- 19 Ekim 2007
- 4.312
- 16
- 683
- 46
canım olacak inşallah. inan bende derdim hep asla anne olamayacam asla derdim. ama oldu çok şükür . sen çok uğraştın böyle düşünmekte çok haklısın ama Rabbim mikafatını verecek İnşallahsuyum canımmmm okurken nasılda etkilendimkeşke benim yazacaklarımında sonu güzel bitseydi:26::26: geçen yıl bende gittiğimde şubat ayıydı mart ayına kavuşsun tedvimiz diyeeeeeee çaaladım ama olmadı bu yıl mart ayıda geldi geçti ama yine olmadı daha kaç mart geçecek onuda bilmiyorummmmmmmmmmmmmm................ bu gün yine yalnız yaşayıp yalnız öleceğimi düşündüm hep nedendir biliyorum ama son günlerde hep böyle bir duygu içindeyimm :26::26:YALNIZ YAŞAYIP YALNIZ ÖLMEK ........çok zor zamanlar geçiriyorum hemde çokkkkk allahıma yalvarıyorum atlatmayı nasip et diyeeeeeeeeeee
Canım diline ve gönlüne sağlık her sürecte hep geleceği düşündüm ama olmadı, insallah güzel gönül dileklerinizi yüce rabbim duyar ve amin der.Rabbim ol derse olur.Olur inşallah.
canım olacak inşallah. inan bende derdim hep asla anne olamayacam asla derdim. ama oldu çok şükür . sen çok uğraştın böyle düşünmekte çok haklısın ama Rabbim mikafatını verecek İnşallah
amin canım amin İnşallah. olacak canım tedaviyede az kaldı Allahım boş çıkarmayacak İnşallah
Hepinize ayrı ayrı selamlar kızlar:)
Yetercıgım ne olursun umudunu yıtırme ve her zaman yanlız kalacagını dusunme olur mu?Yüce Allah'ın mucizesi bitmez.En azından bizleri seven eşlerimiz ve ailemiz var.Herseyın hayırlısı diye düşün.Gerckten en hayırlı vakıt bızım ıcın ne zamansa o zaman olacak Allah'ın izni ile.Belkı de bız yolun basındayız bıze konusmak kolay.Gercekten uzun bır yol katettin haklısın ama yine de umudunu kaybetme...
günaydın kızlar iyi pazarlaaaar. herkesler nerelerde yaaaaaa.
iyi akşamlar arkadaşlar ben areanıza yeni katıldım bu topikten haberim yoktu.ben de temmuzda adanada tüp bebek yaptırcm merkez araştırıyorum.siz neden seyhan başkenti seçtiniz özelmi?bilmiyorum ben ne kadara yaptırcaksınız?çok soru sordum galiba çok zormuş bu işler Allah yardımcımız olsun.
çook teşekkür ederiz teyzesi
canımmmmmmmmmmm yaaaaaaaaaaaaaaaaa çok tatlııııııııııııııı allah bağışlasınnnnnnnnnnnnn
iyi akşamlar arkadaşlar ben areanıza yeni katıldım bu topikten haberim yoktu.ben de temmuzda adanada tüp bebek yaptırcm merkez araştırıyorum.siz neden seyhan başkenti seçtiniz özelmi?bilmiyorum ben ne kadara yaptırcaksınız?çok soru sordum galiba çok zormuş bu işler Allah yardımcımız olsun.
çook teşekkür ederiz teyzesi
canım yeter yazmış zaten gerekenleri. nerde yaptırırsan yaptır inşallah sonuç istediğin gibi olur.
Allah bağışlasın çok tatlı çikolata kızın Maşallah.allah hepimize bu mutluluğu yaşatsın.Sen nerede yaptırddın tedavini toplam nekadar ödedin ben yeni geldim hepinize soruyorum meraktan 3 ayımız var ona göre hazırlık yapcz.Eşim adanalı ondan adanayı tercih ettim.iki aşılamam oldu negatif.Şimdi bi doktora gittim temmuza kadar klomen deneyelim dedi.eşiminde benimde sorunumuz yok ama kısmet bakalım.Sizce klomen kist yapar mı şimdiye kadar kistim olmadı.Yaza bi de kist çıkarda tüp yaptıramazsam diye korkuyorum:2:
teşekkür edrim yeter.Sıkma canını arkadaşım ben de senin gibi bunalımlardayım bugün doğum günüm dü ama adet döneminde olduğum için benim için çok bunalımlı bi gündü.hep rahat olun düşünmeyin bebeği diyolar nasıl başarabiliriz ki bunu.Allah yardımcımız olsun.Sıkma canını tatlım:))Sonunda bebeğimiz olcak ama biz bunalımlı anneler olcaz
teşekkür edrim yeter.sıkma canını arkadaşım ben de senin gibi bunalımlardayım bugün doğum günüm dü ama adet döneminde olduğum için benim için çok bunalımlı bi gündü.hep rahat olun düşünmeyin bebeği diyolar nasıl başarabiliriz ki bunu.allah yardımcımız olsun.sıkma canını tatlım:))sonunda bebeğimiz olcak ama biz bunalımlı anneler olcaz
gerçekten bende o kadar bunalımdayım ki bazen diyorum psikoloğa mı gitsem sanki hayatın anlamı yok gülesim bile gelmiyor herşeye kızar oldum karmakarışığım önüme bir yol çizemiyorum allahım biliyorum herşeyin başı sağlık rabbim inşallah hepimizin yüzünü güldürür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?