- 27 Ocak 2010
- 734
- 97
- 123
Yetercıgım canım Allah eşine sağlık versin inşallh kolaylıkla iyileşir.Dün kandildi ve ben hepimiz için dualar ettim inşallah Allah kabul eder.
Eylulcugum benı transferden sonra aynı anda hemen ayaga kaldırdılar ya buna ne demelı?Ve ben bırcok kısıden duydum ılk 15 dakıka cok onemlıymıs tutunması ıcın
bebişler ben bu gün evime geldim
eşimin yanında klamama izin vermediler dr konuştum yarın haledelim kal eşinin yanında dedi
inş yarın kalırım yanında
ameliyat ünümüz perşebe dualrınız eksik etmeyin ne olur
bebişler ben bu gün evime geldim
eşimin yanında klamama izin vermediler dr konuştum yarın haledelim kal eşinin yanında dedi
inş yarın kalırım yanında
ameliyat ünümüz perşebe dualrınız eksik etmeyin ne olur
Yetercıgım canım Allah eşine sağlık versin inşallh kolaylıkla iyileşir.Dün kandildi ve ben hepimiz için dualar ettim inşallah Allah kabul eder.
Eylulcugum benı transferden sonra aynı anda hemen ayaga kaldırdılar ya buna ne demelı?Ve ben bırcok kısıden duydum ılk 15 dakıka cok onemlıymıs tutunması ıcın
canım inşallah herşey iyi gider. dualarımız seninle.
cnm mübarek bir günde olacak insaallah sorunsuz kolay bir ameliyat olur.dualarım hep sizinle.
kızlar slmmmmm
ben geldim eşimin ameliyatı haftaya çarşabaya ertelendi
ben geldim eşimde sabah gelecek
ne oldu canım neden ertelendi. inşalah bir sorun yoktur.
canım yapılan tetkler pzrts çıkcakmış ve bu gün yenilerini yapacaklar şu saatlerde yapıyolardır dr salı gününe kadar eve gidin dedi
anladım canım hayırlısı olsun.canım insaallah güle oynaya çıkarsınız canım
ayyyyyyyy topik bomboşşşşşşşş şu topik hamişşlerlee dolsunn yarabbimm
bende dahil olmak üzereee
insaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaalllahhhhhhhhhhhhhhhhhhh
canım bazı yerler 4 saat falan yatırıyor. en azından 1-2 saat yatılmalı bence.
sen ankada ile görüşmüşmüydün hiç canım.
arencıgım aslında bende merkezde 2 saat kadar dınlendım o konuda bır sıkıntı yok ama onemlı olan transfer yapılır yapılmaz ayaga kaldırılmadan seyde ıle tasınmakmıs.Benım transfer yapılır yapılmaz ayaga kaldırdılar ve 50 adım kadar yurudukten sonra yatagıma uzandım.
Evet canım ankada ıle gorustum ve Gokhan bey gercekten ıyı nıyetlı bır doktora benzıyor.Ama ben merkezdekı calısanlardan pek memnun kalmadım ve fıyatlar yıne bana ucuk geldı hıc ındırım yapmadılar.Koskoca Turan Cetınden bıle ındırım almısken bana bırazcık sacma geldı acıkcası...
arencıgım aslında bende merkezde 2 saat kadar dınlendım o konuda bır sıkıntı yok ama onemlı olan transfer yapılır yapılmaz ayaga kaldırılmadan seyde ıle tasınmakmıs.Benım transfer yapılır yapılmaz ayaga kaldırdılar ve 50 adım kadar yurudukten sonra yatagıma uzandım.
Evet canım ankada ıle gorustum ve Gokhan bey gercekten ıyı nıyetlı bır doktora benzıyor.Ama ben merkezdekı calısanlardan pek memnun kalmadım ve fıyatlar yıne bana ucuk geldı hıc ındırım yapmadılar.Koskoca Turan Cetınden bıle ındırım almısken bana bırazcık sacma geldı acıkcası...
canım turan çetin uygun fiyat veriyor ama arada para alacak ve daha fazlaya gelecek bir takım şeyler çıkartıyor. adanada da bana gidilebilecek merkez ankada gibi geliyor. aslında aşağı yukarı hepsi aynı gibi ama önemli olan bence labaratuvarı embiryoloğu , ankada içinde labaratuvar ve embiryoloğunun adanada en iyi olduğunu duymuştum. yoksa doktorların hepsinin yaptığı aynı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?