Tüp Bebek Merkezleri Adana Seyhan Başkent'e Tüp Bebek Yaptıracaklar

günaydın kızlaaaaaaar. hava çook güzel bugün İnşallah her gününüz güneş gibi aydınlık olsun. tüm istekleriniz gerçek olsun. sizi çoook seviyoruuuuuz

günaydın kızlaaaaaaar. hava çook güzel bugün İnşallah her gününüz güneş gibi aydınlık olsun. tüm istekleriniz gerçek olsun. sizi çoook seviyoruuuuuz

slmmmmmmmmmmmmmm

suyum aminnnnnnnnnnn canım aminnnnnnnnnn bizde sizi seviyoruz aramızda kalsın ama elif eylülü senden biraz fazla seviyoruz galiba

slmmmmmmmmmmmmmm

suyum aminnnnnnnnnnn canım aminnnnnnnnnn bizde sizi seviyoruz aramızda kalsın ama elif eylülü senden biraz fazla seviyoruz galiba

tabiki teyzesii. o sizinik göz ağrınız nede olsa öyle değilmi canımm. oda sizi çok seviyordur emin ol

tabiki teyzesii. o sizinik göz ağrınız nede olsa öyle değilmi canımm. oda sizi çok seviyordur emin ol

yaaaa aslında biz birbirizimmi çok sevdiğimiz söyleyecektik elif eylülle ama sen kıskanırsun diye söyleyemedikkk

Son düzenleme:
mrb sultan kızın maşallah çok tatlıymış ALLAH analı babalı büyütmeyi nasip etsin ve herşyin başında hayırlı saglıklı olsun aren mrb hayırdır bugun çalışıyormusun?

yaaaa aslında biz birbirizimmi çok sevdiğimiz söyleyecektik elif eylülle ama sen kıskanırsun diye söyleyemedikkk
girmem aranıza teyzesiii. kıskanırmıyım hiiiç sevinirim hemde çok sevinirim.

su canım çok tatlı bir bebek. Allah nazarlardan korusun.
teşekkür ederiz teyzesiii. kızlar gelecek ya sende geleceksin değilmi canım.

mrb sultan kızın maşallah çok tatlıymış ALLAH analı babalı büyütmeyi nasip etsin ve herşyin başında hayırlı saglıklı olsun aren mrb hayırdır bugun çalışıyormusun?

sağol canım. Allah razı olsun aminnnn.darısı sana olsun inşallah.

biliyoruz kız sen kıskanamasın bizi

hafta içi iş olduğu için eğer zamanı denk getirirlerse çok istiyorum gelmeyi.

kızlaaaaaar nerelerdesiniz yaaa. niye kimse gelmiyor. herkesler iyidir İnşallaaaaah

iyi pazarlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Anne Olmak.
Anne olmak, umut etmek demektir...

Anne olmak, asla vazgeçmemek demektir...

Anne o...lmak, hesapsızca sevmek demektir...
...
Anne olmak, sorumluluk demektir...

Anne olmak, sadece kendini düşünmekten ömür boyu vazgeçmek demektir...

Anne olmak, her zaman yapacak işleri olmak demektir...

Anne olmak, dünyanın öbür ucunda da olsa çocuğunun sıkıntısını hissetmek demektir...

Anne olmak, kaç yaşına gelmiş olursa olsun çocuğunun aç olup olmadığından endişelenmek demektir...

Anne olmak, çocuğunu gördüğüne her defasında coşkuyla sevinmek demektir...

Anne olmak, uykusuz geceler demektir...

Anne olmak, sınav kapılarında beklemek, yeniden öğrenci olmak hatta asker olmak demektir...

Anne olmak, hayatı çocuğuyla birlikte yeniden yaşamak ve öğrenmek demektir...

Anne olmak, güçlü ve cesur olmak demektir...

Anne olmak, mutluluk demektir..

Selam kızlar çoktan giremiyorum.Okulda 23 nisan hazırlıkları ,ders derken çok yoruluyorum.Geçen ay kist vardı başlayamadım.Yasmin kullandım bitti adeti bekliyorum bakalım başlayabilecekmiyiz?Çok yoruldum çok .....................

hoş geldin canım nasılsnın
ooffffff nedir bizlerin bu çektiğimiz adetler kistler vs allahım çıkış yolu versin hepimizie
canım nerede başlayacaksın sen
yaaaaaa inşşşş çok güzel haberler alırısınnn

bu arada kızlarrrrr EYLÜLÜ çok merak ediyorum yaaaaa tedavideydi sonra gelmedi bir daha ne oldu acaba yaaaaaaaaaa

sultanım maaşşallah kızıınaa yaaaaaa çok tatlıııı. annesine çekmemmiş senin dedigin gibi ultrason görüntülerinde aynı babası demiştin yok ben sana benziyor demiştimmm.sen bildin canım sana hiç benzemiyor teninin rengi bile babası.Allah korusun yavrunu canım

Allahım nazarlardan korusun.
sağol canımmm. Allah razı olsun.

canım çok güzel yazmışsın. kesinlikle doğru. ve en güzel en doğru yeri.
anne olmak güçlü ve cesur olmak demektir.

az kalmış canım yaa. İnşallah sorunsuz geçer tedavin ve çok güzel sonuçlar alırsın

canım çook teşekkür ederizzz. evet babasının kopyası sanki sorma . sağlıklı olsunda canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…