Tüp Bebek Merkezleri Adana Seyhan Başkent'e Tüp Bebek Yaptıracaklar

günaydın canlarımmmm. biz doktora gidiyoruuuuz. orda sizede dua edecez Allahım sizlerede nasip etsin İnşallaaaaaaaaah diye.

gunaydın kısa bır aradan sonra herkeseeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
suyum eylulcugume slm bnden :)

kızlar nasılsınız gecmısı okuyamadım ..kafama takılan seyler oldu 4 gundur
benım adetım gecıktı 4 gun oldu.ılk gun test yaptım ölesıne cıft cızgı cıktı tekrar yaptım 5 dk sonra sılık cktı 3. de bırsey cıkmadı. akıntım cok sarımsılastı.ınanırmısınız hıc sevınmedım neden bılmıorum.cunku ben bu ay agır enfeksıyon gecrdım fıtıl kullandım antıbıyotıklen.ayrıca sadece 1 kere ılıskıye grdım oda 11. gunumdu.
saglıksız bır gebelık oldugunu dusunuyorum her an gıdıcekmiş gıbı dusunuyorum.benden bu kadar kızlarrrr.carsambaya kadar bekleyıp doktora gıtmeyı dusunuyorum.
ne hamıleyım dıe sevınebılıorum nede değilim dıe uzulebılıorum.bunu yazdım sıze fıkırlerınızı payasrsınız belkı die.
cok optum sızıııııııııııııııııııı

esra bence hamile olabilirsin çünkü tüpbebek tutmadıgı zaman sonraki ay çok önemli hamile kalma şansın tüp bebekden dahada çok inş. hayırlı bir gebeligin olur inş

amin cnm insaallah

allahım dualarınızı kabul etsin ay ne güsledir şimdi tekirr ya bizim her kış kar görmek için gittigimiz yerdirr

ewet canım çok güzeldi üşümedikte karda vardı süperdi yani ama size tavsiyem giderseniz ve mangal felan yapacak olursanız adanadan alın ekmegi o nasıl bir kuruktuyaaaabitmek bilmedi abartısız 1 1.5 saat bekledik yani..

canım malesef ben gidemem ben ist. yaşıyorum 3.5 aydır daha önce tarsusda yaşıyorsum

merhaba canım inan çok sevindim hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsin tatlım
dedigin gibi darııs ablama olur inş. burdak, herkesin duacısıyım allahım gönlünüze göre versin tatlım

günaydın canlarımmmm. biz doktora gidiyoruuuuz. orda sizede dua edecez Allahım sizlerede nasip etsin İnşallaaaaaaaaah diye.

esra bence hamile olabilirsin çünkü tüpbebek tutmadıgı zaman sonraki ay çok önemli hamile kalma şansın tüp bebekden dahada çok inş. hayırlı bir gebeligin olur inş

amann Allahımmm esraaa ben sana demedimmi kızzzz bak hamilesin işteeee ben eminim canım yoksa senin adetin hiç gecikmezdi.insaallah güzel haberlerle gel.iduruyorsun vallaha .zaten tüp bebekte esranınki tutmuştu ama maalesef devam etmedi bir nevi düşük gibi insaallah kıçı içindedir
suyum insaaallah güzel haberler geleceksin bizimde dualarımız seninle canım.

aaa o numara seninmiydi aranmış sonra gördüm numarayı tanımayınca belki yanlıştır dedim hemen kaydedim canım. bi daha olmasssss tamammı
evet o bendim

esra ne demk kız bak adetin geçtikten sonra kulandığın ilaçlar etkiler diyor dr hem sana bu ilaçları zaten kd dr vermedimi sakınn kötü bir şey düşünme sakın dr git test ver kandan çarşabaya kadarda bekleme sonrasına sonra bakarsın

ewet bencede beklemek beklemek hiç bir şeyi çözmez hem ben ne kadar ilaç kullanıp antibiyotik tedavisi görüp hamile kalan biliyorumkii çok şükürr bebişleride saglıklı.canım hiç moralini bozma rabbim verdiyse emin olki saglıklıdır.hem idrar testindede çift çizgiyi görmüşsün daha ne bekliyorsun canım.hadi bizee güzel haberlerle gell.çok öpüyorum seni.

Selamlar kızlarrr:)

Aman bak esra gordun mu hamişsib kız sen ne guzel sevın sevın:)ılk aylarda kullanılan ılacların hıcbır zararı yokmus bana eczacı soylemıstı.Hamıle oldugunu bılmeden ılac kullanan bır suru kadın var hepsı dusurur oyle olursa demıstı.Hııııc canını sıkma ama hemen kan testını yaptır bence:)))

Benımde bu ay 7 gun kadar gecıktı tup denemesınden sonra adetım ama hafıf hafıf lekelenmelerım vardı ve hıııccc aklıma bıle getırmedım bu yuzden hamıle olacagımı ve nıtekımde dun hastalandımAslında kafama takılan bırsey var cumartesı gunu Turan cetıne gıttım muayene olmaya bana bhcg
yap hamıle olabılırsın dedı.Fakat elle muayene ettı benı ve ınanılmaz canım yandı.Sızce normalmı elle muayene edıp içini çıkarırcasına karıstırmak ve bastıra bastıra muayene etmek?Karnımdan baksa da anlamazmıydı kı?Aklım karıstı vallahııı

canım ya stresten gecikme yaşamış olabilirsin
ama zaten dr muayenesinden sonra elle yapılan muayeneden sonra ben bebk varsada zarar göreceğini düşünüyorum
ayırıca dr bunu bilmesi gerekiyor muayenede
yani turan hoca prof eğer bunu bilmiyorsa :26::26::26::26::26:ben turan hocanın biligisine güvenirim

canımmm sen hamilesiiin diyorum sanaa. görürsün bak dediydi dersin.

çoook şükür kızlar güzel haberlerle geldimmm. kordonu çıkarmış boynundan kızım çok şükür. ama artık sırt üstü yatmak yasak sürekli yan özellikle sol tarafaa. günde 3 4 kere 20 şer dakikalık yürüyüşler yapacaksın dedi normal doğm için. ve 28 şubatta İnşallah çatı muayenesinde kesin tarih verilecek. bu arada maşallah kızım 2 haftada 481 gram almış. 2461 gram olmuş çok şükür. iyi bakmam lazım kuzucuğumaaa. bu arada kızlar tek tek isim isim orda dua ettim hepinize. Allahım kabul etsin İnşallaaaaah. esracığım keşke bi baktırsaydın canım yaa. ama kısmet olacak olursa olur. Rabbim ömür verirse hepsi boş buna inan canım

canım gözün aydın çok şükür

slm kızlar ben geldim valla 2 gün bakmadım topik olaylarla dolmuş resmen.öncelikle yeterciğim inşallah beşin kısa sürede iyileşir.sucuğum bebiş için önce üzüldüm sonra mutlu haber verince sevindim .inşallah sağ salim dünyaya getirirsin.az kaldı desene canım dikkat et aman canım.esracığım sende inşallah hamilesindir yüce rabbim dualrımızı kabul eder inşallah.bekletmeden git hemen kan testi yaptır kafan rahatlar merakla beklmektense .inşallah hamilesindir canım.bebeğim sende iyisindir inşallah toparlanmışsındır.kademi sen ne yaptın nasılsın .inşallah herşey yolundarı.hersales sen beklme sürecindesin galiba .inşallah bizde en kısda sürede iyi haberler alırız hep beraber.yeni gelen arkadaş hoşgeldin sende.inşallah ablan biran önce bebişine kavuşur.kızlarr dualrımız birbirimize.yüce rabbim dualrımızı hayırlısı ise kabul eder inşallah.bize en kısa zamanda bebişlerimizi yollar.herşeyin hayırlısı.allah sağlık versin gerisi gelir zaten.umutsuzluk yok kızlar.mücadeleye devam kızlar el ele yürek yüreğe.bıkmak yok pes etmek yok.bu topik herkse uğurlu gelecek inşallah .iyi haberler vereceğiz inşallah bir gün.dualarım sizinle...

nasılsın canım sen neler yapıyrsun 2. tüp bebegi ne zaman düşünüyorsun.

suyum Allah senden razı olsun canım..insaallah sende saglıkla hayırlı dogumlar yaparsın canım.insaallah bebegin gününde gelir.çok sevindim kordonunun açılmasına canım.ben sana demedimmi 2.500 olmuştur tam tutturamıyorum zaten yaklaşabiliyorum .bir dahaki kontrolün 28indemi canım.çok geç deilmi ya 2 haftada bir gitmen lazım deilmi.

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrr

canım sağol
inşşşşş senden güzel haberlerle gelirisin
bebişini göbüşüne alırsın aramıza dönersin

Günaydın yeterciğim ve bütün kızlar :)
Nasılsın yetercıgım eşin nasıl arastırdınız mı doktorları?

Bebeğim canım vallahi ben mart ayı gibi düşünüyorum ama eşim nisan olsun havalar bıraz daha ıyı olsun dıyor.Ilk olarak Turan Cetın ıle gorustum.Adana da yasadıgım ıcın bu sfer buradamı deneyım acaaba dıyorum.Hanı gıt gel yol yapıyorsun yoruluyorsun nede olsa baskasının evınde kalıyorsun.Bunlar benı cok dusunduruyor.Ama esım Istanbul konusunda yıne ısrarcı bence ıkıncıyode Istanbul da deneyelım olmazsa sonrasına bakarız dıyor.Yada Ankara da deneyelım dıyor.Esım Adana dakı merkezlere guvenmıyor neden bılmıyorum ama benımde kafamı karıstırıyor boylelıkle(Hakkımızda hayırlısı olsun ne dıyelım.Kısmette varsa burda da olur dıyorum ama gel de anlat:)))

Sen nasılsın canım toparlandın mı bıraz?Sende Adana damı oturuyordun?Bugun bulusacagız bız kızlarla oglen vaktı keske sende olsaydın(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…