Tüp Bebek Merkezleri Adana Seyhan Başkent'e Tüp Bebek Yaptıracaklar

Yetercıgım canım Allah eşine sağlık versin inşallh kolaylıkla iyileşir.Dün kandildi ve ben hepimiz için dualar ettim inşallah Allah kabul eder.

Eylulcugum benı transferden sonra aynı anda hemen ayaga kaldırdılar ya buna ne demelı?Ve ben bırcok kısıden duydum ılk 15 dakıka cok onemlıymıs tutunması ıcın

canım bazı yerler 4 saat falan yatırıyor. en azından 1-2 saat yatılmalı bence.
sen ankada ile görüşmüşmüydün hiç canım.

canım inşallah herşey iyi gider. dualarımız seninle.

cnm mübarek bir günde olacak insaallah sorunsuz kolay bir ameliyat olur.dualarım hep sizinle.

cnm benimyaa.aşılamada bile yatırıyorlar.bune saçma bişeymiş

canım inşallah herşey iyi gider. dualarımız seninle.

cnm mübarek bir günde olacak insaallah sorunsuz kolay bir ameliyat olur.dualarım hep sizinle.

kızlar slmmmmm
ben geldim eşimin ameliyatı haftaya çarşabaya ertelendi
ben geldim eşimde sabah gelecek

ne oldu canım neden ertelendi. inşalah bir sorun yoktur.

canım yapılan tetkler pzrts çıkcakmış ve bu gün yenilerini yapacaklar şu saatlerde yapıyolardır dr salı gününe kadar eve gidin dedi

canım yapılan tetkler pzrts çıkcakmış ve bu gün yenilerini yapacaklar şu saatlerde yapıyolardır dr salı gününe kadar eve gidin dedi

anladım canım hayırlısı olsun.canım insaallah güle oynaya çıkarsınız canım

ayyyyyyyy topik bomboşşşşşşşş şu topik hamişşlerlee dolsunn yarabbimm
bende dahil olmak üzereee
insaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaalllahhhhhhhhhhhhhhhhhhh

aminnnnnnnnnnnnnnn aminnnnnnnnnnnnnnnn aminnnnnnnn
rabbim inşşşşşşşşşşşşşşşşş dolsun taşsın
rabbim gönülerin muradını versin inşşşşş

canım bazı yerler 4 saat falan yatırıyor. en azından 1-2 saat yatılmalı bence.
sen ankada ile görüşmüşmüydün hiç canım.

arencıgım aslında bende merkezde 2 saat kadar dınlendım o konuda bır sıkıntı yok ama onemlı olan transfer yapılır yapılmaz ayaga kaldırılmadan seyde ıle tasınmakmıs.Benım transfer yapılır yapılmaz ayaga kaldırdılar ve 50 adım kadar yurudukten sonra yatagıma uzandım.

Evet canım ankada ıle gorustum ve Gokhan bey gercekten ıyı nıyetlı bır doktora benzıyor.Ama ben merkezdekı calısanlardan pek memnun kalmadım ve fıyatlar yıne bana ucuk geldı hıc ındırım yapmadılar.Koskoca Turan Cetınden bıle ındırım almısken bana bırazcık sacma geldı acıkcası...

herasles böyle büyük bir merkez nasıl böyle bir hatayı yapar acıkcası anlayamadım keşke sen sedye talebinde bulunsaydın başkentde bile sedyeyle getirip itinayla fazla oynatmadan yataga yatırıyorlar Ankada nın senden istedigi fiyat nekadr bende görüşmeye gidecem de ben geçen senede görüşmüşdüm ankadayla evet dedigin gibi muhasebedeki bayan biraz soguk birine benziyordu

canım turan çetin uygun fiyat veriyor ama arada para alacak ve daha fazlaya gelecek bir takım şeyler çıkartıyor. adanada da bana gidilebilecek merkez ankada gibi geliyor. aslında aşağı yukarı hepsi aynı gibi ama önemli olan bence labaratuvarı embiryoloğu , ankada içinde labaratuvar ve embiryoloğunun adanada en iyi olduğunu duymuştum. yoksa doktorların hepsinin yaptığı aynı.

günaydın kızlarrrr
hayırlı cumalar
rabbim cuma hürmetine dualrımızı kabul etsin inşşş

canım iyi araştırın bu defa rabbim insaallah bebbişlerinizi verir.

Yetercıgım canım sana da hayırlı cumalar ve tum kızlar sızlere de hayırlı cumalar.Esın nasıl oldu canım amelıyat haftaya ertelendı degıl mı?Nerede yaptıracaksınız amelıyatı?Allah acıl sıfalar versın canım benım.

Arencıgım haklısın canım vallahı aslında onemlı olan doktor degıl merkezde kullanılan aletlerın ne kadar gelısmıs oldugu ve embrıyolog.Bugun tesadufen karıyer nette ıs ılanlarına bakarken tesaduf Turan cetının embrıyolog aradıgını gordum ve sartlarına baktım kı ne goreyım.Ivf sertıfıkalı embrıyolog alınacaktır deneyımlı olması tercıh sebebıdır demıs.Bana acıkcası cok basıt bır ılan gıbı geldı.Evet turan beyın ekstra masraf cıkarması hısteroskopı ıstemesınden bellı.Haklısın yanı canım.

Alara ankada benden 3750 tl merkez ucretı ıstedı.Karyotıp yapalım dedı doktor oda 300 tl dedı.Ilaclar ıcın 1500 ıle 2000 arası fıyat dıyor ısrarla.Ben daha once denedım dedım 1200 lıra tuttu ılaclarım dıyorum kadın hala aynı seyı soyluyor.Ilgısız bır kadındı ve terstı acıkcası gıcık oldum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…