Tüp Bebek Merkezleri Adana Seyhan Başkent'e Tüp Bebek Yaptıracaklar

çok teşekkür ederim üç defa başarısız olunca çok karasız kalıyor insan bakalım hakkımızda hayırlısı olsun umutlarımızıa en yakın zamanda kavuşmak dileğiyle

canım sorun ne bende 5 defa yaptırdım 2 defa turan çetin 3 defa başkent öncekiler nerede oldu

canım bende çikolata kisti var 3 defa mersin gözde tüp bebek mrk yaptırdık.tutunma olmadı adanadaki doktorum turan çetin önerdi ama pek iyi duyumlar almadığımız için vazgeçmiştik ankara anatolia düşündük ordan da vazgeçtik başkent ve olumlu eleştiriler alıyoruz şimdilik bakalım hala araştırıyoruz senin sorunun neydi?

canım gözde aslında iyi br merkez diye biliyorum özelikle yeni gelen dr gatadan gelmiş
turan çetine gelince turan hoca iyi bir dr ayrıca erkek infertilitesindede seyhandan daha iyi olduğunu düşünüyorum
tabiki kısmet ama bence görüş konuş hangisi aklına yatarsa ona git ama turan çetininsgk anlaşması yok

canım o necip öztürk doktor evet gatadan gelme biz iki defa o ekibe yaptırdık olmadı hatta ilkinde üç yumurta dondurdular sonra bu ekibi yollayıp şimdi kayseri acıbademde görev yapan kaan hocayı ve doç ahmet zeki ışık geldi. laboratuvarları hastaneyi tabiri caizse yeniden kurdular ikinci başarısız denemeden sonra dondurulmuşlarımız var dedik onlarda dondurulmuş embriyolar kalitesiz ve sağlıksız dondurulmuş hepsi çözülünce ölüyor dediler ve biz yıkıldık.sonra hastane başhekimi hastaneye para kazandıramıyor diye ekibi yolladı ve yeniden necip öztürk geldi.o yüzden hastanenin yanından bile geçmek istemiyorum hakkım varsada helal etmiyorum onlara....

canım mersinl bir arkadaş vardı oda bezeri bir şey yaşamıştı dondurulmuşlar çözülürken bazı sıkıntıları olmuştu
ama necip bey iyi dediler bilmiyorum ben bir kez görüşmeye gitti ahmet bey zamanında ama ahmet bey değildi biz ahmet beyle ankadada tanışmıştık
o dr ismini ahıtırlayamadım beni çok sinirlendirdi o yüzden gitmedim ben bir daha

peki sen ne yapıyorsun şimdi tedavi oluyor musun?

canım benim eşim çok ciddi bir beyin amelyatı geçirdi 4 ay oluyor bütün birikimizi buraya harcadık hatta borçlandık zaten son bir kez deneyip bırakacaktık artık ben çok yoruldum manen tabi madi kısmını 3 defa tüp bebk yaptırmış birisine anlatmaya gerek yok
biraz ara verdim bu sürede ilaç ayarlamaya çalışacağım formlardan bakalım kısmet son bir kez deneyeceğiz kısmet olursa

çok geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin evet maddi manevi çok yıprandık arkadaşlar neden ev almıyorsunuz neden araba almıyorsunuz diyor yutkunup kalıyorsun yapacak bir şey yok malesef hakkımızda hayırlısı olsun kaanla necip bir ara beraber çalıştılar ahmet zeki ışık izmirden geliyordu haftada bir hastalarla görüşme yapıyordu....belki kaanla görüşmüş olabilirsin...orda çekilen rahim filmini bile bir çok yer beğenmedi şimdi yeniden çektireceğiz burada tek tüp bebek merkezi olduğu için adamlar açısından sıkıntı yok.... neyse hakkımızda hayırlısı olsun bu arada verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim bu seminer 1-2 saatlik bir şey mi başkentte...?

ben 2.denememi başkentte düşünüyorum seminer 1 saat falan sürüyor ama tüp bebek yaptıran herkes orda anlatılanları ezbere biliyor zaten randevu almak için seminere katılma şartı var ama aradığınızda katıldım dersiniz olur biter boşa vakit seminer...tabi herşeyi bilen için...

rica ederim işine yaradısa

Arkadaslar merhaba,ben de 4 tup bebek denemesinde 1 dış gebelik,1 de düşük yaşadım.hatta 1 ilac tedavisinde hic embriyo olusmadı. Simdi başkent e gitmek istiyorum.erkek infertilitesi bizim sorun.başkent'i onerir misiniz?nasıl rapor cıkarabiliriz?uzun bir suruyor mu rapor cıkarmak? Eminim hepimiz bir gün anne olacağız. Hepinizin üzüntüsünü,heyecanını,sevincini paylaşıyorum.hepimiz aşağı yukarı aynı şeyleri yaşıyoruz ama az kaldı bebişlerimize kavusmamıza diye düşünerek umudumuzu hep korumalıyız.

başşkente rapor 1 haftada çıkar diğer evraklar varsa ama ben erkek infertilitesinde başkentin yeterli olduğunu düşünmüyorum

Sevgili Nazarboncugu özelden mesaj gonderme hakkım yok ne yazık ki suan icin. 4 kez adana dısında denedik tüp bebeği.2 tane kıbrıs,2 istanbulda.oyle olunca bu sefer memleketimizde deneyelım,gidis gelis stresi olmasın diye dusundum.Bakalım hayırlısı

Niye öyle duşunuyorsun arkadasım?Karar aşamasındayız,fikirleriniz önemli benım icin.

canım bizde erkek infertilitesiyiz ve 3 kez denedimmm arka sayfalarda bu konuyu çok konuştuk benim gibi düşünen bazı kızlar da var

turan çetin,ankada ve adana tüp bebek merkezleri arasından tercih yapmak gerekise hangisini onerirsin.Turan Cetin oyle fiyatlar cıkarıyor ki,yok rahim filmi,histeroskopi 1500 vs insanın gözü korkuyor.ankada tup bebek merkezinde surekli doktor sirkülasyonu var.kac zamanda kac doktor geldi gitti.bir tek adana tup bebek merkezine gitmemistim.sen ne dusunuyorsun??

canım ben iki kez turan çetinde yaptırdım memnundum aslında sadece kendi sıkıntılrım oldu (yumoşlarım boş çıktı )ben merkezle alakalı olduğunu düşünmüştüm o nedenle başkente gittim ama malesef merkezden kaynaklı değilmiş
şu anda yine gitsem adanada turan çetine giderim fitalara gelincede her yer aynı bence özelde başkente 2500 tl özel fiyat ama işte söylediğim gibi erkek infertilitesinde yeterl olduğunu düşünmüyorum merkezin alında ankada iyi gibi geldi bana ama oarada da son 2 ayda 4 arkadaşım sıkıntı ve karışıklı yaşadıkları için artık orayı düşünmüyorum adana tüp bebkle görüşmedim balcalıylada görüştüm ama oarasıda devlet olduğu için kalabalık ve ilği çok az
ayrıca ben histerskopiyi turan hocanın tedvisinde oldum ama burada yaptıramam dedim balcalıya gönderdi beni orada ücret ödemeden yapıldı hisreskopi ve hsg hepisi oarada oldu

bu raporda hangi belgeleri istiyorlar başkentte ayrıca bir arkadaş randevu alırken seminere katıldım dersin olur biter dedi.seminere gitmesende böylece halledersin dedi acaba seminerde bi kayıt filan alıyorlar mı?

bu raporda hangi belgeleri istiyorlar başkentte ayrıca bir arkadaş randevu alırken seminere katıldım dersin olur biter dedi.seminere gitmesende böylece halledersin dedi acaba seminerde bi kayıt filan alıyorlar mı?

canım seniner için radevu alıyorsun ismin listeye ekleniyor seminer çıkışı seminere katılanlara radevu veriyorlar sen radevuya gidiyorsun elindeki evraklarınla sana dosya açılıyor ben arka sayfalardada söyledim uzak yerden geldiğini söyleyip eğer çelışıyorsanda dr a seminere katılamayacağını anlatırsan yardımcı oluyorlar
evlilik cüzdanı siğorta girşi ve süresini belirten evrak 2 defa aşılama yapıldığınadair evrak vukatlı nüfüs katıt örneği eşlerin 2 şer fotoggrafı zaten görüşmeye gittiğinde dosya açıtmak için san bununların listesini verirler sen radevu al dr direk bu konuları dr görüş yardımcı olurlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…