- 19 Ekim 2007
- 4.312
- 16
- 683
- 46
bende grip oldum canım yaaaaaaaaaa
salgın canım yaaa. çok kötü ama. ateş öksürük. bide ben kullandığım ilaçlardan mantar oldum en kötüsü öksürükle mantar oldu. yarın doktoru arayacam işte. bakalım ne diyecek. sanada çok geçmiş olsun canım. ne yapsan fayda etmiyor bu hastalığa yaaa.
canım yaa evet çok kötü ama yeni geçmişti daha neden tekrar geldi anlamadım yaaa
canım sen kötü diyorsun bide bana sor. öyle bi zamanki bide öksürdükçe bebek rahatsız oluyor. ateş olduğunda hele nasıl korktum. nasıl kasıroyrdu kendini yavrum benim. İnşallah ona bişey olmasın ben herşeye razıyım napim. Allahım şifanı versin İnşallah canım
aman su dikkatli ol canımsın kendine ve bebeğine dikkat et
bende korkuyorum grip olursam eşimn ameliyatında görüştürmezler bizi diye
çok sağol canım. İnşallah atlatırsın hemen eşinin yanında olursun. destek olursun ve çoook iyi bi şekilde gelirsiniz evinize.
dularımız seninle...
su canım çok geçmiş olsun. inşallah iyi olur baban.
canım hep dua ediyorum. ilk söylediğinden beri inan. annemlerede söyledim çok üzüldüler onlarda dua ediyor. Allahım eşini sana bağışlasın İnşallahsuuuuuuu sağol kuzum dualrınız eksik etmeyin canım
canım test gününe az kaldı değilmi İnşallah. bugün 8 mi 9 günmü oldu.Allahım boş çıkarmasın İnşallah.dularımız seninle...
çok sağol canım. Allah razı olsun İnşallah. sen nasılsın canım.su canım çok geçmiş olsun. inşallah iyi olur baban.
günaydın kızlarrrrgüzel bir hafta geçiririz inşşş
canım hep dua ediyorum. ilk söylediğinden beri inan. annemlerede söyledim çok üzüldüler onlarda dua ediyor. Allahım eşini sana bağışlasın İnşallah
canım test gününe az kaldı değilmi İnşallah. bugün 8 mi 9 günmü oldu.Allahım boş çıkarmasın İnşallah.
çok sağol canım. Allah razı olsun İnşallah. sen nasılsın canım.
günaydınnnnnnnnn. İnşallah hepimize güzel bi hafta olur. bende doktoru aradım öğleden sonra gidecem. İnşalah kızım iyidir çok ateş oldu korkuyorum o yüzden.
merhaba kızlar. kusura bakmayın sizide habersiz bıraktım. babamın durumu kötü çıktı. akciğer kanseri ve kötü huylu orda kaldım bayağı süre. ama çok şükür tedaviye başlandı. İnşallah güzel sonuç alırız kızlar yaaa. sonrada eve geldim grip oldum. çok şükür atlattım sayılır ama kuru öksürük kaldı. öksürmekten mahfoluyorum bide bu geçseydi yaa. ilaç kullandım bi sürü ama banamısın demiyor. bildiğiniz doğal şeyler varsa kızlar. zencefilli bal yapıp içiyorum ama fayda etmiyor. sizlerde iyisinizdir İnşallah. bu arada esra hamile değil. elfidayı bende merak ediyorum sonucun belli olmuş olması lazım İnşallah güzel sonuç almıştır. yeterim dualarım sizinle canım. Allahım eşine şifasını versin İnşallah. İnşallah ameliyat iyi geçer ve hemencecik iyileşir canım.
sağol canımm İnşallah canım İnşallaaaaaaah.suyum canım güzel haberlerle dön inşşşş
canım allah razı olsun hepinizden inşş dualrınızla kolayca atlatacağız inşşş
canım geçmiş olsun RABBİM acil şifalar versin babana öksürük için 1tatlı kaşıgı balı ılık suda erit üstünede biraz limon damlat öyle iç bu tarifi yeni aldım bende de öksürük var fena halde grip:2: olmuşm salgın var diyorlar dikkat etmek lazım
esra mrb nasılsın canım uzun zamandır göremdm seni nasıl oldun canım daha iyisindr inş.
oldugunca cok sukur ıyıyım
hep aynı seylerı yasadıkca kafamın daha cok allak bullak oldugunu dusundum
ve artık kendı halıne bıraktım
cunku tupten sonra 1 ılıskıylen kafaya takmadan bırde o enfeksıyonlu halımlenHAMILE KALDIMbır daha kalacagımıda dusunuyorum INŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?