Tüp Bebek Merkezleri Adana Seyhan Başkent'e Tüp Bebek Yaptıracaklar

insaallah yavrunu saglıgıyla kuvagına alırsın canım.raabbim bizimde yüzümüze baksın insaallah:26:

canım seni çok merak ettik arkadaşlarında dediği gibi. hergün profiline girip bakıyordum vallaaaaaa. itiraf ediyorum meraktan endişeden takip ediyordum ama girmeyince çok üzülmüştük. neyse hadi çoook güzel haberlerle gelmişsin canımm. Allahım sağlıkla kucağına aldırsın İnşallaaaah. canım ikili testi hiç düşünme. bak bizim mart annelerinde kaç kişide çıktı. ama amniyosentez yapldı hiçbişey çıkmadı. eşimin amcasının kızınada dediler 2 ay önce amniyosentez yapıldı çok şükür sağlıklı çıktı. şimdi 6 aylık oldu maşallah.hiiiç üzülme canım. üzülürsen kendini sıkarsın. herşey çok güzel olacak canım.

su benm trizmo 18 risk oranı 1/43 serbest beta hcg 12,7 çıkmış..

arkadaşlar inanın her duamda varsınız ...

Alllah hepimize hayırlısıyla hayırlı ve sağlıklı evlat nasip eylesin...

canım bu değelerin ne anlama geldiğini bilmyorum hamiş olmadığım çin ancak su yun söylediklerine kayılıyrom ikili testlerde sorun var denilip amniyosentesde sorun olmadığı anlaşılıyor hç takma kafana hamiliğin tadını çkart

aminiyo sentezdeyüzde 1 ya da ikiyüzde bir civarında tehlikeli işlem. bu riski almak istemiyorum.

inşallah 3 lü test sonuçlarım iyi çıkar ..

dualarınızı esirgemeyin...

aminiyo sentezdeyüzde 1 ya da ikiyüzde bir civarında tehlikeli işlem. bu riski almak istemiyorum.

canım dualrımız seninle olcak ama sende üzme kendini ve bebişini

canım inan ben hiç anlamıyorum değerlerden. ikili test yapılmadı bana. üçlü test yapıldı. ondada sorun çıkmadı işte çok şükür. bildiğim kadanrıyla ikili test çok güvenilir değil zaten. ense kalınlığı kaç birde burnu varmı bebeğin ona baktır. ense kalınlığı 2 nin altında olması lazım. benim doktorum ense kalınlığı ve burnuna bakmıştı. bişey çıkmayacak Allahın izniyle.1 ay sonrada cinsiyeti söylersin bize. bide ticker yaparsın ordan seninle günlerini takip ederiz İnşallaaaaaah.

günaydınnnn kızlarrrrrrrrrrrr

selam kızlar nasılsınız
nasıl gıdıor
umarım hersey yolundadır
eylul senın adına cok sevındım
ıns rısk tasıyan seyde ortadan kalkar ve test sonucun ıı cıkar
ıns dıger arkadaslara banada bu mutlulugu yasatır rabbım
dularda bulusmak dılegylen

esraaaaaaa seni burada görmek çok güzelll
aminnnnnnnnn aminnnnnnnnnnnnnaminnnnnnnnnnn

artık eskisi gibi değil öyle denildiği gibi riski yok. çok basit bir işlem çok kısa sürüyor. ama heryerde ve herkese yaptırmayacaksın. tabii senin tercihin. sualarımız seninle inşalalh herşey iyi olur.

allah cezanınızı versin başka ne denirki bilmiyorum istb da iki bebek ölü olaraka çöpe atılmış:26: bir tanesinin ağzında gazlı bez varmış 2 günlük bir bebek bunlar insan değiller hata hayvan bile değiler hayvanlar bile yavrularını bu şekilde terk etmezlerrrr
hayatta ne yapıyorsan yap ama korunma diye bir şey var bakamayacağın çocuğu neden yapıyorsun neden öldürüyorsun neden çöpe atıyorsunnn allahım yaaaaaaaa

of yaaaaaa. hepsinden nefret ediyorum. biz neler çektik. neler yaşadık. onun tırnağına zarar gelse ondan çok canımız yanar. nasıl kıyıyorlar yavrularına. hiçmi içleri yanmıyor. kaldıki evlat kendilerinin. başkasının değil. düşmanının olsa insan dokunmaya kıyamazki kendi canına nasıl kıyıyorlar yaaa. Allah bildiği gibi yapsın onları.

[COLOR="red[COLOR="red"]bu nasıl iş yaaaaaaaaaaaa biz bir spermin bir yumurtanın peşine düşerken bunlara ümit bağlarken insan dünyaya geitrdiği canın parçası olan bir bebğe bunu nasıl yapar bunlar nasıl varlıklarrrrrrrrrrrrrryaaaaaaaaaaaaaaaa sinirlerim zıpalamış vaziyette [/COLOR][/COLOR]

günaydın hayırlı cumalrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr cuma hürmetine rabbim dualrımız kabul etsin

Hayırlı cumalar kızlarrr:)
Bugün ve hergün ettiğimiz tüm duaların kabul olması dileği ile...

Hayırlı cumalar kızlarrr:)
Bugün ve hergün ettiğimiz tüm duaların kabul olması dileği ile...

aminnnnnnnnnnnnnn inşşşşşşşşşşşş topiğimizde güzel haberler olsun artıkkkkkkkkkkkk hamişler bebişler gelsinnnn topiğimize

heraslessssssssssssssssss napıyorsun bacımmmmmmmmmmm

Canım merhaba haklısın.İnşallah pazartesi dr. gittiğimde başlarız.

Canım hayırlı olsun.İnşallah sağ selim kucağına alırsın.Sitrese girme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…