Tüp Bebek Merkezleri Adana Seyhan Başkent'e Tüp Bebek Yaptıracaklar

kızlarrrrrrrrrr nerdesinizzzzzzzzzzzzzzzzzz
neden kimseler gelmiyor topiğeeeee
kızlarrrrrrrr sizleri özledimmmmmm amaaaaaaaaa daha çok merak ediyorummmmmmmmm :26::26::26::26::26::26::26::26::26::26:

ben arada bakıyorum canım deişik bir durum olmadıgı içinde bişey yazamıyorum

yetercıgım ve tum kızlar gunaydınlar.gercektende ben hemen hemen her aksam netteyım ama bakıyorum bızım topık bombos ve bende soyle bır bekıp cıkıyorum.Hareketlendırmek lazım gercektende topıkımızı:)))

evet ama ne yapsak hareketlenir acaba

arkadaşlar merhaba adana seyhanda uygulama nasıl oluyor raporsuz kabul ediyorlar mı seminere katılmak şart mı çünkü ben mersinden geleceğim sizler memnun musunuz sizce neresi iyi

arkadaşlar merhaba adana seyhanda uygulama nasıl oluyor raporsuz kabul ediyorlar mı seminere katılmak şart mı çünkü ben mersinden geleceğim sizler memnun musunuz sizce neresi iyi

canım raporsuz kabul ediyorlar ama seminere katılamk zorunluğu var mersinde gözdenin dr çok iyi gatadan gelmiş onulada bir görüş derim ben(tabi önce görüşmediysen )

canım raporsuz kabul ediyorlar ama seminere katılamk zorunluğu var mersinde gözdenin dr çok iyi gatadan gelmiş onulada bir görüş derim ben(tabi önce görüşmediysen )

canım görüştüm bende yumurta rezervlerim azalmış yarım kalan bir denenem oldu gözde çok olumsuz gelmedi ama daha yeniler acaba daha başarılı bir yerde mi denesem diyorum çok kararsızım anlayacan ALLAHIM İNŞ HAKKIMIZDA HAYIRLISI NASİP EDER ÜSTELİK ÖĞRETMENİM HERGÜN ÇOCUKLARLA UĞRAŞIP ÇOÇUK HASRETİ ÇEKMEK ÇOK ZOR RABBİM KALDIRAMAYACAĞIMIZ YÜKLE SINAMASIN
EŞİN NASIL OLDU YAZMASAMDA TAKİP EDİYORUM SEN TURAN ÇETİN DEN MEMNUNMUYDUN SENCE HANGİSİ DAHA BAŞARILI

seminere katılma zorunluluğu var ama şöyle yapabilirsin reglinin 1.günü arayıp sanki seminere katılmış gibi ben seminere katılmıştım başlamaya karar verdim dersin (seminer 2 haftada bir oluyor yazın katılmışım bile diyebilirisn ) reglinin 2.günü yada 3.günü için randevu alabilirisn gittiğinde de ben yeni başlıyorum dersin onlar gerekeni yapıyor zaten yada regli dışında da aryıp doktorlardan birinden randevu alabilrisin sorduklarında genel kontrol için dersin gene veriyorlar ama tüp bebek için deme telefonda. ben öyle yapmıştım hiç seminere katılmadım.

Son düzenleme:
Kızlar hepinize hayırlı cumalar.
Bugün ettiğimiz tüm duaların kabul olması dileği ile...

teşekkür ederim canım bilgi için bir deneyeceğim kısmet olursa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…