Tabıkı kızlar ne zaman ıstersenız gıdelım hep bırlıkte.Ben kokusunu aldım kı elıf eylulun sık sık gormeye gıderım artık...
merhaba arkadaşlar bi sorum olacaktı yardımcı olursanız çok sevinirim. seyhan başkentte aşılama ücreti bütün giderleriyle ne kadar bilginiz varsa yazabilirmisiniz.
canım aşılama için sgk dan bir şart istemiyorlar ne sgk süresi ne evlik şartı gibi hemen gidip başlarsın canımbende eşimde çalışıyoruz. ikimizde sgk lıyız. benim sgk toplamda 2 yıllık falandır ama en son işe girişten sonra 9 aylık falan işte.
canım aşılama için sgk dan bir şart istemiyorlar ne sgk süresi ne evlik şartı gibi hemen gidip başlarsın canım
inşş her şey gönlünden geçen gibi olsun
çok sagol canım . insallah hepimizin gönlünden gecen hayırlısıyla olur.
Tabıkı kızlar ne zaman ıstersenız gıdelım hep bırlıkte.Ben kokusunu aldım kı elıf eylulun sık sık gormeye gıderım artık...
allah bağışlasın analı babalı büyüsün sağlıcakla inşallah darısı bizlere inşallahEki Görüntüle 158860
kızlarrr ıste prenses elıf eylul adıyla buyusun inşallahhhh:)))))
çoook teşekkür ederim kızlaaaaar. Allahım razı olsun İnşallah. Allahım sizlerede nasip etsin İnşallah. kızımın yüzüne her baktığımda hepinize dua ediyorum inanın. esracığım kızları merakta bırakmadığın için çok teşekkür ederiz teyzesi. kızlaar biliyormusunuz kızımı eşimden sonra ilk esra kucağına aldı. ben istedim eşimden. ve yukarıda o çıkardı niye söylemiyorsun teyzesiii. hepinizi çoook seviyoruz
ben 2 defa yaptırdım 3. yaptırcam nerede yaptırcagıma karar veremiyorum.bana yardımcı olurmusunuz.
ben 2 defa yaptırdım 3. Yaptırcam nerede yaptırcagıma karar veremiyorum.bana yardımcı olurmusunuz.
ben 2 defa yaptırdım 3. yaptırcam nerede yaptırcagıma karar veremiyorum.bana yardımcı olurmusunuz.
şaşırdım diğer tarafa yazdım.
nehabersiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?