Tüp Bebek Merkezleri Adana Seyhan Başkent'e Tüp Bebek Yaptıracaklar

mevlüt kandiliniz mübarek olsun kızlar.dualrım sizinle , birbirimize olsun.yüce rabbim bu mübarek günde bütün kulların dileklerini kabul eylesin inşallah.yüce rabbim bu mübarek günde dualrımızı kabul eylesin inşallah.kızlar dua edelim birbirimize .hakkımızda hayırlısını nasip eylesin inşallah.sağlık sıhhat huzur versin bize .maddi manevi ihtiyacı olan herkse yardım etsin inşallah.kızlar bişey sorcam birde ya kaç gündür bende bir ateş basması özellikle geceleri acayip .ya.valla dün gece kalkıp bu soğuk havada buz gibi duş alasım vardı.hep rüya görüp inliyormuşum eşim söyledi.ama ateş gerçekten beni bitirdi kaç gündür uyuyamıyorum.acaba gonalf mı yapıyor böyle bilemedim ya.hakkımızda hayırlısı artık.öpyorum canlarım.dualarımız birbirimize şu mübarek günde ..

müvlüd kandiliniz kutlu olsun RABBİM İSTEGEN HERKESE HAYIRLI, SAĞLIKLI GÜZEL EVLATLAR NASİP ETSİN HASTALARAMIZDA ACİL ŞİFALAR VERSİN

canım inşşşşşşşşşşşşş
rabbim en çok istediğini nasip etsin

müvlüd kandiliniz kutlu olsun RABBİM İSTEGEN HERKESE HAYIRLI, SAĞLIKLI GÜZEL EVLATLAR NASİP ETSİN HASTALARAMIZDA ACİL ŞİFALAR VERSİN

Allah hepimizin gönlüne göre versin arkadaşlar...

aminn kızlarrr rabbim sizinde kalbinizzdekileri versin.dilekleriniz kabul olsun inşllh

kızlar biz yarın sabah has yatacağız

eylül tarensferden sonra dr. eger istersen idrarını boşaltıyor yani masadan kalkmadan öyle bir işlem yapılmadı mı? eger tutunacaksa o kısmetine girdiyse hiç birşey olmaz bu arada nerede yapdırdın ?memnun kaldın mı canım bizlerle deneyimlerini paylaşırsan sevinirm herşey gönlünce olur inş.

10 dakika sonra altıma bir kap koydular ona 20 dakika sonra da tuvalete yaptırdılar..

merkez hakkındaki düşüncelerimi haftaya yazarım arkadaşım.. şimdi beklemedeyim..

10 dakika sonra altıma bir kap koydular ona 20 dakika sonra da tuvalete yaptırdılar..

merkez hakkındaki düşüncelerimi haftaya yazarım arkadaşım.. şimdi beklemedeyim..

canım insaallah bebişin sıkı sıkı tutunur dualarım seninle canım.

Yeter canım Allah yardımcınız olsun.İnşallah güle oynaya evinize döneceksiniz.Dualarım sizle.Tekrar geçmiş olsun.

bebişler ben bu gün evime geldim
eşimin yanında klamama izin vermediler dr konuştum yarın haledelim kal eşinin yanında dedi
inş yarın kalırım yanında
ameliyat ünümüz perşebe dualrınız eksik etmeyin ne olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…