Tüp Bebek Merkezleri Adana Seyhan Başkent'e Tüp Bebek Yaptıracaklar

merhaba arkadaşlar tüpbebek yaptırmayı düşünüyorum başkentte ,sizce iyi bi tercih mi
ben 3 yıllık evliyim,sebebsiz inferlite teşhisi konuldu yaşım 24 sizce erken mi daha

3 yıl olmuş aslında beklemenin pek bi anlamı yok eğer başka sorunlar veya sıkıntılar yoksa özellikle maddi..iyice araştır ona göre karar ver.... haakımızda hayırlısı olsun...

yeter canım işlh anne olursun ben de tüp bebek yaptırmak istiyorum.adanada ama mardinde oturoyorum.seyhanda bizdede sperm hareketinde sorun vardı eşim 3 aydır ilaç tedavisi gördü ayın 5 tekrar test yaptıracaz bakalım yükselecekmi başkentte tüp bebek yaptırmak için randevu nasıl alacam.seminere felan katılmasam olurmu.birde rahim flm çekilmiştim 3 sene önce kaybettim .tekrar isterlermi acaba . 7 yıllık evliyim çatlatma igneleri kullandım olmadı aşılama yapdırdım tutmadi. allah hepimize yardım etsin .telefonla randevu veriyolarmı bilgilendirirsen sevinirim canım

iyi dilekerin için teşekür ederim inşşş rabbim hepimize anne olmayı nasipe tsinnn
canım başkente dr özelden radevu alırsan ve rica edersen seminere katılamay bilirsin ancak ben başkentin erkek infertilitesinde yetrli olduğunu düşünmüyorumm

ya ölede özeller nasıl birazda kısmet meselesi okudugum kadarıyla bak sen turan çetinde de yaptırmışsın tutmamış.nasip kısmet ben özel ankada ya gitttim görüştüm çok soguk bir merkez peki nereyi önerirsin .benim çok tanıdıklarım başkentte hamile kaldı .hatta erkkekte birinin hiç sperm yokdu aşılama yapalım demiş dr bi ondan sonra geçeriz demiş şans yokmuş aşılamayla hamile kaldı kadın.bilmiyom bende çok kararsız kaldım allah bizimgibilerin hepsine yardım etsin napalım.yani telefon açsam randevu alabilirim.çok teşekür ederim

doktorla özel görüştükten sonra seminere katılmadan randevu alabilirsin yoksa sadece telefonla vermiyorlar canım ama yine de şansını dene.:) adana yakın diye mi adanada düşünüyorsun ? eğer kalacak yer sorun olmazsa istanbul öneririm sana... yeter turan çetinde yaptırmış olmamış ama herkeste olmayacak değil tabi...imkanın varsa oraylada görüş...hakkımızda hayırlısı inşallah hepimiz umutlarımıza kavuşuruz....

evet canım adana yakın diye ben mardinde oturuyorum iş için eşim burda görev yapıyo.adana memleketimiz o yüzden ailem orda istanbul da çok uzak canım ya.zaten izin sorun oluyo .şimdi ben telefon açıp hastaneye muayene mi olacam diyecem yoksa tüp bebek düşünüyom onumu diyecem canım

canım tüp bebek dersen seminere katılmanız gerekir derler.muayene için randevu al doktora durumunu anlat bu şekilde seminere katılmazsın.

canım tabiki kısmet ama benim sorunum birazcık farklı zaten adanada 4 merkez var turan çetin.. seyhan başkent... ankada .... adana tüp bebk ... ve balcalıdada yapılıyor
görüşçine neresi sinerse neresi sıcak gelirse oarada denersin

çok saol canım bilgilendirdigin için ben randevu almaya bakam orda bi çalışan tanıdıgım var olmassa onu arar rica ederim randevu alır bana siz hamilemisin orda tedavi gördünüzmü

canım ben mersinde tüp bebek yaptırdım başkentte tayfun bey vardı sonra ayrıldı ayrıldığı için oradan vazgeçtim istanbula gideceğim ilaçlar ve yumurta takibi mersinde yapılacak transfer ve toplama için istanbula gideceğim.hakkımızda hayırlısı olsun...inşallah mutlu haberlerini alırız...

kızlar inşş en kısa zamanda beişlerinizle dönersiniz aramıza

hayırlı cumlar kızlar rabbim tüm dualrımzı gönlümüzden geçenelrin hepsini kabul etsin inşşş

ben ilk tüp bebek denememi ankada da yaptırmıştım 2.yi başkent düşünüyorum ama kafama takılan şeyler var kalabalık olduğundan dr.un seni sadece ilk muayenede görüyormuş diğer tüm takipleri asistanlar (hatta transferide) yapıyormuş doğru mu??
birde evde ters bişey yaşadığınızda ya da sormak istediğniz bişey olduğunda muhatabınız kim?? orası üniversite hastanesi ya o yüzden soruyorumm

Canım merhaba yoğunuktan giremedim.Kısmet olursa tabiki dr karar verirse temmuz yada ağustosda tekrar denemek istiyoruz.Allahtan hayırlısı.Sen ne durumdasın?

hoş geldin
canım inşşşşşş bakalım en kısa zamanda güzel haberlerle gelmek nasip olsun sana

canım inşş bu tedavide bebişle buluşursunnn
başkentin kalabalık olduğu doğru:26::26: ama asistan falan diye bir şey yok doç ve uzmanlardan oluşan bir ekip var onlar ilğileniyor o gün hangi dr varsa muayeneni o yapıyor:26: ama ben ilaki şu dr istiyorum dersen bekliyorsun ve görüşmek istedğin dr geliyor muayeneni o yapıyor
tarnsferdede genelde doç oluyor ama uzman dr da tarnsfer yapıyorlar :26::26::26: kafana bir şey takıldığında muhatabın hemşireler oluyor dr ulaşamak birazcık zor birde saat 5 den sonra hemşireler gidince (cep telefonu vermiyorlar)bilgi alabileceğin kişi olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…