adana dışına çıkamam
6 yıllık evliyim yaşım 35 daha öncekiler tüp bebek başkente yaptırdım degiştirsem mi diyordum.canım bence 3.denemeyi yapdırma çünkü aşılamada ilki tuttarsa tutar sonrakiler vakit kaybıdır ben hiç 3.aşılamam tutdu diyeni görmedim kendimde dahil bunu bana adandaki en iyi merkezlerden birinde demişlerdi zaten eşim ve bende böyle düşünüyrz kaç yaşındasın? kaç yıllık evlisin bilmiyorum ama kararınızı ve bütcenzi ayarlayıp tüpbebege geçmenizi öneririm kendi deneyimlerimden yola çıkarak söylüyorm
6 yıllık evliyim yaşım 35 daha öncekiler tüp bebek başkente yaptırdım degiştirsem mi diyordum.
canım bence 3.denemeyi yapdırma çünkü aşılamada ilki tuttarsa tutar sonrakiler vakit kaybıdır ben hiç 3.aşılamam tutdu diyeni görmedim kendimde dahil bunu bana adandaki en iyi merkezlerden birinde demişlerdi zaten eşim ve bende böyle düşünüyrz kaç yaşındasın? kaç yıllık evlisin bilmiyorum ama kararınızı ve bütcenzi ayarlayıp tüpbebege geçmenizi öneririm kendi deneyimlerimden yola çıkarak söylüyorm
alara niye öyle diyorsun canım sultanın 3. denemede tuttu oda aşılama rabbimin nezaman verecegi neyle verecegi hiç belli olmaz
alara niye öyle diyorsun canım sultanın 3. denemede tuttu oda aşılama rabbimin nezaman verecegi neyle verecegi hiç belli olmaz
Yetercıgım ve tum kızlar hepinize hayırlı cumalar.Bugün ve hergün ettiğimiz duaların kabul olması dileği ile....
bugün tatil havası var.
arenim ne haberrrrrrrr
kızlar yeni topikkkkkkkkk açacaklardı yaaaaaaaa kaynatmak için ne olduuuuuu:26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26:
kimseler pek uğramıyorki yeni topiğede çok uğrayan olmaz galiba.
ilk defa duydum demek ki sultan çook şanslıymış RABBİMİN NEZAMAN VERECEGİ KONUSUNDA BENDE HEM FİKİRİM BUNU TARTIŞMAYA GEREK YOK ZATEN BEN DENEYİMLERİMİ VE DR. SÖYLEDİKLERİNİ PAYLAŞMAK İÇİN YAZDIM CANIM
herkese i.pazarlar yetercim eşin nasıl oldu canım.
arencim sende tedavi nasıl gidiyor ne zaman ankarada tüp bebek yaptıracaksın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?