- 27 Ocak 2010
- 734
- 97
- 123
kelebek ben de seninle aynı şeyi düşünüyorum psikoloğamı gitsem diye sorunumuz yok stresten mi diye kısmet işte.Yeter biz tokattayız tüp bebek yapan yer yok üniversitede 2 aşılama yaptırdım onun öncesinde 1 ay klomen kullandım nebilim bu doktor devlet hastanesinde iyi dediler doktora gitmeyi düşünmüyodum klomen kullanalım dedi bende tüpten kolay geldi deneyim dedim kararsızım bu ay deneyim 19 mayıs tatilinde gelirim beliki adanaya.siz başkente iyi dediniz bir çok kişi iyi deyince görmeden içime sindi işte.bide merkezlerden bir ikisini aradım sgk anlaşması yok pahalı olur biraz.Bide geçen sene rahim filmi çekiniştim yine isterlermi korkuyorum işlemlerden yumurta toplama transfer falan zormu acı veriyormu bebeğimiz için katlancaz tabi ama merak ediyorum.bi Allah korusun tutmazsa okul açılacak tekrar yaptıramıycam diğer yaza kadar iyice bunalırım.Allahım yardım etsin hepimize.Bütün arkadaşlarım hamile biri de salı günü doğum yapacak onun adına seviniyorum ama ben nasıl dayancm bu acıya.3 yıl olacak biz evleneli temmuzda 2 yıldır bebek istiyoruz bir de düşünüyorum hala acaba normal yolla olurmu hayırlısı.ümit işte.tüp süreçi çok stres yapıyo bende düşününce.Yazılarınıız okudum moral oldu bana .teşekkür ederim iyi geceler
Yetercıgım ben hep buralardayım okuyorum sızlerı ama kımse yazmayınca bende yazmıyorum.Ben kendı adıma ıyıyım sızler nasılsınız bakalım?
Yetercıgım ne yapım canım bıldıgın gıbı kosusturma devam.Insallah canım benım hepımızın hayatında guzellıkler olur.Esın nasıl oldu canım ıyıdır umarım gelıyormusun Adana ya bu aralarda?
günaydın kızlaaaaaaaaar. esra teyzesi görmedinmi kızımın resmini. yoksam beğenmiyormusun.
Eki Görüntüle 175220
gelde ye teyzesi.anammmmmmmmmmmm teyzenin sıpasına bakkkkkkkk
yerim ben onuuuuuuuuuuuuuuuuu
canım sorma sana o gün olanları anlatırım müsait olduğumuzda. zaten gelen gden bitmiyor çok şükür hiç fırsatım olmuyor. sana ne zaman mesaj yazacak olsam biri geliyor yarım kalıyor. çok özledim seni. anneme gittiğimde aklımdasn canım.Ayyy Sultancıgım ne kadar buyumus ya boyle bır gormeye gelemedım.Gecen aradım senı ama musaıt olamıyorsun sanırım tahmın ederım.Annene gelır gelmez yıne benı ara muhakkak gelımde goreyım sızı.Ilk gunden bu yana cok degısmıs bızım kız aynı babaya benzemıs vallahı:)))
gelde ye teyzesi.
canım sorma sana o gün olanları anlatırım müsait olduğumuzda. zaten gelen gden bitmiyor çok şükür hiç fırsatım olmuyor. sana ne zaman mesaj yazacak olsam biri geliyor yarım kalıyor. çok özledim seni. anneme gittiğimde aklımdasn canım.
günaydın kızlaaaaaaaaar. esra teyzesi görmedinmi kızımın resmini. yoksam beğenmiyormusun.
Eki Görüntüle 175220
Bebek fikrini unutmak mümkün mü allahım inşallah bizde buraya güzel haberlerimizi yazarız
canım adanada özeler 3500 tl gibi istiyorlar seyahanla aralarında 100[ tl gibi bir şey oynyorrr ben 3 kez denedim seyhan başkentteee
2 defada turan çetin tüp bebk tedenedimmm ama hala yola yalnız devam edenlerdenimmm rahim filmi tekrar istemezler eğer önceki filmi atmamışsannn tedvi sürei biraz sıkıntılı oluyor stresli oluyor ama yapılacak bir şey yok benceee iğnelerini oluyorsun opu anestezi altında yapılıyorrrr zaten kısa sürüyor 15 ila 30 dk kadar ayıldıktan sonra gün içinde adet ağrısı gibi ağrılar olduğunu söyleyenler var ama bu yumurta sayına bağlı eğerki 25 30 yumurtan olursa ağrın adet ağrısı kadra olur yoksa hiç bir şey hisetmezsinnn (zaten ağrı keside verir dr )transferde vajinal muyene gibi vee bence tedavinin en keyifli anı bebişile buştuğun için
yukarıyada yazdım
canım bebeği düşünmememin bir yolu yok sadece bunula yaşamayı öğrenmemiz gerekiyorrrrrr/COLOR]
kısmet bakalım bizde yazarız inşallah burdan hamile olduğumuzu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?