Tüp Bebek Merkezleri Adana Seyhan Başkent'e Tüp Bebek Yaptıracaklar

teşekkürler yeter:)

günaydın kızlarrrrrrrrrrr
güzel bir gün olsunnnn
hayırlı cumalr cuma hürmetine rabbim dualrımız kabul etsinnnn

Kızlar Günaydın.Gününüz aydın olsun.Mutluluklar sizle olsun....................
Kimse yok?Nerelerdesiniz?...........

aminn canım ınsaallah evet tüp bebegın fıyatı yanı ılaclarda dahıl 2000 lıra tutuyo

aminn canım ınsaallah evet tüp bebegın fıyatı yanı ılaclarda dahıl 2000 lıra tutuyo

çok sevindim 2000tl ye ya ben 7 8 bin tl olur sanıyodum.ben aşılamalara 2000 tl verdim zaten.klomen içmiştim dün sabah çatlatma iğnemi oldum.bakalım inşallah gerek kalmaz.son şansım bu ay.bi de ben pazartesi gelcem hastaneye deiştim ama orada sadece tüp bebek yapılıyomuş galiba randevu alamadım.klomen kullanmışınız bu ay gelmeyin dediler.bakalım haziranın 4 ünde gelcem direkt tüp bebeğe başlamak istiyorum.acaba hemen başlarlar mı.sen hangi aşamadasın.benim tüp haziranda yapılırmı acaba hiç bi sorunumuz yok.

Son düzenleme:
merhaba kızlar ben geldim nasılsınız ya yukarda 2 milyara tüp bebek yapıldıgını duydum şok oldum nerede yapılıyor kampanyamı var ve bütün masraflar dahilmi bu fiyat.ben aslında başkentte tüp bebek yaptıraan varmı diye sormak için girmiştim.şuan başkentteki fiyat hakkında bilgisi olan varmı

canım fiyatı yazmışsın yeni gördüm ama bu daha önce 2 kez aşılama raporu çıkmış kişiler içinmi geçerli yoksa direk tüp bebek isteyenlere içinde bu fiyat geçerlimi

merhaba arkadaşlar.ben kısaca kendimden bahsedeyim.2,5 yıllık evliyim.ilk sene korunduk.sonrasında korunmasız 7 ay bebeğimiz olmadı.testlerde eşimin değerlerinin çok düşük olduğu görüldü,10bin 20 bin gibi.birinci derece varikosel denildi bu şubatta ameliyat oldu.üç ay sonra test yaptırdık değerlerimiz 500bin olmuş yani elle tutulur hiç bieey yok anlayacağınız.ameliyatın 6. ayında alınan sonuçlarının önemli old. söyledi doktor.ağustos ayı 6. ayımız olacak eğer o da bu şekilde çıkarsa bende başkentte tüp bebeğe geçmeyi düşünüyorum.sizler bu kararı nasıl verdiniz.ben daha beklemelimiyim.kafam çok karışık.tüp bebek sürecinin ne kadar sıkıntılı bir süreç olduğunun farkındayım.özellikle herşeyin bayanların üzerinde uygulanması da başka bir olumsuz tarafı.sizce ben ne yapayım.biraz daha beklemelimiyim.ameliyatın 3. ayı oldu.diğer yaza mı bıraksam.ne diyorlarsa yapıyoruz.hertür kür ve ilacı kullanıyoruz.her tavsiyeye uyuyoruz.ama sonuç denizde bir damla su misali.

herkes nerdeeee. kademi canım aklımda ve dualarımdasın inan bebekten bişeye fırsatım olmuyor artık ama hep aklımdasın bunu bil canım.

Eki Görüntüle 198773

Canım inan bende tedavi sonrası vücut dengem yeni yeni kendine gelmeye başladı .Müthiş ödem vardı.Dün adetle rahatlamaya başladım.En kısa zamanda bebişi görmeye gelecem .Öpüyorum.

Canım inan bende tedavi sonrası vücut dengem yeni yeni kendine gelmeye başladı .Müthiş ödem vardı.Dün adetle rahatlamaya başladım.En kısa zamanda bebişi görmeye gelecem .Öpüyorum.
hayırlısı canım yaa. ödem çok kötü ağrıda yapıyordu değilmi kötü bi şişlik bide. rahatlamışsın neyseki. tekrar ne zaman düşünüyorsunuz canım. İnşallah bu son olumsuzluk olur.

kızlar birşey sordum kimse cavp vermemiş
canım bilgim olsa keşke ama bilmiyorumki.,
oyy maaşşallahh senin kızıınaaa yaa rabbim olmayanlarada nasip eder insaallah

canımsın aminnnn amin aminnnnn. binlerce milyonlarca kez aminnn inşallaah

aayyy elif eylül iki aylık olmuş bile maaşşallah günler ne çabuk geçiyor rabbim nazarlardan saklasın

arkadaşlar merhaba;

hepiniz dualarımdasınız...

yumurta problemi olan arkadaşlara çörekotu yağı tavsie ederim.
internetten aratın antepte bir firma kargo ile gönderiyor..

Allah hepimize hayırlısıyla hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip eylesin....

amin canım insallah sen denedinmi canım sonuç alabildinmi.

slm kızlar ben geldimmmmm
keyifler nasıl bakalımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…