Tüp Bebek Merkezleri Adana Seyhan Başkent'e Tüp Bebek Yaptıracaklar

evet aslında haklısın eşimde haklı vakti zamanı gelmeyince olmuyo belki ben hırs yapıyorum ama dediğin gibi bizi bize bıraksalar.

ben kimseciklere söylemedim en yakın dostuma bile o hatayı bir kere yaptım herkes benden önce ağlamaya başladı benim derdim bana yeter en güzeli kendi içinde yaşamak

canım haklısın aslında ama şu an sadece burada denemeye maddi ve manevi gücümüz var biliyosun uzakta zor oluyo yol yatak bilmediğin koca bi şehir....

teşekkürler canım seninde Rabbim yar ve yardımcın olsun hepimizin inşallah bu imtihanıda hayırlısı ile atlatalım seneye bu topikte bebeklerimizi konuşuyor olalım....

Amiinnn canım iyi dileklerin için evet zormuş hemde çok zor.normal evlenir evlenmez çocuğu olanlar çok ilgincime gidiyo kendiminde olsa bi süre inanamam herhalde bizim ki normal onların ki annormal sanki Rabbim senin gibi bizide kurtarsın milletin lafından sözündende

imtihanlar bitmiyo ama dimi canım Rabbim babana şifa versin.sağlıkla büyüt bebeğini....

Aynen öyle yetercim utanmadan ilk geceden nasıl hamile kaldıklarını anlatıp bide nasıl birlikte olunacağını öğretmeye çalışıyorlar ne hadlerineyse, rahatsız olup konuyu değiştirince alıngan oluosun bide..düşün ki ben sadece bir tek kişiyle paylaştım bu durumu. bir süre sonra herkes öğrenecek söyleyecekleri aptallıkları tahmin etmek pek de zor değil yok su hocaya gidin yok göbeğin düşmüştür çektirin..şimdi katlanamam diyorum ama ozaman geldiğinde bal gibi de katlanıcam şu olursa dayanamam dediğim herşeye bi şekilde katlandığmı gördüm...
Ben hayatımda hiç olmadığım birine dönüştüm bu süreçte..belki bu acı iki kişilik olduğu içindi..
eşim bana başka biriyle evlenseydin şimdiye çoktan anne olur bu sıkıntıları hiç yaşamazdın dediğinde çok çok üzüldüm ve dedimki içimden ben hemen anne olmalıyım düşünsenize adam hergün beni kaybetme korkusuyla yasıyor. bu süreci onun yüzünden yasadığımı düşünüp kahrediyor kendini..hiçbirseyin hatta bebeğin bile bizden daha önemli olmadığını benim onunla mutlu olduğumu,bizim yumurta ve spermlerımızden olmasa dahi bi bebeğe annelik ve babalık yapabileceğimizi söylediğmde,buna ne kadar dayanabilirsin ki yaa bi kaç yıl sonra fikrin değişirse dediğinde ise korkusunun derinliğini daha da iyi anladım..acelem hep bundan dı benim..yoksa her inaçlı insan gibi herseyden haberdarım bu konuyla ilgili bütün ayetleri okudum biz evladı istediğimize verir istemediğimize vermeyiz dıyor ve ımtıhanların en ağırının evlat konusu olduğunu söyluyor evlatsızlık yada hayırsız evlatla sınav yada evlat acısı vs..
insanlara kulak asmamayı da öğreneceğiz elbet, şimdiden onun için üzülmüyorum nasılsa hersey vakti geldiğinde bi şekilde yasanıp geçiyor..

Evet sucum cok haklısın benim arkadasımda aynısını söyelmişti gebe kalamazken her gün soranlar hamile olunca hiç sormaz oldular ve benden sonra evlenip benden cok cok önce anne olan arkadasım benim hamıleliğime hiç sevınmedı tebrik bıle edemedi demişti..biz kadınlar böyleyiz sanırım birbirimizin canını acıtmayı seviyoruz ve herkes birbiriyle yarış halinde.. ben de yapıyormuyum böyle şeyler diyorum ama yapmıyorum sanırım ya ben kimsenin canını bilerek acıtamam ben onu üzersem allah da beni üzer gibi gelir.. erkekler öyle değil hiç eşimin bütün iş arkadaşları bılıyor fakat eşim bişey söylemeden konusnu bile açmıyorlarmış doğrusu da bu aslında kimsenin özel hayatı kimseyi ilgilandirmez ki.. unut gitsin o günleri yaşadın ve bitti kızına sarıl ve doya doya yaşa özlemle beklediğin o günleri, o işe yaramz insanlar heryerde maalesef ama içlerinde az da olsa karakterli olanları da var genelleyip onlara da haksızlık etmeyeyim..

Sen bilirsin tabiki ama ben anlıyorum seni bu süreç bitsin istiyorsun biraz önce göreyim olduğunu diyosun ama mersinin başkentten daha iyi olduğunu sanmıyorum açıkcası gidip görmedim belki yorum yapmam yanlış olur ama eğer bir fark olacaksa embriyo kalitende iyi bir laboratuvar belki durumu değiştirebilir..ben okadar okudumki ınanamazsın kaç örnek gördüm mesela konya yada kocaeli gibi yerlerde kalitesiz embriyo elde edip gebe kalamayıp istanbuldaki iyi merkezlerde her denediklerinde kaliteli embriyo elde edip gebe kalan ..şu yanlış bir kanı olur her kaliteli embriyo sağlıdır diyemeyiz ama hızlı bölünen embriyoların daha çok gebelik olusturduğu da bi gerçektir..okuduğum bütün örneklerin arasında 2.gün orta kalite 2 hücreli bir kişi gördüm 3 hücreli orta kalite yine bir kişi..olmaz diye bişey yok yamuk yumuk gözüken embriyoların gebelik olusturduğu da elbette ki var ama işte böyle bir elin parmaklarını geçmiyor örnekler..kromozomsal olarak normal olması daha önemli ama bölünemeyince de gebelik oluşmuyor işte..
Yani istanbula gittiğinde yine sonuç aynı da olabilir ama fark olacaksa da lab. iyi bi yerde olabilir diye düşünüyorum bu benim şahsi düşüncem sonuçta embriyolog değilim hiç bir merkezin lab. şartlarını da nasıl çalışıldığını da bilemem ama sonuç aynı olacaksa mersinde denemenin bi anlamı yokki en azından başkentte drlardan eminsin..bu kez başka bi dr denersin ilk üçünde kimle denedin ve ilgilenilmediğini düşündüysen değiştir istersen..
bol şans..

hayırlı olsun arkadaşım neden klomen verdiler onu anlamadımseyhan başkentte sadece tüp bebek yapmıyolar mı klomenle tedavi de varmı.ben yazın gelcem de bilmiyorum hastaneyi

mrb canım sagol. seyhan başkente sadece tüp bebek yok hepsi var. benım ara kanamam vardı bu yüzden normal kontrole gidiyodum bu ara kanamanın yumurtlama sorunundan dolayı oldugu söyledı doktorum o yüzden yumurta geliştirmek için klomen verdi. seyhan başkente ilk gidiş amacı bu ara kanamayı bitirmektı yani.

ya dünde yazdım ne kadar çok ben nekadar çok biz var diyeee :26::26: benim eşimde istediğinde benden ayrılıp başka birsiyle evlenmek hakındır demiştiiiii elbette bebek çok önemli ama eşimde evliliğimde önemli eğerki evliğimin içinde eşimin yanındaysa bebğim mutlu olurum bennnnn :44:ayrııca kaderimde bir bebek yoksa başka biriyle evlenmek neyi değiştirirkiii varsada zaten bu evlite gelecektir evladım
canım boş ver kendini bilmez insanları onlar çocuk yapamayı kendilerin üstünlü sanıyorlarrr bırakalım öyle düşnsünler biz bu işin insan elinden çıkmayacağını biliyoruz:26: BİZE VERMEYENDE ALLAH ONLARA VERENDE ALLAH bunu bir anlasalrrrrrr

Bu süreçte kadınlar yasadıklarını, hislerini paylasabildikleri için erkeklere oranla daha kolay atlatıyorlamış onlar içlerinde yaşıyorlar..çok şükür ki biz konuşabiliyoruz paylaşıp dertleşebiliyoruz eşimle..Ben aile dostumuz bi psikologla görüşmüştüm erkekler bu süreçte kendilerini işe yaramaz hissedermiş ve eşlerinden destek beklerlermiş ben hep hissettirmeye çalısıodum ne olursa olsun onun hep yanında olacağımı doğru yoldaymışım..bu süreçte önemli olan sizin ve eşinizin psikolojisi..birbiirnize destek olabilir yada birbirinizden acısını çıkarabilirsiniz de..ben artık hep eşime bırakıyorum mesela tadviyi o ne zaman isterse o zaman düşünürüm çünkü o çok çok daha ağır geçiriyor o negatif olayını belkide spermlerim tüp bebekte dahi işe yaramıyor diye düşünüyordur bilmiyorum..
Yetercim zaten aynı şeyleri yaşadığımız için yazıyorum ya ben de.. belki yaptıklarım yaşadıklarım birilerine ışık tutar ya da yazdıklarım..emin ol birçok okuyup cıkan ama yazmayan kadın var hepsi yazdıklarımızdan birşey öğrenip bu süreci daha kolay atlatıyor..özelden cvp verip burdan yazmayabilirim ama bu süreç çok sancılı bir kadının dahi bu yolda üzülmesini istemem hatta beni çok üzmüş o kadının bile aynı şeyleri yaşamasını istemem...aslında burda paylaşmadığım daha bi çok yazım var yasadığım bu tecrübeleri anlattığım..belki bi gün yayınlatırım onları gerçek adımı kullanmadan,kimbilir..
Fakat bu burdaki son yazım çünkü deşifre oldum:) yeniden hatırlatayım elimde son kullanma tarihi 2013 ve 2012 olan açılmamaıs 1 kutu menopur ve lucrin var yardımcım görmesin diye sürekli saklayıp duruorum ihtiyacı olan varsa adresini özelden yazsın yollayabilirim yoksa atıcam sanırım. merkeze giitiğimde vericektim güya yanıma almayı unutmusum..
herkese bol şans diliyorum bi gün hamile olursam dönüp burda yazmak için kapatmıcam üyeliğimi..Masal, bizim taa nişanlıyken adını koyduğumuz kızımızın adı.. kuzumun adı eskidi koymayan kalmadı üstünden seneler geçti ama bi gün masalımızı gerçek olursa gelip yazıcam size ozaman kadar allaha emanet olun...

Canlar Merhabalar .Dualarınız için hepinize çok teşekkür ederim.Ama olmadı transfer yok.Kısmet Allahın izni ile tekrar deneyeceğiz.Hayırlısı olsun.Selamlar.

Canlar Merhabalar .Dualarınız için hepinize çok teşekkür ederim.Ama olmadı transfer yok.Kısmet Allahın izni ile tekrar deneyeceğiz.Hayırlısı olsun.Selamlar.

canımsın yaaaaaa

amin hayırlı cumalar

kimse yokmu konusacagım bende adana sehan başkentte tedavıye baslıycam nsallah yarın eksık tetkıklerım yapılacak ılk denemem olcak 3 asılama 1 kımyasal gebelık oldu polıkıstık overlıyım benım gıbı olupta ılk denemede hamıle olanlar lutfen yazın kı benım gıbılere umut olsun

yeter ve s&u ben de pazartesi adanaya gleceğim seyhan başkente gidip bi ön görüşme yapmak istiyoruz.şimdi aradım telde randevu veremiyolarmış esra bulgan da yokmuş ay sonuna kadar sizce ne yapayım.bana bi akıl verin.:86::86:

öncelikle tedavin hayırlı olsun.kime muayene oldun nasıl gidip randevu aldın arkadaşım.bende pazartesi gelcem ya ne yapmam gerekiyor.

canım nereden geleceksin adananın içindemisinn
normalde seminere katılyorsun sonrasında randevu veriyorlar
ama esra hanım yoksa bülent beylede görüşe bilirisinn sorun olmaz zaten söyleyecekeri şeyler aynıdırr
sonrasındada birikte değerlendiriyorlar doasyanıı

hayırlı olsun inşş bu sefer bebişin gelir

teşekkür ederim yeter.ben tokattan geliyorum pazartesi orada olacağım pazara kadar oradayım.bu süre içinde seminer olur mu?uzaktan geldiğimi söleyince verirler belki.bir ay önceden falan sıra alman gerekebilir dediler ble bişey var mı?bir de tedavi ücreti nekadar?Tahlile falan para alıyorlarmı?

canım sen dr görüşmeye gidince tokatan geldiğini seminere katılamayacağın mümkünse bir ayrıcalık yapılmasını rica et onlar yardımcı olurlar evet ilk dosya çıkartırken 68 tl ödüyorsun (son zamanlarda 40 olmuş diye duydum ama bilmyorum )tahlilerdede birazcık fak çıkıyor 50 60tl gibi

öncelikle tedavin hayırlı olsun.kime muayene oldun nasıl gidip randevu aldın arkadaşım.bende pazartesi gelcem ya ne yapmam gerekiyor.

önce sana semıner gunlerı soylenıyor ben ılk gıttım 2 hafta sonra gun verdıler carsamba gunu gıttım ve yaklasık 100 belkıde daha fazla kısı oluyo bayandı konusmayı yapan dr toplantı bıttıkten sonra herkez randevu aldı bende aldım yarın gıdecem yapılan butun tetkıklerımı ıstedıler ve eksık olan tetkıkler yapılacak bakalım yarın ne olacak hayırlısı sen nerden gelceksın adanaya sorunun neydı cok ozel degılse allah herkezın muradını versın ınsallah..

tedavı ucretı sosyal guvencen varsa yada yesıl kart hastaneye 1 334 tl ılaclard 700 lıra toplam 2000 lıraya maal oluyo artı 43 lıra muayene ucretı toplam muyene eger yesıl kartlıysan canım sevklı gıdıyosun umarım yardımcı olmusumdur..

teşekkür edrim arkadaşlar.pazartesi gidip rica edicem.tokattan geliyorum ben semineri bekleyemem.tüp yaptırmıycam sadece ön görüşme.normalde temmuzun başında gelip direkt tüp yaptırcaktık 2 negatif aşılamam oldu.başka bi doktpra gittim o da klomen verdi geçen ay bişey olmadı.bu ay da yine içiyorum onlar yumurtalara da bakar heralde salı kontrol olmam gerekiyor zaten.ben öğretmenim yazı iyi değerlendirmem gerekiyor.temmuzda gelince de bir aşılama yapalım yada klomen kullanmışın ara verelim derlerse bir ay daha erteleyemem.onun için kontrol olim dedim.sorunumuz yok bizim canım 2 yıldır istiyoruz sebepsiz bizimki.senin yazdığın fiyat tüp bebeğin fiyatı değilmi.sen tüp mü yaptırıyosun şimdi?inşallah bebeğini kucağına alırsın sağlıkla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…