Tüp Bebek Merkezleri Adana Seyhan Başkent'e Tüp Bebek Yaptıracaklar

adanada özel merkez sayısı sınırlı . başkent, özel adana ve ankada birde turan çetin var. turan çetinle hiç görüşmedim diğerlerindende ankada içime sindi.

bende bir tek özel adanyla görüşmedim

2 denemeyi nerde yapdırdın neden oraya devam etmek istemiyorsun

Seyhan başkente yaptırdım 3. nerede yaptırcam bilemiyorum bide nekadara yaptırcam ve son kez yaptırmak istiyorum sonuç negatif olunca deprasyona giriyorum sonra biraz zor çıkıyorum.aranıza yeni geldim

2 taneyi seyhan başkente yaptırdım 3.nerede yaptırcagıma karar vermedim.bide 3.paralı yaptırcaz kaça malolur bilmiyorum. bidaha yaptırmayı düşünmüyorum psikolojim bozuluyor.

2 taneyi seyhan başkente yaptırdım 3.nerede yaptırcagıma karar vermedim.bide 3.paralı yaptırcaz kaça malolur bilmiyorum. bidaha yaptırmayı düşünmüyorum psikolojim bozuluyor.

canım arakadaşım yazmış yukarıya turan çetin ,adana tüp bebk, ankada, balcalıdada yapılıyor benim bildiğim kadarıyla bu kadar ben bir tek adana tüp bekle görüşmedim onun dışandakileri biliyorum ve ankada da sanki biraz daha ileri tetkler kulnılıyormuş gibi geldi
fiyatlara gelince ortalama 3500 tl has 200 tl civarındada ilaçlara ödersin yani en az 6000 tl ile yola çıkmalısın

S&U cum canım benım ever o kısmını anlatmayı atlamısım.Elıf Eylulu esınden sonra ben kucagıma aldım ve nasıl muthıs bır duyguydu anlatamam.Kalp atıslarımı duymanı ısterdım o an:)))Ben onumuzdekı hafta ıcı bır gun sen musaıt oldugunda gelecegım ınsallah canım opuyorum...

günaydın canlarımmmmmmmmmm
nasılsnız bakalımmmmmm

canım bence 3.denemeyi yapdırma çünkü aşılamada ilki tuttarsa tutar sonrakiler vakit kaybıdır ben hiç 3.aşılamam tutdu diyeni görmedim kendimde dahil bunu bana adandaki en iyi merkezlerden birinde demişlerdi zaten eşim ve bende böyle düşünüyrz kaç yaşındasın? kaç yıllık evlisin bilmiyorum ama kararınızı ve bütcenzi ayarlayıp tüpbebege geçmenizi öneririm kendi deneyimlerimden yola çıkarak söylüyorm

ben 2 defa başkente yaptırdum 3.nerede yaptırsam lütfen fikirlerinizi söyleyin bana yardım edin lütfen

aşılama yaptırmadım 2.defa direk tüp bebek yaptırdım 3.de yaptırmak istiyorum.yaşım 35 sorun sperm yetersizligi

kızlar lütfen bana yardım edin tüp bebek konusunda tercübeli olanlar beni bilgilendirsin kendimi çok çaresiz hissediyorum.aynı sorunu olanlarla görüşürsem belki rahatlarım.

kızlar lütfen bana yardım edin tüp bebek konusunda tercübeli olanlar beni bilgilendirsin kendimi çok çaresiz hissediyorum.aynı sorunu olanlarla görüşürsem belki rahatlarım.

eğerki adanada yaprtıracaksann ankada erkek infertilitesinde biraz daha iyi diye biliyorum
ama eğerki başka bir şehire gitme imkanın varsa oralardan önerilerde bunacak arakadaşlar vardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…