Tüp Bebek Merkezleri Adana Seyhan Başkent'e Tüp Bebek Yaptıracaklar

masal01 xwater bir iki gündür sileri okuyorummmmmmmmmmmm rabbim en kısa zamanda o duvara hikayenizi yazmamayı bebişinizin resimlerini asmayı nasip etsinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Hayat bize mutlu olma şansı vermedi sevgili
biz kendimizden başka herkesin üz...üntüsünü üzüntümüz, acısını
acımız yaptık çünkü.
Dünyanın öbür ucunda hiç tanımadığımız bir insanın gözyaşı bile
içimizi parçaladı.
Kedilere ağladık, kuşların yasını tuttuk...
Yüreğimizin zayıflığı kimi zaman hayat karşısında bizi zayıf yaptı.
Aslında ne güzel şeydir insanın insana yanması sevgili...
Ne güzeldir bilmediğin birinin derdine üzülebilmek ve çare aramak.
Ben bütün hayatımda hep üzüldüm, hep yandım.
Yaşamak ne güzeldir be sevgili...
Sevinerek, severek, sevilerek, düşünerek...
Ve o vazgeçilmez sancılarını duyarak hayatın...

iyi akşamlar arkadaşlar umarım herkes iyidir.xwater canım hikayeni okudum ve sonunda çok mutlu oldum maşallah bebişine sağlıklı huzurlu bir şekilde kucağına almayı nasip etsin allahım bizlerede nasip etsin o güzel duyguyubuğün bir bayanla tanıştım 11 sene boyunca çoçuğu olmamış tedaviler tüp bebekler sonuç alamamış ara vermiş bir süre sonra tekrar tüp bebek yaptırmaya karar vermiş ve başlamış tedaviye bütün çabalamalarına rağmen sadece bir yumurtası olmuş doktorlar çok az şansın var demiş neyse o bir yumurta transfer yapılmış ve tutmuş şimdi bir erkek çoçuğu var onun hikayesi beni çok mutlu etti dinlerken ağladım 12 sene sonra rabbimden gelen hediyem diye seviyor çoçuğunu rabbim bizede ver o hediyelerinden

aminnnnnnnnnnnnn kuzum aminnnnnnnnnnnnnnnn

Kızlar merhaba uzun zamandır giremedim bilğisayarım bozulmuştu ,tamirden geldi.Canlar iyisiniz inşallah.
su canım kızın maşallah büyümüş.yeter ,herasles esra,su,.... hepinize kolay gelsin?Benim 2 günlük ilaçım kaldı inşallah bu ay başlarız.Hayırlısıyla tabi.Görüşmek üzere kendinize iyi bakın selamlar.

canım sağol kuzum iyim çok şükür inşşşşş bebğim yaaaaaaaaaa her şey senin içinde çok çok güzel olsunnnnn

emıkad hosgeldın.ınsallah bır sıkıntı olmadan bu ay baslarsın tedavıne canım sımdıden basarılar dılerım hakkında hayırlısı olsun.

yeter,su canım çok teşekkür ederim.İyiki varsınız.Canlar inşallah pazartesi gününe kadar dr giderim Allahın izni ile başlarız.Ama çok sitresliyim.Tedaviden değil kendi evim dışındaki insanlardan dolayı canım çok sıkkın.Allahım bana sabır ve huzur versin.

ggünaydınnnn canlarrrrrrrrrrrrrrrr yağmurlu bir adana sabahında keyiflerin yerinde olmasını diliyorum

emıkad hosgeldın.ınsallah bır sıkıntı olmadan bu ay baslarsın tedavıne canım sımdıden basarılar dılerım hakkında hayırlısı olsun.

kuzular sizleri burad görmek çok güzellllllllllllllll
emikad bebğimm inşş bu sefer her çok güzel olsunnnn tatalım hiç bir şeyi takma kafana zaten biliyorsun başaımız bu sfresle dertte tedavinde etrafın çevrenin hatta kimsenn senin snei üzmesine strerse sokmasına izin verme
rabbim bebişnle seni buluştursun inşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

Yetercıgım sana da gunaydın canım demek Adana dasın sende bugun hava durumunu bıldıgıne gore:))

arkadaşlar ben tokattayım ya burada çok iyi bir doktor vardı.Yılmaz Seyyah şimdi samandağ'daymış.aramızda hataylı olanlar vardı galiba tanıyormusunuz.tüp bebekten önce bi de ona gitmek isterim bilginiz varmı?

slm ben ohss olan arkadasının hangi merkezde ve hangi doktora tedavini olduğunu çok merak ettim yazar mısın lütfenn..
bebeğin için çok çok sevindim allah bizede yasatır inşallah sanada hayırlı doğumlar diliyorum

Arkadaşlar hepinize merhaba;

öncelikle hepinizden özür dilerim.
uzun zamandır yazmadım.

Allah'a şükür 12 haftalık hamileyim.
kendi kendime karar aldım 12 hafta olana kadr kimseye söylemeyecektim.

annemlerde daha bu hafta sonu söyledim.
iştekiler hala bilmiyor.
arkadaşlarımın büyük kısmı bilmiyor.
daha öncebir kimyasal bir dış gebelik geçirdiğim içindi bu karar..
tekrar tekrar özür dilerim hepinizden...
ama inaninki hep aklımdasınız..
isim isim her gün dua ediyorum sizlere.
Allah'ım bu mutlluğu onlarada yaşat diyorum..

bugün benim mutlululuğuma gölge düştü ikili test sonucumda yüksek risk çıktı.
ne yapcağımı bimiyorum.
bu kadar yaklaşmışken ... bu mutluluğu yaşamışken....

Arkadaşlar lütfen dua edin bebişim hayırlısıyla hayırlı ve sağlıklı olsun..

eylülllllllllllll seni çok merak ettim ettik hepimiz canım çok sevindim hamiş olmana
hemen endişelenemm korkam bak diğer toğin birisindede böyle bir arkadaş vardı iili testinde sorun olan ama sonrasında hiç bir şey olmadııııı rabbim yardımcın olsun sağlıcaka lkucakla inşş

yeter çok endişeleyim ..

bu kadar yaklaşmışken ...

Allahım korusun onu...

dualarınızı esirgemeyin..

yeter çok endişeleyim ..

bu kadar yaklaşmışken ...

Allahım korusun onu...

dualarınızı esirgemeyin..

tabiki dualrımız seninle canımam sende endişelenme bebişin bunu hiseder
rabbim bu kadar yaklaşmışken kucaklamayıda nasip eder inşşşşşşşşşşşşşş ne olur başka türlüsünü düşünmeeeeeeeeeeeeee

evet seni çok merak etmiştik ama bu güzel haber unutturdu onu. canım benim çok sevindim. tahmin etmiştim hamile galiba o nedenle girmiyor demiştim. sen ve bebeğin iyi ol da önemli değil.
ikili teste takılma. benimde ikili testimde risk yüksek çıkmıştı. erken amniyosentez yaptırdık, amniyosentezim normaldi. başka nedenden kaybettim o ayrı. ben 2 li teste 3 lü teste inanmıyorum sonuçta onlar sadece bir risk oranı veriyor, ve kafa karıştırmaktan başka birşey değil. .oran gayet iyi çok düşük risk çıksa da anlamı yok bence çünkü 2li ve 3lü testi gayet iyi çıkıpta down sendromlu çocuk doğuran tanıdığım var. eğer tekrardan hamile olursam kesinlikle direk amniyosentez yaptırırdım. hangi doktora gidiyorsun bilmiyorum. ama yerinde olsam riskli gebelik konusunda uzman bir doktora giderim.

canım gözünaydın olsun çok sevindik evet seni çok merak ettik bak sen demiştin transferden sonra beni hemen kaldırdılar ama işte gördün olacak olduktan sonra herşet bahane canım rabbim saglıkla kucagına almayıda ansip etsin bizlerede dua et canım.
endişelenme şuan en büyük risk stres canım bol bol dua et kendine ve melegine i.bak canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…