- 27 Ocak 2010
- 734
- 97
- 123
Eki Görüntüle 158860
Kızlarrr ıste prenses Elıf Eylul adıyla buyusun inşallahhhh:)))))
Eki Görüntüle 158861
Canım benim iyi ki yanınızdaydım ve o anı sızınle yasadım.Kendım yasıyor gıbı heyecanlandım.Cok guzel bır duygu...
Eki Görüntüle 158861
Canım benim iyi ki yanınızdaydım ve o anı sızınle yasadım.Kendım yasıyor gıbı heyecanlandım.Cok guzel bır duygu...
Eki Görüntüle 158861
Eki Görüntüle 158860
bugün 2 güzel haber aldım bir prensesimiz doğru sonrada bir arkadaşımın olumsuz bir tüp bebek denemesinden sonra doğal yolla hamile haberini aldım.
rabbim mucizeleri hayatımzdan eksik etmesin inşşşş
Canım Esracım sagol inşallah hepimize nasip etsin Allah en yakın zamanda hayırısı ile.Hiç umutlarımızı yitirmeyelim ne olur.Cunku bende bugun cok mucızevı bır haber aldım.Annemın karsı komsusunun kızı tam 8 yıldır deniyordu ve artık evlat edınmek ıcın basvuru yapacaklardı.Adana da denemedıgı merkez kalmamıstı ve bugun ınanılmaz bır haber aldım.Dogal yolla gebe kalmıs.Ve suan 37 yasında cok cok uzuluyorlardı aılecek.Son tedavısınde ıptal olmustu cunku artık yumurta rezervıde cok az ıkı tane boyutları ıyı olmayan yumurtası gelısmıstı.Dusunebılıyormusunuz mucıze gercekten mucızeee...
emikad nasılsnı canım
geçen gün söylediğin yere amerikan pazarına gittim biraz zor oldu bulmakbilmeyince adanayı:26::26: buldum
adama dedim dhea alacağım kutusu 50 tl dedibende dedmki burdan arakadaşıma daha ucuza vermişsiniz neden ben adanalı değilmim diyemi dedim yok abla dedi artık 35 den aldım hani sana söylediğim arkadaş vardı ya ona kargo yaptım teşekür ederim bana tavsiye ettin için oarayı
Canım İnşallah hayırlısı ile yarar.Eşin nasıl?
Eki Görüntüle 158860
Allahım esirgesin darısı tüm isteyenlere.su yu aradım şu an yatıyorlarmış ve iyilermiş.Allahım nazardan korusun ,anasına babasına bağışlasın.
herasles canım bende gelecektim ama buğün okulda istiklal marşının kabulünğ kutlama görevi benim olduğu için okula prova için erken gitmek zprunda kaldım.iNŞALLAH EVİNE GİDERİZ.
Canım Esracım sagol inşallah hepimize nasip etsin Allah en yakın zamanda hayırısı ile.Hiç umutlarımızı yitirmeyelim ne olur.Cunku bende bugun cok mucızevı bır haber aldım.Annemın karsı komsusunun kızı tam 8 yıldır deniyordu ve artık evlat edınmek ıcın basvuru yapacaklardı.Adana da denemedıgı merkez kalmamıstı ve bugun ınanılmaz bır haber aldım.Dogal yolla gebe kalmıs.Ve suan 37 yasında cok cok uzuluyorlardı aılecek.Son tedavısınde ıptal olmustu cunku artık yumurta rezervıde cok az ıkı tane boyutları ıyı olmayan yumurtası gelısmıstı.Dusunebılıyormusunuz mucıze gercekten mucızeee...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?