Tüp Bebek Merkezleri Adana Seyhan Başkent'e Tüp Bebek Yaptıracaklar

Yeter canım tez zamanda iyileşir inşallah eşin.Gerçekten bu durumda insan söyeleyecek çok fazla birşey bulamıyor.İnşallah ameliyata gerek kalmadan düzelir diyeceğim ama doktorlar en iyisini bilir tabi ki.Canım eşinin bir şikayeti de olmadığını söylüyordun.Aslında biraz daha mı araştırsanız keşke?Dualarım seninle canım çok çok geçmiş olsun((

canım evet şikayeti yok
zaten dr has yatırınca göz endokrin servisinden uzmaların bakacağını söyledi tekrardan tüm hormonlarına bakılacakmış bütün tetkikler yenilenecek dedi dr
inşşşş rabbim çıkış yolu versin bize inşşşşşşşşşşş

Son düzenleme:

anladım canım rabbim yar ve yardımcınız olsun hiç kolay deil.para bi taraftan acaba nasıl olacak telaşı Allahım yardımcın olsun canım

anladım canım rabbim yar ve yardımcınız olsun hiç kolay deil.para bi taraftan acaba nasıl olacak telaşı Allahım yardımcın olsun canım

sağol canım dualrınızı eksik etmeyin ne olur çok ihtiyacım var

etmezmiyim cnm yarına kimin ne olacagı belimi fani dünya.ölüyorsun ve arkanda sadece yaptıgın iyilikler kalıyor..arkadan çok i.adamdı kadındı denecek hepsi bu götüreceklerimiz sadece bunlar....

yeter şimdi ben anlamadım. balcalıda hoca bu yeni yasa nedeni ile mi ameliyat yapmıyor.
kademinin gittiği doktor var doç dr. orhan şen o da beyin cerrahi ve bu doktor içinde iyi şeyler duymuştum. daha önceden başkentteydi. istersen birde ona gösterin fikir amaçlı.

bence çok güzel fikir.i.olmana sevimdim arencim.insaallah ankara ugurlu gelir sanada canım.

canım hoca oldukları için ameliyata girmek gibi bir zorunluğuğu yokmuş siz gidersinizi orada olan her hangibir uzman girer ama sonçları ne olur bunu bilemsiniz dedi riskli ve zor bir ameliyat dedi ve buradan gönderen dr sakın pof haricinde kimseye gitmeyin dedi bilmiyorum kiiii

ben fikir almanız açısından demiştim.
bu yeni yasadan sonramı böyle olmuş. yoksa önceden hoca farkını yatırıyordun ameliyata hocalar giriyordu.

ben fikir almanız açısından demiştim.
bu yeni yasadan sonramı böyle olmuş. yoksa önceden hoca farkını yatırıyordun ameliyata hocalar giriyordu.

evet canım önces,nde biz doç bir ameliyat yaptımıştık (gerçi laparaskopiydi )350 tl ödemiştim o zaman proflarda 1000 tl civarında alıyorlardı has içinde yatıryorduk ve makbuz alıyrduk ama biz bu ücreti özelden ödeyecekmişi dr
bu arada bu gün çukuova ünverstsde prostat amliyatı olan bir tanıdıkla görüştüm oda 9000 tl ödemiş profa

esraaaaaaaaaa
neredesin kız seni merak ettim ne yaptın kızzzzzzzzzzz

Yeter canı tekrar geçmiş olsun.Balcalıda benim dediğim doç. gittin mi?Yoksa başka prof.amı gittin?Balcalıda ünvanı olan Hocalar amaliyata giriyor özel yaptıkları için özelden para ödüyorsunuz.İstersen birde yüregir başkentteki yrd.doç. adı vermiştim ona gösterin.Arkadaşımın kayınvalidesine 1250 lira dr parası yatırmışlar.Allahtan hayırlısı.Eğer risk varsa geçiktirmeden ankarada istanbulda büyük hastanelere gidin.Allah tan hayırlısı.Tekrar geçmiş olsun.Yüce Rabbim izniyle sağ salim evinize dönmek nasip etsin.

yeter canım beni amaliyat yapan doç.dr.orhan şen başkenttin eski dr.u.Ama özel metro park hastanesinde çalışıyor.Oradada sgk dışında amaliyata göre fark alıyorlar.Ben belim konusunda çok memenun oldum.

Aren canım nasılsın?

Selamlar kızlar nasılsınız?
Yetercıgım bugun haberlerde doktorlara verılen bıcak paraları tartısılıyordu.Izleyebıldın mı sınırlamalar getırılecekmıs sanırım.Acıl sıfalar dılerım canım eşine.

canım sağol çok şükür
yaa aslında getirilmesi gerekiyor
zaten sgk bu dr bir ücret ödüyor bizden alınan cabası
ama şu anda bekleyeck vaktimiz olmadığı için bir şey yapamıyorum

ewet bende duydum esracım.insaallah dedigin gibi sınırlamalar gelir.

yeter canım beni amaliyat yapan doç.dr.orhan şen başkenttin eski dr.u.Ama özel metro park hastanesinde çalışıyor.Oradada sgk dışında amaliyata göre fark alıyorlar.Ben belim konusunda çok memenun oldum.

canım teşekür edrim hem sana hemde diğer arkadaşlarım hepiniz sağolun
canım başkenteki doç gittik salı gün oda aynını söyledi amaliyat dedi eğer bze güvenirseniz elimizden geleni yaparız dedi senin balcalıdan verdiğin doç ulaşamadımaçmadı telefonunun
birde balcalıdan farul ildan prof onunla görüştüm zaten ameliyatıda o yapacak
bilemiyorum yaaa netten baktım çok kötü şeyle ryok ama ne bileyim beyin ameliyatı deyince işte kötü oluyorum allaha sığındım yapacak bir şey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…