- 27 Ocak 2010
- 734
- 97
- 123
Yeter canım tez zamanda iyileşir inşallah eşin.Gerçekten bu durumda insan söyeleyecek çok fazla birşey bulamıyor.İnşallah ameliyata gerek kalmadan düzelir diyeceğim ama doktorlar en iyisini bilir tabi ki.Canım eşinin bir şikayeti de olmadığını söylüyordun.Aslında biraz daha mı araştırsanız keşke?Dualarım seninle canım çok çok geçmiş olsun((
sağol canım
canım dr aslında çarşebe gün yatıralım demişti ama bz maddi olarah pat diye bu parayı çıkaramayınca düşünelimdedik
dr has yatıktan sonra göz endokrin servisnden dr görecekmiş tetkler yapılacakmış çrşb yatarsa ancak sonraki pzrtsi olur ameliyatı dedi
anladım canım rabbim yar ve yardımcınız olsun hiç kolay deil.para bi taraftan acaba nasıl olacak telaşı Allahım yardımcın olsun canım
sağol canım dualrınızı eksik etmeyin ne olur çok ihtiyacım var
aren sen nasılsın canım bu arada neler yapıyorsun tüp bebek için yer bulabildinmi canım.
sağol canım dualrınızı eksik etmeyin ne olur çok ihtiyacım var
yeter şimdi ben anlamadım. balcalıda hoca bu yeni yasa nedeni ile mi ameliyat yapmıyor.
kademinin gittiği doktor var doç dr. orhan şen o da beyin cerrahi ve bu doktor içinde iyi şeyler duymuştum. daha önceden başkentteydi. istersen birde ona gösterin fikir amaçlı.
yeter şimdi ben anlamadım. balcalıda hoca bu yeni yasa nedeni ile mi ameliyat yapmıyor.
kademinin gittiği doktor var doç dr. orhan şen o da beyin cerrahi ve bu doktor içinde iyi şeyler duymuştum. daha önceden başkentteydi. istersen birde ona gösterin fikir amaçlı.
canım hoca oldukları için ameliyata girmek gibi bir zorunluğuğu yokmuş siz gidersinizi orada olan her hangibir uzman girer ama sonçları ne olur bunu bilemsiniz dedi riskli ve zor bir ameliyat dedi ve buradan gönderen dr sakın pof haricinde kimseye gitmeyin dedi bilmiyorum kiiii
ben fikir almanız açısından demiştim.
bu yeni yasadan sonramı böyle olmuş. yoksa önceden hoca farkını yatırıyordun ameliyata hocalar giriyordu.
Selamlar kızlar nasılsınız?
Yetercıgım bugun haberlerde doktorlara verılen bıcak paraları tartısılıyordu.Izleyebıldın mı sınırlamalar getırılecekmıs sanırım.Acıl sıfalar dılerım canım eşine.
Selamlar kızlar nasılsınız?
Yetercıgım bugun haberlerde doktorlara verılen bıcak paraları tartısılıyordu.Izleyebıldın mı sınırlamalar getırılecekmıs sanırım.Acıl sıfalar dılerım canım eşine.
Yeter canı tekrar geçmiş olsun.Balcalıda benim dediğim doç. gittin mi?Yoksa başka prof.amı gittin?Balcalıda ünvanı olan Hocalar amaliyata giriyor özel yaptıkları için özelden para ödüyorsunuz.İstersen birde yüregir başkentteki yrd.doç. adı vermiştim ona gösterin.Arkadaşımın kayınvalidesine 1250 lira dr parası yatırmışlar.Allahtan hayırlısı.Eğer risk varsa geçiktirmeden ankarada istanbulda büyük hastanelere gidin.Allah tan hayırlısı.Tekrar geçmiş olsun.Yüce Rabbim izniyle sağ salim evinize dönmek nasip etsin.
yeter canım beni amaliyat yapan doç.dr.orhan şen başkenttin eski dr.u.Ama özel metro park hastanesinde çalışıyor.Oradada sgk dışında amaliyata göre fark alıyorlar.Ben belim konusunda çok memenun oldum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?