- 3 Mart 2009
- 2.344
- 269
- 123
- 39
Yetercıgım canım sana da hayırlı cumalar ve tum kızlar sızlere de hayırlı cumalar.Esın nasıl oldu canım amelıyat haftaya ertelendı degıl mı?Nerede yaptıracaksınız amelıyatı?Allah acıl sıfalar versın canım benım.
Arencıgım haklısın canım vallahı aslında onemlı olan doktor degıl merkezde kullanılan aletlerın ne kadar gelısmıs oldugu ve embrıyolog.Bugun tesadufen karıyer nette ıs ılanlarına bakarken tesaduf Turan cetının embrıyolog aradıgını gordum ve sartlarına baktım kı ne goreyım.Ivf sertıfıkalı embrıyolog alınacaktır deneyımlı olması tercıh sebebıdır demıs.Bana acıkcası cok basıt bır ılan gıbı geldı.Evet turan beyın ekstra masraf cıkarması hısteroskopı ıstemesınden bellı.Haklısın yanı canım.
Alara ankada benden 3750 tl merkez ucretı ıstedı.Karyotıp yapalım dedı doktor oda 300 tl dedı.Ilaclar ıcın 1500 ıle 2000 arası fıyat dıyor ısrarla.Ben daha once denedım dedım 1200 lıra tuttu ılaclarım dıyorum kadın hala aynı seyı soyluyor.Ilgısız bır kadındı ve terstı acıkcası gıcık oldum...
herkese hayırlı cumalarrr canlarımm.bugün bittim çok yoruldum temizlik yaptım yaaaaaa anca girebildim.
bayağı uzun bir temizlik yapmışsın desene. hadi geçmiş olsun.
karyotip analizini sizemi yoksa embiruo içinmi dedi. ben dışarda yaptırdım karyotipi 130 tl ydi tek kişi. ankada bana da 3200+ilaçlar demişti. 3750 hiç inmemiş direk verdikleri fiyat. dediğin ilan bencede çok basit.
Canım embrıyo ıcınde mı yapılıyor onu bılmıyorum ama doktor ılk tedavınde embrıyon bırıncı kalıteymıs ve neden tutmamıs acaba bır karyotıp bakalım dedı.Sanırım kan tahlılı ıle bakılıyormus bu karyotıpe ama ben ankada da yapmaya da kesın karar vermedıgım ıcın yaptırmadım.Hatta benım bır arkadasıma 3000 tl demısler merkez fıyatı.Ilgınlenen kadına dıyorum kı sız herkese ayrı fıyat mı verıyorsunuz dıye.Olur mu oyle sey bızım fıyatımız tektır ve nettır dedıkten sonra da dıyorum kı arkadasıma 3000 tl demıssınız o nasıl oldu dıyorum.O bır tanıdık fılan sokmustur araya dıyor.Verdıgı cevaba bak ya.Bende dedım kı sızın demek kı fıyatınız tek vce net degıl aldım belgelerımı sınırle cıktım odadan.Iyı gunler bıle demedı uyuz kadın...
sELAM KIZLAR NE HABER? aREN HOŞ GELDİN NASILSIN?sU DAN HABER YOK NERELERDE
HERASLES SELAM
YETER CANIM NASILSIN? öZELDEN YAZDIM.
sELAM KIZLAR NE HABER? aREN HOŞ GELDİN NASILSIN?sU DAN HABER YOK NERELERDE
HERASLES SELAM
YETER CANIM NASILSIN? öZELDEN YAZDIM.
kızlar esradan haberi olan varmı bir geldi hamile olabilirim dedi bir daha uğramadı. neir durumu şimdi. birde nazar boncuğu koymuş dedim acaba hamile mi.
yeter canım nasılsın nasıl gidiyor eşinin tedavisi ne aşamadasınız DİLERİM ALLAHDAN EN KISA SÜREDE SAGLINA KAVUŞUR EŞİN
merhaba kızlar. kusura bakmayın sizide habersiz bıraktım. babamın durumu kötü çıktı. akciğer kanseri ve kötü huylu orda kaldım bayağı süre. ama çok şükür tedaviye başlandı. İnşallah güzel sonuç alırız kızlar yaaa. sonrada eve geldim grip oldum. çok şükür atlattım sayılır ama kuru öksürük kaldı. öksürmekten mahfoluyorum bide bu geçseydi yaa. ilaç kullandım bi sürü ama banamısın demiyor. bildiğiniz doğal şeyler varsa kızlar. zencefilli bal yapıp içiyorum ama fayda etmiyor. sizlerde iyisinizdir İnşallah. bu arada esra hamile değil. elfidayı bende merak ediyorum sonucun belli olmuş olması lazım İnşallah güzel sonuç almıştır. yeterim dualarım sizinle canım. Allahım eşine şifasını versin İnşallah. İnşallah ameliyat iyi geçer ve hemencecik iyileşir canım.
canım suuuuuuu kuzum seni merak ettim ama aramadım belki yalnız kalmak istersin diye
canım babana geçmiş olsun
inşşşş tedaviden yi sonuç alırısnız sende iyi bak kendine ne olur dikkat et
canım sağol alah razı olsun dualrınız için esraya mesaj atım ama cevap vermedi sanırm oda yalnız kalmak istiyor :26::26::26::26:
canım niye yalnız kalmak istiyim. hastalıktan kafamı kaldıramadımki. geçmiş olsun dileğin içinde çok teşekkür ederim. Allah razı olsun canım. amin inşallah amiiiin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?