Tüp Bebek Merkezleri Adana Seyhan Başkent'e Tüp Bebek Yaptıracaklar

adana dışına çıkamam

zaten baş kenti biliyormuşsun adana tüpbebk. ankada .turan çetin . bence hemen görüş ve aklına yatana git balcalıdada yapıyorlar ama mademki zelden gideceksin o zaman özel has git zaten ücretler aynıyımış

6 yıllık evliyim yaşım 35 daha öncekiler tüp bebek başkente yaptırdım degiştirsem mi diyordum.

6 yıllık evliyim yaşım 35 daha öncekiler tüp bebek başkente yaptırdım degiştirsem mi diyordum.

canım aklına yatmadıysa değiştir canım bende 35 yaşımdayım 7 yılık evliyim

alara niye öyle diyorsun canım sultanın 3. denemede tuttu oda aşılama rabbimin nezaman verecegi neyle verecegi hiç belli olmaz

alara niye öyle diyorsun canım sultanın 3. denemede tuttu oda aşılama rabbimin nezaman verecegi neyle verecegi hiç belli olmaz

ilk defa duydum demek ki sultan çook şanslıymış RABBİMİN NEZAMAN VERECEGİ KONUSUNDA BENDE HEM FİKİRİM BUNU TARTIŞMAYA GEREK YOK ZATEN BEN DENEYİMLERİMİ VE DR. SÖYLEDİKLERİNİ PAYLAŞMAK İÇİN YAZDIM CANIM

günaydın canlarımmmmm hayırlı cumalrrrr cuma hürmetine yapılan dualrımız kabul olsun inşşşşşşş alllahım eşleirmizle birlikte sağlık huzr ve hayılı evlatlar nasip etsşn bizlereee

Yetercıgım ve tum kızlar hepinize hayırlı cumalar.Bugün ve hergün ettiğimiz duaların kabul olması dileği ile....

Yetercıgım ve tum kızlar hepinize hayırlı cumalar.Bugün ve hergün ettiğimiz duaların kabul olması dileği ile....

aminnn bebim
inşşşşşş en kısa zamanda sizleriiii senideeee görürüzzzzzzzzzz

bugün tatil havası var.

arenim ne haberrrrrrrr
kızlar yeni topikkkkkkkkk açacaklardı yaaaaaaaa kaynatmak için ne olduuuuuu:26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26:

canım ewet sende haklısın ama dediginde dogru 3.de şans düşük oluyor.bak ben 2 kere aşılama yaptırdım tutmadı rabbim kendiliginden verdi yani bu işler hiç belli olmuyor.

herkese i.pazarlar yetercim eşin nasıl oldu canım.
arencim sende tedavi nasıl gidiyor ne zaman ankarada tüp bebek yaptıracaksın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…