Tüp Bebek Merkezleri Adana Seyhan Başkent'e Tüp Bebek Yaptıracaklar

Yetercıgım ben hep buralardayım okuyorum sızlerı ama kımse yazmayınca bende yazmıyorum.Ben kendı adıma ıyıyım sızler nasılsınız bakalım?

canım adanada özeler 3500 tl gibi istiyorlar seyahanla aralarında 100[ tl gibi bir şey oynyorrr ben 3 kez denedim seyhan başkentteee
2 defada turan çetin tüp bebk tedenedimmm ama hala yola yalnız devam edenlerdenimmm rahim filmi tekrar istemezler eğer önceki filmi atmamışsannn tedvi sürei biraz sıkıntılı oluyor stresli oluyor ama yapılacak bir şey yok benceee iğnelerini oluyorsun opu anestezi altında yapılıyorrrr zaten kısa sürüyor 15 ila 30 dk kadar ayıldıktan sonra gün içinde adet ağrısı gibi ağrılar olduğunu söyleyenler var ama bu yumurta sayına bağlı eğerki 25 30 yumurtan olursa ağrın adet ağrısı kadra olur yoksa hiç bir şey hisetmezsinnn (zaten ağrı keside verir dr )transferde vajinal muyene gibi vee bence tedavinin en keyifli anı bebişile buştuğun için

yukarıyada yazdım
canım bebeği düşünmememin bir yolu yok sadece bunula yaşamayı öğrenmemiz gerekiyorrrrrr/COLOR]

Yetercıgım ben hep buralardayım okuyorum sızlerı ama kımse yazmayınca bende yazmıyorum.Ben kendı adıma ıyıyım sızler nasılsınız bakalım?

canım evet kimseler yazmıyor su ben arada sen inşş ayatında üzelikler olurrrrrrrrrrrrrrrrr

Yetercıgım ne yapım canım bıldıgın gıbı kosusturma devam.Insallah canım benım hepımızın hayatında guzellıkler olur.Esın nasıl oldu canım ıyıdır umarım gelıyormusun Adana ya bu aralarda?

günaydnnnnnnnnnnnnnn

canım eşim aynı yaaa fala bir değişklikyok canım inşşş hayatımızda güzelikler olsun her zaman

günaydın kızlaaaaaaaaar. esra teyzesi görmedinmi kızımın resmini. yoksam beğenmiyormusun.

Ayyy Sultancıgım ne kadar buyumus ya boyle bır gormeye gelemedım.Gecen aradım senı ama musaıt olamıyorsun sanırım tahmın ederım.Annene gelır gelmez yıne benı ara muhakkak gelımde goreyım sızı.Ilk gunden bu yana cok degısmıs bızım kız aynı babaya benzemıs vallahı:)))

anammmmmmmmmmmm teyzenin sıpasına bakkkkkkkk
yerim ben onuuuuuuuuuuuuuuuuu
gelde ye teyzesi.

canım sorma sana o gün olanları anlatırım müsait olduğumuzda. zaten gelen gden bitmiyor çok şükür hiç fırsatım olmuyor. sana ne zaman mesaj yazacak olsam biri geliyor yarım kalıyor. çok özledim seni. anneme gittiğimde aklımdasn canım.

suuuuuuuuuuuuuuuuuu bak tahrik ediyorsun beniiiiiiiiiiiiii
ölyorum zaten her resmine baktığımdaaaaaaaaaa

Bebek fikrini unutmak mümkün mü allahım inşallah bizde buraya güzel haberlerimizi yazarız

KELEBEK ben hep söylüyorum bebeği unutmanın aklından çıkartmanın imkanı yok sadece onsuz yaşamayı öğreniyorsun alışıyorsun onsuzlığa yine yüreğin yanıyor yine hasretsin onaa......... ama alışıyorsun onsuzluğaaaaaaaailk günledeki gibi canın yanmıyor hepsi bu :26::26:

kısmet bakalım bizde yazarız inşallah burdan hamile olduğumuzu.

inşallah yazarsınız kızlar inşallah. hep dualarım sizinle. banada hep derlerdi aklından çıkar düşünme. keşke elimde olsa 1 gün 1 saat 1 an düşünmesem derdim. ama olmuyrdu. ben artık Allahım unuttur diye dua ediyordum. çünkü insan kendini o kadar çaresiz hissediyorki. çok şükür Rabbime çok şükür. ne kadar şükretsem az. Rabbim inşallah sizlerede nasip etsin. hiç bekletmesin.

slmm ben bugun başkentteki seminere katıldım zaten bilmediğim hiçbirşey anlatılmadı:)) slaytın karsınına geçip esra hnm.ın anlettıklarının hepsini anlatabilirmiişim yani:)) bana bülent beyden ve eda hemş.den randevu verdiler kızlar..
şimdiki süreçleri nasıl olacak bilmiyorum ama sanırım her seferinde bülent bey görmeyecekmiş ben daha net karar vermedim cuma görüşmeden muayeneden sonra verecğim..
bugun giden başka arkadas var mıydı seminere???

kızlar slmmm nasılsınız bu gün eşimin kontrolü vardı adanadaydım uuufffffffff çok yorucu bir gündü ama deyse bitti çok şükürr

CARMENNN
CANIM EVET HR GİTTİĞİNDE AYNI DR BULAMIYORSUN BUDA SENİN TAKİBİNE SORUN YATAA BİLİYORRR ama sen ilaki şu dr bekleyeceğim dersen zamanında varsa bekliyorsun görüştürüyorlar ŞANSIN BOL OLSUNNNNNN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…