Tüp Bebek Merkezleri Adana Seyhan Başkent'e Tüp Bebek Yaptıracaklar

Arkadaşlar bugün yumurtalarım toplandı cumartesi transfer var.inşallah hepimizen kısa zamanda bebeğimize kavuşuruz.dua edin bana:)))[ı]
ayrıca kolay bi işlem kimse korkmasın hissetmedim bile:)[/ı]

Arkadaşlar bugün yumurtalarım toplandı cumartesi transfer var.inşallah hepimizen kısa zamanda bebeğimize kavuşuruz.dua edin bana:)))[ı]

canım inşşşş bebişin sana sımsıkı tutunur seni anne yapar [/COLOR]

canımsın Allahım boş çıkarmasın İnşallah. yumoşlarrrr bebiş olsun İnşallaaaaaaaah. sonra sana sımsıkı tutunup kucağına gelsin İnşallah
canım inşşşş bebişin sana sımsıkı tutunur seni anne yapar [/COLOR]

havvacığım canım nasılsın? eşin nasıl oldu? Rabbim iyiliğini versin İnşallah. hemencecik tam olarak iyileşsin İnşallah canım seni kocaman öpüyorum canımmm

syum çok şükür rabbime binlerce şükürler olsun daha iyi aminnnnn
kuzum sen ve kzın nasıl öp meleğini benimiçin

syum çok şükür rabbime binlerce şükürler olsun daha iyi aminnnnn
kuzum sen ve kzın nasıl öp meleğini benimiçin

inan çok sevindim canım. Rabbim daha güzel günler göstersin İnşallah. senide eşinide daha iyi etsin İnşallah. öpmezmiyim canımm. öperim tabi. kızımın dişiyle uğraşıyoruz teyzesi sorma. seni kocaman öpüyorum canım.

canım sağol allah razı olsun rabbim bebişini sana bağışlasın uzun sağlıklı ömürler nasip etsin inşşş

canım sağol allah razı olsun rabbim bebişini sana bağışlasın uzun sağlıklı ömürler nasip etsin inşşş

amin canım aminnn. Allahım sendende razı olsun. sanada tatlı güzel sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin İnşallaaaaah. Rabbim yüzünüzü güldürsün İnşallaaaaah

Arkadaşlar tedavimizin hayırlı olumlu sonuçlanması için allahın isimleri var "günlük" okunacak.sayıları yanında yazıyor sanırım ebced hesabına göre.iş yaparken bile okunabilir siz bilirsiniz

günlük okunacak

ya muhyi (68 kez)= can bağışlayan hayat veren.işlerin başarılı olması için
ya bedi (86 kez)= maddi manevi güzellik veren.allahın yardımına nail olmak için
ya mübdi (57kez) = varlıkları örneksiz yaratan.her işte muvaffak olmak için
ya vekil (66kez) =allahtan her türlü yardımı görmek için.
Ya latif (129kez) =dileklerin olması için
ya kayyum (156 kez) = allahın izniyle her isteği olur.
Ya semi (180kez) = işiten.duaların kabul olması için
ya bari (214 kez) = eşyayı herşeyin vucudunu birleşmesini uygun yaratan
ya rakib (312kez)= bütün varlığı gözeten,her işte allahın korumasında olmak için
ya hay (324kez) =diri.herşeye gücü yeten
ya halık(731kez) = varlığı yoktan vareden.üzüntü ve sıkıntıdan kurtulmak,başarılı olmak için
ya veliyy 2116 kez = her işte allahın yardımı için
ya muti veren ihsan eden.bunun sayısını bulamadım

allah kabul etsin

amin canım aminnn. Allahım sendende razı olsun. sanada tatlı güzel sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin İnşallaaaaah. Rabbim yüzünüzü güldürsün İnşallaaaaah

sultan canımmm yüreğine sağlık ne kadar güzel bir yüreğin var canımmmm aminnnnnnnnnnnnn

sağol canımmmmm teşekürler

sultan canımmm yüreğine sağlık ne kadar güzel bir yüreğin var canımmmm aminnnnnnnnnnnnn

canımsın benim İnan senin yüreğin o kadar güzelki. o kadar sevgi doluki. o kadar temizki her an herkesi düşünüp yetişebiliyorsun. seni çok seviyorum canım arkadaşım benim. iyiki tanımışım seni

canımsın benim İnan senin yüreğin o kadar güzelki. o kadar sevgi doluki. o kadar temizki her an herkesi düşünüp yetişebiliyorsun. seni çok seviyorum canım arkadaşım benim. iyiki tanımışım seni

canım bende sizi seviyorummm iyiki tanışmışız

hayrılı cumlar rabbim duualrımızı kabul etsin

arkadaşlar seyhan başkentte yeni gelen prof ve ekibi nasıl acaba ? istanbul veya ankara düşünüyoruz ama anatoliada çok kalabalık doktorun biri ayrılmış başkentte tayfun hoca vardı o gitmiş orada yaptıran arkadaşlar ekip ve hastane hakkında bilgi yazarsa sevinirim... ayrıca raporlu ve raporsuz ne kadar istiyorlar ?

canım başkente şu anda prof yok doç ve ekibi var ekip çok anlayılı sabırlı dr larda öyleler biraz kalabalık
bunun haricinde pek fala bir sıkıntı yaşanmıyor canım rapor has çıkıyor (kendileri çıkatıyorlar )raporlu 1300 tl ilçalrda 800 tl raporsuz 2500 tl has 2000 tl de ilaçra veriyorsun ancak özelden yaptıranlarda ilaç ve fiyat konusunda yardımcıda oluyorlar dr radevu alıp görüşürsen yolun açık ve bebişli olsun inşş

canın verdiğin bilgi için çok teşekkür ederim önceden başkentte tüp bebek için seminere gitmek gerekiyordu şimdi kaldırmışlar mı o seminer işini ayrıca işlemlerin başından sonuna kadar tek bi doktor mu giriyor yoksa hangi doktor denk gelirse mi giriyor yani doktor seçme şansımız var mı?

CANIM SEMİNERE KATILIYORSUN YİNE (bazan dr özel randevu alıp gidince ve çalışoyorsan rica edip seminere katılmayanlarda var)canım normalde o gün kim varsa o bakıyor ama sen ilaki ben şu dr istiyorum dersen dr gelene kadar bekliyorsun ve o dr yapıyor muayeneni

çok teşekkür ederim üç defa başarısız olunca çok karasız kalıyor insan bakalım hakkımızda hayırlısı olsun umutlarımızıa en yakın zamanda kavuşmak dileğiyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…