Tüp Bebek Merkezleri Adana Seyhan Başkent'e Tüp Bebek Yaptıracaklar

aynen öyle yaptım. çünkü benim eşim biraz fiiliyatı zayıf olan biri iyi düşünür ister ama sadece düşünür ve ister yapılması gerekeni yapmaz :)düğün zamanına hemen karar vermesydik nişanlılık dönemi falan derken bir 3 yıl daha oyalanırdık:)
gerçi kısmet işi ama bebek konusunda sadece istemekle kalmayıp benim gibi çaba gösterseydi çoktan olurdu herhalde.

günaydın yeterciğim.

canım sakın öyle düşünme . ki düşünmediğini biliyorum. bunun kısmet işi olduğunu bildiğinide. biz 5 yıl uğraştık eşimde bende. inkar edemem bu konudaki çabasını. ama inan kısmetinde ne zaman varsa o zamanı bekliyorsun. bak bana hala hayal gibi geliyor. ama şuda var eşinde seninle çaba sarfetse için daha rahat oluyor ve daha bi sıkı bağlanıyorsun herşeye. onu dersen anlarım canım

tünaydın kızlar dün gece 2 de yatınca anca kalkabilidim tanışma hikayelerinzi okudum sanki bundan 9yıl öncesine gitdim biranda kendi tanışma yıldönümümüze bir kez daha anladım BEN EŞİMİ İLK GÜNDEN DAHADA ÇOK ÇOĞALAN BİR SEVGİYLE SEVİYORMUŞM

o da çok istiyor, takıntı yapıyor ama birşeyler yapma , ne yapacağımızı düşünme işini hep bana bırakıyor, ben araştırıyorum ben diyorum şöyle yapalım böyle yapalım. birde onu ikna etmeye çalış. bu konu hakkında hiç rahat konuşamıyorum acayip stres oluyor, herşeyi yapan, yapılan ben oluyorum ama o benden daha çok geriliyor.birazda bana kızıyor, ilaç doktor kendine yapmadığını bırakmadın dengeni bozdun diye.

canım yaaa. Allahım bozmasın bi bebekle güldürsün sizi İnşallah

cankım bak kızdım şimdi eşine. sanki o bebek tek senin olacak. biraz çaba safetse sana destek olsa kendini daha iyi hissedersin. ama öyle tek kişi çok zor olur canım. kızımın resmini göster bak de uğraştılar oldu çok şükür bizde uğraşalım de belkim acık gaza gelir canım.

suyummmmmmmmmm nasılsın bacımmmmmmmmmmmm
yeğencik ne yapıyorrrrrrrrrrr

suyummmmmmmmmm nasılsın bacımmmmmmmmmmmm
yeğencik ne yapıyorrrrrrrrrrr

teyzesi ne yapacak çılgın çocuk iki dakika uyumazmı bi çocuk yaa. yatağına koyduğum an ağlamaya başlıyor sürekli memede kalmak istiyor cadı. ama Allahım sizede yaşatsın günlerdir uyumuyorum ama inanın tek korkum hasta olmak yoksa bi bakıyorum herşey bitiyor. ne uyku ne açlık. Allahım kurban olduğum allahım sizide bekletmesin hemen göndersin İnşallah. Rabbimin hazinesi boldur Rabbim birer tanede sizlere nasip etsin. altın top diyorum ben. evim daha aydınlık yuvam tam yuva. bugün annemler geldi görseniz babam nasıl seviyor öyle kötü oldumki kendimi zor tuttum. Allahım babamında şifasını versin İnşallah. kızımıda büyütür inşallah.

tuttum. Allahım babamında şifasını versin İnşallah. kızımıda büyütür inşallah.

en zoru beklemektir bir ay bir yıl belkide bir ömürrr
en zoru ne kadar bekleyeceğini bilememektirrr gecelerce günlerce gemeyeceğini düşüp üzülmektir
en zoru her hamiş kadında acaba ben olsam demektir en zoru her bebekte benim olsaydı nasıl olurdu demeketir ellerine ayaklarına bakıp gözlerine bakıp benim olsaydı nasıl olurdu demktir en zoru onun kokusunu içine çekememktir:26::26: en zoru yalnız yatıp yalnız uyanmaktır en zoru bir ıngaaaaa sesine hasret kalmaktır başkaları yanında bebeklerini büyürütüken çocuk sonrada genç olurken senin bir kenardan izlemendir en zoru onu sadece rüyalarda kucaklamaktır gittiğn bir mağazada gördüğün elbileseri onun için alamaktır en zoru en zoru yalnız yaşayıp belikide yalnız ölmektirrrrrr en zoru nedirr
suyum bak bunalrı diğer topiğe yamıştım hiç değiştirmeden buraya ekledim yazdıklarını okyuncaa

canım bütün bunlar o kadar ben geldiki bana. bundan 9 ay öncesine kadar tam 5 yıl. hep aynı şeyleri hissettim yaşadım. canım sen yaşayacaksın inşallah yaşadıklarımı. banada hayaldi herşey. hamile kadınları görüp bende olacakmıyım demek. çocuğu kucağında bi anne görüp hayal kurmak. kötü davranan görüp benim olsa neden neden demek. rüyalarımda görüp sabah kalkıp neden yok diye ağlamak. daha neler neler. her ay midem bulanıp göğüslerim şişip adetim geçince test yapıp negatifi görüp anında adet olunca orda ne düşüneceğini bilememek kendimi kaybetmek. mideme vurmak. neden nede sorusu yine. hep aynı soru neden neden neden. biliyormusun hamile olduğumda inanmadım. 3ay her tuvalete gittiğimde adet olmuşmuyum diye baktım. doğum olduğunda kızım yanda yatarken oldumu yani. bu benimmi benimmi 5 yıl bekledim seni kuzum geldinmi sonunda dedim. hayal gibiydi rüya gibiydi. hala kızıma sen gerçekmisin diyorum. gerçekten varmısın. kaç tane anne bu soruyu soruyordur sence. Rabbim yüce Rabbim sizlerede göstersin İnşallah.

günaydın kılzarrrrrrrrrrr

yeter öyle bir yazmışsın ki beni mahvetdin bunu yazarken bile gözyaşlarım bidaha seeel oldu ama her kelimesi beni anlatıyor ve dahada kötüsü kaybetdigim kuzum aklıma geldi zaten hiç aklımdan çıkdıgı yok hamileligim devam etseydi son günlerim olcakdı nisan ilk haftası gibi dogum yapacakdım MEVLAM TEZ VAKİTDE KUCAKLARIMIZI HAYIRLI EVLATLAR LA DOLDURSUN RABBİM EŞİNEDE TEZ ZAMANDA SAGLIGINA KAVUŞMAYI NASİP ETSİN

kızlar ben buraya bunalrı yazarken sizleri üzmeyi hiç istemedimmm ama yaşananlar ortak olunca hisedilen şeylerde benzer oluyorrrr:26::26:
beni az çok tanırsınız ben burada bir çok şeyimi paylaştım tedavi sürecinde yaşadığum sıkıtıları biliyorsunuz bunun dışında hayatımda başka sıkıtlarımda var işte bütüm bu sıkıntılardan dolay umutlarım bittii belki tükenmedi ama azaldı :26::26: elimi attığım her dal kırılıyor her çıktığım yolda bir engele karşılaşıyorum artık gerçekten umudum tükeniyor yaşım 35 olduuuuu içim yanıyor kızlarrrr öyle bir sızı ki içimdekiii (bunu en iyi siz bilirisniz)
allahım sesimizi duysun rabbim yardımcımız olsunnn

hayrlı cumlarrrrrrrrrrrrrrrr

mrb. herkese hayırlı cumalar. kızlar aranızda seyhan başkentte anestezili rahim filmi çektiren varmı bu konuda bilgi verebilirmisiniz. yada hsg yi kendi doktorumuzmu cekıyor yada başka bi doktor mu?

hayırlı cumalar olsn inş. Rabbim bu güzel günde herkesin gönlünde ki dilek ve arzularına kavuşdursun YETER senin ne kadar üzüldügünü anlayabiliyorum yada anlamaya çalışyorum demek daha dogru olur yaşın bence çokda fazla bir ehemmiyeti yok çünkü etrafımda 40 dan sonra hamile kalan okdar çoook insan var ki ve bunların çoguda kendiligin hamile kalıyorlar en yakın zamanda bahsedeyim sana bi tanıdıgımızın 20 yıl boyunca çocukları olmadı ve bırakmışlardı ama gerçekden bırakmşlardı kadın test yapdırmak bile aklına gelmemiş menopoz belirtileri diye dr. gidiyor veee hamile vee hatda ikiz BİR KEZ DAHA ANLADIM Kİ RABBİM ÇOOOK BÜYÜK SEN YETRKİ ONA YÖNEL SANADA KISMET EDECEK YÜREKDEN İNANIYORUM SEN İNAÇLI BİR İNSANSIN RABBİM KULLARINI HEP SINARMIŞ KİMİLERİNE PARA VERİR DENER MİŞ KİMİLERİNİ SEVDİKLERİYLE KİMİLERİNİDE SAĞLIKLA DENERMİŞ BU DEMEK OLYOR Kİ BİZLER İKİ İMTAHANI BİRDEN VERİYORUZ25:) MUKAFATIDA BÜYÜK OLUR İNŞ.SEN ÜZME O TATLI CANINI

mrb. herkese hayırlı cumalar. kızlar aranızda seyhan başkentte anestezili rahim filmi çektiren varmı bu konuda bilgi verebilirmisiniz. yada hsg yi kendi doktorumuzmu cekıyor yada başka bi doktor mu?

canım ben hsg çekdirdim ama seyhan başkentde degil neden anestezili istiyosun ?ben belli aralıklarla 2 defa çekdirdim bana sorarrsan anesteziye hiiiiiiiç gerek yok masaya yatmanla kalkman 6dk alıyor öyle dayanılmayacak agrılar degil benki igneden bile korkan biri olarak dayandıysam herkes dayanır diye düşünüyorum tercih senin canım şimdiden geçmiş olsun

cnm aslında anestezi konusunda kesin bi kararım yoktu ama dün doktora gitmiştim 2 ay adet arası kanamam oldu bunuda söyleyince bana biyopsi yaptı o agrıyı düşündükçe su an bile kötü oluyorum inanılmaz derecede agrıdı. abartısız söylüyorum o sancıyı baskıyı anlatacak kelıme bulamıyorum uzun bi süre kendime gelemedım ve agrı sancı mideme vurdu çok kötüydü yani. adet bitiminde hsg istedi bende bugünkü cektıgım acıya göre o nasıl dedim bundan biraz daha agrılı dedi o yüzden anestezi istiyorum ve bılıyorum bu korkudan sonra kendimi rahat bırakamam kastıkca kasarım. ve bende iğneden falan cok korkarım asılar dısında baska iğne yaptırmıslıgım yoktur.

ben başkentte anestesiz çektirdim. çok korkuyordum ama rahat geçti,sanırsam bir yapışıklık yada tıkanıklık varsa daha çok acıyor.

canım biyopsi dedigin rahimden parça alıp patolojiye gönderilen olay mı? bende 2ay adet görememişdim seyhan başk.gitdim ozaman tayfun bagış vardı ve benim işlemimi o yapdı evet benimkide zoor olmuşdu ama tayfun hoca sabırla ve itinayla yapmaya çalışdı tam 20dk sürdü diyebilirim yanlış hatırlamıyorsam ama ben yinede anesteziyle çekdirmedim ama senin bu işlemler arka arkaya olunca korkmuş olman gayet normal canım ozaman anesteziyi düşün derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…