yetercim seninkide mübarek olsun.insaallah seninde hastana şifa versin rabbim
bebegim_01 sana özelde msj atacam doluymuş. yardımcı olurmusun
aminnnnnnnnn aminnnnnnnn aminnnnnnnn
inşşşşşşşş rabb,m herkese en çok ihtiyacı olanı nasip etsin
aminnnnnnnnn.benim en çok huzura ve bebegime ihtiyacım varrrrrr.
canım inşşşşşşşşşşşşş
rabbim en çok istediğini nasip etsin
mevlüt kandiliniz mübarek olsun kızlar.dualrım sizinle , birbirimize olsun.yüce rabbim bu mübarek günde bütün kulların dileklerini kabul eylesin inşallah.yüce rabbim bu mübarek günde dualrımızı kabul eylesin inşallah.kızlar dua edelim birbirimize .hakkımızda hayırlısını nasip eylesin inşallah.sağlık sıhhat huzur versin bize .maddi manevi ihtiyacı olan herkse yardım etsin inşallah.kızlar bişey sorcam birde ya kaç gündür bende bir ateş basması özellikle geceleri acayip .ya.valla dün gece kalkıp bu soğuk havada buz gibi duş alasım vardı.hep rüya görüp inliyormuşum eşim söyledi.ama ateş gerçekten beni bitirdi kaç gündür uyuyamıyorum.acaba gonalf mı yapıyor böyle bilemedim ya.hakkımızda hayırlısı artık.öpyorum canlarım.dualarımız birbirimize şu mübarek günde ..
müvlüd kandiliniz kutlu olsun RABBİM İSTEGEN HERKESE HAYIRLI, SAĞLIKLI GÜZEL EVLATLAR NASİP ETSİN HASTALARAMIZDA ACİL ŞİFALAR VERSİN
Allah hepimizin gönlüne göre versin arkadaşlar...
kızlar biz yarın sabah has yatacağız
canım inşalalh iyi geçer einin ameliyatı. balcalıyamı yatacaksınız.
kızlar biz yarın sabah has yatacağız
canım rabbim hayırlı şifalar versin insaallahhh.
10 dakika sonra altıma bir kap koydular ona 20 dakika sonra da tuvalete yaptırdılar..
merkez hakkındaki düşüncelerimi haftaya yazarım arkadaşım.. şimdi beklemedeyim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?