Tüp Bebek Merkezleri Adana Seyhan Başkent'e Tüp Bebek Yaptıracaklar

nasılsınız canımmmmmmmmmm sen veeeeeeeeee

günaydın kızlaaaaaaar. ya siz çok tembelleştiniz olmuyor böylee. hadi bakalım herkes nerde.

günaydınnnnnnnn

bende gelip bakıyorum arada ama kimse olmayınca çıkıyorum.
oldum olası bu topik birtürlü hareeketlenmedi arada biraz canlanıyor sonra yine aynı.

ya ebnde sürekli bakıyorum deişik birşey olmadıgı içinde bişey yazmıyorum.arencim sen ne yaptın ne zaman başlıyorsun tedaviye kuzum

canlar mrhb nasılsınız
ben bu gün eşimi kontrol için ünvrstye gittim çok yoruldum ama çok şükür her şey yolunda dedi dr
kılzar diyorsunuz ya geliyoruz okuyoruz değişik bir şey yok diye yazmıyoruz
buraya değişik şeyleri yazacak olan bizleri kızlarrrr illaki (benim fikirim bu tabiki)tedavileirmizi paylaşmamız gerekmiyorki biz başka topiklerde her şeyi payaşıyoruz hikayeler fıkaralar olaylar espiriler tabiki tedavileride konuşuyoruz ama bu sohbetler geceleri saat 3 4 lere kadar sürüyorr(tabiki vakti olalar için )biz burada bunu yapabiliriz bence

herkes aynı şeyleri söylüyor ama kimse degişik şeylerden bahstmiyor yeter bende bugün balcalıdaydım kimbilir belkideee yanından geçmişzdr kızlar mesala herkes eşiyle nasıl tanışp evlenmiş ondan bahsedelim ben başlatayım biz eşimle flört döneminden sonra nişanlsndık 1,5 yılda nişanlı kaldıkdan sonra evlendik dünyaya milyonkez daha gelsem yine eşimi isterdim hadi bakalım sıra sizlede daha çook konu bulurum ben yarın kontrol edecem bu akşam dışarıda olacam ama yarın girerim sabah 10 gibi gelirim kaynatmak isteyen yarın 10 burda olsun

canım eşinin iyi olmasına çok sevindim darısı bebeğinizin gelmesine inşallah. bencede artık canlansın yaaa.

bizim tanışmamız çook komik. benmuhaseb programı eğitim destek uzmanıyım. ytl ye geçiş dönemiydi. o arada yeni program çıkmış sürekli satış eğitim. bide ağır grip omuştum. o gün o kadar çok eğitime girmiştimki arık dayanacak güvüm kalmamış ama arkadaş geç kalınca o eğitimede girmek zorunda kalmıştım. ama ağzım yüzüm uçuk içinde nasıl zayıflamışım. erkek gibiyim bide. eşim ve şirketindekilerde eitime geç kaldı nasıl bağırıyorum ama. sonra arkadaş geldi bn gidyorum dedim. merdivenden inerken arkamı döndüm eşim bana bakıyor baktım. delimidir nedir dedim. sonra eğitime gelmediler bi süre aradım eğitim bitiyor gelecekseniz dedim. geldi arkadaşıyla arkadaşı eğitimde gülüp duruyor. gittim patrona bunları kov yoksa eğitime girmem dedim. tabi kovuldular. sonra işyerinden arkadaşım bi müşterimiz seni çok beğenmiş evlenmek istiyor dedi. yok dedim ama merakta ediyorum kim diye.meğer oymuş. onların eğitimi bitti destek kısmında gittim. güya eğitim verecem. bu sürekli kendinden bahsediyor falan. beni şirkete götür dedim tamam dedi bindik arabaya. dedimki bak arkadaşım söyledi ama ben evlilik düşünmüyorum. lütfen uzatmayın dedim. beni yemek yenilen bi yere götürdü. ama görseniz diyorumki beni şirkete götürmezsen arabadan atarım kendimi falan diyorum. neyse gittik orda bana evlenme teklif etti. ama tabiki kabul etmedim. hergün işyerimin öbübde beklerdi beni.arada bayağı zaman geçti. arkadaşı beni aradı mutlumusun dedi. bende neden dedim. hastanedeyiz intihar etti dedi. şok oldum. bu arada telini nerden buldu demeyin şirket hattı kullanıyoruz.sonra tekrar görüştük bak dedim olmaz. olamaz. bi sürü konuşma falan aileme söyledim kabul etmediler. bi sürü olay oldu ve biz evlendik. hemde çok değişik bi şekilde. ailemden bazı kişiler yüzünden mecburkaldım. adımı çıkarmıştı kendisi tüm aile biliyordu artık. ve benim mantığıma göre biriyle adın çıktıysa evleneceksin. zaten kimseylede çıkmamıştım başka. çoook olay oldu. ama bildiğim bişey varsa ne olursa olsun ailenizin rızası olmadan evlenmeyin. çünkü ailen yoksa karşı tarafın ailesi bunu fırsat biliyor. Allahım kimseyi benim durumuma düşürmesin. bu arada bu evllikte benim için en güzel şey kızım. onu verene kurban olayım.

süper bir aşk hikayesi dinlettin canım bize herkes anlatsın bende anlatım çok fazla bişey yok ama olsun

ben kpss için erkan egitim kurumlarında ders alıyorum o sene hem össye hem kpssye girecem kafaya koydum kazanacam neyse mart sonu nisan başıydı uzaktan akrabamız sana görücü gelecek dedi.meger eşimin ailesi beni hep görürlermiş ben bu kızı alacam derlermiş.eşim beni görmemişti ailesi illa gör çok güzel terbiyeli biri demişler eşim ısrarla mahalleden kız almam.bakamam ne derler dedi anlaşıp koklaşıp aldı derler dedi eşiminde öyle katı kuralları var
neyse eşim benden önce 2 kişiye daha gitmişler ve ikisinide begenmemiş
neyse ben yok diyorum olmaz ben sınava girecem annem illa gelsinler dedi neyse gelsinler geldikleri gibi giderler diye birde hava atıyorum
neyse ben abimlere giderken (abim yeni evlenmişti aynı mahalledeyiz) biri bana dikkatle bakıyor bende gayri ihtiyari baktım meger o kişi bana görücü gelecekmiş.aynı mahalledeyiz ben onu hiç görmemiştim.babamın internet cafesi vardı bayramlarda özel günlerde yogunluk olunca yardım amaçlı kasada duruyordum.askere gitmeden önce meger o beni görmüş ama küçüktün ozaman diyor öyle art niyet bakmamıştım dedi.
neyse bunların görücü olarak gelecekleri saat geldi ama bende tık yok habire test çözüyorum annem kızım yeter kalk gelecekler diyor anne boşversene ya olacak işmi.zaten olmayacak dedim
halen hava atıyorum
kapı çaldı neyse ben üzerimi annemin ısrarlarıyla deiştirdim.birden onu karşımda görünce kalbim hızla çarpmaya başladı inanamassınız kızlar aşık oldum
kahveleri verdim sonra odaya geçtik konuşmaya başladık ben dilimi yuttum konuşamıyorum neyse tamam ama birbirimizi begendik
ertesi gün dışarı çıktık birbirimizi daha i.tanımak amaçlı eşim bana ben sana heyim sende bana hemisen dedi evlenme teklifimiz bundan ibaret bende heyim dedim

kızlar iyi kaynatmışsınız.
yeter haklı hepimiz bebek olayına odaklandığımız için bu konu dışında konuşamıyoruz.

ben eşimle üniversiteden bir arkadaşımın vasıtasıyla öylesine bir arkadaş ortamında cafede tanıştım. genelde hep aynı yere takıldığımız için haftada birkaçgün aynı ortamda görüşüyorduk. sonra onlarsız görüşmeye başladık :) ama aramızda kendiliğinden gelişen birşey oldu. yaklaşık 3 senelik birliktelikten sonra hadi artık bu kadar yeter beni alacaksan ya al ya da bırak dedim:) evlenmeye karar verdik isteme düğün falan hepsi 1 ay içinde oldu bitti. bizim hikayemizde bu.

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnn
benim güzel memeleketimizn güzel hatunlarııııııııııııııııııııııııııııııııııı
inşşşş aydınlık güzel güneşli mutlu huzurlu süprizli bir gün yaşarızzzzzzzzz
bakın mevzuuuuuuu değişince sayfalrda ilerlemeişşşşşşşşşşş ne dersiniz

sende az değilsin haaa. istemem yan cebime koy yapmışsın. heyim haa. güldürdün beni kız. Allahım mutluluğunuzu bozmasın inşallah.

kız 3 yıl görüştün 1 aydamı evlendin. aceleci desem 3 yıl görüşmüşsün. ama 1 ayda herşeyde olduğuna göre sankim aceleci gibisin. eee adamı bağladın tabi sonrada e hadi dedin oda kaçırmayım diye hemencecik yaptı düğünü. Allahım hep mutlu etsin İnşallah.

günaydınnnn. amin canım canım. İnşallah güzel bir gün olur hepimizi içinn.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…