Tüp Bebek Merkezleri Adana Seyhan Başkent'e Tüp Bebek Yaptıracaklar

ewt canım aynen öyle rahimden parça alıp patolojiye gönderilen olay. benimkinide dün esra hanım yaptı sagolsun çok ilgilendi ama yinede kötü oldum ama benımkı 5 dk kadar sürdü. aslında smear testi yapıyodu onun öncesınde 2 adet arası kanamayı konusmustuk senin ara kanamaların hep yumurtlama gününde sebebi bu ,bünyende zayıf oldugu için oluyo demişti ama eger leke gibi değilde daha fazla kanama oluyosa bıyopsi yapacam dedı bende ne oldugunu bilmediğim duymadıgım için tamam yap dedim ama kötü oldu işte. ve esra hanım kötü olman normal çok kişi bu işlemı bıle anestezi ile yaptırıyo dedi.

rabbim çok büyük onun merhametine sığındım dular dilimde o neylerse güzel ayler

Selam kızlar hayırlı Cumalar.Su canım bebiş çok tatlı olmuş ,yoğunluğumu azaltayım geleceği,yeter,aren ,esra08 ,herasles canlar nasılsınız.Ben yine başlayamadım küçük kist var aktif olunca başlayamadım ama güzel olan benim hep sağda 3-4 antral folükül olurdu şimdi ilk defa soldada 3 antral folükül ve arkadan gelen var olduğunu Esra Hanım söyledi. Hem sağda hemde solda folükülün olması çok iyi,dengeli beslenip diyet uzmaı ile görüştüm haftanın 5 günü kesin 1 saatlik yürüyüş yapıyoruz.Allahtan hayırlısı,belara kullanmaya başladım,adette inşallah başlarım.Selamlar

hiç umadığın bir anda inşş bebğinde süprüz yapar sana
inşşşşşşşşşşşşşşşşşş

Kızlar selamlar:))
Bugunlerde bayagı hareketlıymıs ya topık S&U cugum ozledım sızı vallahı burnumda tutuyorsunuz
mesya bende anestesızısız cektırmıstım baskentte rahım fılmını ama cok sancı cektım.Kısa suren bır ıslem ama yınede kısının agrı esıgıne gore degısıyor sanırım.Benden bır once fılmı cektıren kadın hıc acımadı cok kolay oldu dıyınce bende anestezısız cektırmıstım ama ınanılmaz canım acımıstı.

emıkad bız ıyıyız canım sen nasılsın?canını sıkma gec olsun guc olmasın demısler.hemde baksana folıkullerınde cogalmıs masallah en yakın zamanda baslarsın inşallah tedavine.

aren ve alara sızlere de selamlar.opuyorum hepınızı...

iyi canım sevindim senin adına.
belara ne ilacı canım.

canım bildiğin gibi moralimi iyi tutuyorum okuldada yoğun olunca kafama takacak zamanım yok Allahtan hayırlısı.Sen ne yaptın?Başlama kararı aldın mı?Benim 19 unda ilaçım bitecek 23 ünden sonra her an adet olunca gideceğim .Canlar Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun.Selamlar.

yeter canım eşin nasıl ?Zor günler geçirdiniz.Allah mutluluğunuzu daim etsin.Daha sağlıklı günler yaşayın emi.esra08 den haber yok çoktandır göremiyorum.Haberin var mı?

günaydınnnnnn kızlarrrrrrrrrr iyi pazarlarrrrrrrrrrrrrr
kızlar nasılsınızzzzzzzzzzzzzzz:26::26::26::26::26:

yeter canım eşin nasıl ?Zor günler geçirdiniz.Allah mutluluğunuzu daim etsin.Daha sağlıklı günler yaşayın emi.esra08 den haber yok çoktandır göremiyorum.Haberin var mı?

çok şükür canım yaaaa böyle zor bir ameliyatan sonra bence iyi
inşşşşşşşş caımmmm
evet esra bayğıdır gelmiyor toğiğe nettede yok ne msn denede fecede rastlamadımmmm
aslında telidde var bende ama bir fırsat bulup arayamadım
sende keyifler nasıl bebişi için ön hazırlıklar başlamışşşşşşşşşşşşş
inşşşşşşşşşşşşş hemencecik gelirde sende daha fazla beklemsinnn

canımm çok teşekkür ederiz. ne zaman müsait olursan bekleriz canım. her zamannnn. tedavie başlıyormuşsun. Allahım inşallah ilk tedavide gönderir kuzucuğunu. ümitlerinizi emeklerinizi boşa çıkarmaz inşallah.

hiç umadığın bir anda inşş bebğinde süprüz yapar sana
inşşşşşşşşşşşşşşşşşş
aminnnn canım aminnn.
bizde seni özledik canım. bekletme artık antepten döner dönmez gel.

amin canım Rabbim sabır versin. sabırdan önce sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin İnşallah.

canım esra istanbulda gezmeye gitti. eşinin iyi olmasına çok sevindim canım. Allahım aşka dert vermesin İnşallah

Son düzenleme:
kızlar bizde annemlerdeydik çok güzel geçti. dinlendim. Allah razı olsun geceleri hele bebeğe baktılar ben uyudum bayağı.. ailen gibisi yok kızlar. kızımda durumdan çok memnundu. görmeliydiniz. herkes iyidi İnşallahhh.

Son düzenleme:

evet canım konuştuk bu günnn iyiyim dedi

-------------------------------------------------------------------------------------

Son düzenleme:

canım yaaaaaaaaaa dinlenmişsindir bağayı
kız biraz büyüsün yaramazda o zaman gör sen yorgunluğu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…