Tüp Bebek Merkezleri Adana Seyhan Başkent'e Tüp Bebek Yaptıracaklar

yetercim aynı sorun bendede var benimde yumoşlarım boş çıktı senin bütün denemelrinde de boş mu çıkmıştı canım

yetercim aynı sorun bendede var benimde yumoşlarım boş çıktı senin bütün denemelrinde de boş mu çıkmıştı canım

canım benim yumoşlarım oluyor ama işle gren yumurta sayısı az mesela 18 yumuratdan 5 tanesi işlem görecek düzeyde oluyor bunlarda döleiyor ama ikinci güne geçmedi 2 dnmemede diğer 2 denmede tarnsfer oldu ama tutunmadı son denmemde natureldi (ilaçsız )tek yumurtam oldu oda boş çıktı senin durumun naısl ve nered eyaptırdın

Yeter sen bilirsi tüp bebekle mikro arasındaki fark ne? Başkentte mikro yapıyorlarmı? Birde benim bu ay tutmazsa 2.ye hemen temmuzda başlarlarmı?
ümidimi kaybettim ya çok karnım ağrıyo bugün adet sancısı gibi üzülüyorum ağladım .hayırlısı bakalım

Son düzenleme:

canım klaksik tüp bebekte yumurta ve spermi bir araya bırakırlıyor endiliğinden dölenmesini bekliyorlar mikro yumurtanın içine spermi enjekte ediyorlar ...
başkente mirkro uyulanıyor canım 2. 3 ay ara vermeyi uygn görüyorlar hormonları bünyenden atman için ama sen istersen temmuzda başlarlar yine
ancak bir kaç aya vermek uygundur

teşekkür ederim canım:)

canım ümidini kaybetme İnşallah olacak belkide olmuştur bellimi olur. adet belirtileride hamilelik belirtileride aynı sonuçta

hayırlı cumalar canlarım cuma hürmetine Rabbim en kısa zamanda kucaklarınızı sağlıklı hayırlı bebişlerle doldursun İnşallah dualarım sizinle

günaydınnnnnn hayırlı cumalar rabbim hepimizn dualrını kabul etsin inşşşşş
suyum canım bizi dualrında hiç unutmyayan yüreği kocaman arakadaşım sağol alah razı olsun
ftm_60 ne demek arkadaşım eğer sorunlarına cevep verebildimse mutlu olurum

hayırlı cumalar arkadaşlar.Allah bebek isteyenlere sağlıklı hayırlı bebekler, bebeği olanlara da hayırlı sağlıklı uzun ömürler nasip eder inşallah.

S&U seninde adet ağrısı gibi karın ağrın olmuşmuydu.üzüldüm ama ne bilim tutar inşallah 9 hücreliydi tutar demiiiii?

canım hücere kalite sayısının hiç önemi yok inanki tutması gereken bir embiryoysa tutar eğerki tutunmayacaksa ne olursa olsun tutunmaz
içini rahat tut bebişinle olmanın tadını çakart dinle dua et
birde meğeğine söyle seni bırakmasın ona ne kadar ihtiyacın olduğunu anlat ne kadar özlediğini beklediğinii
inşşş test gününde gelip ben hamişim diyeceksin

canım benim çok iyisin.Allahım hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin.bende hamile olduğumu yazarım inşallah.mübarek gün okadar çok dua ettimki.hepimiz için Allah yardım etsin.

canım benim çok iyisin.Allahım hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin.bende hamile olduğumu yazarım inşallah.mübarek gün okadar çok dua ettimki.hepimiz için Allah yardım etsin.

inşşşşşşşş canım hamişim diye yazarsın inşşşşşşşşşşş

iyi kandiller arkadaşlar.bugün ilk tüp deneme sonucumu aldım mübarek gün çok sevineceğimi sanmıştım ama yıkıldım.2.tedaviye belki ağustosta başlarım hangi hastaneye gidecem bilmiyorum.

iyi kandiller arkadaşlar.bugün ilk tüp deneme sonucumu aldım mübarek gün çok sevineceğimi sanmıştım ama yıkıldım.2.tedaviye belki ağustosta başlarım hangi hastaneye gidecem bilmiyorum.

canım amin inşşşş
negatif almışsın sağlık olsun kendini üzme demiyorum üzülmeden bu süreci aşmak mümkün değil
ama yıpratma kendini ve hemen değildi bir kaç ay ara ver sonra başla bu aradada kendine bir merkez belirle

canım hayırlısı olsun kendini fazla yıpratma...öncelikle kafanı topla...sonra merkezleri araştır.inşallah en yakınza amanda umutlarımıza kavuşuruz

merhaba arkadaşlar tüpbebek yaptırmayı düşünüyorum başkentte ,sizce iyi bi tercih mi
ben 3 yıllık evliyim,sebebsiz inferlite teşhisi konuldu yaşım 24 sizce erken mi daha

merhaba arkadaşlar tüpbebek yaptırmayı düşünüyorum başkentte ,sizce iyi bi tercih mi
ben 3 yıllık evliyim,sebebsiz inferlite teşhisi konuldu yaşım 24 sizce erken mi daha

adanada 4 merkez var ben önce bir görüş derim içine neresi sinerse oarada yatptır başkent sebebpsiz infertilitede başarılı bir merkez yaşa galincede bence erkekn değil yarının ne getireceğini bilemiyorsunuz ben ik denemei 5 yıl önce yapmıştım ama hala anne olmadım bence beklemenin bir anlamı yoksiz kendinizi bu sürece hazır hisediyorsanız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…