Tüp Bebek Merkezleri Adana Seyhan Başkent'e Tüp Bebek Yaptıracaklar

günaydın canlar nasılsınız

merhaba arkadaşlar bi sorum olacaktı yardımcı olursanız çok sevinirim. seyhan başkentte aşılama ücreti bütün giderleriyle ne kadar bilginiz varsa yazabilirmisiniz.

merhaba arkadaşlar bi sorum olacaktı yardımcı olursanız çok sevinirim. seyhan başkentte aşılama ücreti bütün giderleriyle ne kadar bilginiz varsa yazabilirmisiniz.

canımkurumlumu kurumsumu yaptıracaksın fiyyat buna göre değişiyor
ğer kurumluysan 9 tl ücreti var birde ilaçların yüzdesi bilidiğim kadaryıla 250 tl civarındaymış (kuzenim öyle demişti tabiki bu fiyatlar has yazılan ilaçlara göre değişir )ama kurumsuzsan 500 tl has 500 tl civarındada ilaçalrın tutyor

bende eşimde çalışıyoruz. ikimizde sgk lıyız. benim sgk toplamda 2 yıllık falandır ama en son işe girişten sonra 9 aylık falan işte.

bende eşimde çalışıyoruz. ikimizde sgk lıyız. benim sgk toplamda 2 yıllık falandır ama en son işe girişten sonra 9 aylık falan işte.
canım aşılama için sgk dan bir şart istemiyorlar ne sgk süresi ne evlik şartı gibi hemen gidip başlarsın canım
inşş her şey gönlünden geçen gibi olsun

Alaracıgım buralardayım canım.Bugun yıne bebek hayırlmaya gıttım.Bır arkadasımın kardesı dogum yaptı.Darısı da bızlere olsun ınsallah.Sana ozelden cebımı yazdım canım ulastımı?

çoook teşekkür ederim kızlaaaaar. Allahım razı olsun İnşallah. Allahım sizlerede nasip etsin İnşallah. kızımın yüzüne her baktığımda hepinize dua ediyorum inanın. esracığım kızları merakta bırakmadığın için çok teşekkür ederiz teyzesi. kızlaar biliyormusunuz kızımı eşimden sonra ilk esra kucağına aldı. ben istedim eşimden. ve yukarıda o çıkardı niye söylemiyorsun teyzesiii. hepinizi çoook seviyoruz

günaydın kılzarrrr
nasılsınız

canım dün fece resimerinine baktım allahım bağışlasın sağlıcakla büyüt inşşşşşşşş

ben 2 defa yaptırdım 3. yaptırcam nerede yaptırcagıma karar veremiyorum.bana yardımcı olurmusunuz.

ben 2 defa yaptırdım 3. yaptırcam nerede yaptırcagıma karar veremiyorum.bana yardımcı olurmusunuz.

adanada özel merkez sayısı sınırlı . başkent, özel adana ve ankada birde turan çetin var. turan çetinle hiç görüşmedim diğerlerindende ankada içime sindi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…