slm canlarım.allah hepimize şifa versin hakkımızda hayırlsısını versin bu mübarek günde inşallah.yeterciğim inşallah en iyi doktoru bulursun ve eşin biran önce sağlına kavuşur .canım aslında bu doktor işi birzda şans işi çünkü ben kendimden örnek vereyim.ben maraşta doktor ararken yani bebek için netten bir doktor buldum adam prof ve amerikada falan eğitim görmüş hatta amerikada ihtisas yapmış ve orda kalması için falan ısrar etmişler gazetelerde falan sık sık reklamı varmış ve ben nasıl olsa bu kötü çıkmaz diye gittim ama maalesef beni süründürdü .ben onun yüzünden 1 yılımı harcadım .erkenden reandevu alıyordum sabah 5 te gidip fiş al ve bana sıra ancak akşam üzeri 4 geliyordu siz düşünü artık ama sonuç maaalesef hüsran.bana klomeni öyle bir şekilde kullandırdıki gittiğim bütün doktorlar ağzı açık dinledi beni.düşünün yani siz.benim prolaktin yüksek diye bana boşu boşuna ilaç kullandırdı hastanelik olmuştum ve bu adam bülent beyin sınıf arkadaşıymış üviversitede .işte böyle yani doktor işi şans işi birazcık .kısmet.allah iyileriyle karşılaştırsın bizi.şu mübarek günde yüce rabbim sesimizi duyar inşallah.bugün bir dışarı çıkayım dedim herkes bebek yok mu niye düşünmüyorsun artık yeter bunaldım artık valla bu sorulardan .ne bileyim işte .
günaydın kızlar hayırlı cumalar.yeterim canım Allahım yardımcın olsun inan o kadar çok dua ediyorumki.Allahım eşini sana bağışlasın İnşallah. çok para istemişler ama nedir bu yaa. o kadar para ödüyoruz sskya bi işe yarasın diye şuna bak ne hallere düşüyoruz. keşke bi mucize olsa hemen kendiliğinden iyileşse ve hiçbişeye gerek kalmasa. önce eşin iyileşse sonra bebeğin gelse sağlıkla. Allahım emeklerinizi umutlarınızı boşa çıkarmasın İnşallah.
kızlar cuma hürmetine Ya Rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın İnşallah. sağlıkla hayırlısıyla bebeklerimize kavuştursun İnşallah. yeterime heraslesime kademime esrama bebeğime arene elfidaya eylüle daha dua ettiğim herkese nasip etsin İnşallah.
bu arada bu topici açan alarende kendiliğinden hamile kalmış. Allahım devamına erdirsin kucağında göstersin İnşallah. hepinizi çok seviyorum.
Aren canım nasılsın?
günaydın cnm hayırlı cumalar.sen nasıl oldun dün sancın vardı i.misin cnm şimdi dr.a gittinizmi.
günaydın kızlar hayırlı cumalar.yeterim canım Allahım yardımcın olsun inan o kadar çok dua ediyorumki.Allahım eşini sana bağışlasın İnşallah. çok para istemişler ama nedir bu yaa. o kadar para ödüyoruz sskya bi işe yarasın diye şuna bak ne hallere düşüyoruz. keşke bi mucize olsa hemen kendiliğinden iyileşse ve hiçbişeye gerek kalmasa. önce eşin iyileşse sonra bebeğin gelse sağlıkla. Allahım emeklerinizi umutlarınızı boşa çıkarmasın İnşallah.
kızlar cuma hürmetine Ya Rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın İnşallah. sağlıkla hayırlısıyla bebeklerimize kavuştursun İnşallah. yeterime heraslesime kademime esrama bebeğime arene elfidaya eylüle daha dua ettiğim herkese nasip etsin İnşallah.
bu arada bu topici açan alarende kendiliğinden hamile kalmış. Allahım devamına erdirsin kucağında göstersin İnşallah. hepinizi çok seviyorum.
günaydın cnm hayırlı cumalar.sen nasıl oldun dün sancın vardı i.misin cnm şimdi dr.a gittinizmi.
iyiyim canım sen nasılsın. iyisin herhalde artık.
yok canım gitmedik. akşam 1 saat falan oldu geçti çok şükür. doktor artık yalancı doğum sancıları olabilir demişti. ama çok kötüydü yaaa.
yetercıgım gunaydın canım hayırlı cumalar.Bugun ettıgımız butun duaların kabul olması dileği ile.Adana da mukemmel havalar.Insanın ıcı acılıyor vallahı.muhakkak tarsusta boyledır.
günaydın hayılı cumalar
rabbim yapılan tüm dualrı cuma hürmetine kabul etsin
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
Canım benım cok gecmıs olsun yalancı sancılar baslıyor artık ha yaklasıyor buyuk gun:)Sakın unutma ben dogum yaptıgın gun yanında olacagım.Allah nasıp ederse cok opuyorum senı:))
sizlerede hayılı cumalar canlar
teşekür edrim iyi dilerkleriniz için
suuu dikat et canım kendine ve meleğine
yeter ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN inş. en kısa zamanda eşin sağlına kavuşur kızlar esra8 diye bir arkadaş vardı ondan haberi olan varmı hamileligi kesinleşecekdi çarşamba günü merak etdim kızlar bir sorum da olacak preseed diye bir jel varmş hamile kalmayı kolaylaşdırıyormuş topikde kullanıp da hamıle kalan arkadaşlar var aranızda bu jeli duyanınız veya kullananınız var mı ?
selam kızlar yazmasamda sizleri takip ediyorum ben mersinde yaşıyorum yetercim allahım acil şifalar versin eşine herşeyin başı sağlık sabırın sonu selametmiş
ben inanıyorum bu yıl ben anne olacam bende de erken yumurta yetmezliği var ama ben bunu aşacağım sonuçta bir yumurta yetmiyor mu şu an kendimi hazırlıyorum tüp bebek için buradaki bir doktor turan çetin i önerdi ama geliş gidiş benim için problem ben öğretmenim acaba mersinde özde tüp bebek hakkında fikriniz var mı
sizce nerede yaptırmalıyım bu arada DHEA YI NEREDEN BULABİLİRİM
S&U SENİNDE BEBEĞİN SAĞLICAKLA DOĞSUN İNŞALLAH DARISI BAŞIMIZA BİZİM İÇİNDE DUA EDER MİSİN BENDE 2011 ANNE OLMAK İSTİYORUM RABBİM HAYIRLI BİR ŞEKİLDE NASİP ET
çoook teşekkür ederim canlarım. dualarınıda aminnn İnşallaaaah. esracığım unuturmuyum hiç hep aklımdasın. zaten sezeryan olursa tarih saat belli olur ama normal olursa başlar başlamaz arayacam seni. İnşallah ilk anlarımızda yanımızda olacaksın. yalancı sancılar başlıyorda. asıl olaı gece yaşadım. saat 4:30 uyandım sanki karnımda bi boşluk var. sallıyorum ediyorum hareket yok. aha dedim bişey oldu kesin. başladım ağlayama. yarım saat öyle cebelleştim ama o kadar kötü ki Allahım kimseye yaşatmasın. en son steteskop vardı evde aklıma o geldi. hemen karnıma koydum kalbi atıyordu. sonra rahatsız oldu hanım. sonrada durmadı çok şükür.
sağol canım allah razı olsun inşş
canım ben gözdeyle görüşmüşdüm ama ozaman dr beni tatmin edici bir şeyler söyleyemedi
ama şimidki dr gatadan gelmiş ve çok iyi diyorlar abence git görüş yüzyüze nasıl bir etki bırakacak sana ne diyecek bunlar çok öenmli
ayrıca ben turan çetindede 2 defa denedim dhea yi bana adanada ankada tüp bebk merkezi getirti ama eczanelrdede bulabilirisn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?