi kızzzz bak hamilesin işteeee ben eminim canım yoksa senin adetin hiç gecikmezdi.insaallah güzel haberlerle gel.iduruyorsun vallaha.zaten tüp bebekte esranınki tutmuştu ama maalesef devam etmedi bir nevi düşük gibi insaallah kıçı içindedir
suyum insaaallah güzel haberler geleceksin bizimde dualarımız seninle canım.
Aman bak esra gordun mu hamişsib kız sen ne guzel sevın sevın:)ılk aylarda kullanılan ılacların hıcbır zararı yokmus bana eczacı soylemıstı.Hamıle oldugunu bılmeden ılac kullanan bır suru kadın var hepsı dusurur oyle olursa demıstı.Hııııc canını sıkma ama hemen kan testını yaptır bence:)))
Benımde bu ay 7 gun kadar gecıktı tup denemesınden sonra adetım ama hafıf hafıf lekelenmelerım vardı ve hıııccc aklıma bıle getırmedım bu yuzden hamıle olacagımı ve nıtekımde dun hastalandımAslında kafama takılan bırsey var cumartesı gunu Turan cetıne gıttım muayene olmaya bana bhcg
yap hamıle olabılırsın dedı.Fakat elle muayene ettı benı ve ınanılmaz canım yandı.Sızce normalmı elle muayene edıp içini çıkarırcasına karıstırmak ve bastıra bastıra muayene etmek?Karnımdan baksa da anlamazmıydı kı?Aklım karıstı vallahııı
canımmm sen hamilesiiin diyorum sanaa. görürsün bak dediydi dersin.
çoook şükür kızlar güzel haberlerle geldimmm. kordonu çıkarmış boynundan kızım çok şükür. ama artık sırt üstü yatmak yasak sürekli yan özellikle sol tarafaa. günde 3 4 kere 20 şer dakikalık yürüyüşler yapacaksın dedi normal doğm için. ve 28 şubatta İnşallah çatı muayenesinde kesin tarih verilecek. bu arada maşallah kızım 2 haftada 481 gram almış. 2461 gram olmuş çok şükür. iyi bakmam lazım kuzucuğumaaa. bu arada kızlar tek tek isim isim orda dua ettim hepinize. Allahım kabul etsin İnşallaaaaah. esracığım keşke bi baktırsaydın canım yaa. ama kısmet olacak olursa olur. Rabbim ömür verirse hepsi boş buna inan canım
canımmm sen hamilesiiin diyorum sanaa. görürsün bak dediydi dersin.
çoook şükür kızlar güzel haberlerle geldimmm. kordonu çıkarmış boynundan kızım çok şükür. ama artık sırt üstü yatmak yasak sürekli yan özellikle sol tarafaa. günde 3 4 kere 20 şer dakikalık yürüyüşler yapacaksın dedi normal doğm için. ve 28 şubatta İnşallah çatı muayenesinde kesin tarih verilecek. bu arada maşallah kızım 2 haftada 481 gram almış. 2461 gram olmuş çok şükür. iyi bakmam lazım kuzucuğumaaa. bu arada kızlar tek tek isim isim orda dua ettim hepinize. Allahım kabul etsin İnşallaaaaah. esracığım keşke bi baktırsaydın canım yaa. ama kısmet olacak olursa olur. Rabbim ömür verirse hepsi boş buna inan canım
slm kızlar ben geldim valla 2 gün bakmadım topik olaylarla dolmuş resmen.öncelikle yeterciğim inşallah beşin kısa sürede iyileşir.sucuğum bebiş için önce üzüldüm sonra mutlu haber verince sevindim .inşallah sağ salim dünyaya getirirsin.az kaldı desene canım dikkat et aman canım.esracığım sende inşallah hamilesindir yüce rabbim dualrımızı kabul eder inşallah.bekletmeden git hemen kan testi yaptır kafan rahatlar merakla beklmektense .inşallah hamilesindir canım.bebeğim sende iyisindir inşallah toparlanmışsındır.kademi sen ne yaptın nasılsın .inşallah herşey yolundarı.hersales sen beklme sürecindesin galiba .inşallah bizde en kısda sürede iyi haberler alırız hep beraber.yeni gelen arkadaş hoşgeldin sende.inşallah ablan biran önce bebişine kavuşur.kızlarr dualrımız birbirimize.yüce rabbim dualrımızı hayırlısı ise kabul eder inşallah.bize en kısa zamanda bebişlerimizi yollar.herşeyin hayırlısı.allah sağlık versin gerisi gelir zaten.umutsuzluk yok kızlar.mücadeleye devam kızlar el ele yürek yüreğe.bıkmak yok pes etmek yok.bu topik herkse uğurlu gelecek inşallah .iyi haberler vereceğiz inşallah bir gün.dualarım sizinle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?