sağol canım çok şükür iyiyiz. bebişle hayat zor ama çok güzel canım. sizde göreceksiniz İnşallah. sen nasılsın eşin nasıl canım?
canım çok normal heyecan olmaması ama son günler geldikçe heyecanda artar bence. İnşallah bi heyecanlada hamile haberini verirsin bize. duaların içinde amin canım yürekten aminnnn. İnşallah.
bizde seni öptük teyzesiii.Çok çok teşekkürler hakkımızda hayırlısı olsun.Kızını çoooooooookkkkkkkkk öptüm:))Seni de.
günaydın kızlarrrrrr rabbim gönlümüzden geçni nasip etsin inşşş
cadı kızımmmm
Eki Görüntüle 186451
Benim tatlı kızışım kocaman olmuş maşallah 41 kere hemde:)Iyı huylu güzel anne seni de cok özledim canım...
hayırlı cumalr kızlar nasılsınızzzzzzzzz
suuuuuu bu eylul gıttıkce esmerlesıor ve erkege benzıor kız :)
maşşşşşş ona
Selamlar kızlar hayırlı cumalar.
Allah'ım inşallah bugün ve hergün ettiğimiz dualarımızı kabul etsin.İsteyen herkese evlatlarını en yakın zamanda nasip etsin.
günaydın kızlar iyi pazarlarr herkeseee .hepiniz iyisinizdir insaallahhh.
suyum bu resimde çok güzel çıkmış maaşşallahhh.Allahım esirgesin rabbimm bizlerede nasip etsinnn
sanada günaydın canım canım nasılsın nasıl gidiyor
diğer topiktede görüyorum ama bir türlü sohbet edemedik seninlee
ewet canım çok şükür iiyimmm.rabbbim bir melegimi aldı digerini verecegi günü bekleyip duruyorum
sen neler yapıyorsun eşin nasıl oldu.sen tedavine ne zaman devam edeceksin canım
benimde görüşlerimi buraya yazmanın zamanı geldi sanırım
3. denemeside dondurulmuşlarla negatif birisi olarak
başlangıçta çok sevdim aslında ççok güler yüzlü iyiydi pozitif bi elektrik almıştım 3 denememide orada yaptırdığımdan anlaşılıyor sanırım
ama bu kadar negatif hiç bi çaba yok benim embriyolar pek kaliteli olmuyodu hiç araştırmak istemiyolar
Esra hanım labi zahmet konuştuk ilk deneme sonrası PGT yi falan sordum bilimsel bi kanıtı yok kendini iyi hissettikçe dene dedi onada tamaam dedik
ama şu son denemede zaten nezaman gitsen ayrı dr muayene ediyo kimsenin kimseden haberi yok neyse;
son kontrolde tayfun bey vardı progestanı hap olarak ağızdan kullanabilirmiyim dedim olur dedi
transfer günü eda hemşire aaa hiç böyle hap olarak kullanmazdık dedi ama bi soralaım falan da demedi
transferin 4.günü yoğun kahve lekeler gelmeye başladı gittikçe arttı hastaneyi arıyoruz üstüne basa basa diyorum progestanı hap olarak alıyorum diyorum tamam bişey olmaz kahve lekelerde önemli değil diyolar
neyse ben çok arayınca çünkü adet ağrısı gibi sancılarla geliyo çamur gibi pelte pelte akıntı azarıda işitiyurm için rahat etmesini istiyosan gel tlfdan bişey yapamayız neyse transferin 7 .günü gittim
esra hanım muayene etti sana kim progestanı hap olarak verdi onun etkisi az gelede çıldırma herkes birbirinden bi haber muyene sırasın elif hemşire geldi bu hastaya hap verilmiş dedi esra hanım ben bilmiyorum hiç o hastayla ilgilen medim deyi çıktı işin içinden
olacağı yok muş bunları kötülemek için yazmadım başıma gelenleri yazdım ama san ki bu son tedavide önemsenmedim
sağol canım inş hepimiz için öyle olur
amacım merkezi kötülemek değil dememin amacı bu topikte buna benzer bi kaç şey okudum ondan belirteyim dedim
canım burası zaten paylaşım alanımız elbette iyi güzel olumlu şeyleri konuştuğumuz gibi olmusuzluklarıda konuşacağız hem burada hemde gittiğimizde merkezde kiiii eğer yanlış eksik olan bir şey varsa düzeltlsinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?