adanada özel merkez sayısı sınırlı . başkent, özel adana ve ankada birde turan çetin var. turan çetinle hiç görüşmedim diğerlerindende ankada içime sindi.
2 denemeyi nerde yapdırdın neden oraya devam etmek istemiyorsun
2 taneyi seyhan başkente yaptırdım 3.nerede yaptırcagıma karar vermedim.bide 3.paralı yaptırcaz kaça malolur bilmiyorum. bidaha yaptırmayı düşünmüyorum psikolojim bozuluyor.
hoş geldin güzelik nasılsın
iyiyi canım sen nasılsın eşin na
sağol canım daha iyi
senden ne haber
canım dün fece resimerinine baktım allahım bağışlasın sağlıcakla büyüt inşşşşşşşş
sağol canımmm aminnn. Allah razı olsun.
kızlar gelmek istemişsiniz ne zaman isterseniz her zaman beklerim
2 taneyi seyhan başkente yaptırdım 3.nerede yaptırcagıma karar vermedim.bide 3.paralı yaptırcaz kaça malolur bilmiyorum. bidaha yaptırmayı düşünmüyorum psikolojim bozuluyor.
aşılama yaptırmadım 2.defa direk tüp bebek yaptırdım 3.de yaptırmak istiyorum.yaşım 35 sorun sperm yetersizligicanım bence 3.denemeyi yapdırma çünkü aşılamada ilki tuttarsa tutar sonrakiler vakit kaybıdır ben hiç 3.aşılamam tutdu diyeni görmedim kendimde dahil bunu bana adandaki en iyi merkezlerden birinde demişlerdi zaten eşim ve bende böyle düşünüyrz kaç yaşındasın? kaç yıllık evlisin bilmiyorum ama kararınızı ve bütcenzi ayarlayıp tüpbebege geçmenizi öneririm kendi deneyimlerimden yola çıkarak söylüyorm
ben 2 defa başkente yaptırdum 3.nerede yaptırsam lütfen fikirlerinizi söyleyin bana yardım edin lütfen
kızlar lütfen bana yardım edin tüp bebek konusunda tercübeli olanlar beni bilgilendirsin kendimi çok çaresiz hissediyorum.aynı sorunu olanlarla görüşürsem belki rahatlarım.
adana dışına cıkamam
eğerki adanada yaprtıracaksann ankada erkek infertilitesinde biraz daha iyi diye biliyorum
ama eğerki başka bir şehire gitme imkanın varsa oralardan önerilerde bunacak arakadaşlar vardır
ya bence sen bu merkezlerle görüş zaten bir ii gün içnde haledersin içine sineni tercih edersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?