canım sen dr görüşmeye gidince tokatan geldiğini seminere katılamayacağın mümkünse bir ayrıcalık yapılmasını rica et onlar yardımcı olurlar evet ilk dosya çıkartırken 68 tl ödüyorsun (son zamanlarda 40 olmuş diye duydum ama bilmyorum )tahlilerdede birazcık fak çıkıyor 50 60tl gibi
teşekkür edrim arkadaşlar.pazartesi gidip rica edicem.tokattan geliyorum ben semineri bekleyemem.tüp yaptırmıycam sadece ön görüşme.normalde temmuzun başında gelip direkt tüp yaptırcaktık 2 negatif aşılamam oldu.başka bi doktpra gittim o da klomen verdi geçen ay bişey olmadı.bu ay da yine içiyorum onlar yumurtalara da bakar heralde salı kontrol olmam gerekiyor zaten.ben öğretmenim yazı iyi değerlendirmem gerekiyor.temmuzda gelince de bir aşılama yapalım yada klomen kullanmışın ara verelim derlerse bir ay daha erteleyemem.onun için kontrol olim dedim.sorunumuz yok bizim canım 2 yıldır istiyoruz sebepsiz bizimki.senin yazdığın fiyat tüp bebeğin fiyatı değilmi.sen tüp mü yaptırıyosun şimdi?inşallah bebeğini kucağına alırsın sağlıkla.
aminn canım ınsaallah evet tüp bebegın fıyatı yanı ılaclarda dahıl 2000 lıra tutuyo
tedavı ucretı sosyal guvencen varsa yada yesıl kart hastaneye 1 334 tl ılaclard 700 lıra toplam 2000 lıraya maal oluyo artı 43 lıra muayene ucretı toplam muyene eger yesıl kartlıysan canım sevklı gıdıyosun umarım yardımcı olmusumdur..
herkes nerdeeee. kademi canım aklımda ve dualarımdasın inan bebekten bişeye fırsatım olmuyor artık ama hep aklımdasın bunu bil canım.
Eki Görüntüle 198773
herkes nerdeeee. kademi canım aklımda ve dualarımdasın inan bebekten bişeye fırsatım olmuyor artık ama hep aklımdasın bunu bil canım.
Eki Görüntüle 198773
hayırlısı canım yaa. ödem çok kötü ağrıda yapıyordu değilmi kötü bi şişlik bide. rahatlamışsın neyseki. tekrar ne zaman düşünüyorsunuz canım. İnşallah bu son olumsuzluk olur.Canım inan bende tedavi sonrası vücut dengem yeni yeni kendine gelmeye başladı .Müthiş ödem vardı.Dün adetle rahatlamaya başladım.En kısa zamanda bebişi görmeye gelecem .Öpüyorum.
canım bilgim olsa keşke ama bilmiyorumki.,kızlar birşey sordum kimse cavp vermemiş
oyy maaşşallahh senin kızıınaaa yaa rabbim olmayanlarada nasip eder insaallah
hayırlısı canım yaa. ödem çok kötü ağrıda yapıyordu değilmi kötü bi şişlik bide. rahatlamışsın neyseki. tekrar ne zaman düşünüyorsunuz canım. İnşallah bu son olumsuzluk olur.
canım bilgim olsa keşke ama bilmiyorumki.,
canımsın aminnnn amin aminnnnn. binlerce milyonlarca kez aminnn inşallaah
arkadaşlar merhaba;
hepiniz dualarımdasınız...
yumurta problemi olan arkadaşlara çörekotu yağı tavsie ederim.
internetten aratın antepte bir firma kargo ile gönderiyor..
Allah hepimize hayırlısıyla hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip eylesin....
amin canım insallah sen denedinmi canım sonuç alabildinmi.
canım eylül hamile ya tüp bebekle olmuştu sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?