Tüp Bebek Merkezleri Adana Seyhan Başkent'e Tüp Bebek Yaptıracaklar

Canım hayırlısı olsun derim Allahın izni ile başlasık inşallah ayın sonuna doğru ana ilaçları kullanacağız.Hepimizin hakkında hayırlısı inşallah sizede banada gelir.

su canım dinlendiğine çok sevindim.Müsait zamanda minik kızını görmeye geleceğim.Allaha emanet olun .

canım inşşşşş ama ne bileyim yaa ben kendimle ilğili çok umutsuzum rabim inşşş gönderirimucizelerimizi

kızlar bende adan seyhan başkentte yaptıracagım sulu ultrasyon çekilecek dediler bana ve yarın çekilecek aranızda çektiren varmı nasıl bişey benim rahim filmim vardı ve tüplerim açıktı bunu neden istediler acaba çok korkuyorum

canım yaaaaaaaaaa dinlenmişsindir bağayı
kız biraz büyüsün yaramazda o zaman gör sen yorgunluğu
canım bizim kız biraz huysuz sağolsun. yere koyamıyoruz. anında ağlamaya başlıyor. sorma teyzesi kırkı çıkınca düzelir diyorlar bi umut diyorum artık.

ne zaman istersen canım. her zaman beklerim. sende Allaha emanet ol canım. Rabbim tedavini iyi bi sonuçla sonuçlandırsın inşallah

canım inşşşşş ama ne bileyim yaa ben kendimle ilğili çok umutsuzum rabim inşşş gönderirimucizelerimizi
canım umutsuz olma ne olur.Rabbim ne zaman derse o zaman olacak inşallah. eşin çok şükür iyi İnşallah kuzucuğunda bekletmez artık.

canım ben ordayken çektirenler acımıyor diyorlardı çok basit diyorlardı ama ben çektirmedim canım

neden istediler acaba çok merak ettim korkuyorum ama onuda başarırım eminimde tedirginim

canım yaaaaaaaaaa dinlenmişsindir bağayı
kız biraz büyüsün yaramazda o zaman gör sen yorgunluğu
canım bizim kız biraz huysuz sağolsun. yere koyamıyoruz. anında ağlamaya başlıyor. sorma teyzesi kırkı çıkınca düzelir diyorlar bi umut diyorum artık.

ne zaman istersen canım. her zaman beklerim. sende Allaha emanet ol canım. Rabbim tedavini iyi bi sonuçla sonuçlandırsın inşallah

canım umutsuz olma ne olur.Rabbim ne zaman derse o zaman olacak inşallah. eşin çok şükür iyi İnşallah kuzucuğunda bekletmez artık.

canım ben ordayken çektirenler acımıyor diyorlardı çok basit diyorlardı ama ben çektirmedim canım

suyum ne bileyim yaaaaaa
umutsuzum işte sanki her şey ellerimden uçup gitmiş gibi hisediyorum sanki hiç gelmeycekmiş gibi hiç anne olmaycağım gibi geliyor
neden böyle oldum bilmiyorum ama içimden böyle geçiyorrrr içim okadar acıyorki anlatamam
ama böyle iştee

canım inşşş değişir 40 çıkıncaa ama hepsi değişmiyor ama inşş uslanır senin melek yaaaa içim gidiyor görmke istiyom ama gelemiyorum bir türlü

neden istediler acaba çok merak ettim korkuyorum ama onuda başarırım eminimde tedirginim

ben yaptırdım normal vajinal muayene gibi hiç fark yok
neden istiyorlar normal muyaenede görülemeyn perde zar vs olabiliyor rahimde sulu ultasonda daha iyi görülüyor onun için yapılıyor için rahat olsunnn

o kadar haklısınki böyle düşünmekte. o kadar olumsuz şeyler yaşadınki. Allahım başka dert hastalık göstermesin. İnşallah güzel günler gelsin artık. güzel haberler alalım senden.

o kadar haklısınki böyle düşünmekte. o kadar olumsuz şeyler yaşadınki. Allahım başka dert hastalık göstermesin. İnşallah güzel günler gelsin artık. güzel haberler alalım senden.

hayırlısı canım yaaaaaaaaaa rabbim neylerse güzel eyler

nasılsınız bakalım.kızlar ben 41 yasine başladım lütfen okumaya fırsatı olan okuyabilecek olanlar benim için 1 tane okuyabilirlermi acaba :26: lütfen okuyanlar bana özelden mesaj atsınlar şimdiden çok teşşekkürler

Allah kabul etsin canım. duaların kabul olsun inşallah.
ohh uyuyun bakalım. göreceksiniz siz uyumaları İnşallah o zaman benim kızım biraz büyümüş olacak ve ben uyuycam o zaman. siz gece kuşu olacaksınız.

insaallah suyum sen sür sefanıı kuzuummm onun yüzüne bakınca ne uykusuzluk kalır ne başka bişey boşver

günaydınnnnnnnnnnnn kızlarrrrrrrrrrrrrrrr

herkese günaydınn bugün Adanada çok güzel bir gün ve sabah.güneşi görmek insana gerçekten çok i.geliyor canlarım herkes nasıl bakalım

canlarrrrr nasılsınız ben bu gün hiç gelemedimmmmm işlerimmmmmm çoktuuu

günaydın kızlar. hayırlı cumalarrrr. herkes iyidir İnşallaaaaaaah. öpüyoruz sizi kızlaaaaaar.

kızlar size yazmayı unutmuşum. geçen yıl mart ayında adet olduğumda o kadar kötüydümki bi tanıdık ısrarla esra hanıma gitmemi söylemişti defalarca. işten çıktım eşimin işyerine geldim oda düşünüyormuş dedimki arayalımmı. oda tamam dedi başlayalım. aradım 5 nisana randevu verdiler. görüşmeye gitmeyi falan söylemediler. aaa dedim ne kadar uzun zaman sonraya verdiler randevuyu. 5 nisanda gittik tam yumurtlama günümdü. esra hanım çok tatlıydı. hiç toplantıya geldinizmi falan demedi. yanımda ne var ne yok götürmüştüm tahlil film herşey. tam teçhizatlı gelmişsin dedi. sonra kaç yıl oldu dedi 5 dedim. tamam dedi beklemenin anlamı yok. sebepsiz infertilite dedi . bi muayene edelim dedi bende sanırım yumurtluyorum dedim akıntı var dedim. muayenede baktı evet dedi. eşime eşiniz doktor gibi olmuş herşeyide biliyor dedi gülerek. sonra başka bi sürü şey söyledim. çok güzel herşeyi biliyorsun bu bizim için çok iyi oluyor dedi. ve öbür ay tedaviye başlıyoruz ama aşılama denememiz gerek dedi. tamam dedik. bi kaç tahlil eksikti onlar için kan verdim ve beklemeye başlamıştım heyecanla. evet işte 1 yıl geçti çok şükür Rabbime kızım kollarımda. Allahım inşallah sizlerede seneye bunları söylemeyi nasip etsin.

suyum canımmmm okurken nasılda etkilendim keşke benim yazacaklarımında sonu güzel bitseydi:26::26: geçen yıl bende gittiğimde şubat ayıydı mart ayına kavuşsun tedvimiz diyeeeeeee çaaladım ama olmadı bu yıl mart ayıda geldi geçti ama yine olmadı daha kaç mart geçecek onuda bilmiyorummmmmmmmmmmmmm................ bu gün yine yalnız yaşayıp yalnız öleceğimi düşündüm hep nedendir biliyorum ama son günlerde hep böyle bir duygu içindeyimm :26::26:YALNIZ YAŞAYIP YALNIZ ÖLMEK........çok zor zamanlar geçiriyorum hemde çokkkkk allahıma yalvarıyorum atlatmayı nasip et diyeeeeeeeeeee

Canım diline ve gönlüne sağlık her sürecte hep geleceği düşündüm ama olmadı, insallah güzel gönül dileklerinizi yüce rabbim duyar ve amin der.Rabbim ol derse olur.Olur inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…