Tüp Bebek Merkezleri Adana Seyhan Başkent'e Tüp Bebek Yaptıracaklar

kızlarr hamile kalmak isteyenlere tavsiyemm varr

slm kızlar ben kuran kursuna gidiyorum ve dün hocamız bebeği olmayanlar için bi formül söyledi onun arkadaşı bu şekilde hamile kalmış ve normalde hamile kalmsı imkansızmş..doktorlar bile şaşırıyormuş...benim 2 bebeğim öldü benim içinde ikaç dua araştıracak inşallahh..şimdi formüüle gelelim;;; 1 tane elmayı yıkıyoruz sapını ve başındaki püskülü temizliyoruz..bu elmaya 7 defa meryem suresini okuyoruz (abdestli) ve elmayı el ile ikiye bölüp yarısını eşimiz yarısını kendimiz yiyoruz..sonrada evlilik münasebetinde bulunuyoruz..hepsi bu kızlar dediğim gibi bebeği olması imkansız olan bi arkadaş bu şekilde hamile kalmış..faydası olur zararı olmaz bu yöntemi deneyin bence..sizinle paylaşmak istedim rabbim kucaklarımızı doldursun inşallah...deneyenler bana yazın bak haaaaa

TOPİKLERDEN BİRİNDE BULDUMM

Selamlar kızlar,
kız yeter alemsın vallahı nerden de bulmussun cok guzel bence:)
Ve hersey dua ustune bence de denemenın faydası olur zararı olmaz dıye dusunuyorum.

Selamlar kızlar,
Ve hersey dua ustune bence de denemenın faydası olur zararı olmaz dıye dusunuyorum.

slmmm kız nasılsa her şeyi neniyoruz dedim :26:birde dua ne zararı olcak dedim:26: veeeeeeeee bunu yapasam benim bebişim olursa arkadaşlarım mahrummu kalsın deyip sizlerle paylaştımmm

Selamlar kızlar,
canım dua her kapıyı açar . İnşallah olur kıs bi dene bakim sende. bakarsın buğdaylar işe yarar hiç gerek kalmaz. kız o buğdaylar yüzünden ne kadar güldüler bana doğumda. bişeyler anlatıyordum ama ben bile anlamadım ne dediğimi. en son bi kişi vardı nazar için nazar doktor hanım dedi. yok yok dedi bi sürü uğraştım ama anlattımmı bilmiyorum.

slmmm kız nasılsa her şeyi neniyoruz dedim :26:birde dua ne zararı olcak dedim:26: veeeeeeeee bunu yapasam benim bebişim olursa arkadaşlarım mahrummu kalsın deyip sizlerle paylaştımmm

canım İnşallah Rabbim kabul etsin dualarınızı. ben hep ediyorum. hepinizi çok çok çok seviyoruz. paylaşmakla iyi etmişsin canım.

kızlar olacak olursa Rabbim nasip ettiyse olur. 2. aşılama tutmaz 3. aşılama tutmaz inanın hepsi bahane. ben 3. aşılamada tüp bebeğe odaklanmıştım ve hiç umudum yoktu. olmaz diyordum ve her ay adeti gelmeden kaç tane test yapan ben hamileliğimi 5 haftalıkken öğrendim. düşünün artık. ve asla umudunuzu kaybetmeyin. İnşallah Rabbim hepinize en kısa zamanda yaşatsın bu güzel duyguyu. birde bir kaç gün yazamayınca unuttum sanmayın kızlar. inanın zamanım olmuyor misafir çocuk derken.bide kaynanam varken gremiyorum. bi kere açtım sonra sürekli herkesin yanında bilgisayara dalıp çocuğu unutma dedi durdu. halada diyor. bende artık çene dinlememek için hiiiç açmıyorum.

canım sen kendini sıkma şöyle bir ortam otursun gelirsin yineee iyi bak bebişe

kızlarrrrrr nerdesiniz yaaaaaaaaa

canım ewet sende haklısın ama dediginde dogru 3.de şans düşük oluyor.bak ben 2 kere aşılama yaptırdım tutmadı rabbim kendiliginden verdi yani bu işler hiç belli olmuyor.

canım, ben daha çevremde ve kendimde dahil hiç diyorum ve abartmıyorumda hiiiiç duymadın takii sultanı duyuncaya kadar birde yaş ve evlilik yılı çok önemli,evlilik 5yılı bulmuşsa yaşda 25 i geçmişse hiç aşılamayla vakit kaybı yapılmamalı diyorum çünkü bu hataya ben düşdüm her gitdigim dr. bana sende ve eşinde bir problem yok sadece psikolojk diyor yaşınızda genç kafanızdan bu düşünceyi atın dediler ne oldu vakit kaybından başka bişe olmadı canım neyse zararın neresinden dönersen o kardır onun için öyle söyledim tabi herkesin kendi verecegi bir kararıdır zaten burdaki yazışmalarımız asıl amacı deneyimlerimizi ve bildiklerimizi paylaşp birbirimize yardımcı olabilmekdir bende kendi düşüncelerimi ve bildiklerimi yazdım

bence kızlar sohbet rotamızı biraz yön degişdirelim AMA SADECE ÖNERİDE BULUNUYORUM çıkmak zorundayım geldigimde devam edrim ÖNERİLERİME

evet kızlar benim girdiğim başkabir topik var akşamları özelikle (aslında gündüzde geri kamaz )o kadar çok şey konuşuyoruz ki şakalr espiriler fıkralar şarkılar tüküler çok eğlenceli bir topik bütün bunların yanında tedavilerden desöz ediliyor du listesi yapılıp dua okunuyor burada yapa bilirizi ne dersiniz

yetercıgım sen en ıyısı o topıkın adını burada bızımle paylasta bızde oraya da takılalım:)))Baska topık acılsa bıle talep olmaz dıye dusunuyorum.Olsa burada olurdu cunku:))))

yeter canım daha yeni duydum anlattıgın elma olayını ben hemen yarın deneyecem güzelceabdestimi alacam ve meryem suresini 7 kez elmaya okuyacam ama anlamadıgım şey elmanın alt tarafını bıçakla alıyoruz üst tarafınıda alıyoruz deilmi yanlış anlamışsam düzelt beni canım.insaallah hepimize şifa olur.rabbimin neyi sebep kılacagı hiç belli olmaz

günaydın kızlarrrrr nasılsınız bakalım

bebğim canım bıcakla diye yazmıyor temizleyin diyor sadece ikiye ayırırken elimizle ayıracakmışız bir dün bir arkadaşım dediki bu duayı yapmadan önce eşleri 2 rekat namaz kılsınlar dedi şifan olsun inşşş canımmm

yeter nasıl temizleyecegiz öyleyse kız elma elle ikiye bölünürmü ya anlatsana bunun bir püf noktası yokmuymuş

yeter nasıl temizleyecegiz öyleyse kız elma elle ikiye bölünürmü ya anlatsana bunun bir püf noktası yokmuymuş

canım yaa ben yapmadım bilmiyorum ama (eşim iyi olsun )ben elimle temizlemeyi düşünüyorum yıkayıp sapını koparıp elimlede parçalayacağım nasıl yapacağım bilmiyorum ama özelikle ikiye ayırma kısmın ele yapılacağını yazıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…