ben başkentte anestesiz çektirdim. çok korkuyordum ama rahat geçti,sanırsam bir yapışıklık yada tıkanıklık varsa daha çok acıyor.
canım biyopsi dedigin rahimden parça alıp patolojiye gönderilen olay mı? bende 2ay adet görememişdim seyhan başk.gitdim ozaman tayfun bagış vardı ve benim işlemimi o yapdı evet benimkide zoor olmuşdu ama tayfun hoca sabırla ve itinayla yapmaya çalışdı tam 20dk sürdü diyebilirim yanlış hatırlamıyorsam ama ben yinede anesteziyle çekdirmedim ama senin bu işlemler arka arkaya olunca korkmuş olman gayet normal canım ozaman anesteziyi düşün derim
peki kim çekıyor canım kendi doktorun mu yoksa bunu yapan doktor ayrı mı?
hayırlı cumalar olsn inş. Rabbim bu güzel günde herkesin gönlünde ki dilek ve arzularına kavuşdursun YETER senin ne kadar üzüldügünü anlayabiliyorum yada anlamaya çalışyorum demek daha dogru olur yaşın bence çokda fazla bir ehemmiyeti yok çünkü etrafımda 40 dan sonra hamile kalan okdar çoook insan var ki ve bunların çoguda kendiligin hamile kalıyorlar en yakın zamanda bahsedeyim sana bi tanıdıgımızın 20 yıl boyunca çocukları olmadı ve bırakmışlardı ama gerçekden bırakmşlardı kadın test yapdırmak bile aklına gelmemiş menopoz belirtileri diye dr. gidiyor veee hamile vee hatda ikiz BİR KEZ DAHA ANLADIM Kİ RABBİM ÇOOOK BÜYÜK SEN YETRKİ ONA YÖNEL SANADA KISMET EDECEK YÜREKDEN İNANIYORUM SEN İNAÇLI BİR İNSANSIN RABBİM KULLARINI HEP SINARMIŞ KİMİLERİNE PARA VERİR DENER MİŞ KİMİLERİNİ SEVDİKLERİYLE KİMİLERİNİDE SAĞLIKLA DENERMİŞ BU DEMEK OLYOR Kİ BİZLER İKİ İMTAHANI BİRDEN VERİYORUZ25:) MUKAFATIDA BÜYÜK OLUR İNŞ.SEN ÜZME O TATLI CANINI
Selam kızlar hayırlı Cumalar.Su canım bebiş çok tatlı olmuş ,yoğunluğumu azaltayım geleceği,yeter,aren ,esra08 ,herasles canlar nasılsınız.Ben yine başlayamadım küçük kist var aktif olunca başlayamadım ama güzel olan benim hep sağda 3-4 antral folükül olurdu şimdi ilk defa soldada 3 antral folükül ve arkadan gelen var olduğunu Esra Hanım söyledi. Hem sağda hemde solda folükülün olması çok iyi,dengeli beslenip diyet uzmaı ile görüştüm haftanın 5 günü kesin 1 saatlik yürüyüş yapıyoruz.Allahtan hayırlısı,belara kullanmaya başladım,adette inşallah başlarım.Selamlar
Selam kızlar hayırlı Cumalar.Su canım bebiş çok tatlı olmuş ,yoğunluğumu azaltayım geleceği,yeter,aren ,esra08 ,herasles canlar nasılsınız.Ben yine başlayamadım küçük kist var aktif olunca başlayamadım ama güzel olan benim hep sağda 3-4 antral folükül olurdu şimdi ilk defa soldada 3 antral folükül ve arkadan gelen var olduğunu Esra Hanım söyledi. Hem sağda hemde solda folükülün olması çok iyi,dengeli beslenip diyet uzmaı ile görüştüm haftanın 5 günü kesin 1 saatlik yürüyüş yapıyoruz.Allahtan hayırlısı,belara kullanmaya başladım,adette inşallah başlarım.Selamlar
Canım teşekkürler.İnşallah hepimizin olur.hiç umadığın bir anda inşş bebğinde süprüz yapar sana
inşşşşşşşşşşşşşşşşşş
Kızlar selamlar:))
Bugunlerde bayagı hareketlıymıs ya topıkS&U cugum ozledım sızı vallahı burnumda tutuyorsunuz
mesya bende anestesızısız cektırmıstım baskentte rahım fılmını ama cok sancı cektım.Kısa suren bır ıslem ama yınede kısının agrı esıgıne gore degısıyor sanırım.Benden bır once fılmı cektıren kadın hıc acımadı cok kolay oldu dıyınce bende anestezısız cektırmıstım ama ınanılmaz canım acımıstı.
emıkad bız ıyıyız canım sen nasılsın?canını sıkma gec olsun guc olmasın demısler.hemde baksana folıkullerınde cogalmıs masallah en yakın zamanda baslarsın inşallah tedavine.
aren ve alara sızlere de selamlar.opuyorum hepınızı...
yeter canım eşin nasıl ?Zor günler geçirdiniz.Allah mutluluğunuzu daim etsin.Daha sağlıklı günler yaşayın emi.esra08 den haber yok çoktandır göremiyorum.Haberin var mı?
canımm çok teşekkür ederiz. ne zaman müsait olursan bekleriz canım. her zamannnn. tedavie başlıyormuşsun. Allahım inşallah ilk tedavide gönderir kuzucuğunu. ümitlerinizi emeklerinizi boşa çıkarmaz inşallah.Selam kızlar hayırlı Cumalar.Su canım bebiş çok tatlı olmuş ,yoğunluğumu azaltayım geleceği,yeter,aren ,esra08 ,herasles canlar nasılsınız.Ben yine başlayamadım küçük kist var aktif olunca başlayamadım ama güzel olan benim hep sağda 3-4 antral folükül olurdu şimdi ilk defa soldada 3 antral folükül ve arkadan gelen var olduğunu Esra Hanım söyledi. Hem sağda hemde solda folükülün olması çok iyi,dengeli beslenip diyet uzmaı ile görüştüm haftanın 5 günü kesin 1 saatlik yürüyüş yapıyoruz.Allahtan hayırlısı,belara kullanmaya başladım,adette inşallah başlarım.Selamlar
aminnnn canım aminnn.hiç umadığın bir anda inşş bebğinde süprüz yapar sana
inşşşşşşşşşşşşşşşşşş
bizde seni özledik canım. bekletme artık antepten döner dönmez gel.Kızlar selamlar:))
Bugunlerde bayagı hareketlıymıs ya topıkS&U cugum ozledım sızı vallahı burnumda tutuyorsunuz
mesya bende anestesızısız cektırmıstım baskentte rahım fılmını ama cok sancı cektım.Kısa suren bır ıslem ama yınede kısının agrı esıgıne gore degısıyor sanırım.Benden bır once fılmı cektıren kadın hıc acımadı cok kolay oldu dıyınce bende anestezısız cektırmıstım ama ınanılmaz canım acımıstı.
emıkad bız ıyıyız canım sen nasılsın?canını sıkma gec olsun guc olmasın demısler.hemde baksana folıkullerınde cogalmıs masallah en yakın zamanda baslarsın inşallah tedavine.
aren ve alara sızlere de selamlar.opuyorum hepınızı...
amin canım Rabbim sabır versin. sabırdan önce sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin İnşallah.canım bildiğin gibi moralimi iyi tutuyorum okuldada yoğun olunca kafama takacak zamanım yok Allahtan hayırlısı.Sen ne yaptın?Başlama kararı aldın mı?Benim 19 unda ilaçım bitecek 23 ünden sonra her an adet olunca gideceğim .Canlar Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun.Selamlar.
çok şükür canım yaaaa böyle zor bir ameliyatan sonra bence iyi
inşşşşşşşş caımmmm
evet esra bayğıdır gelmiyor toğiğe nettede yok ne msn denede fecede rastlamadımmmm
aslında telidde var bende ama bir fırsat bulup arayamadım
sende keyifler nasıl bebişi için ön hazırlıklar başlamışşşşşşşşşşşşş
inşşşşşşşşşşşşş hemencecik gelirdesende daha fazla beklemsinnn
canımm çok teşekkür ederiz. ne zaman müsait olursan bekleriz canım. her zamannnn. tedavie başlıyormuşsun. Allahım inşallah ilk tedavide gönderir kuzucuğunu. ümitlerinizi emeklerinizi boşa çıkarmaz inşallah.
aminnnn canım aminnn.
bizde seni özledik canım. bekletme artık antepten döner dönmez gel.
amin canım Rabbim sabır versin. sabırdan önce sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin İnşallah.
canım esra istanbulda gezmeye gitti. eşinin iyi olmasına çok sevindim canım. Allahım aşka dert vermesin İnşallah
kızlar bizde annemlerdeydik çok güzel geçti. dinlendim. Allah razı olsun geceleri hele bebeğe baktılar ben uyudum bayağı.. ailen gibisi yok kızlar. kızımda durumdan çok memnundu. görmeliydiniz. herkes iyidi İnşallahhh.
kızlar bizde annemlerdeydik çok güzel geçti. dinlendim. Allah razı olsun geceleri hele bebeğe baktılar ben uyudum bayağı.. ailen gibisi yok kızlar. kızımda durumdan çok memnundu. görmeliydiniz. herkes iyidi İnşallahhh.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?