Tüp Bebek Merkezleri Adana Seyhan Başkent'e Tüp Bebek Yaptıracaklar

mrb kıslarr allah herkesin gönlüne göre versin benim ablamda ilk tüp bebek deneyimleri olacak inş. hayırlısıyla lur 2 kere aşılama yaptırdılar olmadı inş. bu sefer olur birde yumurta aırken kıslar bayıltıyorkarmış sizdede oldumu

Son düzenleme:
arkadaşlar bu sayfaya ilkkez giriyorum çünkü bende bebek tedavisi için adanaya gitmeyi düşünüyorum siz bu hastaneden memnunmusunuz? doktorları nasıl? ve artık özel hastaneller ssk kabul ediyorya bundan yararlanabilirmiyim? bana bu konuda yardımcı olurmusunuz ?

hoş geldiniz topiğimizeeeeeeeeee her zaman bekleriz kızlarrrrrrrrrrrr şimdi başken hakında ne düşüyüoruz geri sayfaladar bütün arkadaşlarım yazdılar (ben takrardan yazmamayım )geçmişten görebilirisiniz düşüncelerimizi başkentle ilğili başkentin sgk ile anlaşması varrr eğer şartlar uyuyorsa raporuda kendileri çıkatıyorlar tüp bebk ve aşılama raporunuda çıkartabilirisinizzz
canım ablan için sormuşsun
evet opu yapılırken (yumurta toplama işlemi)anestezi alıtında toplanır yumurta oratlama 30 ila 45 dk sürerr korkulacak bir şey yok

Allahım hepinizi güldürür İnşallah kızlar.

canım nasılsın ? eşin nasıl oldu. İnşallah tamamen iyileşmiştir. adanaya geliyorsun o kadar ama bi türlü kısmet olmadı yaaa.

Allahım hepinizi güldürür İnşallah kızlar.

canım nasılsın ? eşin nasıl oldu. İnşallah tamamen iyileşmiştir. adanaya geliyorsun o kadar ama bi türlü kısmet olmadı yaaa.

canım eşimde eh işteee (yani anlamadım dr iyi diyor ama şimde çok fazal bir değişiklik yok )canım eşim için geldik
adanaya size geleceğim biraz toparlanalım esrayıda göreceğim emkap alara bebğim hepiniz toplayacağım inşşşşşşşşş

arkadaşlar ben birşey daha sormak istiyorum sizlere ben karar veremedim hangi hastaneye gideceğime sizler neden seyhan başkent tüp bebek merkezini şeçtiniz biraz anlatırmısınız?sayfayı baştan okuyorum ama hala 50. sayfadayım

Selam canım hosgeldın topıkımıze:)
Aslında soyle soylemek gerekırse bu topıktekı arkadasların cogu Adana lı ama hepsı de baskentte tedavı gormedı.Yanı ornek ben:)Ama hepımızın yolu ılk tetkıkler vs. olsun baskentten gectı.Sen hangı sehırdesın oncelıkle?Neden Adana yı dusunuyorsun teavı ıcın?Yanı ınfertılıte sebebın erkekten mı bayandan mı kaynaklanıyor?Sana tavsıyem oncelıklı olarak Adanaya geldıgınde 4 tane merkez var topu topu zaten.Hepsı ıle gorus ve hangısı ıcıne sınerse ona karar kıl.Yasadıgımız deneyımler bazılarımıza gore baskent ıcın pekte olumlu degıl cunku canım...

slm ben adanaya yakın bir şehirdeyim onun için oraya gelmek istiyorum burada tedavi gördüğüm bi doktor vardı aslında bugün onunla tartışıp tedavimi yarıda kesme kararı aldım.sorun bende canım. peki bu balcalı hastanesi nasıl bilginiz varmı?

günaydınnnnnnnnnnnnnnn güzeliklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr neredesinizzzzzzzzzzzzzzzzzzzz:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:

Balcalı hastanesı hakkında bılgım yok.Ama arkadasım ıcın tüp bebek bölümüne ıkı uc kez gıttım benım hıc hosuma gıtmedı.Cok kalabalık ve soguk bır merkez (calısanlar ve ortam).

Balcalı hastanesı hakkında bılgım yok.Ama arkadasım ıcın tüp bebek bölümüne ıkı uc kez gıttım benım hıc hosuma gıtmedı.Cok kalabalık ve soguk bır merkez (calısanlar ve ortam).

ne habersin fıstıkkkkkkkkkkkk
canım valla balcalı aynen anlatığın giği önce proflarla falan görşüyordun balcalı içinde şimdi her şeye stajerler bakıyor ana baba günüüüü çok fenaaaaa hatta tabiri caizse başkent kadar kalabalık ayrıca devlet olduğu için seni dinleyen sayısı başkentten az bir şey sorunca kızan insanlarla dolu sters stresss

Selam herkese..aslında ara ara girip sizi okuyordum..çoğu zaman da yazmayı düşündüm ama nedense yazamadım..ben de Başkentte tedavi gördüm..maceram 2008 yılında aşılama ile başladı..iki başarısız aşılama, iki laparoskopi, iki histeroskopi ve 7 tüp bebek denemesi sonucunda şimdi 7 aylık hamileyim..

bunları sizin moraliniz bozmak için değil, tam tersi size umut olmak için azminizi yitirmememiniz için yazıyorum..3 sene boyunca infertilite konusunda okumadığım yazı, bilgi, makale, yabancı site hatta yabancı makale kalmadı diyebilirim..araştırmadğım merkez de kalmadı..Gerek Ankarada gerekse İstanbulda bir çok merkez, bir çok doktor araştırdım..Adanadaki merkezlerin hepsini çok iyi biliyorum..ve diğer merkezlerle ilgili duyduklarımı ve yaşananları yazmak istemiyorum ama orada tedavi olabileceğiniz en iyi merkez kesinlikle Başkenttir..doktorları oldukça iyi, tecrübeli ve kendini geliştirmeye adamış, para hırsı olmayan kişilerdir..özellikle Bülent beyi ayrı bir yere koymak isterim..gerçekten de bilgisiyle, tecrübesiyle, kişiliğiyle genel doktor kalıbının çok çok dışındadır..

inan ki İst.daki veya Ankaradaki merkezlerde farklı uygulanan birşey yok..önemli olan iyi araştırma yapılması..tabi bu demek değil ki her gelen hastaya hemen laporoskopi, histeroskopi yapılacak, pıhtılaşma testlerine bakılacak..benim de laporoskopim iki başarısız aşılama sonrası, pıhtılaşma testlerim ise 4.başarısız deneme sonrası yapıldı..sonuçta bunlar hastayı maddi ve manevi olarak yoran testler..ilk başta rutin bir deneme yapılması normal..diğer merkezlerde de genellikle ilk 3 deneme öncesi farklı bir araştırma yapılmamakta..

Başkent hakkında yazılanları görünce ben de yazamadan duramadım açıkcası..evet kalabalık var, bazen iki-üç kişi giriliyor muayene odasına..ama oraya konfor satın almak için gidilmiyor..İst.da çok ünlü bir merkezde doktor hasta çiftle bekleme salonunda bağıra çağıra konuşarak, erkeğin hiç spermi olmadığını, tese yapılması gerektiğini anlatıyordu..çok yadırgadım bu durumu..nerede hasta mahremiyeti, nerede profesyonellik..Başkentte bunu hiç yaşamadım..eğer ki belli bir doktor da muayene olmak istiyorsanız bunu söylediğiniz takdirde yardımcı oluyorlar..sadece biraz daha beklemeniz gerekir..ben tedavi sürecim de Adanadaki bir başka merkezde tedavi gören, dış gebelik oluşunca da biz bunu halledemeyiz diyip apar topar Başkente gönderilen hasta da gördüm..Yine bir arkadaşım OHSS olunca tedavi gördüğü merkezdeki doktor tarafından ortada bırakıldı, 2 ay kadar yoğun bakımda kaldı..atlattığı hayati tehlike sonrası bir de üstüne üstlük yapılamayan transfer ücreti de geri verilmedi..

Kısacası herkesin kendi fikridir değerlendirmesidir ama gerçekten de bir-iki kere gidip bir kaç tetkik yaptırmakla iyidir-kötüdür şeklinde yorum yapılamayacağı kanaatindeyim..benim 3 senem orada geçti ve biliyorum benim gibi başarılı olmuş bir çok kişi de var..farklı şehirler düşünebilirsiniz..bir PGT, co-culture yok başkentte.ki bunların da başarıyı arttırdığı kanıtlanmamış..ama eğer ki Adanada bir tedavi düşünüyorsanız tercihiniz Başkent olmalıdır diye düşünüyorum..hepinize Allah en kısa zamanda hamile kalmayı, kucağınıza almayı nasip etsin..yaşadıklarınızı, duygularınızı, ikilemlerinizi birebir biliyorum..ben bunları 7 kez yaşadım çünkü..Allahın isteği, doktorumun azmi ve benim de sabrım sonucu şu anda hamileyim..Allah bana da sağlıklı sıhhatlı kucağıma almayı nasip eder inşallah..Allaha inacınızı ve sabrınızı asla yitirmeyin..

Uzun süredir başkent hakkında olumsuz şeyler okumamak için buraya girmiyordum...cok tesekkur ederım yazdıkların okadar iyi geldi ki...
Benim de aynen senin gibi okumadığım makale,yöntem yenilik kalmadı hatta makalelerı özellıkle orjınal hallerıyle okudum..bunları bilmem bir işe yaradımı dersen yaramadı sadece benı daha cok strese soktu..şuan artık açıp bakmıyorum bile..çünkü hersey olacağı yerde olacağı zaman oluyormus meğer..
ben istanbuldaki o bilinen yerleri arastırmakla kalmayıp görüşme bile yaptım içlerınden bırı eşimin yaklasık 10 mılyon spermı olmasına rağmen teseyle sperm almayı önerdi ve co-culture vs.. bi dolu şey
Artık bu konunun sadece zaman meselesi olduğuna karar verdim sen istediğin kadar bu süreyi kısaltmaya çalış,istediğin yöntemi istediğin yerde dene,doğru zaman değilse olmuyormus..
Ben üniversitedeyken hep aşk ister fakat kimseye bişey hissedemezdim kampüste birbirlerine sarılmış çiftleri gördükçe sinir olur hatta hissetmek için de zorlardım kendimi..en nihayetinde ben de güzel ve bakımlı bir kızdım gel gör ki olmuyordu hissedemiyordum arkadaslarımın hepsının hayatında vardı birileri ben hep yanlarında sap gibi kalıyordum:)..yılarca aşk dilendim allahım nolur dedım hayırlı bir eş benı el üstunde tutacak şefkatli,ilgili olgun bbana eş olabilecek birini çıkar karşıma, ama olmadı okul bitti 1 yıl sonra hayatımın aşkı eşim çıktı karşıma ben en çok istediğim zaman değil yaradan istediği zaman oldu
Bunu neden paylaştım derseniz, ben bebek konusundada aynı şeyi düşünüyorum benim en çok istediğim zaman değil allah istediği ve ol dediği zaman olacak bunu kabullendiğiniz zaman kendinizi yıpratmıyor o zamanın gelmesını sabırla beklıyorsunuz hemde en güzeli oluyor biliyormusunuz.. bana hep dıyordu ki arkadaslarım: sen kımseyı beğenmıyosun kel göbekli birine kalırsın sonunda dıyorlardı ama öyle olmadı.. evrende herseyın bır sırası var bahar gelmeden acıyormu çiçekler ya da ne yaparsanız yapın bebeğin bir tırnağını yaratabılıyor musunuz ozaman bırakın hayatınızı yasayın..olacak ne zaman olacaksa olacaktır siz hiç bir mudahele ile bu zamanı kısaltamazsınız elbette elımızden gelenı yapacağız tevekkul etmek de oyle değilmidir?
Bana gelınce wate cım ben başkentte ıkı ıvf bi aşılama ve histereskopi oldu şimdilik olmadı ama bi gün mutlaka olacak bunu bılıyorum o zaman gelınceye kadar ben eşimle aşkımızın tadını çıkaracağım o bazen duygusallasıp cok uzuluyor ama onuda toparlıyorum napalım bırımızın daha güçlü olması gerekıyordu ben oldum ıkımızın yerıne...
3. deneme için neden o görüştüğüm merkezleri düşünmediğime gelince,ben hep o duvarlardaki resimlere baktığımda bir gün bende bebeklerımın resmını oraya asacağımı,basarı öykumu orada paylaşacağımı hayal ettim..herhangi bir merkezin, kaderımı değiştiremeyeceğine göre kesınlıkle başkentte devam etmelı, bebeklerımın resımlerını ve hıkayemı asmalydım o duvara..Bülent bey konusunda aynen senin gibi düşünüyorum dr kimliğini bırak ben öyle bir insanla yolumuz kesiştiği için çok mutluyum hastasına insanca davrandığı ve hastasını sahiplendiği için ve birçok sey için mükemmmel de bir dr zaten..
Yeniden ve çokça teşekkürler watercım herkes gelip paylaşmıyor maaleesef öyle iyi geldin ki...
Bir gün bende burda size yazarım umarım ınandım oldu diye..
sağlıcakla dünyaya getirirsin bebişini inşallah.. hoş kal....

masal sana ve başka daha bir çok kişiye umut olduysam ve olabilirsem ne mutlu bana..ben de senin gibi anladım zamanla bu işin benim istediğim zaman olmayacağını..gerçekten de son denemem tamamen öylesine, yapmak olsun diye yaptığım, hiç ama hiç stres olmadığım ve hayırlısını istediğim bir tedavi süreciydi..ve bebeğimiz bize merhaba dedi..bir yerde bir yazı okumuştum..şöyleydi..hiçbirşey için çok uğraşma, en çok istediğin şeyler en ummadığın anda olur diye..umudum yitirmedim, ben de birgün mutlaka olacağına inandım..Bülent Bey'e de diyordum vazgeçmeyeceğim diye, o da diyordu tabii ki vazgeçmeyeceksin..ama takıntı haline getirmekten vazgeçtim..mutluluk bir tek şeye bağlı değildi, eşimle çok mutluyduk zaten..

Allah kısmet ederse bebeğim sağ salim doğsun resmini asıcam ben de o panoya..herbir bebeğin resmi kazınmıştır hafızama herhalde..öyle çok, öyle uzun baktım ki onlara..eminim sen de asacaksın birgün oraya başarı hikayeni ve fotoğrafları..buraya yazacağın başarı hikayeni de dörtgözle bekliyor olucam..

xwater rabbim sağlıcakla kucaklamayı nasip etsin meleğiniiiiiiiiiiiiiiii

O kadar çok istiyorum ki orda birilerine kendi basarı hıkayemle umut olmayı..inşallah watercım zamanını bilmem ama bir gün mutlaka hem burda, hem o duvarda paylaşıcam buna canı gönülden inanıyorum.
Ben embriyolarım 1. kalite değil diye üzülünce,Bülent bey bana bir örnek vermişti 8. denemede dondurulmus embriyosuyla gebe kaldı diye belki sen osundur hem de embriyoları cok kalıtelıydı demişti..
İnşallah sağlıcakla kucağına alırsın bebeğini...artık dualrıma senı de ekleyeyim seni ve anne olmayı özlemle bekleyen bütün kadınları.. infertilite uzun ve çetrefilli bir yol bu yolda kendi içinize güzel bir yolculuk yapıp almanız gereken dersleri almak ya da hayatınızı karartmak sizin elinizde..ben kendi payıma düşeni aldığıma inanıyorum umarım almısımdır:)
Bende o duvarda bebeğinin resmini ve hikayeni bekliyor olucam dört gözle..hoş kal...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…