canım bence ne yapsak boş bu topik için böyle gelmiş böyle gider:)
arkadaşlar merhaba adana seyhanda uygulama nasıl oluyor raporsuz kabul ediyorlar mı seminere katılmak şart mı çünkü ben mersinden geleceğim sizler memnun musunuz sizce neresi iyi
canım raporsuz kabul ediyorlar ama seminere katılamk zorunluğu var mersinde gözdenin dr çok iyi gatadan gelmiş onulada bir görüş derim ben(tabi önce görüşmediysen )
arkadaşlar merhaba adana seyhanda uygulama nasıl oluyor raporsuz kabul ediyorlar mı seminere katılmak şart mı çünkü ben mersinden geleceğim sizler memnun musunuz sizce neresi iyi
Kızlar hepinize hayırlı cumalar.
Bugün ettiğimiz tüm duaların kabul olması dileği ile...
allah bağışlasın canım sağlıcaka büyüsün inşşş bahtı açık şansı bol olsunnnnnnn
sağol canım Allah razı olsun amiiiin. darısı sana olsun İnşallah canımm
seminere katılma zorunluluğu var ama şöyle yapabilirsin reglinin 1.günü arayıp sanki seminere katılmış gibi ben seminere katılmıştım başlamaya karar verdim dersin (seminer 2 haftada bir oluyor yazın katılmışım bile diyebilirisn ) reglinin 2.günü yada 3.günü için randevu alabilirisn gittiğinde de ben yeni başlıyorum dersin onlar gerekeni yapıyor zaten yada regli dışında da aryıp doktorlardan birinden randevu alabilrisin sorduklarında genel kontrol için dersin gene veriyorlar ama tüp bebek için deme telefonda. ben öyle yapmıştım hiç seminere katılmadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?