slm kızlar artık evime döndüm kızlar ama beni yol o kadar yorduki valla uykum geliyor şimdi.birde çamaşırlar birikmiş şimdi onları attım makineye .allahtan burdaki ev kaloriferlide çamaşır hemen kuruyor.yarında yataklar çarşafları falan onları yıkayacam.allahtan eşim dün dip bucak evi silip süpürmüştü yaaa valla uzun tatilden sonra okula dönmek zor geliyor.çamaşırlararda yardım ediyor canım şükür ki.yeter umarım herşey sorunsuz hallolur.öpüyorum kızlar.bu mübraek günde dualrımız kabul olur inşallah .az kaldı benim test günümüde .hakkımızda hayırlısı inşallah.
sucuğum geçmiş olsun sanada aman dikkat et kendine canım
çoook teşekkür ederim canlarım. dualarınıda aminnn İnşallaaaah. esracığım unuturmuyum hiç hep aklımdasın. zaten sezeryan olursa tarih saat belli olur ama normal olursa başlar başlamaz arayacam seni. İnşallah ilk anlarımızda yanımızda olacaksın. yalancı sancılar başlıyorda. asıl olaı gece yaşadım. saat 4:30 uyandım sanki karnımda bi boşluk var. sallıyorum ediyorum hareket yok. aha dedim bişey oldu kesin. başladım ağlayama. yarım saat öyle cebelleştim ama o kadar kötü ki Allahım kimseye yaşatmasın. en son steteskop vardı evde aklıma o geldi. hemen karnıma koydum kalbi atıyordu. sonra rahatsız oldu hanım. sonrada durmadı çok şükür.
yeter ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN inş. en kısa zamanda eşin sağlına kavuşur kızlar esra8 diye bir arkadaş vardı ondan haberi olan varmı hamileligi kesinleşecekdi çarşamba günü merak etdim kızlar bir sorum da olacak preseed diye bir jel varmş hamile kalmayı kolaylaşdırıyormuş topikde kullanıp da hamıle kalan arkadaşlar var aranızda bu jeli duyanınız veya kullananınız var mı ?
su canım zamanın nekadar az kaldı. ne heyecan verici birşeydir. inşallah en kısa zamanda bizlerde yaşarız. inşallah sorunsuz sağlıklı bir doğum geçirirsin.
selam kızlar yazmasamda sizleri takip ediyorum ben mersinde yaşıyorum yetercim allahım acil şifalar versin eşine herşeyin başı sağlık sabırın sonu selametmiş
ben inanıyorum bu yıl ben anne olacam bende de erken yumurta yetmezliği var ama ben bunu aşacağım sonuçta bir yumurta yetmiyor mu şu an kendimi hazırlıyorum tüp bebek için buradaki bir doktor turan çetin i önerdi ama geliş gidiş benim için problem ben öğretmenim acaba mersinde özde tüp bebek hakkında fikriniz var mı
sizce nerede yaptırmalıyım bu arada DHEA YI NEREDEN BULABİLİRİM
S&U SENİNDE BEBEĞİN SAĞLICAKLA DOĞSUN İNŞALLAH DARISI BAŞIMIZA BİZİM İÇİNDE DUA EDER MİSİN BENDE 2011 ANNE OLMAK İSTİYORUM RABBİM HAYIRLI BİR ŞEKİLDE NASİP ET
Canım dheayı Adanada amarikan pazarında satıyırlar.Ben geçen ay 2 kutusunu ,her kutuda 100 er tane var ,prutans pride olanını aldım,2 kutusu 70 lira .Mutlaka pazarlık yapın,kafasına göre satıyorlar.Daha öncede 6 ay aynı marka kullandım,bende olumlu gelişme yapmıştı.Darısı başına.Amarikan pazarı ziya paşa bulvarı kapalı yüzme havuzu sokağındadır.Kolay gelsin.[/QUOTE
canım bende bulamadım yaaa (bana merekzdn birkutu vermiledi) bir arkadaş istedi ama bulamadım piyasada yok dediler bir kaç yerde sordumm hatta adanadada sordum
Canım dheayı Adanada amarikan pazarında satıyırlar.Ben geçen ay 2 kutusunu ,her kutuda 100 er tane var ,prutans pride olanını aldım,2 kutusu 70 lira .Mutlaka pazarlık yapın,kafasına göre satıyorlar.Daha öncede 6 ay aynı marka kullandım,bende olumlu gelişme yapmıştı.Darısı başına.Amarikan pazarı ziya paşa bulvarı kapalı yüzme havuzu sokağındadır.Kolay gelsin.
teşekkür ederim canım inşallah bebeklerimizi kucağımıza alırız
S&U canım benim geçmiş olsun tekrar tekrar sıpa nasıl da yüreğini ağzına getirdi değil mi:))Hayırlısı ıle az kaldı canım neyse ki:))
Alara ben aldım pre seed kullandım ama bır faydasını gormedım.Doktorumada sordum bır faydası olur mu dıye adını bıle hıc duymadıgını soyledı.Yıne de sen bılırsın tabıkı herkeste sıkıntı farklı oldugu ıcın farklı sekılde etkı gosterebılır...
Arencıgım uzun zaman oldu umarım ıyısındır canım.Bende ıkıncı ıcın cok kararsızım vallahı ama Baskent ıcın cok olumlu yorumlar var.Turan cetıne gıtmeyecegım ve ankada ya asla gıtmyecegım.Tek tek gorus hangısı ıcıne sınerse ona karar ver bence...
evet ya neden ankada ya hiç gitmem dedinkiS&U canım benim geçmiş olsun tekrar tekrar sıpa nasıl da yüreğini ağzına getirdi değil mi:))Hayırlısı ıle az kaldı canım neyse ki:))
Alara ben aldım pre seed kullandım ama bır faydasını gormedım.Doktorumada sordum bır faydası olur mu dıye adını bıle hıc duymadıgını soyledı.Yıne de sen bılırsın tabıkı herkeste sıkıntı farklı oldugu ıcın farklı sekılde etkı gosterebılır...
Arencıgım uzun zaman oldu umarım ıyısındır canım.Bende ıkıncı ıcın cok kararsızım vallahı ama Baskent ıcın cok olumlu yorumlar var.Turan cetıne gıtmeyecegım ve ankada ya asla gıtmyecegım.Tek tek gorus hangısı ıcıne sınerse ona karar ver bence...
iyiyim canım. işte yine başa döndüm ne yapsam konusunda kararsızım. ankadaya neden asla gitmeyeceğim demişsin içine sinmeyen ne oldu orada. ben turan çetin dışında hepsi ile görüşmüştüm. başkent çok kalabalık o kadar kalabalık bir yerde nekadar sağlıklı sonuç olabilir labaratuvar şartları nasıl ,embiryo takibi iyi yapılıyormu acaba, aşılama yaptırmıştım orada eşimde hiç hoşnut kalmamıştı. özel adana tüp bebeği hiç düşünmem. bir ankada kalıyor adanada orada da iyi sonuç alan çok bilmiyorum.
amiiiiiiiiiiin canım İnşallaaaaaah. göreceksin sende o günleriAmin inşallah hepimize.
canım etmezmiyim ederim tabiki. listeme bi kişi daha ekledim. ama inşallah bu liste en yakın zamanda biter ve artık dualarımız değişir canım. Allahım razı olsun.selam kızlar yazmasamda sizleri takip ediyorum ben mersinde yaşıyorum yetercim allahım acil şifalar versin eşine herşeyin başı sağlık sabırın sonu selametmiş
ben inanıyorum bu yıl ben anne olacam bende de erken yumurta yetmezliği var ama ben bunu aşacağım sonuçta bir yumurta yetmiyor mu şu an kendimi hazırlıyorum tüp bebek için buradaki bir doktor turan çetin i önerdi ama geliş gidiş benim için problem ben öğretmenim acaba mersinde özde tüp bebek hakkında fikriniz var mı
sizce nerede yaptırmalıyım bu arada DHEA YI NEREDEN BULABİLİRİM
S&U SENİNDE BEBEĞİN SAĞLICAKLA DOĞSUN İNŞALLAH DARISI BAŞIMIZA BİZİM İÇİNDE DUA EDER MİSİN BENDE 2011 ANNE OLMAK İSTİYORUM RABBİM HAYIRLI BİR ŞEKİLDE NASİP ET
canımmmm hemde nasıl heyecan verici. ve herşeyi almama yıkamama rağmen hiçbişeyi yerleştirmedim çantamı bile hazırlamadım. ve dünle bugün sancı olunca bi telaş kapladı içimi sorma. Allahım razı olsun canım. Allahım en kısa zamanda sanada bu duyguları yaşatsın İnşallahsu canım zamanın nekadar az kaldı. ne heyecan verici birşeydir. inşallah en kısa zamanda bizlerde yaşarız. inşallah sorunsuz sağlıklı bir doğum geçirirsin.
slm kızlar artık evime döndüm kızlar ama beni yol o kadar yorduki valla uykum geliyor şimdi.birde çamaşırlar birikmiş şimdi onları attım makineye .allahtan burdaki ev kaloriferlide çamaşır hemen kuruyor.yarında yataklar çarşafları falan onları yıkayacam.allahtan eşim dün dip bucak evi silip süpürmüştü yaaa valla uzun tatilden sonra okula dönmek zor geliyor.çamaşırlararda yardım ediyor canım şükür ki.yeter umarım herşey sorunsuz hallolur.öpüyorum kızlar.bu mübraek günde dualrımız kabul olur inşallah .az kaldı benim test günümüde .hakkımızda hayırlısı inşallah.
sucuğum geçmiş olsun sanada aman dikkat et kendine canım
S&U canım benim geçmiş olsun tekrar tekrar sıpa nasıl da yüreğini ağzına getirdi değil mi:))Hayırlısı ıle az kaldı canım neyse ki:))
arkadşlar bugün yumurtlama toplama işleminden sonraki 4.günüm yarın Allahkısmet ederse transferim var..
ama benim özellikle sağ tarafımda müthiş ağrı var ymurta toplama işleminden bu yana sizlerindeağrısıda oldu mu?
canımsın az kaldıki ne az kaldı. ama inanın o kadar ay geçti. şu son ay geçmiyor sanki. zamanda geçmiyor. korku heyecanda artıyor. artık daha çok korkuyorum bişey olursa diye. Allahım sizlerede böyle cadı kızlar paşa erkek evlatlar nasip etsin İnşallah.
yeter merhaba;dün merkezden aradılar çağırdılar bende ağrım var deim pazar olurmu dedim. doktorda tamam pazar olsun dedi.
29 yumurta toplantı şimdi maşallah 17'si döllenmiş durumda..
ama endişeleyim kasıklarım çok ağrıyor.
ohss tan olmam inşaallah.
hayırlısı olsun yeterciğim..
aşılamadan sonrada aynı tarafta buna benzer ağrım oluşmuştu.. daha sonra kist olduğu ortaya çıktı 3-4 gün yürüyemedim rapor verdiler. ama bu sefer yumuertaları topladıkları için kist olmamıştır diye düşünüyorum. inşallah...
yeter niye herkes adana tüp bebeği düşünmeyiz diyor ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?