Tüp Bebek Merkezleri Adana Seyhan Başkent'e Tüp Bebek Yaptıracaklar

canım olacak inşallah. inan bende derdim hep asla anne olamayacam asla derdim. ama oldu çok şükür . sen çok uğraştın böyle düşünmekte çok haklısın ama Rabbim mikafatını verecek İnşallah
Canım diline ve gönlüne sağlık her sürecte hep geleceği düşündüm ama olmadı, insallah güzel gönül dileklerinizi yüce rabbim duyar ve amin der.Rabbim ol derse olur.Olur inşallah.

amin canım amin İnşallah. olacak canım tedaviyede az kaldı Allahım boş çıkarmayacak İnşallah

Hepinize ayrı ayrı selamlar kızlar:)
Yetercıgım ne olursun umudunu yıtırme ve her zaman yanlız kalacagını dusunme olur mu?Yüce Allah'ın mucizesi bitmez.En azından bizleri seven eşlerimiz ve ailemiz var.Herseyın hayırlısı diye düşün.Gerckten en hayırlı vakıt bızım ıcın ne zamansa o zaman olacak Allah'ın izni ile.Belkı de bız yolun basındayız bıze konusmak kolay.Gercekten uzun bır yol katettin haklısın ama yine de umudunu kaybetme...

Kızlar günaydın nasılsınız

canlar sizi seviyorummmmmmm
kızlar yaaaa bu yazdıklarım umudumun bittiğinden değil inanınki bazan tabik, umudumu yitiriyorummm ama bitmyorumudum yaşadığım sürecede içimin bir yerlerinde umut olcak.. biliyorummm rabbim ol dediğinde olcak zamanı var ve olmuyorsa hayırlısı böyle ama benim sıkıntılarımın tek sebbei bebk değilll malesefff hepsi üst üste geldiğinde böyleyimmmmm
inşş geçecek bunlardaaa

iyi akşamlar arkadaşlar ben areanıza yeni katıldım bu topikten haberim yoktu.ben de temmuzda adanada tüp bebek yaptırcm merkez araştırıyorum.siz neden seyhan başkenti seçtiniz özelmi?bilmiyorum ben ne kadara yaptırcaksınız?çok soru sordum galiba çok zormuş bu işler Allah yardımcımız olsun.

Son düzenleme:

hoş geldin aramıza
seyan özel ünverst yani özelden yaptıra bilirsin ama sgk şartlarına uyarsan raporda çıkartıyor seyhan başkent kurumsun 2500 tl has 2000 tl civarında ilaçlara ödersin
sgk dan yaralanıp rapor çıkartırsan 1500 tl has 500 tl civarındada ilaçlara ödersinnn

canımmmmmmmmmmm yaaaaaaaaaaaaaaaaa çok tatlııııııııııııııı allah bağışlasınnnnnnnnnnnnn
çook teşekkür ederiz teyzesi

canım yeter yazmış zaten gerekenleri. nerde yaptırırsan yaptır inşallah sonuç istediğin gibi olur.

çook teşekkür ederiz teyzesi

canım yeter yazmış zaten gerekenleri. nerde yaptırırsan yaptır inşallah sonuç istediğin gibi olur.

kız yaramazlık yapıyormu sıpaaaaaaaaaaaa

ballı lokumum büyümüşmü kızlar

Eki Görüntüle 175016

Allah bağışlasın çok tatlı çikolata kızın Maşallah.allah hepimize bu mutluluğu yaşatsın.Sen nerede yaptırddın tedavini toplam nekadar ödedin ben yeni geldim hepinize soruyorum meraktan 3 ayımız var ona göre hazırlık yapcz.Eşim adanalı ondan adanayı tercih ettim.iki aşılamam oldu negatif.Şimdi bi doktora gittim temmuza kadar klomen deneyelim dedi.eşiminde benimde sorunumuz yok ama kısmet bakalım.Sizce klomen kist yapar mı şimdiye kadar kistim olmadı.Yaza bi de kist çıkarda tüp yaptıramazsam diye korkuyorum:2:

teşekkür edrim yeter.Sıkma canını arkadaşım ben de senin gibi bunalımlardayım bugün doğum günüm dü ama adet döneminde olduğum için benim için çok bunalımlı bi gündü.hep rahat olun düşünmeyin bebeği diyolar nasıl başarabiliriz ki bunu.Allah yardımcımız olsun.Sıkma canını tatlım:))Sonunda bebeğimiz olcak ama biz bunalımlı anneler olcaz

canım su seyhanda yaptırdı aşılamayla hamiş kaldı ve anne oldu kolomen kist yapabiliri:26: ama benim anlamadığım aşılamadan sora neden 3 ay kolomen kulanıyor olmanız yani kolomenle tedavi aşılamanın bir altıdır aşılama yapılmışsa bir üst tedavi tüp bebktir oradan devam etmek gerekir diye biliyorummmm:26: ayrıca özelden yaptıracaksan adanada başka merkezlerde var hepsini araştır ve görüş hangisi içine sinerse orada devam et derim ben
bebği düşünmememin bir yolu yok bencee hani derler ya yaaaa ben aklımdan çıkartım bebği hiç düşünmedim ben buna inanmıyorum bebk isteyip bebği düşünmemek mümkün değildir sadece bununla yaşamayı örenebiliriz

gerçekten bende o kadar bunalımdayım ki bazen diyorum psikoloğa mı gitsem sanki hayatın anlamı yok gülesim bile gelmiyor herşeye kızar oldum karmakarışığım önüme bir yol çizemiyorum allahım biliyorum herşeyin başı sağlık rabbim inşallah hepimizin yüzünü güldürür

aminnnnnnnnnnnnn aminnnnnnnnnnn inşşşşşşşşşşşşşşşşş

kızlarrrrrrrrrrrrrrr ne habersinizzzzzzzzzzzz
nerelerdesinizzzzzzzzzzzzz kimseler gelmiyorrrrrrrrrrrr herasles........ aren....... emikab .......esraaaa bebğim ....ve diğer arkadaşlarrrrrrr lütfen topiğimize uğrayın sizleri merak ediyorummmmmmmmmmm

tabikiii EYLÜLLLLLLLLLLLL tedavideydin sonucu bile yazmadın gittin inşş iyisindir seni merak ediyorum ve enişeleniyorum senin içinnnnn

kelebek ben de seninle aynı şeyi düşünüyorum psikoloğamı gitsem diye sorunumuz yok stresten mi diye kısmet işte.Yeter biz tokattayız tüp bebek yapan yer yok üniversitede 2 aşılama yaptırdım onun öncesinde 1 ay klomen kullandım nebilim bu doktor devlet hastanesinde iyi dediler doktora gitmeyi düşünmüyodum klomen kullanalım dedi bende tüpten kolay geldi deneyim dedim kararsızım bu ay deneyim 19 mayıs tatilinde gelirim beliki adanaya.siz başkente iyi dediniz bir çok kişi iyi deyince görmeden içime sindi işte.bide merkezlerden bir ikisini aradım sgk anlaşması yok pahalı olur biraz.Bide geçen sene rahim filmi çekiniştim yine isterlermi korkuyorum işlemlerden yumurta toplama transfer falan zormu acı veriyormu bebeğimiz için katlancaz tabi ama merak ediyorum.bi Allah korusun tutmazsa okul açılacak tekrar yaptıramıycam diğer yaza kadar iyice bunalırım.Allahım yardım etsin hepimize.Bütün arkadaşlarım hamile biri de salı günü doğum yapacak onun adına seviniyorum ama ben nasıl dayancm bu acıya.3 yıl olacak biz evleneli temmuzda 2 yıldır bebek istiyoruz bir de düşünüyorum hala acaba normal yolla olurmu hayırlısı.ümit işte.tüp süreçi çok stres yapıyo bende düşününce.Yazılarınıız okudum moral oldu bana .teşekkür ederim iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…