Canım merhaba haklısın.İnşallah pazartesi dr. gittiğimde başlarız.
nasılsın kuzum
inşş hayırlısıyla başlarrsın canımmmm sen nereye gideceksinnnn
Canım ben seyhan başkentte Esra Hanım ile devam ediyorum.Tayfun Bağıştan sonra sürekli kendisi takip ediyor.Allahın izni ile Esra ile deneyeceğiz.
canım aşılamamı yoksa tüp bebkmi olcakk ben kaçırdım sanırım
İyi Akşamlar arkadaşlar uzun bir bekleyiş sonrası Allahın izni ile buğun tedaviye başlayabildik.Biliyorum her aşamada riskler var.Allahım önce sizlere sonra banada sabır verip hayırlı haberlerimizi yazmaya nasip eder.
İyi Akşamlar arkadaşlar uzun bir bekleyiş sonrası Allahın izni ile buğun tedaviye başlayabildik.Biliyorum her aşamada riskler var.Allahım önce sizlere sonra banada sabır verip hayırlı haberlerimizi yazmaya nasip eder.
herkese gümaydınlarrrrrrrrrrrrr
canımmmm inşşş her şeyyyy çokkk çok güzel olsunnnnnnnnnnnnn inşşşşşşşşşşşşşşş nerde başlayacaksınnnnnn
hayırlı olsun arkadaşım Allhım inşallah bu sefer bebeğine kavuşturur.bende orada başlıycam hayırlısıyla temmuzda.deneyimlerini bizimle paylaş
kademi canım çıktığın yoldan çok güzel sonuçlarla dönersin İnşallah. ömür yolunda 3 kişi ilerlesiniz artık İnşallah. tedavin hayırlı olsun canım. Rabbim emeklerinizi umutlarınızı boşa çıkarmasın İnşallah.
Amin canım Amin.İnşallah Allahın izni ile olumlu olur.Beklamakten ve olumsuzluklar yaşamaktan çok sıkıldım artık heycan bile kalmadı tüpe başlamak sitres bile yapmadı.Ne bileyim şu an böyleyim iyi mi değil mi?Allahım içimizdeki umutları gerçege döndürsün.Tüm arkadaşların yolu açık olsun:)))
su nasılsın bacım yeğencik nasıllll
hayat nasıl gidiyorrrrrr bebişleeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?