Tüp Bebek Merkezleri Adana Seyhan Başkent'e Tüp Bebek Yaptıracaklar

ankadaya gittiğimde gökhan bey benlede bayağı ilgilenmişti. turan çetinde iyi bence fakat orada da bazı işlemlerin fuzuliden yapıldığını düşünüyorum. ticarethane diyorlarya biraz o yönde haklılar galiba. tüp bebek fiyatı genelde her merkezde aşağı yukarı aynı ama turan çetin ek şeyler çıkartıyor. başkentde dediğin gibi bencede eğer ciddi sorunun yoksa başarılı. özel adanada her 2 doktorada gitmiştim zaten ama orada eksik birşeyler var ekibide çok içime sinmedi.

canım başkentle lğili aynı şeyleri düşünüyoruz
turan çetinle ilğilide evet biraz para canlısı bir yer
ben ankada ya gittim bana gökha bey çok ilgilendi

canım maşallah yumurta sayın çok iyi ama tabiki önemli olan içlerinden bi tanesinin anneciğine sıkıca tutunması. Allahım inşallah emeklerini ümitlerini boşa çıkarmasın. 9 ay sonra kuzucuğun kollarında olsun İnşallah canımmm.

böcük gelecek yaaaaaaa heycandan geçmiyor günler
sorma canım yaaaaa. cadı kız çok cadııı. bugün teyzem kızıma ciciler almış öyle tatlılarki. Allahım kızıma güzel günlerde giydirmeyi nasip etsin İnşallah. Allahım sizlerede sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin İnşallah canımmm.

inşşşşşşşşşşşş canım
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

hayırlı olsun cnm tedavin insaallahhh bebbişinnn sıkı sıkı tutunur sana cnm.

suyum sen nasılsın bu arada görüşemiyoruz malesef.denk gelmiyor heralde.
yeter nasıl oldu eşin dr.a karar verebildinizmi.

arkadaşlar günaydın;

dün transferim yapıldı .. mübarak günde dualarınıza ihtiyacım var.
dün transfersen sonra 30-40 dakika dinlendidiler. sonra yola çıkabilirsiniz dediler.
arabayla yolculuk 2 saat sürdü nasıl yatacağıma karar veremedim arabada bir sağa bir sola yattım..
İNŞALLAH BİR SORUN OLMAMIŞTIR.
bide arabanın kapısını kapatırken kapı hafif şekilde karnıma çarptı.
ARKADAŞLAR MÜBARAK GÜN DUALARINIZA İHTİYACIM VAR.

Eylulcugum hayırlı olsun canım.Hıc kafanı takma oyle yattım yok kapı carptı karnıma bunların hıc onemı yok merak etme.Hayırlısı ıle tutunur ınsallah.Hepınızın mevlut kandili mübarek olsun.Bugün bende dua edeceğim Allah kabul ederse.Eylül senın ıcın ve ısteyen herkes içinde edeceğim.İnşallah tez zamanda kavuşuruz bebeklerimize.

kandılınızı vede sevgılıler gununuzu kutlamak ıcın gırdım.
rabbım kımın gonlunde ne varsa hayırlısıylan hayırlı zamnda gerceklestırmeyı nasp etsın
kucagı bos olanlara hyırlı evlat hamıılelere hayırlı dogum
borclulara eda
gunahlılara tovbeyı
hastalara sıfayı
herkesın evıne huzuru saglıgı
hayırlı rızkı nasp etsın ınşşşşşşş
dularda bulusmak dılegıylennnnn

eylülcüğüm hayırlı olsun inşallah pozitifi göreceksin. sen sadece kendine ve bebeğine iyi bak. iyi düşün iyi olsun.

Canım yüce rabbimin izni ile bebeğini kucağına almak nasip etsin.Hayırlı kandiller.

iyi dileklerin için sağol.seninde kıandilin kutlu olsun canım.

Günaydın Kızlar.Mevlüt Kandiliniz mübarek olsun.Yüce Rabbim bu güzel kandilin hürmetine dualarınızı kabul ede
Hastalara derman,
Borçlulara ödeme,
Rızık isteyene rızk,
Sağlık isteyenlere sağlık,
İman isyeyenlere iman,
Gönül zenginliği isteyenlere iman dolu gönül,
Hayırlı evlat isteyene anasına,babasına,vatanına,milletine hayırlı evlat,
Sen nefesinde dahi kelimeyi şahaddet isteyene Eşhedüenle ilahi illallah ve eşhedü enle Muhammedin Abduhu Resurullah dekek nasip etsin.Dualarımız kabul olsun.Bugünün hürmetine bol bol şahadet edelim
Hayırlı Kandiller.
,

günaydın kılzarrrrrrrr
bu en güzel sevgililer günü
en büyük sevgilinin doğum günü
hayırlı kandiller

eylül hayılı uğurlu olsun
inşş sana sımsıkı tutunur bebişin canım

canım benim etmezmiyiz hiç insaallahhh yavrun sana sıkı sıkıya tutunacakk cnm.

amin canımm rabbim herkesin gönlüne göre versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…