ben de bugün tüp bebeğe başladım arkadaşlar.Adana seyhan de bülent bey muayene etti ama hiç rahim filmime ve eşimin spermogram testine bakmadı.anlamadım.direkt hemşire iğneleri verdi.bir de eşime refekatli yazamıyolarmış e benim kayın validemler olmasa da otelde kalsam napcam çok saçma.cuma gitcem.bakalım inşallah bir hafta sonra ister tekrar ozamana kadar evime gider gelirim.s&u sen de orada yaptırdın galiba kaç günde bir gitmiştin doktora.sonucun da olumlu.inşallah benimde öle olur.Allah yardımcımız olsun isteyen herkese versin.
hayırlı olsun tedvain canımmmmm
bebişli olsun inşşşş
teşekkür ederim canım.
rica ederim
inşşş buraya ben hamişim diye yazarsın canımmm
inşalllah arkadaşım hepimiz için dua ediyorum.inşallah hepimiz sağlıklı sıhhatli sevimli uslu çocuklara sahip oluruz yakın zamanda:)))
kızlaaaaaaaar. neden kimse girmiyor sayfaya yaaa. hepinizi kocaman öpüyorummmm. dualarım hep sizinle. ftm tedavin hayırlı olsun canım. İnşallah güzel sonuçlar alırsın
suyum ben her gün geliyorum ama kimseler olmayınca ne yazayımmbakıp çıkıyorummmm burasıböyle olmayı hak etmiyorrrr
hep diyorum sadece tedavilerimizi değil her şeyi paylaşa biliriz diye ama kimse bir şey yazmıyorr
canımsın çok haklısın inan. ya herkes her yerde herşeyi paylaşıyor. ama burda sadece tedavi oldum olmadım o oldu nedense. hadi yaaa herkes toplansın. kızımın dişini hayırlayan yokmu yaaaa. bari onun için bişeyler yazın(((
canımsın çok haklısın inan. ya herkes her yerde herşeyi paylaşıyor. ama burda sadece tedavi oldum olmadım o oldu nedense. hadi yaaa herkes toplansın. kızımın dişini hayırlayan yokmu yaaaa. bari onun için bişeyler yazın(((
kız dısı erken cıkarmadımı bu sakamı yapıorsun :)
hayırlı olsun canmmmmmmm
3 aylıkken dıs cıkarmı delüüüüüüüüüüüüü
ne şakası teyzesiii. Maşallah kızım çoook hızlı çıktı. Eee o kadar bekledim hemen hayata atılim diyor herhalde cadı. Iğne gibi görünüyor maşallah.
hayırlı olsun canım .çok erken çıkmış gerçekten.bizde o günleri görürüz inşallah.Allah mutluluğunu bozmasın canım.benimde çarşamba yumurta toplanacak cumartesi de transfer olacak inşallah.yumurta toplama biraz korkutuyo beni.hayırlısı bakalım.
canımmmm hayırlamazmıyızzz ben telefonda hayrlı olsun dediğim için buraya yazmadım (kendin yazmak istersin diye )hem ben diş buğdayı isterimmm :84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
canımsın çoook teşekkür ederim. düşünceli arkadaşım benim iyiki varsın. evet aramıştın canım benim. tabiki teyzesiii bekleriz . buyur gel ama tam çıkınca yapılıyormuş. annem öyle dedi. ne yaparsak haber veririm canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?