merhaba arkadaşlar tüpbebek yaptırmayı düşünüyorum başkentte ,sizce iyi bi tercih mi
ben 3 yıllık evliyim,sebebsiz inferlite teşhisi konuldu yaşım 24 sizce erken mi daha
yeter canım işlh anne olursun ben de tüp bebek yaptırmak istiyorum.adanada ama mardinde oturoyorum.seyhanda bizdede sperm hareketinde sorun vardı eşim 3 aydır ilaç tedavisi gördü ayın 5 tekrar test yaptıracaz bakalım yükselecekmi başkentte tüp bebek yaptırmak için randevu nasıl alacam.seminere felan katılmasam olurmu.birde rahim flm çekilmiştim 3 sene önce kaybettim .tekrar isterlermi acaba . 7 yıllık evliyim çatlatma igneleri kullandım olmadı aşılama yapdırdım tutmadi. allah hepimize yardım etsin .telefonla randevu veriyolarmı bilgilendirirsen sevinirim canım
ya ölede özeller nasıl birazda kısmet meselesi okudugum kadarıyla bak sen turan çetinde de yaptırmışsın tutmamış.nasip kısmet ben özel ankada ya gitttim görüştüm çok soguk bir merkez peki nereyi önerirsin .benim çok tanıdıklarım başkentte hamile kaldı .hatta erkkekte birinin hiç sperm yokdu aşılama yapalım demiş dr bi ondan sonra geçeriz demiş şans yokmuş aşılamayla hamile kaldı kadın.bilmiyom bende çok kararsız kaldım allah bizimgibilerin hepsine yardım etsin napalım.yani telefon açsam randevu alabilirim.çok teşekür ederim
ya ölede özeller nasıl birazda kısmet meselesi okudugum kadarıyla bak sen turan çetinde de yaptırmışsın tutmamış.nasip kısmet ben özel ankada ya gitttim görüştüm çok soguk bir merkez peki nereyi önerirsin .benim çok tanıdıklarım başkentte hamile kaldı .hatta erkkekte birinin hiç sperm yokdu aşılama yapalım demiş dr bi ondan sonra geçeriz demiş şans yokmuş aşılamayla hamile kaldı kadın.bilmiyom bende çok kararsız kaldım allah bizimgibilerin hepsine yardım etsin napalım.yani telefon açsam randevu alabilirim.çok teşekür ederim
emılkad nasılsın nasıl gıdıor uzun zamn oldu karsılasamıoruz
Canım merhaba yoğunuktan giremedim.Kısmet olursa tabiki dr karar verirse temmuz yada ağustosda tekrar denemek istiyoruz.Allahtan hayırlısı.Sen ne durumdasın?
ben ilk tüp bebek denememi ankada da yaptırmıştım 2.yi başkent düşünüyorum ama kafama takılan şeyler var kalabalık olduğundan dr.un seni sadece ilk muayenede görüyormuş diğer tüm takipleri asistanlar (hatta transferide) yapıyormuş doğru mu??
birde evde ters bişey yaşadığınızda ya da sormak istediğniz bişey olduğunda muhatabınız kim?? orası üniversite hastanesi ya o yüzden soruyorumm
hoş geldin
canım inşşşşşş bakalım en kısa zamanda güzel haberlerle gelmek nasip olsun sana
Canım güzel dileklerin için çok teşekkürler inşallah hepimiz hayırlı haberlerle geliriz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?