- 19 Ekim 2007
- 4.312
- 16
- 683
- 46
allah bağışlasın canım çok tatlı kızın darısı başımıza inşallah
günaydın kızlaaaaaaar. hava çook güzel bugün İnşallah her gününüz güneş gibi aydınlık olsun. tüm istekleriniz gerçek olsun. sizi çoook seviyoruuuuuz
slmmmmmmmmmmmmmm
suyum aminnnnnnnnnnn canım aminnnnnnnnnn bizde sizi seviyoruz aramızda kalsın ama elif eylülü senden biraz fazla seviyoruz galiba
tabiki teyzesii. o sizinik göz ağrınız nede olsa öyle değilmi canımm. oda sizi çok seviyordur emin ol
girmem aranıza teyzesiii. kıskanırmıyım hiiiç sevinirim hemde çok sevinirim.yaaaa aslında biz birbirizimmi çok sevdiğimiz söyleyecektik elif eylülleama sen kıskanırsun diye söyleyemedikkk
teşekkür ederiz teyzesiii. kızlar gelecek ya sende geleceksin değilmi canım.su canım çok tatlı bir bebek. Allah nazarlardan korusun.
mrb sultan kızın maşallah çok tatlıymış ALLAH analı babalı büyütmeyi nasip etsin ve herşyin başında hayırlı saglıklı olsun aren mrb hayırdır bugun çalışıyormusun?
girmem aranıza teyzesiii. kıskanırmıyım hiiiç sevinirim hemde çok sevinirim.
teşekkür ederiz teyzesiii. kızlar gelecek ya sende geleceksin değilmi canım.
sağol canım. Allah razı olsun aminnnn.darısı sana olsun inşallah.
mrb sultan kızın maşallah çok tatlıymış ALLAH analı babalı büyütmeyi nasip etsin ve herşyin başında hayırlı saglıklı olsun aren mrb hayırdır bugun çalışıyormusun?
girmem aranıza teyzesiii. kıskanırmıyım hiiiç sevinirim hemde çok sevinirim.
teşekkür ederiz teyzesiii. kızlar gelecek ya sende geleceksin değilmi canım.
sağol canım. Allah razı olsun aminnnn.darısı sana olsun inşallah.
hafta içi iş olduğu için eğer zamanı denk getirirlerse çok istiyorum gelmeyi.
Selam kızlar çoktan giremiyorum.Okulda 23 nisan hazırlıkları ,ders derken çok yoruluyorum.Geçen ay kist vardı başlayamadım.Yasmin kullandım bitti adeti bekliyorum bakalım başlayabilecekmiyiz?Çok yoruldum çok .....................
sağol canımmm. Allah razı olsun.Allahım nazarlardan korusun.
canım çok güzel yazmışsın. kesinlikle doğru. ve en güzel en doğru yeri.Anne Olmak.
Anne olmak, umut etmek demektir...
Anne olmak, asla vazgeçmemek demektir...
Anne o...lmak, hesapsızca sevmek demektir...
...
Anne olmak, sorumluluk demektir...
Anne olmak, sadece kendini düşünmekten ömür boyu vazgeçmek demektir...
Anne olmak, her zaman yapacak işleri olmak demektir...
Anne olmak, dünyanın öbür ucunda da olsa çocuğunun sıkıntısını hissetmek demektir...
Anne olmak, kaç yaşına gelmiş olursa olsun çocuğunun aç olup olmadığından endişelenmek demektir...
Anne olmak, çocuğunu gördüğüne her defasında coşkuyla sevinmek demektir...
Anne olmak, uykusuz geceler demektir...
Anne olmak, sınav kapılarında beklemek, yeniden öğrenci olmak hatta asker olmak demektir...
Anne olmak, hayatı çocuğuyla birlikte yeniden yaşamak ve öğrenmek demektir...
Anne olmak, güçlü ve cesur olmak demektir...
Anne olmak, mutluluk demektir..
az kalmış canım yaa. İnşallah sorunsuz geçer tedavin ve çok güzel sonuçlar alırsınSelam kızlar çoktan giremiyorum.Okulda 23 nisan hazırlıkları ,ders derken çok yoruluyorum.Geçen ay kist vardı başlayamadım.Yasmin kullandım bitti adeti bekliyorum bakalım başlayabilecekmiyiz?Çok yoruldum çok .....................
sultanım maaşşallah kızıınaa yaaaaaa çok tatlıııı.annesine çekmemmiş senin dedigin gibi ultrason görüntülerinde aynı babası demiştin yok ben sana benziyor demiştimmm.sen bildin canım sana hiç benzemiyor teninin rengi bile babası.Allah korusun yavrunu canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?