Tüp Bebek Merkezleri Adana Seyhan Başkent'e Tüp Bebek Yaptıracaklar

sağol bebğim yaaaa iyiym
bu gün dr gideceğiz
yani sizin oraya geleceiz adana ya bakalım

canım ben turan çetinde 2 defa yaptırdım tüp bebk beni burada bir dr yönlendirdi
bana
sağlık bakanlığının resmi istesinin gösterdi adanada eve ençok gebe göndern bir merkez dedi
ve orada turan çetinde labaratuvarda çalışan kişide buradaki dr elemanıydı
biz böyle tanıştık
ben turan hocanın iyi bir dr olduğunu düşünüyorum
turan hoca bana histerskopi yaptığında bir çok dr aaaaaaaa turan hoca işte hep yapar falandedi ama şimdi bakıyorum ben büyük şehirlerde büyük merkezler hep yapıyor
demekki turan çetin işini bilen bir dr
ama eğerki istb iyi merkezler vardır mutlaka ama bu iş kısmetir
inşşşşşşşş çok beklemden gelir mucizen canım

ee şimdii sizz buluştunuzz haaaaaaa bereber resimde çekilin bari yayınlayın bende görim benim kociş izin vermedi bende orada sizinle olmak isterdim kim kim ordasınız canım çekti

aaaaaayyyyyyyyyyy kızzlarr yaaa ordaki pcden bana yazın bari

[COLOR="green"]bakk haleenn kimse hiç bişey yazmamışş küstüm size çıkıyorum ben [/COLOR]

Son düzenleme:
Selam kızlar,
Yetercıgım tesekkur ederım verdıgın bılgıler ıcın.Bırkac kısıden daha Turan bey hakkında olumlu yorumlar almıs olsam da bu muayenede anlattıgım gıbı yapması kafamı karıstırdı acıkcası.Bugun kızlarla da oturduk konustuk onlarda aynı fıkırdeler.Yenı olusan gebelık elle maueyene yapılmaz dıyor herkes.Eger oyle bırsey olduysa da dıyecek bırsey yok artık olan oldu.

Cok guzel bır bulusmaydı sızı tanıdıgıma cok memnun oldum.Umarım bu bulusmalarımızı sık sık tekrarlarız...

yeterim canım doktora gidecektiniz bugün. inşallah güzel haberlerle gelirsin canım yaaa. İnşallah Rabbim önce eşinin şifasını versin sonrada kuzucuklarını göndersin canım.

esracığım canım uzun süredir bu kadar güzel bi gün geçirmemiştim. kademim ellerine yüreğine sağlık canımmm.herşey çoook güzeldi yaaa. bencede bu buluşmalarımız daha sık devam etmeli. ben kademimlede esramlada tanıştığıma çook memnun oldum hemde çok. sanki yıllardır tanışıyor görüşüyor gibi hissettim inanın.

canım turan hoca benim dr ve sana tecrübelrimiz yazdım

siz tanıştınız değilmi kızlarrrr

canım
evet dr gittik geldik kesin ameliyat dedi dr

canım turan hoca benim dr ve sana tecrübelrimiz yazdım

siz tanıştınız değilmi kızlarrrr

canım
evet dr gittik geldik kesin ameliyat dedi dr

geçmiş olsun canım yaa. ama tehlikeli değil değilmi inşallah. önemli olan o canım. İnşallah kolaylıkla geçer ameliyat.

canım sadece vesile olmum güzellikler sizden görüşmek üzere.afiyetlerrrrrrrr olsun.

geçmiş olsun canım yaa. ama tehlikeli değil değilmi inşallah. önemli olan o canım. İnşallah kolaylıkla geçer ameliyat.

Yeter canım merak ettim dr olarak kime gittiniz kararı nedir ?Amaliyat mı olacak?Allahtan hayırlısı.Tekrar geçmiş olsun.

günaydın arkadaşlar.nasılsınız bu sabah ben hiç i.deilim.çok sevdigim bir arkadaşımı kaybettim.çok moralim bozuk siz nerelerdesiniz.dün gününüz nasıl geçti bana anlatın.belki havam deişir.

[/SIZEkızlar hpnize tek tek teşeükür erim alah razı olsun
dr neden para istedi çünki bu ameliyatları yapacak başarılı dr çok az olduğu içi isterseniz gidersinizi ünverste
hemen ameliyat derler zaten ama orada uzman ve stajerler yapar dedi ben 1000 tane b şekilde has ameliyatı yaprım ve henüz ölen yada bşaka bir sorunla karşılaşmadım türkiyede en iyilerdenim ama eğer kafanızda soru işareti varsa benimle ilği araştırn dedi daha iyi bir dr varsada ben bile yrdımcı olrum ama bu ameliyatlarıyapacak dr çok az dedi
ben size %100 diyemem ama her ameliyatta risk vardır bundada var ve kolay bir ameliyat olmayaca ortalama 7 saat sürece dedi elimden geleni yaparım dedi
kalanıda kader ve kısmet dedi
zaten bu kistin en az15 yılık olduğunu söyledi ve bu ameliyatla sadece %90 alınabilir kalanı için ilaç ve işin tedavisine devam edilecek dedi kızlar bu arada dr ücreti için acıbademlede konuştum bana 52.000 tl dediler
canlarım allah razı osun hepinizden dualrınızı eksik etmeyin
her zamnkigibi en çok ihtiyacım olan şey dua ]

canım benim yaaa balcalı da nekadar istedilerpeki.okadar kötümü ameliyat olmas ı şartmı canım.insaallah sıkıntısız sorunsuz atlatır canım.

canım benim yaaa balcalı da nekadar istedilerpeki.okadar kötümü ameliyat olmas ı şartmı canım.insaallah sıkıntısız sorunsuz atlatır canım.

canım bu zaten balcalının profu
bu ameliyatlara girecek dr sayısı azmış eğer beni istiyorsanız fiyat bu dedi
allah korusun birda has masrafı olsa asla altından kalkamayız
acıbadem 52.000 tl istiyor

canım bu zaten balcalının profu
bu ameliyatlara girecek dr sayısı azmış eğer beni istiyorsanız fiyat bu dedi
allah korusun birda has masrafı olsa asla altından kalkamayız
acıbadem 52.000 tl istiyor

yok canım acıbadem 52 istemiş ya balcalı prof. ekstra ücret alıyormu onu soruyorum

yok canım acıbadem 52 istemiş ya balcalı prof. ekstra ücret alıyormu onu soruyorum

canım bu 10.000 tl zaten dr istiyor has değil
has başka masrafın olmaz dedi bu ücreti talep etmeside
sen istersen has gir dr sana ameliyat der ama ameliyata kim girer bilemem dedi bu hasas bir durum dedi ve bu ameliyatı başarıyla yapacak az sayıda dr var dedi o yüzden fiyat bu kadar yüksekmiş

canım çok geçmiş olsun. herşeyden önce sağlık işte. insan ne zaman neyle karşılaşacağını bilemiyor.

canım çok geçmiş olsun. herşeyden önce sağlık işte. insan ne zaman neyle karşılaşacağını bilemiyor.

canım insaallah bir sıkıntı olmaz karar verdiniz peki günü bellimi ameliyatın.insaallah rabbim kolay geçitten geçirir.sorun çıkmaz.

aren sen nasılsın canım bu arada neler yapıyorsun tüp bebek için yer bulabildinmi canım.

sağol canım
canım insaallah bir sıkıntı olmaz karar verdiniz peki günü bellimi ameliyatın.insaallah rabbim kolay geçitten geçirir.sorun çıkmaz.

canım dr aslında çarşebe gün yatıralım demişti ama bz maddi olarah pat diye bu parayı çıkaramayınca düşünelimdedik
dr has yatıktan sonra göz endokrin servisnden dr görecekmiş tetkler yapılacakmış çrşb yatarsa ancak sonraki pzrtsi olur ameliyatı dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…