Tüp Bebek Merkezleri Adana Seyhan Başkent'e Tüp Bebek Yaptıracaklar

yetercim sen özde tüp bebeğin görüşmelerine gitmiştin dimi

nasıl dı ??izlenimlerin nasıl??oraya gitmeyi düşünüyorum??

bazısı memnun bazısı da çok kötülemş sence nasıl???

kuzum mersindeki gözde tıptan söz ediyorsun sanırımmm
canım ben gözdeye gitiğimde bir dr vardı hiç ama hiç memnun kalmadım ama şimdi dr değişmiş ve giden bazı arkadaşlardan duydum gatadan gelmiş bir dr ve çok menunlar arakadaşlar görüş derimmm

mrb arkadaşlar daha öncede yazmıştım bi kaç kez hatırlarmısınız bilmem ama yine sizlere birseyler sormak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim. seyhan başkentte hsg cektırenlerı ,anesteziyi ve rahimden biyopsi falan için konusmustuk. ben iki adet arası ara kanama yasadım 3 ay bu yüzden gitmiştim ve birde bebek isteği. doktorum başkentten esra hanım işte hsg istemişti smear testi ve rahimden biyopsi yapmıstı dün sonuclar için görüşmeye gittim herseyin çok ii oldugunu ve tahlıllerın temiz çıktıgını söyledı. ilk bastada yumurtlama kanaması dıye degerlendirmişti dün kontroldede yumurtlama olmadıgı için bu kanamayı yasıyosun dedi bana duphaston diye bi hap verdi adet bitiminden 14-15 gün sonra basla 10 gün boyunca sabah aksam kullan adet oldugun gün ara 3, gün için randevu al dedi işte. 3-5 ay böyle bi tedavi uygulayacakmıs. ama bu konular hakkında hiç bılgım yok. bu sekılde tedavi edılerek bişey elde edebılırmıyım hiç bilmiyorum aranızda böyle bi sorunla karsılasan yada bilgisi olan varsa yardımcı olursa cok sevinirim. daha önce esra hanıma bebek için gittiğimizde 9 aylık evlıydım gereklı bütün tahlıllerı yaptı ne eşimde nede bende bişey cıkmamıstı ama sonradan bu cıktı kafam çok karısık acaba çözülebılecek bişey mi bu durum.

canım mrh geçmiş olsun bu szözünü ettğin ilacı ben hiç kulanamdı ama kardeşime vermişti dr ham adet düznleyici olarak hemde gebeliği kolaylaştorıcı bir ilaç demişti

canım mrh geçmiş olsun bu szözünü ettğin ilacı ben hiç kulanamdı ama kardeşime vermişti dr ham adet düznleyici olarak hemde gebeliği kolaylaştorıcı bir ilaç demişti

sagol canım. banada adet düzenleyici ve gebelik için verdi. peki kardesin memnun kaldımı bu ilaçtan işe yaradımı.

sagol canım. banada adet düzenleyici ve gebelik için verdi. peki kardesin memnun kaldımı bu ilaçtan işe yaradımı.

canım eşimde gebelik oluşmadı bu ilaçla ama başka bir şikayetide olmadı

Yeter canım okulda çok yoğundum mesajını yeni gördüm.Kontrole gittik tedavi devam ediyor 2 yumurta gelişmeye başlamış 2 gün daha ignelere devam edeceğiz,perşembeye tekrar kontrolüm var.Allahtan hakkımızda hayırlısını versin.
Arenden haberiniz var mı? tüpe başlamıştı.

Yetercıgım alemsın vallahı kardeşinde diyecektin sanırım öpüyorum seni.

Kademi canım oh ohh ne guzel gelsın yumoslar gelsın bebısler ınsallah:)

kız heraaaaaaa yanlış yamışım yafffffffff

tedavinin devam etmesine çok sevindim inş bebekte gelecek inşşşşş

Son düzenleme:
tedavinin devam etmesine çok sevindim inş bebekte gelecek inşşşşş

Canım hayırlısı bakalım yarın kontrol var.Allahtan umut kesilmez.Hakkımızda hayırlısı nasip olsun.
heraslaes canım çok teşekkürler.Yüce rabbim 5 gün sonra geiştirdi.Allahtan hepimiz için hayırlısı olsun.

güzel olacak inşşşşşşşşşşşşşş

günaydınnnn kızlarrrrrrr
nasılsınızzzzzzzzzzzzzzzzz
emikaddd kuzum rabbim yardımcın olsunnn şans seninleee olsun inşşşşş dualrım sizlerleeee
her zamannnn benim küçük yeğenleriminn güzel annelerisiniz sizzzzzzzzz

Canım çok teşekkür ederim.Buğünde de sorun çıkmadı.Tekrar cumartesi gideceğiz.Allah izin verirse çatlatacağız.Dualarımız karşılıklı Yüce Rabbim hepimize hakkımızda hayırlısını nasip etsin.:)))

canım çok sevindimmmm yaaaaa inşş güzel devam eder ve güzel biter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…