canım ben iki kez turan çetinde yaptırdım memnundum aslında sadece kendi sıkıntılrım oldu (yumoşlarım boş çıktı )ben merkezle alakalı olduğunu düşünmüştüm o nedenle başkente gittim ama malesef merkezden kaynaklı değilmiş
şu anda yine gitsem adanada turan çetine giderim fitalara gelincede her yer aynı bence özelde başkente 2500 tl özel fiyat ama işte söylediğim gibi erkek infertilitesinde yeterl olduğunu düşünmüyorum merkezin alında ankada iyi gibi geldi bana ama oarada da son 2 ayda 4 arkadaşım sıkıntı ve karışıklı yaşadıkları için artık orayı düşünmüyorum adana tüp bebkle görüşmedim balcalıylada görüştüm ama oarasıda devlet olduğu için kalabalık ve ilği çok az
ayrıca ben histerskopiyi turan hocanın tedvisinde oldum ama burada yaptıramam dedim balcalıya gönderdi beni orada ücret ödemeden yapıldı hisreskopi ve hsg hepisi oarada oldu
yetercim aynı sorun bendede var benimde yumoşlarım boş çıktı senin bütün denemelrinde de boş mu çıkmıştı canım
Yeter sen bilirsi tüp bebekle mikro arasındaki fark ne? Başkentte mikro yapıyorlarmı? Birde benim bu ay tutmazsa 2.ye hemen temmuzda başlarlarmı?
ümidimi kaybettim ya çok karnım ağrıyo bugün adet sancısı gibi üzülüyorum ağladım .hayırlısı bakalım
canım klaksik tüp bebekte yumurta ve spermi bir araya bırakırlıyor endiliğinden dölenmesini bekliyorlar mikro yumurtanın içine spermi enjekte ediyorlar ...
başkente mirkro uyulanıyor canım 2. 3 ay ara vermeyi uygn görüyorlar hormonları bünyenden atman için ama sen istersen temmuzda başlarlar yine
ancak bir kaç aya vermek uygundur
Yeter sen bilirsi tüp bebekle mikro arasındaki fark ne? Başkentte mikro yapıyorlarmı? Birde benim bu ay tutmazsa 2.ye hemen temmuzda başlarlarmı?
ümidimi kaybettim ya çok karnım ağrıyo bugün adet sancısı gibi üzülüyorum ağladım .hayırlısı bakalım
hayırlı cumalar arkadaşlar.Allah bebek isteyenlere sağlıklı hayırlı bebekler, bebeği olanlara da hayırlı sağlıklı uzun ömürler nasip eder inşallah.
S&U seninde adet ağrısı gibi karın ağrın olmuşmuydu.üzüldüm ama ne bilim tutar inşallah 9 hücreliydi tutar demiiiii?
canım benim çok iyisin.Allahım hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin.bende hamile olduğumu yazarım inşallah.mübarek gün okadar çok dua ettimki.hepimiz için Allah yardım etsin.
iyi kandiller arkadaşlar.bugün ilk tüp deneme sonucumu aldım mübarek gün çok sevineceğimi sanmıştım ama yıkıldım.2.tedaviye belki ağustosta başlarım hangi hastaneye gidecem bilmiyorum.
iyi kandiller arkadaşlar.bugün ilk tüp deneme sonucumu aldım mübarek gün çok sevineceğimi sanmıştım ama yıkıldım.2.tedaviye belki ağustosta başlarım hangi hastaneye gidecem bilmiyorum.
funda
yeter
sultan
esra
emılkad
eylul
bebegım
ve herkes kandılınız mubarek olsun
merhaba arkadaşlar tüpbebek yaptırmayı düşünüyorum başkentte ,sizce iyi bi tercih mi
ben 3 yıllık evliyim,sebebsiz inferlite teşhisi konuldu yaşım 24 sizce erken mi daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?