Tüp Bebek Merkezleri Adana Seyhan Başkent'e Tüp Bebek Yaptıracaklar

Annemız Sultan da bebegımızde cok ıyı masallahhhh:)
Darısı hepimize inşallahhh...

Canım benim iyi ki yanınızdaydım ve o anı sızınle yasadım.Kendım yasıyor gıbı heyecanlandım.Cok guzel bır duygu...

Eki Görüntüle 158861
Canım benim iyi ki yanınızdaydım ve o anı sızınle yasadım.Kendım yasıyor gıbı heyecanlandım.Cok guzel bır duygu...

aayyyy maaaşşallahhh dünyalar güzelii kızımızaaa aayyy baktıkça insana umut oluyor.canım ne i.etmişsinde gitmişsin bende çok istedim o an yanında olmayı ama kısmet olmadı işte bizde haftasonu urfaya gitmiştik yeni geldik ama resmini güzel kızımızı görüncee dünyalar benim oldu rabbimmm güzel kaderler versinnn rabbim ugur mutluluk şans versin insaallahh

maşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
cırkın kızımzaaaaaaaaaaa

kızlarrrrrrrrrr bebiş hareket katmış topiğimize

Son düzenleme:
bugün 2 güzel haber aldım bir prensesimiz doğru sonrada bir arkadaşımın olumsuz bir tüp bebek denemesinden sonra doğal yolla hamile haberini aldım.

bugün 2 güzel haber aldım bir prensesimiz doğru sonrada bir arkadaşımın olumsuz bir tüp bebek denemesinden sonra doğal yolla hamile haberini aldım.

rabbim mucizeleri hayatımzdan eksik etmesin inşşşş

Canım Esracım sagol inşallah hepimize nasip etsin Allah en yakın zamanda hayırısı ile.Hiç umutlarımızı yitirmeyelim ne olur.Cunku bende bugun cok mucızevı bır haber aldım.Annemın karsı komsusunun kızı tam 8 yıldır deniyordu ve artık evlat edınmek ıcın basvuru yapacaklardı.Adana da denemedıgı merkez kalmamıstı ve bugun ınanılmaz bır haber aldım.Dogal yolla gebe kalmıs.Ve suan 37 yasında cok cok uzuluyorlardı aılecek.Son tedavısınde ıptal olmustu cunku artık yumurta rezervıde cok az ıkı tane boyutları ıyı olmayan yumurtası gelısmıstı.Dusunebılıyormusunuz mucıze gercekten mucızeee...

rabbim mucizelerini bizlerden eksik etmesin inşşş

Canım İnşallah hayırlısı ile yarar.Eşin nasıl?

Eki Görüntüle 158860
Kızlarrr ıste prenses Elıf Eylul adıyla buyusun inşallahhhh:)))))

Allahım esirgesin darısı tüm isteyenlere.su yu aradım şu an yatıyorlarmış ve iyilermiş.Allahım nazardan korusun ,anasına babasına bağışlasın.
herasles canım bende gelecektim ama buğün okulda istiklal marşının kabulünğ kutlama görevi benim olduğu için okula prova için erken gitmek zprunda kaldım.iNŞALLAH EVİNE GİDERİZ.

ewett kızlarya birgün kararlaştıralım hep birlikte elif eylülü ve güzel annemizi görmeye gidelim.bende çok istiyorum en kısa sürede gidelim.sizede uygun olan bir günn ayarlıyalım.sultanlada konuşum bakalım annesindemi kalacak yoksa evinemi çıkacak onu ögrenelimde haberleşiriz.

Tabıkı kızlar ne zaman ıstersenız gıdelım hep bırlıkte.Ben kokusunu aldım kı elıf eylulun sık sık gormeye gıderım artık...

herşey nasip kısmet işi böyle. inşallah bizim içinde o gün yakındır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…